با سلام ؛ من یه مادربرد G31 دارم ( که البته هیچ ربطی نمیتونه به چیپ داشته باشه حتی اگه پنتیوم 3 هم باشه باید کار کنه ). تازگیا وقتی با گیم پد کار می کنم ، گیم پد یهو از کار می افته و تا پورتشو عوض نکنم کار نمی کنه نمی دونم مشکل از کجاست ؟ ( ویندوز هم عوض کردم ، جدیدترین پچ رو برای چیپست دانلود ونصب کردم )
من احتمالم به پاور میره ولی با پاور آکبند امتحان نکردم .
تعمیرکار میگه شاید جریان میکشه ، با کارت یو اس بی امتحان کن ، ولی کارت یو اس بی ندارم ، با یو اس بی جلوی کیس امتحان کردم ، ولی همین مشکلو داشت . یه تعمیر کار خیلی ماهر هم تو تبریز هست که یه بحت سری ، موازی کرد که سردرنیاوردم ، خلاصه مطلبش این بود که به احتمال خیلی زیاد غیر قابل تعمیره و باید بره گارانتی واسه تعویض .
خود گیم پد سالمه ، چون رو سیستمهای دیگه این ادا رو درنمیاره و با آکبنداشم همین مشکلو داره . این که در فکر تعویض باشم یا نه برام مهم نیست ، گارانتی هم داره ، ولی می خوام اول مشکلشو بدونم تا بتونم کامل برای شرکت وارد کننده توضیح بدم ، چونکه این مشکل هراز گاهی پیش میاد و ممکنه وقت تست اصلاً هنگ نکنه .
مشخصات سیستم :
با دو برند ایسوس و پلیت Mb = g31
Cpu = intel 5300 dual core
Ram = 2 g , 800
Vga = 9500 gt
Power = 550 w
Operation system : xp , sp2
یه کم بیشتر توضیح بدم :
سیستم ها توی دو ردیف چیده شده ، ردیف اول ، رویه میزش چوبیه ، یعنی احتمال اتصال و تخلیه بار نمیتونه اتفاق بیفته
اما ردیف دوم ، رویشون آهنیه ،
من برق مستقیم از کنتور واسشون کشیدم و یه سیم برق رو به پیچ پاورهای سیستم ها وصل کردم و در نهایت وصلش کردم به بخاری که کاملاً آهنیه تا اگه مشکل از اتصال و جریان باشه ، این جریان اضافی تخلیه بشه ، اما فرقی نکرده
مانتیورهای هر دو ردیف CRT هستند ، احتمالم به اونام رفت اما وقتیجای سیستم ها رو ( ردیف 1 به 2 و بالعکس ) عوض می کنم مشکلی پیش نمیاد ، یعنی کل یه سیستم اگه جاش عوض بشه و بره توی ردیف یک دیگه مشکلش حله ؛ خیلی خنده داره ، ولی مغزم داره سوت میکشه !
اگهمشکل تخلیه ارته ، خب من این کار رو کردم ، پس چی میتونه باعث بشه ؟
Ardalan
20-03-10, 13:07
مشکل از گیم پد نیست
احتمال 90 درصد مشکل از تداخل IRQ هستش
برنامه PCI Latency Tool 3 رو بگیرید و نصب کنید و توی برنامه اصلی روی گیم پد رایت کلیک کنید و عدد 248 رو وارد کنید سپس APPly و Save رو بزنید
mehrdad_ab
20-03-10, 16:14
سلام . خیلی ممنون از راهنمائیت . برنامه رو نصب کردم و منتظر جواب تستم
mehrdad_ab
04-04-10, 23:03
Up.............
نرم افزار نصب شده هم جواب گو نیست
free man
14-04-10, 11:33
من یک مادر بورد DDR3 میخام و بین دو مدل intel DP45SG و ASUS P5Q3 موندم
کدوم رو انتخاب کنم؟
اگر مدل خوبی با قیمت خوب میشناسید معرفی کنید.
اگر sli داشته باشه بهتره این مدل ها CrossFireX داره من sli ساپورت میخام.
mehrdad_ab
13-10-10, 11:18
Up..........................................
مشکل کماکان باقیست
لطفاً تمام اساتید یه راهنمائی بکنن
هرچی که به ذهنتون میرسه
nima_hl
13-10-10, 13:53
Up..........................................
مشکل کماکان باقیست
لطفاً تمام اساتید یه راهنمائی بکنن
هرچی که به ذهنتون میرسه
عزیز من تجربه زیادی روی گیم پد ندارم ولی اگر مشکل شما ارت باشه ( که به دلیل ساختار usb در مادربردهای قدیمی میتونه باشه ) بخاری نمیتونه برق حدود 110 ولتی که مونیتور crt به بدنه کیس القا میکنه رو دفع کنه
شما حتما باید از لوله آب یا چاه مخصوص ارت استفاده کنید
mehrdad_ab
13-10-10, 14:02
عزیز من تجربه زیادی روی گیم پد ندارم ولی اگر مشکل شما ارت باشه ( که به دلیل ساختار usb در مادربردهای قدیمی میتونه باشه ) بخاری نمیتونه برق حدود 110 ولتی که مونیتور crt به بدنه کیس القا میکنه رو دفع کنه
شما حتما باید از لوله آب یا چاه مخصوص ارت استفاده کنید
همین الان داشتم با دستگاه ها ور میرفتم ؛ دقیقاً متوجه شدم که این مانیتورها برق روی کیس خالی میکنه ، اما نمی دونم از اون میتونه باشه یا که نه ! باید امتحان کنم ... ولی راه تخلیشو نمی دونم ، نمیشه کف مغازه رو با دریل سوراخ کنم و یه میله فرو کنم تو اون سوراخ ؟ آخه هیچ راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
: دی
nima_hl
13-10-10, 14:21
همین الان داشتم با دستگاه ها ور میرفتم ؛ دقیقاً متوجه شدم که این مانیتورها برق روی کیس خالی میکنه ، اما نمی دونم از اون میتونه باشه یا که نه ! باید امتحان کنم ... ولی راه تخلیشو نمی دونم ، نمیشه کف مغازه رو با دریل سوراخ کنم و یه میله فرو کنم تو اون سوراخ ؟ آخه هیچ راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
: دی
اگر لوله آب دم دستتون نیست و ساختمان شما اسکلت فلزی داره باید به یه نحوی اتصال رو با تیر آهنهای ساختمان بر قرار کنید
یک میله نمیتونه برق رو به زمین منتقل کنه و باید چاه ارت حفر بشه که مکافات و دردسر زیادی داره ( چند متر باید بکنید بعد چند لایه شن و زغال بریزید و ........ )
mehrdad_ab
13-10-10, 14:53
اگر لوله آب دم دستتون نیست و ساختمان شما اسکلت فلزی داره باید به یه نحوی اتصال رو با تیر آهنهای ساختمان بر قرار کنید
یک میله نمیتونه برق رو به زمین منتقل کنه و باید چاه ارت حفر بشه که مکافات و دردسر زیادی داره ( چند متر باید بکنید بعد چند لایه شن و زغال بریزید و ........ )
لوله آب هست ، ولی باید سیم کشی کنم که این مورد هم حل شد ، ممنون که جواب دادی
یه سئوال دیگه ؛
الان که 4 تا سیستم پیش هم قرار گرفتن ، میتونم از سیستم 1 به 2 ، از 2 به 3 ، از 3 به 4 یه سیم رو به طوری که فقط اون قسمتایی که قراره به پشت پاور پیچ بشه به هم وصل کنم یعنی تخلیه یکی روی اون یکی اثری نداره ؟ یا به نظرت بهتر نیست از زیر مانیتور که یه صفحه فلزی مشبک داره سیم ارت برای اتصالوصل کنم بجای بستم به کیس ؟ یا هر دوی این دو رو اعمال کنم و در نهایت همشون رو وصل کنم به یه سیم برای اتصال به لوله آب ؟
البته شرمنده که انقد سئوال کردم ولی دیگه کلافه شدم از بس راه های مختلف رو امتحان کردم ، میخوام یه بار عمل کنم لاقل 10 % نتیجه بگیرم
nima_hl
13-10-10, 16:45
لوله آب هست ، ولی باید سیم کشی کنم که این مورد هم حل شد ، ممنون که جواب دادی
یه سئوال دیگه ؛
الان که 4 تا سیستم پیش هم قرار گرفتن ، میتونم از سیستم 1 به 2 ، از 2 به 3 ، از 3 به 4 یه سیم رو به طوری که فقط اون قسمتایی که قراره به پشت پاور پیچ بشه به هم وصل کنم یعنی تخلیه یکی روی اون یکی اثری نداره ؟ یا به نظرت بهتر نیست از زیر مانیتور که یه صفحه فلزی مشبک داره سیم ارت برای اتصالوصل کنم بجای بستم به کیس ؟ یا هر دوی این دو رو اعمال کنم و در نهایت همشون رو وصل کنم به یه سیم برای اتصال به لوله آب ؟
البته شرمنده که انقد سئوال کردم ولی دیگه کلافه شدم از بس راه های مختلف رو امتحان کردم ، میخوام یه بار عمل کنم لاقل 10 % نتیجه بگیرم
یه کار بهت میگم باقلوا
برو الکتریکی و سه راهی ارت دار بگیر بعد ارتش رو از سر سیم سه راهی سیم کشی کن اینجوری تموم دستگاههای متصل به این سه راهی ارت دار میشن
البته توجه کن که سیمهای برق کیست هم از نوع ارت دار باشن ( بالا و پائین دوشاخ روی بدنه 2 تا پلیت فلزی داره )
Over_Cracker
13-10-10, 19:32
سلام
شما فرمودید ,بعد از یه مدتی مشکل براتون به وجود اومد و اونم گاهی اوقات ,پس مشکل میتونه از مادربرد و پل جنوبی باشه که کنترلر پورت های IO به این چیپ و LPCIO مربوط میشه.
برای تشخیص نقطه ای که ارت داره به زمین,میتونید یه لامپ رشته ای(60 تا 100 وات) بردارید و بدنه لامپ یا ته اون رو و با یه سیم به یه سوراخ پریز برق وصل کنید و قسمت دیگه لامپ رو با یه تیکه سیم دیگه به ارت گیر وصل کنید(مثل چهاچوب درب اهنی,لوله...) اگر روشن شد که یعنی الکترون در جریانه و شدت نور لامپ هم مشخص میکنه که رسانایی اون در چه وضعیتی قرار داره.
mehrdad_ab
14-10-10, 13:16
سلام
شما فرمودید ,بعد از یه مدتی مشکل براتون به وجود اومد و اونم گاهی اوقات ,پس مشکل میتونه از مادربرد و پل جنوبی باشه که کنترلر پورت های IO به این چیپ و LPCIO مربوط میشه.
برای تشخیص نقطه ای که ارت داره به زمین,میتونید یه لامپ رشته ای(60 تا 100 وات) بردارید و بدنه لامپ یا ته اون رو و با یه سیم به یه سوراخ پریز برق وصل کنید و قسمت دیگه لامپ رو با یه تیکه سیم دیگه به ارت گیر وصل کنید(مثل چهاچوب درب اهنی,لوله...) اگر روشن شد که یعنی الکترون در جریانه و شدت نور لامپ هم مشخص میکنه که رسانایی اون در چه وضعیتی قرار داره.
در مورد جریان که شکی نیست بیشتر مواقع جریان هست ، یعنی با فازمتر من این جریان رو دیدم
اما در مورد مشکلی که از پل جنوبی میتونه حاصل بشه ، الان دیگه شک دارم ، چون برندی که تا چند روز پیش هیچ مشکلی نداشت فقط با چند تا تغییر خارجی ( تعویض با یه مانیتور دیگه، تعویض مکان ( همون میز با رویه چوبی به رویه آهنی ) و تعویض گیم پدی که روی سیستم اولیه کاملاً سالم بود )
من اومدم یه سیم رو از بدنه پاور به لوله آب وصل کردم ، اما هنوز نتیجه قطعی نگرفتم و گیم پدها گاهاً از کار می افتن ! مسئله ایی به این گنگی تا الان ندیده بودم
مادر برد رو هم با دیباگر چک کردم ، اروری نداشت ، اما باز هم تست می کنم ، شاید به زبون بیاد که چشه ، اما اگه بازم چیزی به نظرتون میرسه لطفاً بهم بگین.
با تشکر*مهرداد*
mehrdad_ab
14-10-10, 15:59
سیم ارت رو به روش سنتی (:دی) به لوله رسوندم
هر از گاهی چه برقی منو میگرفت . واسه یه لحظه وقتی سیم به لوله آب خورد چه اتصالی ، چــــه جریانی ، چه جرقه ای که نزد ، جاتون خالی ...
ولی این جریان همیشه برقرار نیست !
منتظرم تا سیستم ها به طور کامل خاموش شن و دوباره راه اندازی با کمی فاصله زمانی
ببینم وضعیت قطعی چطورری میشه