ورود

مشاهده نسخه کامل : یوبی سافت ضایع شد خبر خوش برای pc بازها

koorosh kabir
04-03-10, 23:20
شایعه یا واقعیت : سامانه‌ی DRM یوبی‌سافت در کمتر از 24 ساعت کرک شد

یکی از مشکلات همیشگی سامانه‌های DRM یا سیستم‌های امنیتی دیجیتال که سازنده‌های بازی‌های رایانه‌ای برای حفاظت از محصولات خود از آن‌ها استفاده می‌کنند، نیروی پایداری در برابر موج‌های مخرب و تهدیدکننده است. سازنده‌های بازی‌های رایانه‌ای هر بار دیوارهای خود را بلند و بلندتر می‌سازند اما برنامه‌نویسان که به دزدان هنری شهرت دارند طی مدت کوتاهی تمام برنامه‌های آن‌ها را نقش بر آب می‌کنند.
هرچند مسوولان یوبی‌سافت پیش خود فکر می‌کردند راه حل ابداعی آن‌ها سدی محکم در برابر دزدان هنری بازی‌های رایانه‌ای این کمپانی خواهد بود، متاسفانه (یا خوشبختانه، بستگی دارد چگونه به قضیه نگاه کنید) همه‌ی پیش‌بینی‌های یوبی غلط از آب درآمد.
تنها یک روز پس از عرضه‌ی عمومی بازی سایلنت‌هانتر5 که پیش‌تر استفاده از سامانه‌ی DRM بر روی آن تایید شده بود، دزدان هنری بازی‌های رایانه‌ای یا همان هکرهای خودمان ادعا کردند که توانسته‌اند از پس سیستم امنیتی جدید یوبی‌سافت برآیند. "بازی را بر روی رایانه‌ی شخصی خود نصب کنید و سپس کرک بازی را در محل نصب کپی کنید. به همین سادگی!." برای مطالعه‌ی راهنمای نصب می‌توانید به دستور‌العمل‌های موجود در نسخه‌های کرک شده مراجعه کنید.
ظاهرا با استفاده از این نسخه‌ها می‌توانید بدون نیاز به شبکه‌ی اینترنت و بدور از چشمان سرورهای یوبی‌سافت از انجام بازی‌های این کمپانی لذت ببرید.
سرویس خبری وی‌جی247 در خصوص صحت و سقم خبر فوق با مسوولان کمپانی یوبی‌سافت تماس گرفته است.

به‌نقل از VG247

:1. (5):

goldberg2000
05-03-10, 12:58
ما که نا حالا بازی خوبی از یوبی سافت ندیدیم
همش مضخرف بوده مثل همین شاهزاده پارسی یا اساسین 1

Haroon
05-03-10, 13:11
خدای بازی های یوبی سافت حرف نداره
بر خلاف شما یکی از بهترین بازی های یو بی از نظر بنده شاهزاده ایرانی 1 تا 3 هستش
و کلی بازی جذاب دیگه ........

JEskandari
05-03-10, 13:53
راستش نمیشه گفت بازی خوبی نداشته من Tom Clancy's EndWar خیلی خوشم اومد در ضمن نمیشه از حق گذشت که سری ChessMaster یکی از بهترینها در زمینه شطرنج هستش .بازی سری Settellers , Prince of Persia ,Assian Creeds و Tom Clancy's H.A.W.X هم همشون بازیهای موفقی بودند

شما اگه طرفدار بازیهای شبیه سازی بوده باشی حتما با بازی مثل Silent Hunter آشنا هستید.

max_3d
05-03-10, 14:04

:1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2):
عزيز شما ديگه واقعا دمتون گرم:1. (27):
همه دنيا ميدونن يوبي سافت بازي الكي نميسازه نمونش همين اساسین هست شماره ١ و٢
ولي خيلي تعجب كردم از پست شما البته ازادي بيان هست ونظر شما محترم:11():

Saeed-Milan
05-03-10, 14:56

شما مطمئنی این ها رو که گفتی دیدی بازی پیش کش.
دمت گرم بابا من 4 تا شاهزاده رو 10 بار تا ته رفتم هنوز تشنشم نمی گم عالیه ولی مطمئنم مضخرف نیست:11():

goldberg2000
05-03-10, 16:10
من خودم شخصا کلا بازیهای سوم شخص رو خیلی دوست دارم بخصوص اگه افسانه ای باشه و شمشیری:1. (5):
اونیمویشو 1 2
devil may cry تمام سریاشو بازی کردم خدای جنگ 1 و 2
چون این بازیا هم داستان بسیار عالی دارن
شما به ما بگید این اساسین 1 آخرش چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27):
یه سری نشیستم داستان بازیرو خوندم مخم هنگ کرد:1. (29):
نمیدونم چرا از شاهزاده فارسی خوشم نمیاد کلا از استیل شمشیر زدنش و یا اون صدایی که موقع شمشیر زدن از خودش درمیاره:Love-PCN~!:
شماره 4 شاهزاده فارسی که باید قبول کنید که مضخرف بودش

goldberg2000
05-03-10, 16:15
حالا نه تنها من بلکه اکثر رفیقام هم با من هم نظرن
و همشونم این بازیارو تموم کردن البته بعضیاشون خیلی عشق شاهزاده فارسی دارن:cool:
منظور من داستان بازی و شخصییت بازی و اون کمبوهایی که تو بازی هست
و الا بازی اساسین از گرافیک بسیار بالایی برخورداره و یه جورایی عالیه از نظر گرافیک و نورپردازی

goldberg2000
05-03-10, 16:17
فقط CAPCOM

Saeed-Milan
05-03-10, 19:12
من خودم شخصا کلا بازیهای سوم شخص رو خیلی دوست دارم بخصوص اگه افسانه ای باشه و شمشیری:1. (5):
اونیمویشو 1 2
نمیدونم چرا از شاهزاده فارسی خوشم نمیاد کلا از استیل شمشیر زدنش و یا اون صدایی که موقع شمشیر زدن از خودش درمیاره:Love-PCN~!:

حالا نه تنها من بلکه اکثر رفیقام هم با من هم نظرن
و همشونم این بازیارو تموم کردن البته بعضیاشون خیلی عشق شاهزاده فارسی دارن:cool:
منظور من داستان بازی و شخصییت بازی و اون کمبوهایی که تو بازی هست
و الا بازی اساسین از گرافیک بسیار بالایی برخورداره و یه جورایی عالیه از نظر گرافیک و نورپردازی

فقط CAPCOM

دوست من برادرانه به شما می گم و بدون هیچ ناراحتی و تعصبی همیشه در عین اینکه نظر خودتون رو دارید به نظر دیگران احترام بگذارید این دوتا بازی که شما به این راحتی اونها رو مضخرف می خونید دوتا از بهترین بازی های شرکت یوبی هست و همینطور همیشه در لیست بهترین بازی ها در سبک خودشون بودن حالا چون شما و دوستانتون این سبک رو دوست ندارید نمیشه گفت مضخرفه.
قربانت سعید:11():

koorosh kabir
05-03-10, 19:23

نظر شما محترم ولی همه تو جهان اذعان میکنن که بر خی از بازیهای یوبی بی نظیره نمونش همین پرنس و اساسین
البته سری tom clancys جالبن به خصوص برای اولین بار HAWX

JEskandari
05-03-10, 19:42
اونیمویشو 1 2

بابا خدای جنگ کجاش داستان درست حسابی داره اول تا آخرش کار این لئونیداس اینه تمام شخصیتهای باستانی یونان را بکشه . تو اصلا بگو یک شخصیت هست که از فاصله صد کیلومتری تلفنی با این صحبت کنه سر دو سوت طرف کشته نشه.

koorosh kabir
08-03-10, 12:09
سامانه‌ی DRM از کار افتاد، ACII غیرقابل استفاده شد

صبح امروز تعدادی از بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی در فروم رسمی بازی فرقه‌ی‌اساسین2 حسابی گرد و خاک بپا کردند. بر اساس گزارش‌های ارسال شده در فروم رسمی بازی فرقه‌ی‌اساسین2، سرورهای سامانه‌ی DRM یوبی‌سافت از امروز دچار مشکل شده و ایرادات به وجود آمده تعداد بسیار زیادی از بازی‌کننده‌ها را برای مدت طولانی در انتظار اتصال دوباره نگاه داشته است و حتا برخی از بازی‌کننده‌ها بطور کامل از بازی خارج شده‌اند و امکان بازگشت مجدد و ادامه‌ی بازی وجود ندارد.
مشکل پیش آمده اعتراضات گسترده‌ی بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی را در پی داشته و احتمال شکایت از سوی بازی‌کننده‌ها نسبت به عملکرد نامناسب یوبی‌سافت در ارائه خدمات پس از فروش وجود دارد.
سخنگوی یوبی‌سافت در خصوص مشکل پیش آمده اذعان داشت: "من در دفتر کارم نیستم، از این رو اطلاعات دقیقی در خصوص دلایل به وجود آمدن مشکل ندارم، اما تاکید می‌کنم از کار افتادن سرورها و مدت زمان زیادی که صرف بازگشت به بازی می‌شود به‌هیچ وجه قابل قبول نیست، خصوصا این‌که مسوولان ذیربط پیش‌تر نظارت دائم بر سرورهای DRM را تایید کرده بودند."
وی سخنان خود را این‌چنین ادامه می‌دهد: "شخصا تمام سعی خود را خواهم کرد و حداکثر تا فردا اطلاعات بیشتری در خصوص نقص به وجود آمده در اختیار بازی‌کننده‌ها قرار خواهم داد و در آینده نیز پیشگیری‌های لازم در جهت جلوگیری از وقوع موارد مشابه به کار بسته خواهد شد."
اخیرا کمپانی یوبی‌سافت با تایید سامانه‌ی جدید DRM خود که برای استفاده از نسخه‌ی رایانه‌های شخصی عناوین، بازی‌کننده‌ها را مجبور به اتصال دائم به شبکه‌ی اینترنت می‌کند، بسیار خبرساز شده است.
صبح روز پنجشنبه‌ی هفته‌ی گذشته شایعاتی در خصوص کرک شدن سامانه‌ی بحث‌برانگیز یوبی‌سافت در بازی سایلنت‌هانتر5، در کمتر از 24 ساعت پس از انتشار بازی در خروجی خبر خبرگزاری‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای قرار گرفت.
همچنین مسوولان کمپانی یوبی‌سافت تاریخ انتشار نسخه‌ی رایانه‌های شخصی شن‌های فراموش شده را از ماه مه (اردیبهشت 89) به ژوئن (خرداد 89) تغییر دادند. هیچ دلیل موجهی در خصوص تاخیر نسخه‌ی رایانه‌های شخصی از سوی مسوولان ذیربط ارائه نشده است.
نسخه‌های کنسولی بازی طبق برنامه‌ی از پیش تعیین شده، همزمان با اکران فیلم سینمایی شاهزاده‌ی پارسی با هنرمندی جیک جلن‌هال منتشر خواهند شد.
یوبی‌سافت سال گذشته نیز برنامه‌ی مشابهی را برای نسخه‌‌ی رایانه‌های شخصی بازی فرقه‌ی‌اساسین2 ترتیب داد تا بازی‌کننده‌های این پلت‌فرم بیشتر از 4 ماه برای تجربه‌ی این عنوان انتظار بکشند.
:1. (27):
-