ورود

مشاهده نسخه کامل : Crash کردن سیستم بعد از یک روز خاموش ماندن

majid_afra222
31-03-10, 14:23
سلام من یه PC یک هفته قبل از عید خریدارم، مشخصات اون :
Mother Board : MSI 785G-E53
CPU : AMD Phenom 945
RAM : 4GB GEIL DDR3
HDD : 1.5 TB Western Digital
Power : TermalTek 550w
موضوع از این قراره که بعد از اینکه سیستم رو نصب می کنم بعد از اینکه نصب تموم شد و کارم با کامپیوتر تموم شد اونو خاموش می کنم، بعد از اینکه چند ساعتی خاموش بود دوباره روشن می کنم، و اینبار با Blue Screen مواجه میشه و سیستم Crash میکنه. خود بخود سیستم رو ReStart میکنه و دیگه بالا نمی آد.
این کار رو حداقل 20 بار با تعویض Power و HDD انجام دادم ولی بازم همون مشکل رو داره.

ممنون میشم اگه کسی از دوستان که میدونه راهنمایی کنه.

mehrdad_ab
31-03-10, 14:42
با تک تک رم هات امتحات کن و تست بگیر
به احتمال زیاد از رم هات باشن
در ضمن پاورت یخورده واسه این سیستم کمه .

majid_afra222
31-03-10, 16:58
سلام، ممنون
با تک تک رم ها هم بصورت جداگانه تست کردم بازم رفع نشده.

mom
31-03-10, 19:54
بنده خدائي را ميشناسم كه چنين مشكلي با رم GEIL داشته بعداز مرور كتابچه مادر برد چنين رمي اصلا توي ليست مادر برد نبود
كتابچه مادر برد را مرور كنيد چنانچه مشكل شما هم اينگونه است طبق توصيه كتابچه ؛ رم مناسب را روي سيستم تست كنيد
درغير اينصورت
1-بايوس را با اخرين ورژن موجود اپديت كنيد(سعي كنيد از محيط داس اقدام به اپديت كنيد)
2-پاور سيستم را چك كنيد
3-درون بايوس در بخش voltage control=>dram voltage ولتاژ رم را طبق توصيه روي برچسب رم؛ تنظيم كنيد

تا نظر دوستان محترم چه باشد

JEskandari
31-03-10, 23:38
خوب بود پیام خطای روی مانیتور را نشان میدادید ببینیم مشکل از رم یا هارد یا چیز دیگه.
در ضمن نگاه کنید اگه توی بیوس هارد دیسکها در حالت AHCI هستند عوضش کنید به Raid
اونوقت یک بار دیگه ویندوز نصب کنید ببینید چی میشه

majid_afra222
01-04-10, 12:42
بنده خدائي را ميشناسم كه چنين مشكلي با رم GEIL داشته بعداز مرور كتابچه مادر برد چنين رمي اصلا توي ليست مادر برد نبود
كتابچه مادر برد را مرور كنيد چنانچه مشكل شما هم اينگونه است طبق توصيه كتابچه ؛ رم مناسب را روي سيستم تست كنيد
درغير اينصورت
1-بايوس را با اخرين ورژن موجود اپديت كنيد(سعي كنيد از محيط داس اقدام به اپديت كنيد)
2-پاور سيستم را چك كنيد
3-درون بايوس در بخش voltage control=>dram voltage ولتاژ رم را طبق توصيه روي برچسب رم؛ تنظيم كنيد

تا نظر دوستان محترم چه باشد
سلام دوست عزیز
بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم.
پاور رو هم که گفتم عوض کردم.
ولتاژ رو چک می کنم.
دوست عزیز JEskandari (Only the registered members can see the link) راه [/URL][URL="Only the registered members can see the link"] (Only the registered members can see the link)حل پیشنهادی شما رو هم بررسی می کنم.
ممنون

majid_afra222
01-04-10, 13:01
خوب بود پیام خطای روی مانیتور را نشان میدادید ببینیم مشکل از رم یا هارد یا چیز دیگه.
در ضمن نگاه کنید اگه توی بیوس هارد دیسکها در حالت AHCI هستند عوضش کنید به Raid
اونوقت یک بار دیگه ویندوز نصب کنید ببینید چی میشه
هیچ پیغام خطایی روی صفحه نشون داده نمیشه، در زمان Load کردن سیستم عامل(هر مسخه از ویندوز) با خطای Blue Screen مواجه میشه و صفحه سیاه میمونه، دوباره سیستم رو ReStart میکنه و اینکار رو هی تکرار می کنه.
در بایوس هارد دیسکها بصورت IDE بودن (هارد من SATA هستش) و طبق گفته شما اونرو در حالت AHCI قرار دادم.
بعد از نصب سیستم عامل و خاموش گذاشتن دستگاه فردا پاسخش رو بهتون می دم.
ممنون

آیا فایلهای dump که خود ویندوز ساخته بدردتون میخوره، بعد از یکی از Crashها فایلهای مورد نظر رو نگهداشتم.

majid_afra222
02-04-10, 14:26
سلام
با تغییرات گفته شده دوستان هم تست کردم، ولی باز مشکل پا برجاست.
دوستان کمک کنن.
ممنون

reza76622201
03-04-10, 07:55
عزيز بنده فکر کنم با اين تفاسير مشکل از مادربورد يا کارت گرافيک باشه. به هر حال به نظر من بهترين کار مراجعه به مرکز گارانتي مادربورده.
بنده بوردهاي MSI رو هيچوقت به کسي پيشنهاد نداده و نمي دم.

AMD>INTEL
03-04-10, 12:06
این مشکل بیشتر ممکنه خرابی یک قسمت از مادربرد باشه . ببرید گارانتی . البته رم روی اسلات های دیگه تست کنید .