ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل Over clock error و Bios error پس از آپدیت بایوس در ASUS P5PL2

00147
31-03-10, 17:07
با سلام . من 2ساله مادربرد ASUS P5PL2 دارم . دیروز به سرم زد بایوسشو آپدیت کنم . از طریق نرم افزار ASUS UPDATE
و در محیط ویندوز شروع کردم به آپدیت . موفقیت آمیز انجام شد و سیستمو ری استارت کردم . رفتم داخل setup و
load deafult system هم کردم . ویندوزم هم بالا اومد اما با 2 ارور مواجه شدم.

OVER CLOCK ERROR:
cannot creat system shell notifications icon .

و ارور دوم که مرتب تکرار میشه و هیچوقت نمیره:

Bios error : item 0x01060001 (cpu ratio ) reports unresonable . value:10

من مدل cpu :
3.2 2 مگ کش اینتل پنتیوم 4

آیا باید در setup چیزیو مربوط به cpu دستکاری کنم تا این ارور ها نیان؟ آیا اگه بخوام همون ورژن قبلی بایوسو نصب کنم آیا داخل cd درایور مادر برد ورژن قبلی بایوس هست؟ و اگه هست چطوری باید نصبش کرد .لطفا کمک کنید ]

این مشخصاتو توی BIOS SETUP مینویسه»

AMBIOS
VER:1808
BUILD:09/14/2009
PROCESSOR : INTEL P4 3.2 GHZ
SPEED : 3200MHZ
COUNT : 1

SYSTEM MEMORY:
TOTAL MEMORY:3072MB
APPROPRIATED:0MB
AVAILABLE:3072MB

amir.45
31-03-10, 22:15
دوست من شما همه کار هارو درست انجام دادید ولی اپدیت بایوس تو محیط ویندوز هیچوقت توصیه نمیشه!!!

من همین مین رو دارم و مثل شما تو محیط ویندوز اپدیت کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاده...!!!!!

JEskandari
31-03-10, 23:41
شما که زحمت کشیدی اپدیت کردی یکبار هم از توی بیوس آپدیت کن .بعدش هم حتما bios را reset کن
انشاالله که درست میشه

00147
01-04-10, 01:12
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز . من ارور over clock علتشو پیدا کردم درواقع همون نرم افزار AI Booster هست که دمای سیستم و بقیه مشخصاتو نشون میده . اما ارور بایوس هنوز هست . آیا جایی از این فروم هست که روش آپدیت بایوس درمحیط داس به روش گام به گام و ساده توضیح داده باشه؟ یه سوال دیگه آیا ممکنه مشکل از ویندوزم که XP SP3 هست باشه و با نصب یه ویندوز دیگه مثل 7 مشکل حل بشه؟ راستی ریست کردن بایوس چطوریه؟ من بلد نیستم . توی خود محیط bios setup که چیزی به این اسم نیست .