هنگام استفاده از سیستم در زمان های که با برنامه های مثل 3DMax یا Adobe After Effect یا بازی ها کامپیوتری کار می
کنم.
بعد از گذشت یک ساعت چه در هنگام بازی چه در هنگام کار با برنامه های که بالا نامبردم بیشتر تو بازی ها این اتفاق می افته
یک دفعه صحفه مانیتور سیاه میشه مثل این میمونه که سیستم بره حالت Sleep ولی در حالی که سیستم روشن هست
داره کار رو انجام میده
ولی مشکل این جاست در هنگام کار صحفه مانیتور سیاه میشه بعد مانیتور میره حالت خواب فقط چراغ خاموش و روشن
چشمک میزنه بعد باید سیستم رو یا ریست کنم یا خاموش کنم دوباره روشن بشه
CPU:Corei7 920
Main:ASUS P6T DLX
VGA;9600GT
RAM; TEAM GROUP TRIPLE 6G
POWER' GREEN 685 ACTIVE
نمیدونم دوستان باید چی کار کنم لطف بزرگی می کنید کمکم کنید با تشکر
Computex
30-03-10, 16:42
سلام. سیستم عاملتون چی هست؟
هرچند بعید می دونم از این باشه اما این راه حلی رو که می گم طی کنید و نتیجه رو بگید. به احتمال خیلی زیاد مشکل شما نرم افزاری هست. اگه از ویستا یا 7 استفاده می کنید وارد قسمت Screen Saver شده و گزینه Change Power Settings رو انتخاب کرده و در صفحه ی باز شده جلوی اون گزینه ای که فعال هست ( در حالت پیش فرض گزینه Balanced فعال می باشد ) روی Change Plan Settings کلیک کرده و از پنجره ی آبشاری جلوی Turn off the display گزینه ی Never رو انتخاب و یا حداکثر مدت زمان یعنی 5 ساعت رو انتخاب کنید. همین کار رو برای Put the computer to sleep انجام دهید. بعد ببینید مشکل هنوز پابرجاست یا نه.
یه سوال دیگه: چند وقته این مشکل برای شما به وجود اومده؟ یعنی این مشکل جدیده یا قبلا هم چنین مشکلی داشتید؟
MARINE
30-03-10, 19:28
سلام
بله برای تنظیمات Power من رو Disable کردم یا غیرفعال شون مشکل از اون نیست
بله روشی که شما فرموده بودید رو قبلا اجرا کردم هم گزینه ها غیر فعال هست خوب
این مشکل زمانی اتفاق افتاد من سیستم رو خرید بعد از یک ماه بعد این مشکل برای من رخ داد سیستم روشن هست بعد یک دفعه صحفه سیاه میشه سری بعد مجبورم سیستم رو ریست یا خاموش کنم بعد روشن کنم
سیستم فعال هست یعنی سیستم روشن هست ولی تصویری دیده نمیشه این کار زمانی اتفاق می افته من دارم بازی می کنم یا با برنامه سنگینی کار می کنم
با تشکر
mom
31-03-10, 00:21
سيستم را روي مانيتور ديگري تست كنيد
از اخرين دريور كارت گرافيك متناسب با os استفاده كنيد
MARINE
31-03-10, 00:31
درایور کارت گرافیک بروز هست
از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند واقعا داره اذیتم می کنه
reza76622201
31-03-10, 07:53
به نظر من بايد دنبال ايراد سخت افزاري بگرديد. يعني ابتدا گرافيک و سپس رم و بعدش پاور و مادربورد رو چک کنيد. البته قبل از همه اينها باياس مادربورد رو حتما آپديت کنيد.
يعني :
1) کارت گرافيک ديگه اي روي سيستمتون نصب کنيد و امتحان کنيد و يا کارت گرافيک ديگه اي روي سيستمتون نصب و امتحان کنيد.
2) اگر گرافيک OK بود حالا همين کار رو واسه رمهاتون انجام بديد.
3) اگر رمها هم OK بود حالا پاورتون رو هم امتحان کنيد. ممکنه توان پاور کافي نباشه که اين مشکل رخ مي ده. پاور قويتري روش تست کنيد.
نهايتا اگر همه موارد فوق الذکر سالم بودند احتمال زياد ايراد از مادربوردتونه و ببريدش مرکز گارانتي(گرچه گارانتيش تموم شده باشه).
Jagvar
31-03-10, 14:12
اسلات کارت گرافیک رو تغیر بدین ببینید درست میشه!
کارت رو بزنید داخل اسلات دیگه.
MARINE
02-04-10, 19:44
دوستان مشکل از هارد نیست شاید مشکل از هارد باشه
WDC 1 TB Caviar Green
نظر تون چی هست
reza76622201
03-04-10, 07:33
خيلي بعيده. هاردتون که از نظر کلي عاليه. ولي بايد اونم تست بشه. پاور واسه تست شدن از تمام موارد مهمتره. شايد توانش کافي نباشه و يا خوب عمل نکنه. حتما چک کنيد.
MARINE
03-04-10, 09:54
پاورم 685 هست Green
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
بازم تک تک قطعات رو تست می کنم ممنون
moreb
05-04-10, 04:18
منم یه بار کامپیوترم اینجوری شد بردم تعمیر گفت گرافیکت مرخضه و عوضش کردم
MARINE
05-04-10, 10:14
منم فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه یک دفعه صحفه سیاه میشه
ولی سایر قطعات دارند کار می کنند و مانیتور میره حالت Sleep و فقط و فقط چراغ خاموش روشن چشمک میزنه
راستی دوستان بعد این صحفه سیاه میشه مثل این میمونه کابل مانیتور رو کارت گرافیک جدا مانیتور میزنه حالت شناسایی Analog یا Digital این حالت رخ میده
دوستان کمک کنید
am2
05-04-10, 22:19
خوب با یه گرافیک دیگه تست بزن
بعضی وقت ها وقتی یکی از پایه های چیپ گرافیک لوز میشه((قطع شدن اتصال یکی از پایه ها)) تا وقتی که گرافیک سرده اون پایه لوز شده اتصال داره وقتی گرم میشه اون پایه اتصالش قطع میشه و تصویر میره وقتی سیستم رو ریست میکنی یک کم خنک میشه و دوباره اتصال بر قرار میشه
darkdream
07-04-10, 19:44
منم اين مشكل با لپ تاپم دارم وقتي دارم باهاش كار ميكنم يهو صفحه سياه مي شه بعد از اولين بار كه اينطوري شد تنظيمات نورش به هم ريخته صفحه روشن و تاريك مي شه
JEskandari
07-04-10, 21:30
کارت گرافیک را بعد از اینک تمام قطعات پلاسایکی و برچسبهای کاغذی را جدا کردی یک 10 دقیقه توی
فر بزار انشاالله درست میشه.
darkdream
09-04-10, 08:07
نه از گرافيك نيست من از يه نفر كه لپ تاپش همين مشكل داشت پرسيدم گفت ترانس backlight دچار مشكل شده عوضش بكني درست ميشه
JEskandari
09-04-10, 09:25
آخه ترانس Backlight مشکل داشته باشه مانیتور به حالت standby نمیره اون موقع فقط صفحه سیاه میشه
مونیتور زمانی توی Standby میره که یا سیگنال مربوط را از کامپیوتر دریافت کنه یا اصلا هیچ سیگنالی از کامپیوتر دریافت نکنه.
البته من پست را در پاسخ به مشکل ایجاد کننده تاپیک زدم شماهم اگه یک تاپیک جدا برای خودتان ایجاد کنی بهتر جواب میگیری.
MARINE
09-04-10, 12:24
دوستان صحفه سیاه میشه مانیتور میره حالت خواب چطوری مثلا چراغ خاموش روشن چشمک میزنه
وبعد بالای صحفه انگار کابل گرافیک رو وصل نکردی سمت چپ مانیتور میزنه برای شناسایی کابل انالوگ یا دیجیتال
khalil_guitar
09-01-19, 10:56
سلام دوستان عزیز
هنگام استفاده از سیستم در زمان های که با برنامه های مثل 3DMax یا Adobe After Effect یا بازی ها کامپیوتری کار می
کنم.
بعد از گذشت یک ساعت چه در هنگام بازی چه در هنگام کار با برنامه های که بالا نامبردم بیشتر تو بازی ها این اتفاق می افته
یک دفعه صحفه مانیتور سیاه میشه مثل این میمونه که سیستم بره حالت Sleep ولی در حالی که سیستم روشن هست
داره کار رو انجام میده
ولی مشکل این جاست در هنگام کار صحفه مانیتور سیاه میشه بعد مانیتور میره حالت خواب فقط چراغ خاموش و روشن
چشمک میزنه بعد باید سیستم رو یا ریست کنم یا خاموش کنم دوباره روشن بشه
CPU:Corei7 920
Main:ASUS P6T DLX
VGA;9600GT
RAM; TEAM GROUP TRIPLE 6G
POWER' GREEN 685 ACTIVE
نمیدونم دوستان باید چی کار کنم لطف بزرگی می کنید کمکم کنید با تشکر
من همین مشکل رو داشتم . فن گرافیک سوخته بود و گرافیک داغ میکرد . فن رو عوض کردم و خمیر سیلیکون جدید زدم زیر هتسینک . درست شد . معمولا مشکل از گرم کردن گرافیکم هست یا سی پی یو