PDA

مشاهده نسخه کامل : دو ويندوز 7 در يك درايو ( چطور ميشه يكي رو حذف كرد )

K1LOU
30-03-10, 18:56
با سلام
سيستم من چند روز پيش به هم ريخت يعني چون چند سيستم عامل با هم روش داشتم ( xp . win7.ubuntu ) از برنامه بوت گراب به بعد هيچ چيز بالا نميومد كه مجبور شدم يه ويندوز 7 ديگه نصب كنم . اما در هنگام نصب فكر كنم درايو رو فرمت نكردم بعد از نصب متوجه شدم كه ويندوز 7 قبلي هنوز درسته و توي منو براي انتخاب وجود داره . وحالا مشكلي كه هست اينه كه هر دو ويندوز در يك درايو هستن و همچنين من درايو d رو نمي تونم فرمت كنم .
در دستور %windir% هر دو ويندوز در درايو c هستن

چند تا عكس
Only the registered members can see the link

درايو d در ويندوز جديد با ويندوز قبلي فرق مي كنه

Computex
31-03-10, 02:44
سلام. برای این کار می تونید ویندوز 7 رو دوباره از ابتدا نصب کنید با این تفاوت که این بار قبل از نصب ویندوز درایو مورد نظر رو فرمت کنید. برای این کار به روش زیر عمل کنید:

مثل روال عادی ویندوز رو از Setup سیستم شروع به نصب کرده و مراحل نصب را ادامه دهید تا به پنجره ی زیر برسید:

در این هنگام گزینه ی Drive options را کلیک نمایید. در این صورت آیتم های زیر نمایان می شوند:

در این مرحله درایو مورد نظر رو که می خواهید فرمت و ویندوز رو نصب کنید انتخاب نموده و روی گزینه ی Format کلیک کنید. با این کار درایو مورد نطر فرمت و برای نصب ویندوز آماده خواهد شد.

( عکس ها از dedoimedo.com (Only the registered members can see the link) )

موفق باشید.

K1LOU
01-04-10, 19:21
با تشكر حسين جان
نظرتون در مورد عدم فرمت درايو d چيه ؟ چون فعلا با همين ويندوز كار مي كنم
را ستي راهي وجود نداره كه من ويندوز جديد رو از داخل ويندوز قبلي پا ك كنم ؟
با تشكر

Computex
02-04-10, 22:44
سلام. این که صد در صد بتونید یکی رو پاک کنید بنده تا اونجایی که میدونم فکر نکنم بشه مگر دوستان راهی سراغ داشته باشند. اما اگه به فایل های ویندوز قدیمی آشنا باشید شاید بتونید اونها رو دستی پاک کنید. البته باید احتیاط کنید فایل های ویندوز جدید پاک نشن اما اینها موقتی است و توصیه من نصب مجدد ویندوز هست.

moonica
19-08-13, 14:06
چرا برای من گزینه ی drive option نداره خووووووووووووو؟؟؟!!!:1. (8):