سلام عزیزان
من مدتی قبل با راهنمایی اساتید یک سیسنم بستم و ازش رضایت داشتم که دیروز فروختم به یکی از دوستانم و العان موندم بی سیستم :1. (28):
امروز رفتم دوباره کلی دنبال یه سیستم 1کم بالاتر از قبلی گشتم که مواجه شدم با کلی مطالب عجیب که فروشنده ها با قسم و آیه میگفتند...
خلاصه اون توضیحات این سیستم پایین و سوالاش هستش که لطفا اساتید نظر و راهنماییشون رو بگند چون شنبه میخوام برم واسه خرید:great:
توضیح: قبلا اینجا دوستان گفتند که برای مولتی مدیا و تدوین فیلم nvidiaبهتر ازatiهستش..
main: GIGA 770t-usb3
cpu: amd phenom 965
ram: 4gig gell 2*2 ddr3 1333
vga: gts 250 1gig
5000 hdd: sata
case: green
power: 585 green real
dvd rw: asus *2
و اما سوالات خیلی خیلی مهم:wink:
1-مین برد: مین برد قبلیم 770tud3p بودش، فروشنده گفت که این مین بالا درست مثل همونه با همون امکانات اما جدیدتره و این میتونه usb3 رو هم پشتیبانی کنه آیا این حرف درسته و شما میگید مدل جدید رو بگیرم؟
2-سی پی یو : سی پی یو هم قبلا 945 بود. اما اینجا 965 خواستم. آیا همه 965 ها یک ورژن هستند و am3 هستند و بااین مین برد بالا مشکلی نداره؟
3-رم: در مورد رم یکجا گفتش که برند MEMONEX از GELL بهتره با قیمت 60 برای 2 گیگ اون هم 1600 . درصورتی که 1600 GELL خیلی از این قیمت بالاتر بود. آیا MEMONEX بزارم یا GELL ؟
4-گرافیک: یک فروشنده گفت که ATI از nvidia هم بهتره و هم ارزونتر،گفت میتونی توی سایت 3D mark و tams hardware برم تحقیق کنم تا مطمین بشم.
اون پیشنهاد داد که یک 5750 1gb ddr5 بردارم که خیلی بهتره از برند HIS با قیمت 187 تومن! فکر کنم 128 بیت بود.
سوال: این چرا اینقدر ارزونه؟ و 128 بیته بودنش خیلی مهمه؟ و آیا این برند برند خوبیه؟
(من برای گرافیک میخوام تا 200 هزینه کنم) gts2501gig ddr3 هم برند ladybird رو داشت، این برند چطور خوبه؟
5-پاور: مدل 585 گرین برای این سیستم راحت جواب میده؟ وچند مدل 585 گرین داریم و فرقش چییه؟ ( رآل و...)
6-دی وی دی رایتر: پیشنهاد 1فروشنده asus با گارانتی الماس بودش. چه مدلی از asus بگیرم؟
بی صبرانه منتظر راهنماییتون هستم:great:
goldberg2000
11-03-10, 15:04
من یه پیشنهاد دیگه میدم
پاور رو 535B بگیر حتما هم B باشه چون EPS داره و...
گرافیک رو هم شما که میخواید 200 تومن خرج کنی بهتره یه 10 هزار تومن دیگه بزاری روش و یه 5770 شاپیر بگیری من چند وقت پیش تو بازار رضا گشتم با این قیمت هم پیدا کردم حتی 20500 هزار تومن هم از همین برند پیدا کردم
پس در انتخاب 5770 جای اون گرافیک شکی نکن
به نظر من GELL خیلی بهتره تا برندی که تازه وارد بازار ایران شده برای یکی از دوستان هم ممونکس بستم زیاد برای اور جالب نیست
DVD WR هم تو بازار الان تقریبا در یه سطح هستن یعنی تفاوت زیادی ندارن یعنی یه چیزی از من اینو پیشنهاد میدم PIONEER-SATA 22X اگه گیر نیاوردی ایسوس هم خوبه ایسوس لایت اسکریپ
مین برد هم من بهت به جای اون BIOSTAR TA 790 XE3 رو بهت پیشنهاد میدم اینم مشخصاتش(4DDR3 1600-FSB-2000) به نظر من نسبت به قیمتش خیلی خوبه قیمتش من تو کرج 100 میخرم حالا تهران نمیدونم فوقش 5 هزار تومن بالاتر پیدا کنی
سی پی یو هم خوبه
lorn
11-03-10, 15:05
اگه مي توني مين رو اين مدل بگير
ga-790xt-usb3
مين قبليتو بفروش
وگرافيك هم اگه كرافيك فعلي رو بفروشي و يك 5830 بخري تمومه
بقيه قطعات هم موردي ندارن و خوب هستن ولي رم رو پيش نهاد من ocz هست البته با فركانس 1333 يا 1066 كه راحت با اور به فركانس 1666 مي رسن و قيمت پاين تريدارن و مي توني 4 گيگ ببندي بجاي 2 گيگ
goldberg2000
11-03-10, 15:07
در ضمن برای هارت هم فرقی نمیکنه از چه مارکی بگیری فقط 16 مگ بافر کمتر نباشه
که 32 مگ بافر عالیه از هر مارکی
موفق باشی
lover phoenix
11-03-10, 15:09
ممنون . من برای گرافیک بیشتر مد نظرم nvidia هستش و در مورد ati اطلاعی ندارم. در ضمن چرا مین 790 رو بگیرم؟ چه مذیت هایی داره؟
goldberg2000
11-03-10, 15:23
میتونی بری اینجا ببینی مشخصات دقیق مین برد رو یه چیزی که واضحه اینه که چیپ 790 از 770 جدیدتره
Only the registered members can see the link
mzz
11-03-10, 15:32
مین چیپ 785 بدک نیست
من آزراک m3a785/gxh بهت پیشنهاد میکنم که میتون سه تا گرافیک رو با هم کراس فایر کنی
لینک اطلاعات (Only the registered members can see the link)
من تا الان 2تا خودم گرفتم 5 از دوستانم گرفتن همه راضی بودن
Dvd هم مدل DRW-22b اسوس بگیر خوبه من تا حالا 3تا ازش گرفتم خیلی عالیه
هارد هم با بافر بالا بگیر
nima_hl
11-03-10, 16:03
سلام عزیزان
من مدتی قبل با راهنمایی اساتید یک سیسنم بستم و ازش رضایت داشتم که دیروز فروختم به یکی از دوستانم و العان موندم بی سیستم :1. (28):
امروز رفتم دوباره کلی دنبال یه سیستم 1کم بالاتر از قبلی گشتم که مواجه شدم با کلی مطالب عجیب که فروشنده ها با قسم و آیه میگفتند...
خلاصه اون توضیحات این سیستم پایین و سوالاش هستش که لطفا اساتید نظر و راهنماییشون رو بگند چون شنبه میخوام برم واسه خرید:great:
توضیح: قبلا اینجا دوستان گفتند که برای مولتی مدیا و تدوین فیلم nvidiaبهتر ازatiهستش..
main: GIGA 770t-usb3
cpu: amd phenom 965
ram: 4gig gell 2*2 ddr3 1333
vga: gts 250 1gig
5000 hdd: sata
case: green
power: 585 green real
dvd rw: asus *2
و اما سوالات خیلی خیلی مهم:wink:
بی صبرانه منتظر راهنماییتون هستم:great:
1-مین برد: مین برد قبلیم 770tud3p بودش، فروشنده گفت که این مین بالا درست مثل همونه با همون امکانات اما جدیدتره و این میتونه usb3 رو هم پشتیبانی کنه آیا این حرف درسته و شما میگید مدل جدید رو بگیرم؟
به جز مدار تغذیه که در این برد 4+1 فاز هستش بقیه مشحصات زیاد با برد قبلیت تفاوت نداره و فقط به چیپست برای usb3 اضافه شده که نمیدونم دیوایسهاش کی میاد و یا به کارتون میاد یا نه
البته شخصا 770t-ud3p رو به دلیل مدار 8+2 بیشتر دوست دارم
2-سی پی یو : سی پی یو هم قبلا 945 بود. اما اینجا 965 خواستم. آیا همه 965 ها یک ورژن هستند و am3 هستند و بااین مین برد بالا مشکلی نداره؟
همه 965 ها am3 هستند فقط دو مدل 125 واتی و 140 واتی داره که 125 بهتره و با این مین ظاهرا مشکلی ندارند
3-رم: در مورد رم یکجا گفتش که برند MEMONEX از GELL بهتره با قیمت 60 برای 2 گیگ اون هم 1600 . درصورتی که 1600 GELL خیلی از این قیمت بالاتر بود. آیا MEMONEX بزارم یا GELL ؟
تاخیر (cl ) یک پارامتر اساسی در انتخاب رم هستش و تفاوت فاحشی در کیفیت این دو برند نیست . هر کدوم کلاک بالاتر ، تاخیر کمتر و قیمت مناسبتر داشت بگیر
4-گرافیک: یک فروشنده گفت که ATI از nvidia هم بهتره و هم ارزونتر،گفت میتونی توی سایت 3D mark و tams hardware برم تحقیق کنم تا مطمین بشم.
اون پیشنهاد داد که یک 5750 1gb ddr5 بردارم که خیلی بهتره از برند HIS با قیمت 187 تومن! فکر کنم 128 بیت بود.
سوال: این چرا اینقدر ارزونه؟ و 128 بیته بودنش خیلی مهمه؟ و آیا این برند برند خوبیه؟
(من برای گرافیک میخوام تا 200 هزینه کنم) gts2501gig ddr3 هم برند ladybird رو داشت، این برند چطور خوبه؟
5750 هم گرافیک خوبیه ولی شخصا سافایر رو به his ترجیح میدم
لیدی برد جدیدیه ، نباید کارت بدی باشه و معمولا خنک کنندههای خوبی رو کارتاش نصب میکنه
5-پاور: مدل 585 گرین برای این سیستم راحت جواب میده؟ وچند مدل 585 گرین داریم و فرقش چییه؟ ( رآل و...)
یه 535 برای این سیستم کافیه و بنظرم بیشتر از این پاور در حال حاضر نیاز ندارید
6-دی وی دی رایتر: پیشنهاد 1فروشنده asus با گارانتی الماس بودش. چه مدلی از asus بگیرم؟
22x قیمت مناسبی ( حدود ۳۰ )
hapalii
11-03-10, 18:55
من که نفهمیدم شما هدف تون از فروش اون سیستم و تهیه این یکی سیستم چی بوده چون اگر از لحاظ اسم و برند چیزهای دیگه فرق کنند از نظر کارائی شاید حتی 10 % هم کارائی سیستم جدید بالا تر نره چون میشه گفت دقیقا مشابه همان قبلی اگر سیستم قبلی رو به قیمت نوع به دوست خودتون نداده باشید حتمی ضرر می کنید توی خرید سیستم جدید.
اما در باره سئوال ها که بیشترش رو نیما جواب داده این که چرا 5750 ارزون شما با چی مقایسه می کنید که می گید ارزان نسبت به چه چیزی ارزان تقریبا هم رده همان 250 قبلی که داشتید شاید کمی قوی تر در باره 128 بیت بودن تقریبا بعد از چیپ اصلی گرافیک و نوع رم های گرافیک پهنای باند حافظه مهمه که همین 128بیت یا 64 یا 256 و ... هست که شما میگید بدیهی که به عنوان سومین فاکتور که باید در نظر گرفته بشه هر چی بیشتر باشه بهتره
درباره رم ممونکس هم رم خوبی جدید هم نیست انفورماتیک گستر قبل از این که روی رم OCZ کار کنه روی این رم ها کار می کرد و چند سال پیش هم توی بازار ایران بود رم ارازن هم نیست و به همان مقدار که خوبه گران هم هست .
اما نظر خودم بگم نمی دونم بازی هم جز کارهای سیستم شما هست یا نه اگر باشه که به نظر من cpu رو بالا تر نبرید رم هم رم ارزون مثل اپیسر 4 گیگ بندازید در عوض کارت گرافیک رو بالا ببرید مثلا 5850 اینطوری حداقل یه جهش توی سیستم جدید تون ایجاد میشه وگرنه اگر سیستم بالا جایگزین بشه که به نظر من شما فقط سیستم تازه تون رو تازه کردین همین.
در اخر هم باید بگم فکر نمی کنم برای کارهای مثل مالتی مدیا و تدوین فیلم ati با انودیا فرقی داشته باشه شاید توی کارهای 3 بعدی و رندر کردن گرافیک های هم رده از این دو شرکت بشه گفت انودیا برتری هایی داره اما برای مالتی مدیا گمان نکنم
lover phoenix
12-03-10, 18:17
من که نفهمیدم شما هدف تون از فروش اون سیستم و تهیه این یکی سیستم چی بوده چون اگر از لحاظ اسم و برند چیزهای دیگه فرق کنند از نظر کارائی شاید حتی 10 % هم کارائی سیستم جدید بالا تر نره چون میشه گفت دقیقا مشابه همان قبلی اگر سیستم قبلی رو به قیمت نوع به دوست خودتون نداده باشید حتمی ضرر می کنید توی خرید سیستم جدید.
اما در باره سئوال ها که بیشترش رو نیما جواب داده این که چرا 5750 ارزون شما با چی مقایسه می کنید که می گید ارزان نسبت به چه چیزی ارزان تقریبا هم رده همان 250 قبلی که داشتید شاید کمی قوی تر در باره 128 بیت بودن تقریبا بعد از چیپ اصلی گرافیک و نوع رم های گرافیک پهنای باند حافظه مهمه که همین 128بیت یا 64 یا 256 و ... هست که شما میگید بدیهی که به عنوان سومین فاکتور که باید در نظر گرفته بشه هر چی بیشتر باشه بهتره
درباره رم ممونکس هم رم خوبی جدید هم نیست انفورماتیک گستر قبل از این که روی رم OCZ کار کنه روی این رم ها کار می کرد و چند سال پیش هم توی بازار ایران بود رم ارازن هم نیست و به همان مقدار که خوبه گران هم هست .
اما نظر خودم بگم نمی دونم بازی هم جز کارهای سیستم شما هست یا نه اگر باشه که به نظر من cpu رو بالا تر نبرید رم هم رم ارزون مثل اپیسر 4 گیگ بندازید در عوض کارت گرافیک رو بالا ببرید مثلا 5850 اینطوری حداقل یه جهش توی سیستم جدید تون ایجاد میشه وگرنه اگر سیستم بالا جایگزین بشه که به نظر من شما فقط سیستم تازه تون رو تازه کردین همین.
در اخر هم باید بگم فکر نمی کنم برای کارهای مثل مالتی مدیا و تدوین فیلم ati با انودیا فرقی داشته باشه شاید توی کارهای 3 بعدی و رندر کردن گرافیک های هم رده از این دو شرکت بشه گفت انودیا برتری هایی داره اما برای مالتی مدیا گمان نکنم
ممنون
من در درجه اول پردازش برام مهمتره و نه بازی. سیستم قبلی رو هم به همون قیمت خرید دادم رفت و هدفم از خرید سیستم جدید هم بالاتر بردن سی پی یوش بود. درباره رم هم باید بگم که چون معمولا پریمییر کار میکنم و چون محصولات شرکت ادوب از رم زیاد استفاده میکنند هم رم یکی از فاکتور های مهم برای سیستم من هستش
درباره گرافیک میخواستم که کمی از مدل قبلیم بالاتر باشه
اگه گرافیک رو 260 بردارم پاور 585 جوابگو هست براش؟
و اینکه 790 بهتره از 770. توی سایتش نوشته بود 2+8 یعنی اونقدر بهتر هست که برم دنبالش؟ قیمتش چی همون حدوده؟
lorn
12-03-10, 18:53
5770 از مدل قبلي خيلي قوي تره
و با 260gtx در 10% اختلاف قدرت داره كه قيمتش خيلي پايينتر
پيش نهاد بنده فقط 5770 هست بردي هم كه پيش نهاد دادم اگه پيدا كنيد از بقيه مدل ها بهتر نسبت به قيمتش
goldberg2000
12-03-10, 19:39
منم بهت همون 5770 رو پیشنهاد میدم هم قیکت پایینی داره هم نسبت به 260 اختلاف خیلی کمی داره
از یه نظرم 5770 سر تره (دایرکت اکس11)