PDA

مشاهده نسخه کامل : ترفندها و تجربیات و اختراعات دوست خوبم در این تاپیک ™

D J V A H I D
08-03-10, 22:05
سلام و رحمه الله ... Only the registered members can see the link

در این تاپیک قصد داریم تا ترفندها و تجربیات شخصی و اختراعات و دستاوردهای هر چند ساده ولی کاربردی رو که دوست و استاد بسیار خوبم جناب کشفی تدارک دیدند و گردآوری کردند در اینجا به اشتراک بذاریم تا به نحو احسن ازشون استفاده کنیم و یه باریکه ای به معلوماتمون اضاف کنیم ... Only the registered members can see the link

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ... Only the registered members can see the link

باتشکر از این عزیز ... Only the registered members can see the link

D J V A H I D
08-03-10, 22:10
1 شارژر باتري اتومبيل ديجيتال

دوستان علاقمند به وبلاگ ترفندهاي زندگي ( كه نام ديگر اين وبلاگ كوتاه اما آموزشي است ) خواستارمدارات عملي و كاربردي الكترونيكي شده اند . براي اين دوستان در اين ترفند يك شارژر عالي و بسيار ارزان آموزش خواهم داد . بنده خود يكي از اين شارژرها را درست كرده ام كه تصوير آن را در ادامه مي بينيد .

Only the registered members can see the link

مشخصات شارژرهاي معمولي ( سنتي ) ( آنالوگ ) موجود در بازار :

ولتاژ خروجي نامنظم ( DC ضربان دار ) ، آمپردهي كم ، افت حرارتي بالا ، دستگاه بزرگ سنگين ، قيمت نسبتا زياد ، بدون حفاظت اتصال كوتاه ، زمان شارژ طولاني .

مشخصات شارژر ساخت مدير وبلاگ ( جديد ) ( ديجيتال ) :

ولتاژ DC خروجي منظم ( كاملا يكسو ) ، آمپر دهي خوب ، افت حرارتي بسيار پايين ، دستگاه كوچك و سبك ، قيمت مناسب ، داراي حفاظت اتصال كوتاه ، زمان شارژ كوتاه

شما به يك پاور كامپيوتر نياز داريد . تمام سيمهاي خروجي آن را قطع كنيد فقط يك سيم مشكي و يك سيم زرد را نگه داريد . ( سيم مشكي منفي و سيم زرد مثبت ) است . شايد بخواهيد بدانيد كه در پاور يك كامپيوتر سه نوع ولتاژ توليد مي شود ( 3 ولت - 5 ولت - 12 ولت ) سيم زرد و مشكي در واقع همان 12 ولت مورد نياز ماست و بقيه براي اين كار كاربردي ندارد .

اگر سيمهاي خروجي به يكديگر اتصال كوتاه شود دستگاه ولتاژ را متوقف مي كند كه با يكبار خاموش و روشن كردن پاور مسئله رفع مي شود .

D J V A H I D
09-03-10, 09:35
2 بهترين دوغ را خودتان توليد كنيد

ميدانيد قيمت واقعي يك كيلو دوغ چند است ؟ از هر كيلو ماست تقريبا شش كيلو دوغ عالي مي توان بدست آورد . اگر قيمت يك كيلو ماست خوب 1200 تومان باشد ، قيمت يك كيلو دوغ عالي 200 تومان خواهد شد .با مقايسه دوغ هاي بي مزه و گاهي بد مزه موجود در بازار با قيمت كيلويي 400 تومان متوجه مي شويم كه ما دوغهاي آبكي بي مزه بد بو Only the registered members can see the link را حد اقل دو برابر قيمت واقعي آن مي خريم . صرف نظر از مسئله قيمت بالاي آن كيفيت بسيار پائين آن از همه تاسف بارتر است .Only the registered members can see the link

عجيب آنكه همه به راحتي تن به خوردن دوغ هاي بسيار بي كيفيت بازار مي دهند و هيچكس هيچ قدمي براي اصلاح آن بر نمي دارد .

با توجه به سال اصلاح الگوي مصرف كه هرگز اتفاق نخواهد افتاد Only the registered members can see the link باز هم بايد همان شعر معروف « كس نخارد پشت من - جز ناخن انگشت من » Only the registered members can see the link را سر لوحه اقدامات اصلاح طلبانه خود در زندگي قرار داده و كاري بكنيم .
بنده مدتهاست كه زير بار خريد دوغ نرفته و دوغي توليد مي نمايم كه اقوام و دوستان انگشت به دهان مي مانند كه در اين موقع سال ( مثلا زمستان ) دوغ محلي با اين كيفيت را از كجا خريده ام و بنده نيز درجواب مي گويم : من آنم كه رستم بود پهلوان !! Only the registered members can see the link خلاصه تا كنون چنين اقداماني باعث شده كه كلاسهايم بالا و بالا تر برود تاجايي كه در فكر تاسيس يك مدرسه كلاس دار هستم ! Only the registered members can see the link

از شوخي گذشته ميخواهم فرمول اختصاصي ساخت دوغ فرد اعلا را به شما نيز بگويم . شما نيز با گذاشتن كلاسهايي متعدد ميتوانيد مدرسه بزرگي بسازيد ! Only the registered members can see the link

و اينك روش توليد دوغ : 250 گرم ماست خوب ( ماستي كه خودتان توليد كرده ايد - يا ماستي كه از روستا ها تهيه شده - يا از روي ناچاري ماست بازار را در صورت عدم دسترسي به ماست هاي قبلي )

درون يك ظرف خالي نوشابه خانواده يا ظرف هاي مشابه ريخته ، و تا قسمت لبه بالايي برچسب آنآب بريزيد .

حال به مدت نيم ساعت به آرامي تكان دهيد . ( تكان هاي حرفه اي ! )Only the registered members can see the link . تكانهايي ارزش دارد كه خيلي آرام انجام شود و صداي ( تاپ ) بگوش برسد . پيشنهاد مي كنم زماني كه مشغول تماشاي تلوزيون هستيد ظرف را روي ران پا گذاشته و بسيار آهسته و بدون استرس ! و كاملا ريلكس آن را تكان دهيد .

صداي تاپ نكته كليدي قضيه است . Only the registered members can see the linkبدون آنكه بفهميد نيم ساعت گذشته و دوغ شما 50 درصد راه را رفته است . اگر همزمان چهار ظرف نوشابه را به اعضاي خانواده بدهيد ، به راحتي صاحب 6 كيلو دوغ شده ايد . دوغ مصرفي چند روزتان آماده است ...

.
ادامه داستان : سر ظرف ها ي نوشابه را بر داريد و دوغ را در محيطي گرم بگذاريد . چند ساعت بايد بماند تا دوغ ترش شود ( اگر ماست مصرفي ترش كرده باشد ديگر نيازي به گذاشتن دوغ در آفتاب نيست ) . در مرحله آخر دوغ رادر آبخوري خالي كرده و در يخچال بگذاريد . پس از خنك شدن ، هرگز كسي متوجه نخواهد شد كه همان ماست ترش كرده غير قابل خوردن چنين دوغ چرب خوش مزه اي است .Only the registered members can see the link

نكات پزشكي قضيه :
1- ماست ترش كرده هرگز مسموم كننده نيست مگر كپك زده باشد . پس به شايعات توجه نكنيد
2- ظرف نوشابه را حتما پس از استفاده دور بيندازيد چون از نظر علمي جنس آن مونومر است . يعني به تدريج پلاستيك از ديواره داخلي تخريب شده ، وارد مواد غذايي شده و سرطان زاست . پس هرگز بيش از يك بار از آنها استفاده نكنيد . هرگز نگذاريد آب در ظروف نوشابه و امثالهم يخ بزند خيلي خطرناك است و كسي هم گوشش بدهكار اين حرفها نيست . از متخصصين تغذيه گفتن و از ما نشنيدن .

موفق باشيد

Saeed-Milan
09-03-10, 10:11
2 بهترين دوغ را خودتان توليد كنيد

ميدانيد قيمت واقعي يك كيلو دوغ چند است ؟ از هر كيلو ماست تقريبا شش كيلو دوغ عالي مي توان بدست آورد . اگر قيمت يك كيلو ماست خوب 1200 تومان باشد ، قيمت يك كيلو دوغ عالي 200 تومان خواهد شد .با مقايسه دوغ هاي بي مزه و گاهي بد مزه موجود در بازار با قيمت كيلويي 400 تومان متوجه مي شويم كه ما دوغهاي آبكي بي مزه بد بو Only the registered members can see the link را حد اقل دو برابر قيمت واقعي آن مي خريم . صرف نظر از مسئله قيمت بالاي آن كيفيت بسيار پائين آن از همه تاسف بارتر است .Only the registered members can see the link

عجيب آنكه همه به راحتي تن به خوردن دوغ هاي بسيار بي كيفيت بازار مي دهند و هيچكس هيچ قدمي براي اصلاح آن بر نمي دارد .

با توجه به سال اصلاح الگوي مصرف كه هرگز اتفاق نخواهد افتاد Only the registered members can see the link باز هم بايد همان شعر معروف « كس نخارد پشت من - جز ناخن انگشت من » Only the registered members can see the link را سر لوحه اقدامات اصلاح طلبانه خود در زندگي قرار داده و كاري بكنيم .
بنده مدتهاست كه زير بار خريد دوغ نرفته و دوغي توليد مي نمايم كه اقوام و دوستان انگشت به دهان مي مانند كه در اين موقع سال ( مثلا زمستان ) دوغ محلي با اين كيفيت را از كجا خريده ام و بنده نيز درجواب مي گويم : من آنم كه رستم بود پهلوان !! Only the registered members can see the link خلاصه تا كنون چنين اقداماني باعث شده كه كلاسهايم بالا و بالا تر برود تاجايي كه در فكر تاسيس يك مدرسه كلاس دار هستم ! Only the registered members can see the link

از شوخي گذشته ميخواهم فرمول اختصاصي ساخت دوغ فرد اعلا را به شما نيز بگويم . شما نيز با گذاشتن كلاسهايي متعدد ميتوانيد مدرسه بزرگي بسازيد ! Only the registered members can see the link

و اينك روش توليد دوغ : 250 گرم ماست خوب ( ماستي كه خودتان توليد كرده ايد - يا ماستي كه از روستا ها تهيه شده - يا از روي ناچاري ماست بازار را در صورت عدم دسترسي به ماست هاي قبلي )

درون يك ظرف خالي نوشابه خانواده يا ظرف هاي مشابه ريخته ، و تا قسمت لبه بالايي برچسب آنآب بريزيد .

حال به مدت نيم ساعت به آرامي تكان دهيد . ( تكان هاي حرفه اي ! )Only the registered members can see the link . تكانهايي ارزش دارد كه خيلي آرام انجام شود و صداي ( تاپ ) بگوش برسد . پيشنهاد مي كنم زماني كه مشغول تماشاي تلوزيون هستيد ظرف را روي ران پا گذاشته و بسيار آهسته و بدون استرس ! و كاملا ريلكس آن را تكان دهيد .

صداي تاپ نكته كليدي قضيه است . Only the registered members can see the linkبدون آنكه بفهميد نيم ساعت گذشته و دوغ شما 50 درصد راه را رفته است . اگر همزمان چهار ظرف نوشابه را به اعضاي خانواده بدهيد ، به راحتي صاحب 6 كيلو دوغ شده ايد . دوغ مصرفي چند روزتان آماده است ...

.
ادامه داستان : سر ظرف ها ي نوشابه را بر داريد و دوغ را در محيطي گرم بگذاريد . چند ساعت بايد بماند تا دوغ ترش شود ( اگر ماست مصرفي ترش كرده باشد ديگر نيازي به گذاشتن دوغ در آفتاب نيست ) . در مرحله آخر دوغ رادر آبخوري خالي كرده و در يخچال بگذاريد . پس از خنك شدن ، هرگز كسي متوجه نخواهد شد كه همان ماست ترش كرده غير قابل خوردن چنين دوغ چرب خوش مزه اي است .Only the registered members can see the link

نكات پزشكي قضيه :
1- ماست ترش كرده هرگز مسموم كننده نيست مگر كپك زده باشد . پس به شايعات توجه نكنيد
2- ظرف نوشابه را حتما پس از استفاده دور بيندازيد چون از نظر علمي جنس آن مونومر است . يعني به تدريج پلاستيك از ديواره داخلي تخريب شده ، وارد مواد غذايي شده و سرطان زاست . پس هرگز بيش از يك بار از آنها استفاده نكنيد . هرگز نگذاريد آب در ظروف نوشابه و امثالهم يخ بزند خيلي خطرناك است و كسي هم گوشش بدهكار اين حرفها نيست . از متخصصين تغذيه گفتن و از ما نشنيدن .

موفق باشيد

واقعاً با حال بودOnly the registered members can see the link
اما تا حالا کسی فکر کرده که پودر دوغ درست کنه و هزینه آب رو در خونه پرداخت کنه خیلی با حاله و مطمئنم که جواب می ده

D J V A H I D
09-03-10, 10:54
3 تا بحال کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته اید؟

آیا ماشین شما یک دستگاه کنترل از راه دور بدون کلید دارد؟

یک دلیل خوب برای داشتن یک موبایل: اگر شما کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته باشید، به موبایل یک نفر در منزل از طریق موبایل خودتان تماس بگیرید. موبايل خود را در حدود فاصله 1 متر از ماشین قرار دهید و از فرد مقابل در منزل بخواهید که کلید کنترل درب بازکن ماشین را فشار دهد، و آنرا نزدیک موبایل خود قرار دهد. قفل ماشین شما باز خواهد شد. با این کار نیاز نیست کسی کلیدها را شخصاً بیاورد. فاصله هیچ تاثیری ندارد. شما می توانید کیلومترها فاصله داشته باشید، اگر شما بتوانید با کسی که ریموت کنترل ماشین شما را دارد ارتباط برقرار کنید، شما می توانید قفل ماشین خود را باز کنید.

ramtin_D
09-03-10, 13:22
کسی این قضیه موبایل رو امتحان کرده ؟ از اونور کره زمین هم میشه امتحان کرد ؟ یا سر هم خالی بندی بوده ؟؟ جدی اگه کار کنه قیامت میشه

D J V A H I D
09-03-10, 16:50
4 ساخت یک آنتن فوری و کارآمد برای تلویزیون

گاهی اوقات قصد راه اندازی و استفاده از یک تلویزیون را داریم ولی امکان استفاده از آنتن هوایی را نداریم .
روش ساخت یک آنتن فوری : دو عد سیم به طول دقیقا هفتادو و پنج سانتی متر را با روکش آن به دیوار می زنیم . دوسر آنرا لخت کرده و به تلویزیون می زنیم . اگر تلوزیون رنگی است حتما از فیش مخصوصی به نام ( مچینگ ) استفاده شود تا تصویر کاملا رنگی و شفاف باشد . تصویر زیر کاملا گویاست . موفق باشید .

D J V A H I D
09-03-10, 23:23
5 ترقــه بـي خـطر و چهارشنبه سوري (به مناسبت نزدیک شدن به آخرین 4 شنبه سال):lol:

همه ساله به مناسبت آخرين چهارشنبه سال ، بيشتر بچه ها و نوجوانان اقدام به خريد و يا ساخت ترقه هاي مختلف مي نمايند كه در اين ميان ممكن است به ساخت ترقه هاي پر خطر و غير قابل استاندارد ( ترقه هاي اكليل سرنجي ) اقدام نموده كه اين مطلب هم بسيار خطر ناك است و هم مورد تاييد هيچكس نيست .

در اين ترفند روش ساخت ترقه اي جديد را آموزش خواهم داد كه هم ارزان است و هم صدايش بسيار خوب است و از همه مهمتر بجز صداي قوي آن كه نبايد نزديك گوش منفجر شود كه ممكن است به گوش آسيب برساند ، هيچگونه خطري از قبيل آتش سوزي و يا تركش نخواهد داشت .
روش ساخت : يك گرم يُــد جـامد را درون لوله آزمايش بريزيد ، مقدار سه گـرم آمونياك (از فروشگاههاي لوازم آزمايشگاهي قابل تهيه است) را بر روي آن ريخته و بخوبي به هم بزنيد . سپس مقداري از آن را بر روي سطحي صاف ريخته و صبر كنيد خشك شود . پس از تبخير مازاد آمونياك با ضربه اي كوچك با صداي شديد منفجر خواهد شد و دود قرمزي ايجاد خواهد كرد .
نكات بهداشتي : بخار آمونياك را تنفس نكنيد . ماده به دست آمد ( يُـديت آمـونيـم ) حتي الامكان با بدن شما تماس پيدا نكند .

D J V A H I D
10-03-10, 10:10
6 چسبي بسيار محکم و فوق العاده با دوام

شايد اين چسب محکم ترين چسب دنيا باشد . چون بنده پس از استفاده از آن و پس از مدتي که خواستم آنرا جدا نمايم ، با نوک پيچ گوشتي و به سختي سنگ از محل چسبکاري جدا گرديد .
روش ساخت : مقداري سفيده تخم مرغ را در ظرفي بریزید ، سپس کم کم سيمان به آن بیفزایید ، تا حالت نيمه خميري پيدا کند . محل کار را چسب کاري نموده و منتظر بمانيد تا خشک شود . حال اگر توانستيد آنرا جدا کنيد ! .
کاربرد : چسباندن قطعات فلزي - گرفتن سوراخ رادياتور ماشين - چسباندن محلي که در معرض حرارت زياد است و ساير کاربردهايي که ممکن است شما بدست آوريد را مي توان مثال زد .

D J V A H I D
10-03-10, 13:59
7 خش گیری انواع سی - دی

امروزه با افزایش کاربرد انواع سی دی های صوتی و تصویری و در پی آن خراب شدن اطلاعات آنها به خاطر خش برداشتن ، تماشای فیلم و یا پخش موزیک را با مشکل روبرو می نماید . در اینجا می خواهم روش زنده کردن سی دی هایی که به شدت خش برداشته و ممکن است از نظر دیگران غیر قابل استفاده شده باشد را آموزش دهم . ضمنا این نکته را باید بگویم که برای از بین بردن خش سی دی ها ، دستگاههای دستی و برقی موجود می باشند ولی معمولا با قیمت نسبتا بالا که همه به خرید آن اقدام نمی نمایند .

روش انجام کار : هر نوع آبمیوه گیری که در منزل دارید را برای این منظور میتوانید استفاده نمایید . به این صورت که چند سی دی سوخته را به عنوان جایگاه قرار گیری قطعه کار در نظر می گیریم . در اینجا چون توضیح چنین کاری مشکل است این عکس را جهت درک بهتر مطلب می گذارم .
نکته - استفاده از خمیر پالش و پنبه طبیعی الزامی است .
توضیح : خمیر پالش را میتوانید از صاف کاریهای اتومبیل بصورت کیلویی و یا کمتر با قیمت بسیار مناسب تر از نوع آماده آن خریداری نمایید . موفق باشید ...

D J V A H I D
10-03-10, 18:06
8 ساده ترين راديو جهان ( بدون برق و باتري )

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

اين يكي همه را حيرت زده مي كند . يك راديو بدون نياز به باتري يا هر نوع منبع ولتاژي ديگر . هميشه و همه جا مي توان از آن استفاده كرد .
روش ساخت : همانگونه كه در تصوير زير مي بينيد ، كل راديو از سه قطعه تشكيل شده است . دو عدد ديود ژرمانيوم به شماره ( يك ان ۶۰ ) و يك عدد گوشي سمعك . ديودها را دقيقا همانند شكل زير يعني برعكس يكديگر به يكديگر ببنديد و آن را به گوشي كريستالي (و نه هيچ گوشي ديگري) متصل نماييد . حال سر مشترك ديودها را به آنتن تلوزيون يا يكي از سيمهاي تلفن يا ناودان فلزي يا منبع آب فلزي - و هر چيز فلزي بزرگ ديگري بزنيد ، صداي گوينده راديو و يا موزيك را خواهيد شنيد . اين راديو كه هزينه تمام شده آن در اين تاريخ به 1500 تومان نمي رسد را بسازيد و از آن لذت ببريد .

mzz
10-03-10, 20:44
7 خش گیری انواع سی - دی

امروزه با افزایش کاربرد انواع سی دی های صوتی و تصویری و در پی آن خراب شدن اطلاعات آنها به خاطر خش برداشتن ، تماشای فیلم و یا پخش موزیک را با مشکل روبرو می نماید . در اینجا می خواهم روش زنده کردن سی دی هایی که به شدت خش برداشته و ممکن است از نظر دیگران غیر قابل استفاده شده باشد را آموزش دهم . ضمنا این نکته را باید بگویم که برای از بین بردن خش سی دی ها ، دستگاههای دستی و برقی موجود می باشند ولی معمولا با قیمت نسبتا بالا که همه به خرید آن اقدام نمی نمایند .

روش انجام کار : هر نوع آبمیوه گیری که در منزل دارید را برای این منظور میتوانید استفاده نمایید . به این صورت که چند سی دی سوخته را به عنوان جایگاه قرار گیری قطعه کار در نظر می گیریم . در اینجا چون توضیح چنین کاری مشکل است این عکس را جهت درک بهتر مطلب می گذارم .
نکته - استفاده از خمیر پالش و پنبه طبیعی الزامی است .
توضیح : خمیر پالش را میتوانید از صاف کاریهای اتومبیل بصورت کیلویی و یا کمتر با قیمت بسیار مناسب تر از نوع آماده آن خریداری نمایید . موفق باشید ...

منظورتون پولیش هست

Labyrinth
10-03-10, 20:58
بهتره برای خش گیری از خمیر های مخصوص پلی استر و پلاستیکهای سخت استفاده کنید

موفق باشید

:1. (35):

N@VID
10-03-10, 21:02
سلام :

ککتل مولوتف،نیترو گلیسیرین و ... !!! :1. (4):
مواظب خودتون باشید بابا خیلی خطرناک شدیدا :1. (38): خدایی ناکرده شبیه این شکله نشید :ange:
وحید جان میشه دستور العمل ساخت بمب با C4 رو آموزش بدی ! :1. (29):

شوخی کردم ، به کسی بر نخوره ها ... :wink:

وحید جان من حتما الان می رم این حرکت ریموت و ماشین و موبایل رو چک می کنم ...
اگر عملی بشه ، یک ترفند خیلی خیلی خاص رو آموزش دادی :1. (10):

در ضمن من دستگاه خش گیر دارم و بنا بر تجربه بهترین نتیجه رو خمیر پولیش نرم به شما خواهد داد
البته خمیر دندون سفید هم می تونه در زمان کمبود امکانات پاسخگو باشه !

D J V A H I D
10-03-10, 22:52
9 حاضر ولي غايب ( به شرط چاقو )

اگه به هر دليلي بخواهيد ديگران فكر كنند كه شما خارج از نقطه تماس موبايل هستيد
( نقطه كور آنتن ) مثلا در جاده ، يا بخواهيد مزاحم تلفني خود رو دك كنيد به صورتي كه مخابرات پيام " مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد " رو اعلام كنه كافي است:
موبايل خود را داخل يه ليوان فلزي گذاشته و يه ليوان فلزي بزرگتر رو روي ليوان كوچيكتر برگردانيد طوري كه تقريبا تا نصف ليوان كوچيك وارد ليوان بزرگتر بشه . آنگاه با فكر راحت بخوابيد و بعد خود را براي گفتن دروغ به ديگران آماده كنيد !
مثل اين : شهرستان بودم .... در جاده موندم ....... موبايلم آنتن نمي داد ........

راه حل بهتری هم هست ... مثلا :

پيچيدن موبايل لاي فويل آلومينيم

موفق باشید

N@VID
11-03-10, 01:35
سلام :

روش پیچوندن با کلاس تر !

من خودم از ای وال استفاده می کنم...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

13 هزار آب خورده ولی ارزشش رو داره ...
فقط یک نکته آزار دهنده داره ! وقتی تو کیف مکالمه گوشی رو بزاری و صحبت کنی ، از 1000 نفر یک نفر می فهمه
قضیه چیه و اون 999 نفر می گن یارو دیوانست یا تازه به دوران رسیده است که گوشیش رو گذاشته توی یک کیف و داره صحبت می کنه !!! البته به همین دلیل من بیشتر به عنوان کیف ازش استفاده می کنم چون دوتا جای گوشی داره

Agne
11-03-10, 01:44
آقا اینا کاره خودتونه یا دوستتون؟ :1. (29):

این فرمول دوغ اعلا رو نمیدید؟
شب عید نزدیکه :1. (26):

D J V A H I D
11-03-10, 09:24
10 بر طرف كردن گودي فرش

گاهی بر اثر قرار دادن چیز سنگینی بر روی قالی , پرزهای قالی می خوابد و مدتها به حالت اولش باز نمی گردد . پایه میز و پایه بعضی چوب لباسی ها و هر چیز نسبتا سنگین دیگری چنین اثری را بر روی قالی بر جای می گذارد .

روش برطرف کردن مشکل : با قرار دادن یـخ بر روی قسمت گودی فـرش و در همان حال برس کشیدن بر خلاف خواب پرزهای فرش , مشکل برطرف می شود .

N@VID
11-03-10, 12:40
سلام :

یک مدل چسب اختراعی از من !

مقداری چسب قطره ای + مقداری جوش شیرین

بهترین چسب برای پر کردن و بتونه کاری اشیاء ظریف ...

توجه داشتبه باشید بوسیله این چسب پوسه ترک خورده سیلندر یک ماشین دوخته شده !!!

JEskandari
11-03-10, 17:30
سلام :

یک مدل چسب اختراعی از من !

مقداری چسب قطره ای + مقداری جوش شیرین

بهترین چسب برای پر کردن و بتونه کاری اشیاء ظریف ...

توجه داشتبه باشید بوسیله این چسب پوسه ترک خورده سیلندر یک ماشین دوخته شده !!!
کاملا تائید میشه من به چشم خودم معجزه این فرمول را دیدم

D J V A H I D
11-03-10, 22:26
11 بگذار بخوابم !

آيا شما هم بعضي شبها صداي ساعت توي اتاقتان اذيتتان ميکند؟ انگار ثانيه ها توي مغزمان خورد ميشود. بدي اين مشکل اين است که وقتي توجهتان به صداي ساعت جلب ميشود، گوشها ول کن اين صدا نيستند و معمولا يا بايد بالش را روي سرتان بگذاريد يا ساعت را بگذاريد توي يک اتاق ديگه.
ولي با اين کار ساده درصد قابل توجهي از صدا رو کم ميکنيد: عقربه ثانيه شمار رو در بياريد! همين!
براي اين کار فقط عقربه رو به آرامي به بيرون بکشيد. بدون مقاومت بيرون مياد و شما هم خلاص ميشيد.

Bahador
12-03-10, 23:48
9 حاضر ولي غايب ( به شرط چاقو )

اگه به هر دليلي بخواهيد ديگران فكر كنند كه شما خارج از نقطه تماس موبايل هستيد
( نقطه كور آنتن ) مثلا در جاده ، يا بخواهيد مزاحم تلفني خود رو دك كنيد به صورتي كه مخابرات پيام " مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد " رو اعلام كنه كافي است:
موبايل خود را داخل يه ليوان فلزي گذاشته و يه ليوان فلزي بزرگتر رو روي ليوان كوچيكتر برگردانيد طوري كه تقريبا تا نصف ليوان كوچيك وارد ليوان بزرگتر بشه . آنگاه با فكر راحت بخوابيد و بعد خود را براي گفتن دروغ به ديگران آماده كنيد !
مثل اين : شهرستان بودم .... در جاده موندم ....... موبايلم آنتن نمي داد ........

راه حل بهتری هم هست ... مثلا :

پيچيدن موبايل لاي فويل آلومينيم

موفق باشید

فویل رو من امتحان کردم اما بگیر نگیر داره. لیوان هم ممکنه همینطوری باشه

D J V A H I D
13-03-10, 00:58
12 گربه خوب است يا بد مسئله اين است !

قضيه از اين قرار است كه در بعضي خانه ها گربه اي جا خوش مي كند و خيلي زود زاد و ولد نموده و فتواي فرزند كمتر زندگي بهتر را رعايت نكرده و موجب درد سر هايي مي شود .

اينجاست كه ساكنان خانه دچار مشكلات زير مي شوند . 1- ترسيدن شبانه به خاطر عبور ناگهاني گربه ها از زير دست و پا 2- انتقال بيماري تنفسي مانند آسم و بيماريهاي كبدي 3- دزديده شدن گوشت ، ماهي و ساير مواد خوراكي 4- آلوده شدن محيط و ...

شايد باور نكنيد خيلي ها چون دلشان ميسوزد براي دور كردن گربه ها آنها را با چه مشقاتي گرفته و دور مي كنند ولي دوباره باز مي گردند .
راه حل ساده و قطعي و در عين حال كمي خشونت آميز از بين بردن گربه در جهت حفظ تعادل جمعيتي آنان است .

اگر توانستيد انجام دهيد راه حل زير بهترين و آسان ترين و غير وحشيانه ترين راه است :

چون گربه با قرص آسپرين حساسيت دارد لذا يك يا دو قرص آسپرين را پودر كنيد و لاي يك تكه جگر مرغ يا گوشت گذاشته و به گربه بخورانيد با اجازه شما گربه با پاي خودش مي رود و در گوشه اي دنج و خارج از محيط زندگي شما و ديگران مي ميرد . در اين حالت نه شما عذاب وجدان مي گيريد و نه آلودگي محيط را باعث شده ايد .

D J V A H I D
13-03-10, 00:59
فویل رو من امتحان کردم اما بگیر نگیر داره. لیوان هم ممکنه همینطوری باشه

شاید فویلت جنسش ضخیم نبوده بهادر جان ... :1. (35):

D J V A H I D
13-03-10, 01:01
13 نجات موبايل

هرگاه گوشي موبايل شما در آب افتاد و حمام مفصلي كرد !

روشهاي زير را مي توانيد بكار گيريد :

مرحله اول : حفظ خونسردي و سرعت عمل دركار

مرحله دوم : برداشتن باطري گوشي و خشك كردن آن توسط دستمال كاغذي يا هرچيز مشابه

مرحله سوم : انداختن گوشي در الكل ( اين كار باعث مي شود كه آب درون گوشي با الكل حل شود )

مرحله چهارم : با حرارت دادن گوشي توسط باد گرم سشوار به خشك شدن گوشي كمك كنيد .

Bahador
13-03-10, 07:18
با اجازه بعدیش رو من بگم

14 چای دیر دم!!!

تا حالا شده چای شما دیر دم بیاد (این روزا بیشتر پسرا باید به این چیزا دقت کنن تا دختراOnly the registered members can see the link) و شما به خاطر مهمون یا وقت کم عجله داشته باشید؟!

راه حل سادست. بعد از اینکه یه مقدار کم چای توی فلاسک (یا همون فلاکس) به آب رنگ داد یه حبه قند داخل فلاسک (یا بازم همون فلاکسOnly the registered members can see the link) بندازین و چند لحظه صبر کنید

نکته مهم : فلاسک هایی (دیگه نیازی به توضیح نیست که همون فلاکسه Only the registered members can see the link) که داخلشون شیشه داره رو هیچوقت برای دم اومدن چای تکان ندین!!! من ترکیدن فلاسک چینی رو به خاطر فشار بخار آب به چشمم دیدم

D J V A H I D
15-03-10, 23:54
15 طرز تهیه آتیش سبز 4شنبه سوری

50 گرم پودر اسیدفولیک ( پودری سفید رنگ ) را با یک شیشه الکل صنعتی (حتما صنعتی) مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه تکان داده تا کاملا حل بشه ... محلول بدست آمده را بر روی آتش ریخته ... رنگ شعله های آتش کاملا سبز میشود ...
این کار هیچ گونه خطری ندارد ... چون پودر اسیدفولیک همخوانی کامل با الکل صنعتی دارد ...

ramtin_D
16-03-10, 04:10
آتیش سبز ؟ میخوای بدبختمون کنی ؟:love:

D J V A H I D
21-11-10, 00:07
16 اگر باتري مناسب نداريد

در تمامي خانه ها حد اقل سه دستگاه الكترونيكي وجود دارد كه توسط دستگاه كنترل از راه دور ( ريموت كنترل ) ، كنترل ميشود . همه ريموت كنترل ها باتري يك اندازه ندارند و گاهي بعضي از آنها باتري قلمي و بعضي باتري نيم قلم دارند . اگر باتري قلمي نداريد ميتوانيد ابتكار به خرج داده همانند تصوير زير توسط يك تكه فويل آلومينيمي از باتري نيم قلم استفاده نماييد . موفق باشيد