ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با گارانتی ویستا ایسوس

v_civil
04-03-10, 22:17
سلام

مادربورد asus p5kpl se مشکل پیدا کرد . بردم گارانتی . جزو تعویضیا قرار گرفت و گفتن بیاین یکی دیگه برید . حالا مشکل اینه که گفتن مدل se رو نداریم معمولیش رو داریم که این بالاتر از مدل خودتونه ! تفاوت قیمت هم نمیخاد بدین . گفتن اگه مال خودتون رو میخاید باید چند روز صبر کنید .
یک سوال داشتم و اونم این که این 2 مدل چه فرقی با هم دارن ؟ (با se و بدون se )

و اینکه به من گفتن مادربورد استوک بهتون میدیم . (هر دوش) این یعنی چی ؟
یعنی دست دوم میدن ؟
مال خودمون تا 2012 گارانتی داشت . اینم داره ؟ کلا چجوریه ؟

ممنون

ramtin_D
04-03-10, 23:13
دادا بمیرم نبینم حال و روزتو :love: داداش یادت میاد دو ماه پیش هوار زدم داد زدم گلومو پاره کردم گفتم لامصب بیا AMD بردار گفتی اینتل چه بدی داره :party:
غصه نخور
مادربوردتون به علت اور رم تا 1600 و مقداری مشخصات دیگر بهتر تشخیص داده میشود .
من جمله دارا بودن 4 عدد سوکت رم برای ارتقا در اینده که این یکی فقط دوتا داره

این مادربورد خودت
Only the registered members can see the link
اینم چیزی که سفارش کردند بگیری که بهتره نگیری توصیه میکنم اگرمیخواستن دست دوم بدهند بگو دست دوم نخریدم که دست دوم تحویل بگیرم سازمان 124 هم پیگیری میکنه همین امروز اتفاقا تماس گرفتم و گفتند که اگر خرابی داشته باشه و دوهفته هم خریده باشه باید شرکت قطعه نو بده نه دست دوم !
اینم لینک جدیده
Only the registered members can see the link

اگر مادربورد جدید گرفتی !!! گوش بده اگه مادربورد نو دادند
نظرم اینه که سی پی یو مادربورد و رم رو رو بفروشی برگردی سر همون داستان اول بری یه AMD جمع کنی چون هر کی گرفته راضی بوده . بازم خود دانی. در ضمن برای مادربورد هم برو MSI بگیر که خدایی توپه خواستی کمکت میکنم.

Curtis
05-03-10, 00:34
شانس اوردی ویستا اگه دیجیتال بود یه مین دست دو بهت میداد بعد هم کلی منت سرت میزاشت
ببین عزیز ویستا معمولا قطعه ای که میده ادامه گارانتی قطعه معیوب شماست .
یه نکته دیگه اینکه خیلی زود کار را میندازن مثل دیجیتال نیست که من کارت گرافیکمو دادم بهش گفت 3 روز دیگه امادست بعد از 3 روز زنگ زدم گفت اماده نیست که 3 روز یهو شد 17 روز تازه 17 روز کاری 4 روزم تعطیلی خورده بود
بعد زنگ زدم گفت کارت شما درست نمیشه بیا یه دونه کارت دیگه بدیم که از کارت خودم خیلی پایین تر بو د ولی من قبول نکردمو خلا صه یه کارت هم رده کارت خودم پیدا کرد
خلاصه یه کارت بهم داد که دست دو بود بعد که بهش گفتم چرا دست دومه گفت شرایط ما انجوریه ولی خوب ویستا معمولا قطعه نوع میده یا در حد نوع .

خلاصه شرمنده سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم بگم که به هیچ عنوان از دیجیتال خرید نکنید.

ramtin_D
05-03-10, 21:27
چی شد داش وحید ؟ لازمه بیام دفت رالماس رو بهم بریزم ؟ داش اگه مشکلی هست بگو ادمشو داریمهاااا :Love-ssa~! (1): فقط کافیه حق داش وحیدمونو بخورن تا خودم سینه سپر کنم مثه مرد برم جلو

خوب از شوخی بگذریم
داش وحید جان اگر میبینی مشکل دارند و خیلی اذیتت میکنند برو 124 داداش بهترین کار همینه اونها با کسی شوخی ندارند ببیند حق کسی پایمال میشه مخصوصا الان هم که دم عیده پدرشونو در میارن خیالت تخت.

vahid_ranjbar2007
28-04-11, 23:25
یکی کمک کنه خواهشن کی میتونه چیپ صدای مادربرد ASUS M4A79T Deluxe (Only the registered members can see the link t.aspx%3FItem%3DN82E16813131363&rct=j&q=M4A79T&ei=6rW5TaeYFePr0gGnj_H4Dw&usg=AFQjCNGsvmRuPj_VzCHvsN0FUyhT7jHhcw&cad=rja) رو جور کنه برام بفرسته RALLTAK : ALC:1200 (Only the registered members can see the link t.aspx%3FItem%3DN82E16813131363&rct=j&q=M4A79T&ei=6rW5TaeYFePr0gGnj_H4Dw&usg=AFQjCNGsvmRuPj_VzCHvsN0FUyhT7jHhcw&cad=rja)

09364479526 وحید رنجبر هرکسی تونست این چیپو پیدا کنه ممنونش میشم VAHIDATI@YAHOO.COM