ورود

مشاهده نسخه کامل : ریست در ویندوز 7

amirpcp30
10-03-10, 16:15
سلام
من از وقتی سیستم رو روش ویندوز 7 نصب کردم کمی ناپایداره و خیلی از مواقع صفحه ی آبی میاد و ریست میشه
البته قبلا که xp نصب می کردم فقط بعضی از مواقع هنگ می کرد خیلی کم اما در ویندوز 7 از دیروز تا حالا 3 بار ریست شده (بدون اور)
اگه کمک کنید ممنون میشم
سپاس

javadshahvand
10-03-10, 16:56
سلام
من از وقتی سیستم رو روش ویندوز 7 نصب کردم کمی ناپایداره و خیلی از مواقع صفحه ی آبی میاد و ریست میشه
البته قبلا که xp نصب می کردم فقط بعضی از مواقع هنگ می کرد خیلی کم اما در ویندوز 7 از دیروز تا حالا 3 بار ریست شده (بدون اور)
اگه کمک کنید ممنون میشم
سپاس

مشخصات سیستم چی هست؟

amirpcp30
10-03-10, 17:16
cpu dual core e5200 lga 775
ram 3gb rendition 667 ddrII
vga 9800gt galaxy
main 945pl-s3p
power 500w harris
منتظرم ...
سپاس

javadshahvand
10-03-10, 17:34
cpu dual core e5200 lga 775
ram 3gb rendition 667 ddrII
vga 9800gt galaxy
main 945pl-s3p
power 500w harris
منتظرم ...
سپاس

از 2 گیگ رم استفاده کن و پاورت رو هم 485 گرین بنداز یه تست بزن خبر بده

amirpcp30
10-03-10, 18:24
یک رم یک گیگ دیگه گزاشتم فرق ینمی کنه
پاور گرین ندارم اما قبلا با پاور های دیگه که گزاشتم روش هم همین طوری بود
چرا فقط در 7 اینطوریه؟
سپاس

Saeed-Milan
10-03-10, 22:22
این طوری که مشخصه شما در هنگامی که فشار روی سیستمت میاد مشکل پیدا می کنی ببین از لحاظ سیستم خنک کننده مشکلی نداری.

amirpcp30
10-03-10, 22:35
کامپیوتر خنکه 9 تا فن داره دما رو هم همش چک می کنم

javadshahvand
11-03-10, 09:26
پاورت رو باید حتماً عوض کنید

amirpcp30
11-03-10, 11:55
پاورت رو باید حتماً عوض کنید

می دونم اما منتظرم بسوزه بعد
بهتر از این داشتم امتحان هم کردم اما همینطوریه
چیکار کنم؟
:give_rose:

payman_999
06-04-10, 18:11
سلام اصلا به پاور و فن و این چیز ها ربطی نداره.
کرکت مشکل داره کرک جدید ویندوز 7 رو بگیر و نصب کن درست می شه...:1. (5):

Shoja Hosseini
06-04-10, 19:45
باسلام

با توجه باینکه درصد بالائی از علل صفحه آبی بعلت معیوب بودن RAM میباشد ضمن اینکه در ویندوز XP مشکل مشابه را داشتید .پیشنهاد میشود قبل از اینکه بسراغ پاور یا چیز دیگری بروید از سلامت RAM سیستم خود مطمئن شوید. برای این منظور از Windows memory diagnostics tool استفاده کنید بترتیب زیر :

1- روی Start کلیک کنید
2- در باکس جستجو بنویسید RAM
3- گزینه "Diagnose your computer's memory " را انتخاب کنید
4- روی گزینه " Restart now and check for problems" کلیک کنید.(برنامه های دیگر را ببندید)

_ ویندوز بطور اتوماتیک Restart کرده ودر یک صفحه آبی شروع میکند به تست Memory . این مرحله کمی وقت گیر است ولی صبر کنید Pass های 1 و 2 کاملا اجرا شود.
_ بعداز اجرای مراحل تست ویندوز بطور اتوماتیک Restart میشود در اولین Log on چنانجه Ram شما ایراد فنی داشته باشد ویندوز گزارش آنرا میدهد. در غیر اینصورت در سمت
راست Restart bar بعد از مدتی طی لیبلی اعلام میشود Ram شما ایرادی ندارد.

hamidtalking
23-04-11, 02:32
سلام
اگه کمک کنید ممنون میشم
سپاس

دوست عزیز مشکا از کرک ویندوز هست. ویندوز های سون غیر ارجینال بعد از نصب سرویس پک 1 اینجوری میشن. من نمی دونم چه جوری میشه درستش کرد اگه فهمیدی به منم بگو. رو اعصابه واقعا.

mehrdad_ab
23-04-11, 19:12
دوست عزیز مشکا از کرک ویندوز هست. ویندوز های سون غیر ارجینال بعد از نصب سرویس پک 1 اینجوری میشن. من نمی دونم چه جوری میشه درستش کرد اگه فهمیدی به منم بگو. رو اعصابه واقعا.
ریست شدن ویندوز خیلی علل میتونه داشته باشه و با بالانیودن ویندوز بخاطر عدم نصب کرک یا اورجینال نبودن ویندوز خیلی فرق داره .
شما ااگر مشکل کرک دارین بعد نصب ویندوز کرک رو از اینجا دریافت و نصب کنید.
Only the registered members can see the link