نمیدونم این تاپیکم تکراریه یا نه ولی بالاخره چشم nvidia fan های محترم به جمال این دو کارت روشن شد
در زیر یه ریویو کامل از سایتی که بهش علاقه دارم میزارم
Only the registered members can see the link
با صحبتی که با یکی از دوستان در بازار داشتم این کارتهای تا حدود ۳ هفته دیگه به قیمت حدودی 600 هزار تومان برای 480 و 500 هزار تومان برای 470 در بازار داخلی ارائه میشه
و تاخمینم اینه که این قیمت در مدت 1-2 ماه به 500 و 400 هزار تومان کاهش پیدا کنه
N0m@d
28-03-10, 19:56
خره به این بازار ایران بگیرن که کارت 350 دلاری رو میدن 500 هزار تومن...بعد دوماه که حسابی تو پاچه ملت مشتاق کردن تازه یادشون میافته باید انصاف داشته باشن و بهره 40% منصفانه نیست:1. (8):
همیشه باید 2 ماه از دنیا عقب باشیم به خاطر این جماعت گرگ صفت:1. (12):
ahmadzia
28-03-10, 21:23
اینا تا وقتی انبارشونو نت------ند جنس جدید نمی آرند. اگه قیمتا تو بازار جهانی بالا بره در جا بالا میبرند و اگه برعکس بشه 2ماه طول میکشه تا قیمتا کم کم پایین بیاد!!!:1. (27):
nima_hl
28-03-10, 21:23
خره به این بازار ایران بگیرن که کارت 350 دلاری رو میدن 500 هزار تومن...بعد دوماه که حسابی تو پاچه ملت مشتاق کردن تازه یادشون میافته باید انصاف داشته باشن و بهره 40% منصفانه نیست:1. (8):
همیشه باید 2 ماه از دنیا عقب باشیم به خاطر این جماعت گرگ صفت:1. (12):
بنده هم با شما کاملا موافقم و پیشنهاد میکنم تا موقعی که قیمت این کارت به قیمت جهانی نزدیک نشده دوستان خرید نکنند
mohammad1985
28-03-10, 23:43
بنده هم با شما کاملا موافقم و پیشنهاد میکنم تا موقعی که قیمت این کارت به قیمت جهانی نزدیک نشده دوستان خرید نکنند
متاسفانه ابله زیاده در این ممکلت !که این چیزا مهم نیست براشون ! بالاخره جهان سوم بودن اینا رو هم داره !
رفیقم کانادا درس می خوند به کانادایی ها گفته توی ایران بنزین سهمیه بندی شده و قیمتش رفته بالا ماشین گرون شده !!!!!!! می گفت هیچ رقمه قبول نمی کرد ! می گفت فکر می کنی من اینقدر احمقم چنین چیزی رو باور کنم ؟؟؟؟
koorosh kabir
29-03-10, 01:53
امیدواریم در سال 90 بتونیم تهیش کنیم:great:
ViViD
29-03-10, 06:49
متاسفانه ابله زیاده در این ممکلت !که این چیزا مهم نیست براشون ! بالاخره جهان سوم بودن اینا رو هم داره !
رفیقم کانادا درس می خوند به کانادایی ها گفته توی ایران بنزین سهمیه بندی شده و قیمتش رفته بالا ماشین گرون شده !!!!!!! می گفت هیچ رقمه قبول نمی کرد ! می گفت فکر می کنی من اینقدر احمقم چنین چیزی رو باور کنم ؟؟؟؟
البته پیدا میشوند اداراتی که مسئولین محترم IT جهت استفاده خودشون این کارت رو درخواست دهند و خرید هم بشود با توجه به اینکه هیچ کس در اداره غیر از مسئول رایانه نمیدونه این کارت چیه فقط پول خرج میکنند بعد هم گزارش بلند بالایی مدیران ارائه میدهند که ما در جهت ارتقاء سطح علم و تکنولوژی بروز شدیم و از این حرفها
تا بوده همین بوده تا هست همین هست
reza76622201
29-03-10, 08:11
هيچ وقت نتونستم بفهمم که چرا فقط کارت گرافيک در مقياس جهاني قيمتش توي ايران اينقدر با قيمت جهانيش متفاوته!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟
اگر مساله گمرکي و ترخيص و ... هست واسه همه قطعات هست نه صرفا VGA,
اما اختلاف فاحش(مخصوصا در کارتهاي جديد)قيمت VGA در ايران با قيمت جهاني خيلي تفاوت داره!!!!
nima_hl
29-03-10, 14:59
هيچ وقت نتونستم بفهمم که چرا فقط کارت گرافيک در مقياس جهاني قيمتش توي ايران اينقدر با قيمت جهانيش متفاوته!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟
اگر مساله گمرکي و ترخيص و ... هست واسه همه قطعات هست نه صرفا VGA,
اما اختلاف فاحش(مخصوصا در کارتهاي جديد)قيمت VGA در ايران با قيمت جهاني خيلي تفاوت داره!!!!
رضا جان دلیلش لوکس بودن اون هستش ، کسی که برای بازی بخواد ۵۰۰ هزار تومن خرج کنه احتمالا جزو قشر ثروتمند جامعه هستش و این شخص به راحتی میتونی مبلغ بیشتر هم خرج کنه
۲-۳ هفته پیش دوستی برای خرید سیستم باهام مشورت کرد که میخواست یه سیستم برای بازی بخره که یه سیستم حدود 1.5 میلیون بهش پیشنهاد کردم ولی این شخص رفته بود از بازار رضا یه سیستم به قیمت ۳ میلیون خریده بود جالب اینجا بود که کارت 5970 رو 950 تومن پاش حساب کرده بودند و کلی ذوق میکرد که ارزون خریده :whistle:
amir.45
29-03-10, 18:11
رضا جان دلیلش لوکس بودن اون هستش ، کسی که برای بازی بخواد ۵۰۰ هزار تومن خرج کنه احتمالا جزو قشر ثروتمند جامعه هستش و این شخص به راحتی میتونی مبلغ بیشتر هم خرج کنه
۲-۳ هفته پیش دوستی برای خرید سیستم باهام مشورت کرد که میخواست یه سیستم برای بازی بخره که یه سیستم حدود 1.5 میلیون بهش پیشنهاد کردم ولی این شخص رفته بود از بازار رضا یه سیستم به قیمت ۳ میلیون خریده بود جالب اینجا بود که کارت 5970 رو 950 تومن پاش حساب کرده بودند و کلی ذوق میکرد که ارزون خریده :whistle:
چقدر باهوش بود طرف!!!!!!!!!!!:lol:
JEskandari
30-03-10, 00:39
من نمیفهمم برای چی همه چیز باید سر NVIDIA بشکنه آخه موقعی که HD5870 اومد حدود 450-430 تومان بود حالا چرا GTX470 باید 500 باشه در حالیکه قیمت جهانی اون از قیمت جهانی HD5870 کمتر هست
من و یاد زمانی میندازه که Nokia e71 تازه اومد به زور و هزار التماس 750 تومان نمیدادنش(خودم میخواستم یکیش را بگیرم که دشمنها با قیمتهاشون نگذاشتن) بعدش 2-3 ماه بعد 350 تومان به پات میافتادن که یکیش را بخری.
reza76622201
30-03-10, 09:16
آره درست مي گي نيما جان.
متاسفانه اين مساله واسه کارتهاي رده مياني هم صدق مي کنه. يادمه 9600GT با اينکه يه کارت مياني بازار بود قيمتش توي بازار 210000 تومان بود و قيمت جهانيش حدود 130$ . شايد قيمت نسبتا منصفانه گرافيک فقط واسه کارتهاي رده پايين درست باشه. اونم فکر کنم چون از چين با برندهاي من در آوردي وارد مي کنن اينجوري باشه که برخي اوقات از قيمت جهاني هم ارزونتره و جنسشون هم آشغاله.