ورود

مشاهده نسخه کامل : بهترين LED TV موجود در بازار

Ashton
03-03-10, 13:58
با سلام خدمت دوستان
امروز ميخوام يكي از بهترين LED TV هاي موجود در بازار رو با مشخصات به نمايش بگذارم. LED مورد نظر من ساخت ژاپن هست و در حال حاضر تنها FULL LED ساخت ژاپن در ايران هست.

Only the registered members can see the link

Full LED Panel
Full HD 1080P
10th-Gen panel
Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
Mega contrast 2,000,000:1
100/120HZ fine motion advanced
HDMI x 4
10Bit Signal Processing with 1 billion colors
SRS Trusurround XT

اين تلوزيون داراي پنل فول ال اي دي است و با تلوزيون هاي LED كه EDGE ناميده ميشوند قابل قياس نيست(مثل كليه مدل هاي سامسونگ)
Edge LED يعني تلوزيوني كه LED در حاشيه آن چيده شده است.
براي اينكه درك درستي از اين LED ها داشته باشيد تصوير زير رو به شما نشون ميدم:

در واقع اين طور گفته ميشه كه LED حاشيه اي داغ ميكنه

مجهز به پانل LED ژاپني
زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
روشنايي تصوير بالا
كنتراست فوق‌العاده 2,000,000:1 ديناميك
داراي چهار ورودي HDMI
مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از یک بیلیون رنگ
قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
خروجی صوتی SRS Trusurround XT

جهت مشاهده ساير مشخصات به لينك زير مراجعه نماييد

kakihot
03-03-10, 14:25
قیمت هم داری ؟؟؟

Mahdi_Moosavi
03-03-10, 19:01
این TV علارقم تمامی تبلیغات بسیار زیاد و اغراق آمیزی که مادیران براش داشته از نظر کیفیت تصویر و امکانات جانبی و نسبت به قیمتی که داره ، تو Chart های وب سایت های معتبر تست HDTV هیچ حرفی برای گفتن نداره !!

در واقع حتی از Edge Lit های SAMSUNG و LG هم عملکرد ضعیف تری داره .

چند لینک در مورد تست این مدل و تست مدل های Edge Lit سامسونگ و ال جی رو مشاهده کنید :

از نگاه وب سایت Cnet Asia :

Samsung UA46B7000WM (Only the registered members can see the link)

Excellent

8.6

out of 10

====================================

LG 47SL90QD (Only the registered members can see the link)

Excellent

8.2

out of 10

====================================

Sharp Aquos LC-40LE700M (Only the registered members can see the link)

Very good 7.5

out of 10

از نگاه وب سایت AVForums :

Samsung UE40B6000VW (Only the registered members can see the link)

Overall Score : GOOD

===============================

LG 42SL9000 (Only the registered members can see the link)

Overall Score : GOOD

===============================

Sharp LC-46LE700 (Only the registered members can see the link)

Overall Score : Average

همانطور که در همین انجمن بار ها اشاره شده، مسئله Back light پشت پنل، فقط و فقط یکی از عواملی هست که در شکل گیری کیفیت تصویر نهایی موثر هست و عوامل به مراتب مهمتری در افزایش کیفیت تصویر وجود داره !

متاسفانه این بار اول نیست کمپانی مادیران برای تبلیغ محصولاتی که وارد می کنه دست به تخریب رقبای دیگه به صورت کاملا ناشیانه می زنه! چندی پیش کلا فلسفه وجودی Plasma Panel ها رو ب زیر سوال برد ! فقط و فقط به خاطر افزایش فروش محصولات LCD خودش !

قیمت هم داری ؟؟؟ قیمت این مدل ( SHARP AQUOS LC40-LE700M 40" ) در بازار تهران حدودا 2,280 هستش .

========================

ضمنا چون بهتره از عنوان تاپیک استفاده مفید هم بشه :

بهترین LCD TV با Back light LED موجود در بازار ایران از نظر کیفیت تصویر و امکانات بی شک LG LH90 (Only the registered members can see the link) هست که با ضمانت گلدیران (Only the registered members can see the link)وارد میشه .

Shoja Hosseini
03-03-10, 19:03
باسلام

عنوان بهترین تلویریون موجود در بازار نمیتواند مصداق قطعی و کلی برای هیچ تلویریونی منظور شود چرا که مقایسه هر مدلی با یک مشخصات مشابه در مارکهای مختلف امکان پذیر نیست.ممکن است یک شماره مدل در یک مارک معین بهترین باشد.ولی دلیلی بر بهترین بودن در کلیه مارکهای بازار نباشد. بعلاوه شاید راه حل این باشد اگر تلویزیونی توسط کارشناس ومتخصصی کاملا باز شود واز لحاط پنل, قطعات الکترونیکی بکار رفته وسایر فاکتور ها مورد ارزیابی قرار گیرد احتمالاا بتواند قضاوت کند بهترین است یا نه. مدلهای سونی , سمسونگ, شارپ و....شاید هر یک دارای یک شماره مدل خاص وبهترین باشند ولی باز هم مقایسه بهترین در بازار شاید ممکن نباشد.از همه مهم تر نباید فراموش کرد تنها به ادعای تولید ککندگان که بیشتر جنبه پروپاگاند دارد نمیتوان صددر صد اطمینان کرد.

مهدی عزیز

وقتی من این پست را مینوشتم شاهد مطالب فوق (شما ) نبودم بنابراین مسئله عنوان شده جوابیه مطالب ارسالی مفید شما نمیباشد.بلکه مطلب را من

بطور کلی مطرح کرذه ام.

hosn70
03-03-10, 22:00
راستی دوستان led سامسونگ سری 8000 اومده که 240 هرتزه - سری 8500 کنتراستش 3 میلیونه اما سری 9000 رو ندیدین که اشک از چشم آدم در میاره با کنتراست یک به 7میلیون و کنترل رادیویی و لمسی که هرجای خونه باشی میتونی بدون گرفتن به طرف تلویزیون ازش استفاده کنی- واقعا سامسونگ داره وحشتناک جاده های ترقی رو طی میکنه:party:

esyoo
03-03-10, 22:49

بعد از معرفی تکنولوژی سه بعدی و معرفی تلویزیون های سه بعدی که یکی از موضوعات داغ نمایشگاه CES 2010 بود بلاخره سامسونگ دو مدلی را که برای فروش به تولید انبوه رسانده معرفی کرده است.
این دو مدل که ۴۶ و ۵۵ اینچی هستند علاوه بر سه بعدی بودن از LED استفاده می کنند و نام آنها UN46C7000 و UN55C7000 است. البته این جای سوال دارد که آیا بهتر نبود سامسونگ نام مناسب تری برای آنها انتخاب کند که در تبلیغات هم بهتر در ذهن مردم بماند ؟
به هر حال قیمت این دو مدل به ترتیب ۲۶۰۰ و ۳۳۰۰ دلار است.
البته برای استفاده از این تلویزیون ها باید عینک مخصوص به آن را بخرید و صبر کنید تا دستگاه های پخش بلوری (bluray) سه بعدی هم به بازار بیاید و بعد از آن تازه ویدئو ها و فیلم های سه بعدی و …
به عبارتی بهتر است در خریدن این تلویزیون ها زیاد عجله نکنید.

persiancall.net

feryfrt
03-03-10, 22:55
sony البته ۴۶" داره به نظر من خوبه.
ولی باز خیلی از اساتید اهل home theater بازه حرفه ای
میگن خرید LED زوده .
الان LCD X450 SONY
Plasma Panasonic G Series 42"
Pioneer Plasma serie KURO

تو ایران بهترینان

Saeed-Milan
03-03-10, 23:06
من شنیدم که اینه Full HD نیستن درسته یعنی این توانایی رو ندارن؟

rezaaghili
04-03-10, 01:28

بعد از معرفی تکنولوژی سه بعدی و معرفی تلویزیون های سه بعدی که یکی از موضوعات داغ نمایشگاه CES 2010 بود بلاخره سامسونگ دو مدلی را که برای فروش به تولید انبوه رسانده معرفی کرده است.
این دو مدل که ۴۶ و ۵۵ اینچی هستند علاوه بر سه بعدی بودن از LED استفاده می کنند و نام آنها UN46C7000 و UN55C7000 است. البته این جای سوال دارد که آیا بهتر نبود سامسونگ نام مناسب تری برای آنها انتخاب کند که در تبلیغات هم بهتر در ذهن مردم بماند ؟
به هر حال قیمت این دو مدل به ترتیب ۲۶۰۰ و ۳۳۰۰ دلار است.
البته برای استفاده از این تلویزیون ها باید عینک مخصوص به آن را بخرید و صبر کنید تا دستگاه های پخش بلوری (bluray) سه بعدی هم به بازار بیاید و بعد از آن تازه ویدئو ها و فیلم های سه بعدی و …
به عبارتی بهتر است در خریدن این تلویزیون ها زیاد عجله نکنید.

persiancall.net

خیلی خوش قیمته
ولی بدیش اینه دیگه نمیشه 25 یا 50 گیگ رو دان کرد با سرعت اینترنت ما حتی دانلود افلاین هم دیگه بدرد نمیخوره

armanmahdi
06-03-10, 01:03
به نظر میاد بهترین تلویزیون جهان همین باشه---فکر کنم قیمتش بالای 19 هزار دلار اعلام کردن---
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

armanmahdi
06-03-10, 01:08
کسی اطلاعات بیشتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MasterLCD
06-03-10, 11:12
با سلام خدمت دوستان
امروز ميخوام يكي از بهترين LED TV هاي موجود در بازار رو با مشخصات به نمايش بگذارم. LED مورد نظر من ساخت ژاپن هست و در حال حاضر تنها FULL LED ساخت ژاپن در ايران هست.
Full LED Panel

Full HD 1080P
10th-Gen panel
Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
Mega contrast 2,000,000:1
100/120HZ fine motion advanced
HDMI x 4
10Bit Signal Processing with 1 billion colors
SRS Trusurround XT

اين تلوزيون داراي پنل فول ال اي دي است و با تلوزيون هاي LED كه EDGE ناميده ميشوند قابل قياس نيست(مثل كليه مدل هاي سامسونگ)
Edge LED يعني تلوزيوني كه LED در حاشيه آن چيده شده است.
براي اينكه درك درستي از اين LED ها داشته باشيد تصوير زير رو به شما نشون ميدم:

در واقع اين طور گفته ميشه كه LED حاشيه اي داغ ميكنه

مجهز به پانل LED ژاپني
زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
روشنايي تصوير بالا
كنتراست فوق‌العاده 2,000,000:1 ديناميك
داراي چهار ورودي HDMI
مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از یک بیلیون رنگ
قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
خروجی صوتی SRS Trusurround XT

جهت مشاهده ساير مشخصات به لينك زير مراجعه نماييد

من 100% صحبت هاي ايشون روتاييد ميكنم.
اين تلوزيون جزو يكي از بهترين ها در بازار ايرانه. وقتي كه داخل مغازه اي براي خزيد ميريد نظرتون رو جلب ميكنه.
وقتي من ميخواستم ببينم بهترين LED كه ميتونم بخرم چيه، اين مدل رو هم امتحان كردم. وقتي از مدل هاي LED ي سامسونگ بيشتر از يه فاصله اي دور شدم نورشون به شدت كم شدن. ولي اين تلوزيون نور خيلي بالايي داشت و هر چقدر هم ازش دور ميشي كيفيتش پايين نمياد.
دوستان اينجا از روي تعصب برند صحبت ميكنند. در مورد سايت Cnet كه تكليفش معلومه . كاملا جانبدارانه هست (مثل كاري كه طرفدار Cnet اينجا انجام داد)
اين LED در نوع خودش بي نظيره ولي من نميفهمم چرا بعضيا اون رو با سامسونگ مقايسه ميكنن. هر چيزي بايد با حد خودش مقايسه بشه.
خود برند LG كه يه مدل فول ال اي دي داره گفته كه فول ال اي دي بهتر از LED حاشيه هست. قبلا هم به مشا طرفدار عزيز اين مطلب نشون داده شده:
در واقع 2 مدل ال اي دي شارپ و ال جي كه فول دارن ميتونن با هم مقايسه بشن (2 تا از بهترين ها) كه اون ديگه سليقه اي هست و من خودم شارپ رو ترجيح ميدم. كاملا هم فول اچ ديه (فول اچ دي يعني 1080 پس چرا ميپرسين ساپورت ميكنه يا نه؟؟؟؟؟ نكنه معني فول اچ ديو نميدونين؟؟؟:lol:))))
اگر خواستي از نزديك چكش كني: حتما تنظيماتش رو عوض كن تا به تصوير دلخاه برسي. تنظيمات ديفالتش خيلي خوب نيست
در هر حال اين فروم اطلاع رسانيه و مديران اجازه ندارن از سمتشون استفاده تبليغاتي يا جانبدارانه بكنن

MasterLCD
06-03-10, 11:21
قیمت هم داری ؟؟؟

قيمت رو در سايت ماديران زده 2 مليون و نود و هشت ولي فكر كنم 2 مليون هم بشه پيدا كرد
علاوه بر اون شنيدم ماديران داره خط توليدش رو مياره تو ايران. يعني اسمبلش ديگه توسط ماديران انجام ميشه. اينطوري 15 تا 20 در صد بايد كاهش قيمت داشته باشه.
اگر واقعا 20 درصد قيمتش كم شه كه بي نظيره.
راستي يه ايراد بزرگ داره:::::::::::
فقط 40 اينچش در ايران هست و اين عكسه كه پايينش آبيه براي اين مدل نيست. براي 46 اينچشه.

WORYA_SH
06-03-10, 12:31

Shoja Hosseini
06-03-10, 14:31
[quote=MasterLCD;193733]من 100% صحبت هاي ايشون روتاييد ميكنم.
اين تلوزيون جزو يكي از بهترين ها در بازار ايرانه. وقتي كه داخل مغازه اي براي خزيد ميريد نظرتون رو جلب ميكنه.
وقتي من ميخواستم ببينم بهترين LED كه ميتونم بخرم چيه، اين مدل رو هم امتحان كردم. وقتي از مدل هاي LED ي سامسونگ بيشتر از يه فاصله اي دور شدم نورشون به شدت كم شدن. ولي اين تلوزيون نور خيلي بالايي داشت و هر چقدر هم ازش دور ميشي كيفيتش پايين نمياد.
دوستان اينجا از روي تعصب برند صحبت ميكنند. در مورد سايت Cnet كه تكليفش معلومه . كاملا جانبدارانه هست (مثل كاري كه طرفدار Cnet اينجا انجام داد)
اين LED در نوع خودش بي نظيره ولي من نميفهمم چرا بعضيا اون رو با سامسونگ مقايسه ميكنن. هر چيزي بايد با حد خودش مقايسه بشه.

باسلام

دوست عزیز من میخواستم بدانم Cnet از جه نظر تکلفش معلوم است. اگر اطلاعات معثبری دارید مرقوم بفرمائید ما هم در جریان باشیم. ولی تا آنجا که من میدانم Cnet منبع معتبری است که بسیاری از محصولات الکترنیکی 'بویژه انواع مارکهای مخثلف TV ها را با مدلهای گوناگون مورد نقد وبررسی قرار میدهند.و برای این منظور انواع لوازم پیشرفثه وپیجیده را برای تست های خود توسط متحصصین بکار میگیرند تا نهایتا یک Review معتبر تهیه ودر اختیار خوانندگان خود فرار دهند و صد البثه قضاوت خود را برای تعین بهترین LED TV تنها از طریق مراجعه به مغازه فروشندگان و دور و نزدیک شدن به TV های داخل مغازه موررد ارزیابی قرار نمیدهند.

نکته دوم اینکه شما اشاره به مدیرانی میکنید که اجازه ندارند از سمت خود " استفاده تبلیقاتی و جانبدارانه "کنند.من نمیدانم شناخت شما نسبت به ایشان تا جه میزان است. ولی مطمئن هستم اکر شناخت کافی داشتید اینگونه

قضاوت نمیکردید.ضمن اینکه ایشان سهامدار تولید کننده خاصی نیستند و اگر مطالب مندرج در پست مربوطه را تاآخر بدقت مطالعه میکردید به نتیجه میرسیدید ( با وجودیکه من شخصا اطلاع دارم ایشان خود دارای TV LED سامسونگ میباشد ) بهترین TV LED موجود در بازار ایران را LG LED LH 90 اعلام کردند.

MasterLCD
06-03-10, 15:37
[quote=MasterLCD;193733]من 100% صحبت هاي ايشون روتاييد ميكنم.

باسلام

دوست عزیز من میخواستم بدانم Cnet از جه نظر تکلفش معلوم است. اگر اطلاعات معثبری دارید مرقوم بفرمائید ما هم در جریان باشیم. ولی تا آنجا که من میدانم Cnet منبع معتبری است که بسیاری از محصولات الکترنیکی 'بویژه انواع مارکهای مخثلف TV ها را با مدلهای گوناگون مورد نقد وبررسی قرار میدهند.و برای این منظور انواع لوازم پیشرفثه وپیجیده را برای تست های خود توسط متحصصین بکار میگیرند تا نهایتا یک Review معتبر تهیه ودر اختیار خوانندگان خود فرار دهند و صد البثه قضاوت خود را برای تعین بهترین LED TV تنها از طریق مراجعه به مغازه فروشندگان و دور و نزدیک شدن به TV های داخل مغازه موررد ارزیابی قرار نمیدهند.

نکته دوم اینکه شما اشاره به مدیرانی میکنید که اجازه ندارند از سمت خود " استفاده تبلیقاتی و جانبدارانه "کنند.من نمیدانم شناخت شما نسبت به ایشان تا جه میزان است. ولی مطمئن هستم اکر شناخت کافی داشتید اینگونه

قضاوت نمیکردید.ضمن اینکه ایشان سهامدار تولید کننده خاصی نیستند و اگر مطالب مندرج در پست مربوطه را تاآخر بدقت مطالعه میکردید به نتیجه میرسیدید ( با وجودیکه من شخصا اطلاع دارم ایشان خود دارای TV LED سامسونگ میباشد ) بهترین TV LED موجود در بازار ایران را LG LED LH 90 اعلام کردند.

بابا منم حرف شما رو ميزنم. چرا شمشير رو از رو بستي. منم ميگم تنها 2 LED وجود داره كه فوله. يكيش همون LG LED LH هست و يكشم اين مدلي كه بالا هست. جفتشم يك تكنولوژي رو استفاده كردن دقيقا. حالا شما كه داري حمايت ميكني ، ميشه از دوستتون بپرسين چرا LG كه دقيقا همين سيستم فول ال اي دي Sharp رو داره چرا بهتره؟؟؟؟
چون از نظر تكنولوژي جفتشون يه سر و گردن از سامسونگ بالا ترن و من گفتم طبق سليقه شارپ به نظرم فيچر هاي بهتري داره.
در مورد CNET: اگر نظرات كاربران CNET در مورد LED شارپ رو بخونيد يا به لينك زير مراجعه كنيد متوجه ميشيد. منبعي از كاربران و استفاده كنندگان دستگاه كه معتبر تر از Review تبليغاتي CNET هست دوست عزيزم

من هم سهام دار نيستم در كارخونه شارپ هاااااااااااااا
در ضمن من خودم LCD سامسونگ دارم 40b570. و به نظرم معموليه. ربطي نداره كه بگم فلان برند خوبه چون من دارمش. حالا دليل نميشه دوست شما LED سام داره حتما بگه خوبه

kakihot
06-03-10, 16:35
شارپ عالیه فقط میمونه قیمت ریویوهای CNET رو ببخشید ب..ش توش
اگه مرز بانه بیارن میشه همینو 1 میلیون خرید که واقعا میارزه البته تو بین عربها مارک پر طرفداری هست.

Mahdi_Moosavi
06-03-10, 20:09
اگر خواستي از نزديك چكش كني: حتما تنظيماتش رو عوض كن تا به تصوير دلخاه برسي. تنظيمات ديفالتش خيلي خوب نيست
در هر حال اين فروم اطلاع رسانيه و مديران اجازه ندارن از سمتشون استفاده تبليغاتي يا جانبدارانه بكنن

دوست عزیز ، هماننطور که خودتون عرض کردید اینجا یک فروم هست و همه کاربران نظراتشون کاملا محترمه . ولی بنده فقط و فقط به واسطه معتبر ترین مراجع تست و بررسی HDTV اظهار نظر کردم . غیر از این بود ؟

این که تصویر این تلویزیون برای شما دلچسب هست از نظر من فقط یک دلیل داره ، اون درخشندگی بیشتر این مدل نسبت به مدل های مشابه خودش هست .

در واقع به زبان ساده ، Editor های وب سایت Cnet با Avforums یا هر وب سیات معتبر دیگه تصویر هر چه واقعی تر رو ملاک برتری یک HDTV می دونند . اما بیشتر خریداران عادی تصویر قشنگ تر ( حتی اگر طبیعی نباشه ) رو ملاک خرید قرار می دهند . نظر شخصی بنده و ملاکی که برای خرید HDTV مد نظر قرار می دم نزدیک به Editor های Cnet هست .

در واقع در یک جمله به طور خلاصه : من به شخصه تصویر واقعی تر رو به تصویر قشنگ تر ( درخشندگی و اشباع رنگ بیشتر ) ترجیح می دم .

در مورد CNET: اگر نظرات كاربران CNET در مورد LED شارپ رو بخونيد يا به لينك زير مراجعه كنيد متوجه ميشيد. منبعي از كاربران و استفاده كنندگان دستگاه كه معتبر تر از Review تبليغاتي CNET هست دوست عزيزمنظرات شخصی کاربران هم بر می گرده به همون توضیحی که بالا خدمتتون عرض کردم . ولی اینکه شما نظرات شخصی یه سری کاربر معمولی ( که ممکنه Fanboy هم توشون پیدا بشه ) رو معتبرتر از Editor وب سایت های نام برده می دونید ، قبول کنید که کمی کم لطفی می کنید . :1. (26):

قبلا هم عرض کردم که کیفیت تصویر یک HDTV رو فقط و فقط Back Light تعیین نمی کنه و کیفیت پنل و مدارات بایاس کننده اون پنل نقش به مراتب مهمتری در این مقوله دارند .

به هر حال اگر شما به هر دلیلی این مدل نظرتون رو جلب کرده، نظر شما کاملا محترمه و اگر در مطالب ارائه شده در پست اول من، به نوعی سوء برداشت داشتید امیدوارم با مطالب ارائه شده در این پست مسائل حل شده باشه .

موفق باشی .

MasterLCD
07-03-10, 12:55
دوست عزیز ، هماننطور که خودتون عرض کردید اینجا یک فروم هست و همه کاربران نظراتشون کاملا محترمه . ولی بنده فقط و فقط به واسطه معتبر ترین مراجع تست و بررسی HDTV اظهار نظر کردم . غیر از این بود ؟

این که تصویر این تلویزیون برای شما دلچسب هست از نظر من فقط یک دلیل داره ، اون درخشندگی بیشتر این مدل نسبت به مدل های مشابه خودش هست .

در واقع به زبان ساده ، Editor های وب سایت Cnet با Avforums یا هر وب سیات معتبر دیگه تصویر هر چه واقعی تر رو ملاک برتری یک HDTV می دونند . اما بیشتر خریداران عادی تصویر قشنگ تر ( حتی اگر طبیعی نباشه ) رو ملاک خرید قرار می دهند . نظر شخصی بنده و ملاکی که برای خرید HDTV مد نظر قرار می دم نزدیک به Editor های Cnet هست .

در واقع در یک جمله به طور خلاصه : من به شخصه تصویر واقعی تر رو به تصویر قشنگ تر ( درخشندگی و اشباع رنگ بیشتر ) ترجیح می دم .

نظرات شخصی کاربران هم بر می گرده به همون توضیحی که بالا خدمتتون عرض کردم . ولی اینکه شما نظرات شخصی یه سری کاربر معمولی ( که ممکنه Fanboy هم توشون پیدا بشه ) رو معتبرتر از Editor وب سایت های نام برده می دونید ، قبول کنید که کمی کم لطفی می کنید . :1. (26):

قبلا هم عرض کردم که کیفیت تصویر یک HDTV رو فقط و فقط Back Light تعیین نمی کنه و کیفیت پنل و مدارات بایاس کننده اون پنل نقش به مراتب مهمتری در این مقوله دارند .

به هر حال اگر شما به هر دلیلی این مدل نظرتون رو جلب کرده، نظر شما کاملا محترمه و اگر در مطالب ارائه شده در پست اول من، به نوعی سوء برداشت داشتید امیدوارم با مطالب ارائه شده در این پست مسائل حل شده باشه .

موفق باشی .
ممنون از توضيحاتت مهدي عزيز
آره با نظرت در مورد اينكه نظر همه محترمه موافقم. شما درست ميگي. اين هم نظر منه البته من هم خيلي آماتور نيستم و در كار خودم واردم. و هدفم فقط معرفي بود.
در مورد رنگ هاي غير واقعي و قشنگ: خيلي باهات موافق نيستم. چون اگر بخوايم رنگاي غير واقعي، قشنگ و به اصطلاح مشتر ها "هندي" ، رو ببينيد بايد TV هاي xvision رو در نظر بگيريد كه رنگاش زيادي پررنگه كه يه سري كم و كاستي ها رو بپوشونه.ولي ايرادي نداره عزيز. اينم نظريه به هر حال:1. (35):
در مورد كيفيت پنل هم 100% باهات موافقم. پيشنهاد من هم بر همين اساس بود عزيز
به هر حال هر چي هست نظرت محترمه برام عزيز:great:

HellBoy1245
07-03-10, 13:19
شارپ عالیه فقط میمونه قیمت ریویوهای CNET رو ببخشید ب..ش توش
اگه مرز بانه بیارن میشه همینو 1 میلیون خرید که واقعا میارزه البته تو بین عربها مارک پر طرفداری هست.

اين جمله اولتو كه حسابي موافقم باهاش:whistle:. بچه خواهر من تو انگليسه ميگفت اونجا همه مسئله CNET و اينكه ريويو تبليغاتي ميده رو ميدونن و اصولا كسي بهش توجه نميكنه

در مورد جمله دومت هم خيلي موافقم. ولي يه نكته اي هست كه انگار ديگه از بعد عيد كه خود ماديران خط توليدشو بياره قيمتاش بهتر ميشه. چون هزينه هاشون مياد پايين:wink:

s&j
07-03-10, 22:41
سلام
ببخشید نمیدونم چرا این بحث رو خیلیا دوست دارن درش شرکت داشته باشن
تا حدی که بعضیا میخوان تو این سایت عضو بشن تا فقط بتونن تو این تاپیک نظر بدن خیلی برام عجیب بود
شاید من قاطی کردم
در کل قصد توهین به کسی رو نداشتم :Love-PCN~!:

Ashton
04-04-10, 12:48
خبر خوبي كه دوستان هم درجش كردند:
شارپ خط توليد محصولاتش رو وارد ايران كرده و از اين به بعد با كاهش زيادي در قيمت LED و LCD هاي شارپ خواهيم بود.
قيمت LED 40 اينچ شارپ كه قبلا حدود 2 مليون و صد بوده الان به 1 مليون و 550 كاهش پيدا كرده،

NVIDIA>ATI
04-04-10, 16:45
الان دور دور سامسونگه:11():

mzz
04-04-10, 18:39
فقط شارپ تو ایران حرف اول رو در ضمینه LED میزنه
اگه میگفتی LCD من میگفتم فقط سامسونگ
بهترین LED موجود تو ایران مدل 40اینچ شارپه که مدلش رو دقیق یادم نیست

MasterLCD
05-04-10, 11:57
الان دور دور سامسونگه:11():

اين حرفا چيه داداش. الان دور دوره اونايي هست كه تكنولوژي برتر رو ميارن داخل كشور
LED فقط شارپ. كاش سايز بزرگش هم موجود بود. راستي 240 هرتزش نيومده تو بازار؟ ميگن خيلي شاخه. LED شارپ 240 هرتز ultra Slim:gasp:

behzad00
03-02-11, 00:23
جهت کسب اطلاع از قیمتهای LED & LCD SHARP در بانه به شماره 09183737251 تماس گرفته یا مدل مورد نظر خود را SMS کنید.

smah
05-04-11, 01:19
سلام میخواستم بدونم توی ال ای دی ها میشه LG LX6500 3D رو خرید یا بهتر از اون هم با همون قیمت وجود داره؟
ممنون

ali_saffari121@yahoo.com
09-05-11, 07:54
سلام . خوشحالم که در جستجویی که انجام دادم به این سایت رسیدم چون پاسخ سوالات زیادی که در خصوص تکنولوژی دارم رو میتونم دریافت کنم . من قصد خرید led در اندازه 32 اینچ دارم و بین مدلهای موجود در بازار ex710 سونی و 6960 سامسونگ رو به عنوان انتخابهای اولیه کنار گذاشتم و لی راستش نمیدونم کدوم بهتره و توی رنج قیمتی اینا که حدود یک میلیون و دویست هزار تومان آیا گزینه دیگری هم هست . خوشحال میشم دیده ها، شنیده هاو تجربیات خودتون رو در این زمینه در اختیارم بزارید.

amir_hussein
26-08-12, 13:12
yahoo.com[/MENTION];224184]سلام . خوشحالم که در جستجویی که انجام دادم به این سایت رسیدم چون پاسخ سوالات زیادی که در خصوص تکنولوژی دارم رو میتونم دریافت کنم . من قصد خرید led در اندازه 32 اینچ دارم و بین مدلهای موجود در بازار ex710 سونی و 6960 سامسونگ رو به عنوان انتخابهای اولیه کنار گذاشتم و لی راستش نمیدونم کدوم بهتره و توی رنج قیمتی اینا که حدود یک میلیون و دویست هزار تومان آیا گزینه دیگری هم هست . خوشحال میشم دیده ها، شنیده هاو تجربیات خودتون رو در این زمینه در اختیارم بزارید.

هوالعلیم
سلام
دوست عزیز؛ شما سونی رو با سامسونگ قیاس می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

The-Joker
26-08-12, 13:22
هوالعلیم
سلام

این حرف یعنی اینکه سونی بهتره یا سامسونگ ؟

nima_hl
27-08-12, 00:59
هوالعلیم
سلام

گرامی تا سال گذشته پنل اکثر مانیتورهای سونی توسط سامسونگ ساخته می شد

البته به شخصه تکنولوژی تلوزیونهای سامسونگ را خیلی بیشتر میپسندم ( مانند موشن ) و مسلما سامسونگ در این ضمینه بیشتر از یک سروگردن بالاتر است

البته سونی مشارکت ساختش را با سامسونگ اخیرا به هم زده و ظاهرا از این به بعد با پاناسونیک محصولات مشترک تولید خواهد کرد

به هر حال واقعیت مارکت نشان میدهد که سونی طی این چند سال واقعا بد عمل نموده و دنیا دیگر خریدار تلوزیونهای این شرکت نیست