برای cpu amd x4 630 میخوام .
گرافیک آنبورد خوب یا متوسط داشته باشه .
احتمالا سه چهار سال ازش استفاده میکنم .
کاربردم هم وبگردی و آفیس هست .
ddr3 باشه .
ممنون . لطفا پیشنهادات خودتون رو با قیمت و مشخصات و هر نکته ای که لازمه بگید . برند هم اگر گیگا باشه بهتره ولی اگر مادر بورد خوب دیگه ای از ایسوس یا ام اس آی و ... میشناسید که امتحانشو پس داده بگید .
ضمنا من ممکنه بخوام کش l3 این سی پی یو رو هم آنلاک کنم .
قیمت هم اگر کمتر شد بهتر :whistle: اگر مادر بورد خیلی تاپی بود تا 130 هم اشکال نداره .
لطفا راهنمایی کنید .
boros
04-03-10, 09:51
نبود ؟؟
nima_hl
04-03-10, 10:02
برای cpu amd x4 630 میخوام .
گرافیک آنبورد خوب یا متوسط داشته باشه .
احتمالا سه چهار سال ازش استفاده میکنم .
کاربردم هم وبگردی و آفیس هست .
ddr3 باشه .
ممنون . لطفا پیشنهادات خودتون رو با قیمت و مشخصات و هر نکته ای که لازمه بگید . برند هم اگر گیگا باشه بهتره ولی اگر مادر بورد خوب دیگه ای از ایسوس یا ام اس آی و ... میشناسید که امتحانشو پس داده بگید .
ضمنا من ممکنه بخوام کش l3 این سی پی یو رو هم آنلاک کنم .
قیمت هم اگر کمتر شد بهتر :whistle: اگر مادر بورد خیلی تاپی بود تا 130 هم اشکال نداره .
لطفا راهنمایی کنید .
Only the registered members can see the link
قیمتش باید حدود 125 تومن باشه
البته کش l3 در پردازندههای 620 و 630 خیلی به ندرت باز میشه ( طبق تستهای شخصیم )
اگر مادربرد ارزونتر هم میخواین این مادربرد
که قیمتی حدود 102 تومن داره و برد خوبیه
boros
04-03-10, 10:57
ممنون . میشه یه مقایسه کوچیک بین این دو مادربورد داشته باشید و نقاط قوت و ضعف هرکدوم رو به اختصار بگید .
لطفا در مورد این پورتها و اسلاتها توضیح بدین که چی هستند و به چه دردی میخورند ؟
با تشکر
hapalii
04-03-10, 11:10
اسلاد های بالا که محل نصب ابزار جانبی مثل فکس مودم و کارت کپچر . غیره... هستند بطور کلی نسل جدید شکافهای PCI هستند که اندازه کوچکتری دارند
پورت های ابی رنگ پایین هم که محل نصب هارد هارد های ساتا که دیگه همچین جدید هم نیست خیلی وقت که از پورت IDE و کابلهای پهن معمولا توسی رنگ برای نصب هارد به مادر برد استفاده نمیشه و این پورت چایگزین اون شده که کابل ارتباطی ان هم خیلی باریک تر
nima_hl
04-03-10, 11:24
ممنون . میشه یه مقایسه کوچیک بین این دو مادربورد داشته باشید و نقاط قوت و ضعف هرکدوم رو به اختصار بگید .
لطفا در مورد این پورتها و اسلاتها توضیح بدین که چی هستند و به چه دردی میخورند ؟
با تشکر
مادربرد گیگا از پردازندههای 140 واتی پشیبانی نمیکنه ولی ازراک پشتیانی میکنه ( ممکنه در حال حاضر این مطلب اهمیتی نداشته باشه ولی گمانم اینه که پردازندههای 6 هسته نیاز به یه همچین گزینهای داشته باشن )
اسلاتهای pci-e مادربرد گیگا 16x4x هستند که عملا به درد کراسفایر کارتهای های اند نمیخوره ولی اسلاتهای ازراک 16x8x4x هستند که 8x8x با اینکه برای کراسفایر ایدهآل نیست ولی جوابگوی 90٪ کارتهای موجود هست
مادربرد ازراک دارای 128 مگ سایدپرت هستش که در عملکرد گرافیک تاثیر داره ولی گیگابایت سایدپورت نداره
مادربرد ازراک esata داره ولی گیگا نداره ( برای اتصال هاردهای اکسترنال حرفهای )
مادربرد گیگا ۳ عدد pci-e 1x داره ( شکل شما ) که برای کارتهای بخصوص مثل مودم یا کارت صداهای بخصوص استفاده میشه و ازراک ۱ دونه داره
به مادربرد گیگا بایت 6 عدد دیوایس sata 2 میشه وصل کرد ( شکل شما ) و به مادربرد ازراک ۶ عدد اینترنال و ۲ عدد اکسترنال
باز اگر سئوالی بود بفرمائید
boros
04-03-10, 12:05
اینطور که شما میگی ازراک بهتره . مخصوصا اینکه ارزونتر هم هست ؟
دوام و کیفیتش چطوره ؟
nima_hl
04-03-10, 12:32
اینطور که شما میگی ازراک بهتره . مخصوصا اینکه ارزونتر هم هست ؟
دوام و کیفیتش چطوره ؟
کیفیت قطعاتش بنظر خوب میاد ( خازنهای جامد و برد جونداری داره ) توی سایتش هم زده خازنها ژاپنی هستند
ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
ولی به قول امید جان باید چند سالی بگذره تا بشه رو دوامش صحبت کرد
۷-۸ ماهی هستش که استفاده میکنم مشکلی نداشته :great:
kakihot
04-03-10, 12:59
اگه تا بعد از عید وایسی انفورماتیک گستر سریع همیشه میاره و اینو میگرفتی
(Only the registered members can see the link)
boros
04-03-10, 17:33
ممنون از همه دوستان مخصوصا nima_hl (Only the registered members can see the link) که خیلی خوب راهنمایی میکنه .
نیما جان توی سایتهای مختلف خیلی از ازراک بد میگن . توی پی 30 هم خود شما با دیگران سر کیفیت ازراک بحث داشتید و قصد داشتید که این مادر بورد رو تست کنید . این ها منو یه خورده به شک انداخته . چون من میخوام یه سه چهار سالی 12/7 ازش استفاده کنم . البته اهل اور و گیم نیستم .
ضمنا این مادربورد گیگا دوتا بایوس داره آیا این مزیت بزرگی هست ؟
اگر ازراک هنوز امتحان خودشو پس نداده بهتر نیست 20 یا 30 تومن بیشتر بدم و گیگا رو بگیرم ؟
کسی میدونه این مدل بایو استار اگر بیاد قیمتش در چه حدوده ؟
MicroSystem
04-03-10, 20:08
ممنون از همه دوستان مخصوصا nima_hl (Only the registered members can see the link) که خیلی خوب راهنمایی میکنه .
نیما جان توی سایتهای مختلف خیلی از ازراک بد میگن . توی پی 30 هم خود شما با دیگران سر کیفیت ازراک بحث داشتید و قصد داشتید که این مادر بورد رو تست کنید . این ها منو یه خورده به شک انداخته . چون من میخوام یه سه چهار سالی 12/7 ازش استفاده کنم . البته اهل اور و گیم نیستم .
اگر ازراک هنوز امتحان خودشو پس نداده بهتر نیست 20 یا 30 تومن بیشتر بدم و گیگا رو بگیرم ؟
ازراك بخر خيالت تخت من 3 تا خريدم مثل ساعت كار ميكنند
boros
04-03-10, 20:46
نظرتون در مورد این مادر برد در مقایسه با اون گیگا و ازراک چیه ؟ M.B ASUS M4A785TD-V EVO (Only the registered members can see the link)
nima_hl
04-03-10, 21:00
خواهش میکنم عزیز :give_rose:
خودم ازراک استفاده میکنم برای دوستان و اقوام نزدیکم هم از همین برند استفاده میکنم
قیمت جهانی ازراک این لحظه 92 دلار و قیمت گیگا 95 دلار هستش خودتون حساب کنید پولتون رو میخواهید بابت یک نام به جیب آواژنگ بریزید یا نه
در مورد اون مادربرد الایت هم زیاد با خریدش موافق نیستم
یه پردازنده 140 واتی روی سوکت 4 پین حدود 5.8 آمپرجریان روی هرلاین ورودی میندازه ( 140/12/2 ) که هرچقدر هم برد ضخیم باشه بازهم گمان نمیکنم برای مدت زیاد ( چند سال ) بشه به اون اعتماد کرد
ترجیح میدم برای یه همچین پردازندهای که به دلیل رقابت سنگین احتمالا به قیمت مناسبی عرضه خواهد شد از یه مادربرد با سوکت 8 پین استفاده بشه :give_rose:
البته به دلیل دردست نبودن اطلاعات از پردازندههای جدید amd این صحبتهام در حد تئوری و حدس و گمان هستش :wink:
nima_hl
04-03-10, 21:02
نظرتون در مورد این مادر برد در مقایسه با اون گیگا و ازراک چیه ؟ M.B ASUS M4A785TD-V EVO (Only the registered members can see the link)
لینک مشکل داره لطفا اصلاح کنید :give_rose:
boros
04-03-10, 21:34
لینک هم اصلاح شد .
این ایسوس هم مادربورد خوبی به نظر میرسه .
انتخاب بین این چند مادربورد سخته . دوستان کـــــــــــمـــــــــــک
nima_hl
04-03-10, 21:57
لینک هم اصلاح شد .
این ایسوس هم مادربورد خوبی به نظر میرسه .
انتخاب بین این چند مادربورد سخته . دوستان کـــــــــــمـــــــــــک
اینم مادربرد بدی نیست
فقط دو نقطه ضعف داره ۴ پین تغذیه و pci-e 4x
اگر اهل آورکلاک سنگین و کراسفایر نیستی برد بدی نیست
البته همونطور که قبلا هم گفتم احتمالا پردازنده 6 هسته روی این مادربرد سوار نمیشه
نسبت به ازراک حسنی نداره به جز تعداد فاز ۲ برابر که در دراز مدت ( بالای ۴-۵ سال ) بر عمر پردازنده و خود برد موثر خواهد بود
نسبت به گیگا بایت esata اضافهتر داره اگر به کارتون بیاد
در کل نظرم اینه که اگر برند براتون مهم هستش گیگا رو بگیرید و اگر امکانات مهمه ازراک ولی اگر اهل آورکلاک و آپگرید نیستید احتمالا برد ایسوس عمر بیشتری خواهد داشت ( به دلیل فاز بیشتر ) :give_rose:
boros
04-03-10, 22:38
ممنون نیما جان . من میخوام از سی پی یو 620 یا 630 استفاده کنم و اینا هیچکدوم 140 واتی نیستند . اگر هم بخوام ارتقا بدم بعد از چند سال مثل همین الان همرو با هم عوض میکنم . اسلات pci-e هم زیاد برام مهم نیست چون میخوام از گرافیک خود برد استفاده کنم . ولی بازم انتخاب بین این سه تا سخته ؟
فکر کنم بهترین راه واسه انتخاب اینه که برم بازار با توجه به قیمت یکیشونو بخرم . چون واسه کاربردی که من میخوام هر سه مادربورد مناسب هستند .
در مورد دو تا بایوس چیزی نگفتی ؟ آیا مزیت بزرگیه ؟
راستی این ایسوس هم سایدپرت داره .
MicroSystem
04-03-10, 23:06
ممنون نیما جان . من میخوام از سی پی یو 620 یا 630 استفاده کنم و اینا هیچکدوم 140 واتی نیستند . اگر هم بخوام ارتقا بدم بعد از چند سال مثل همین الان همرو با هم عوض میکنم . اسلات pci-e هم زیاد برام مهم نیست چون میخوام از گرافیک خود برد استفاده کنم . ولی بازم انتخاب بین این سه تا سخته ؟
فکر کنم بهترین راه واسه انتخاب اینه که برم بازار با توجه به قیمت یکیشونو بخرم . چون واسه کاربردی که من میخوام هر سه مادربورد مناسب هستند .
هيچ مزيتي نيست
شما اگه بايوستون پريد (كه خيلي خيلي به ندرت اتفاق مي افته)به راحتي ميتونيد با كول ديسك اون رو فلش كنيد
nima_hl
04-03-10, 23:26
دوال بایوس بیشتر جنبه تبلیغات داره تا جنبه کاربردی و تا بحال که از این قابلیت استفاده نکردم
دوست عزیز شما اگر آپگرید مد نظرتون نیست به نظرم این هزینه بابت مادربرد 785 بیهوده هستش برای مثال اگر یه مین 770 بگیرید با یه کارت 8600 از نظر کارکرد از این مادربردها بهتره
درسته که گرافیک آنبرد 785 قویترین گرافیک آنبرد در حال حاضر هستش ولی از نظر پرفورمنس ضعیفتر از 8600 عمل میکنه
نمیخوام با اضافه کردن برانتخابهاتون باعث سردرگمی شما بشم ولی اگر همونطور که گفتید همه سیستم رو کامل عوض میکنید ترکیب زیر پرفورمنس بهتری در طی این مدت بهتون میده
asrock a770de+ 67
8600gt 46
4gb ddr2 1066 cl5 ~110
boros
04-03-10, 23:51
پیشنهاد خوبیه . ولی من نهایت استفاده ام از گرافیک برای فیلم هست اونم بیشتر divx . بنظرم اگر یک مادربورد خوب بخرم بهتر باشه . اگر یک مادربورد بدون کارت گرافیک تا 100 تومن باشه و یک گرافیک 30 تومنی هم باشه میشه بهش فکر کرد . اما دلم نمیاد 50 تومن بابت گرافیک بدم در حالی که مادربوردم 70 تومنه !
برای من سرعت سیستم و توانایی سیستم در انجام چند کار همزمان ( مثلا بازکردن چند صفحه وب و پی دی اف و آفیس بصورت همزمان ) مهمتر از قدرت گرافیک هست .
ضمنا من که میخوام یه سیستم جمع کنم واسه چند سال ( 3 تا 4 سال ) بنظرتون ddr3 بهتر نیست ؟
فعلا هم میخوام دو یا چهار گیگ رم بگیرم و بعدا هم دو یا چهار گیگ دیگه اضافه کنم .
میخوام سراغ ویندوز 7 هم برم .
راستی نیما جان امیدوارم حالت زودتر خوب بشه . :give_rose:
فکر کنم اون گیگا و ازراک و این ایسوز خوب باشن اما کدوم واسه من مناسبترن ؟! نمیدونم .
Mahdi_Moosavi
05-03-10, 00:09
پیشنهاد خوبیه . ولی من نهایت استفاده ام از گرافیک برای فیلم هست اونم بیشتر divx . بنظرم اگر یک مادربورد خوب بخرم بهتر باشه . اگر یک مادربورد بدون کارت گرافیک تا 100 تومن باشه و یک گرافیک 30 تومنی هم باشه میشه بهش فکر کرد . اما دلم نمیاد 50 تومن بابت گرافیک بدم در حالی که مادربوردم 70 تومنه !
برای من سرعت سیستم و توانایی سیستم در انجام چند کار همزمان ( مثلا بازکردن چند صفحه وب و پی دی اف و آفیس بصورت همزمان ) مهمتر از قدرت گرافیک هست .
ضمنا من که میخوام یه سیستم جمع کنم واسه چند سال ( 3 تا 4 سال ) بنظرتون ddr3 بهتر نیست ؟
فعلا هم میخوام دو یا چهار گیگ رم بگیرم و بعدا هم دو یا چهار گیگ دیگه اضافه کنم .
فکر کنم اون گیگا و ازراک و این ایسوز خوب باشن اما کدوم واسه من مناسبترن ؟! نمیدونم .
خیلی حساس نشو دوست عزیز. همون مدل ASRock M3A785GXH/128M (Only the registered members can see the link) که نیما جان تو این پست (Only the registered members can see the link) به شما معرفی کردند انتخاب خیلی خوبیه . :1. (26):
nima_hl
05-03-10, 00:25
ممنون از احوال پرسیتون ، شکر خدا بهترم :give_rose:
متاسفانه یوزجی که گرافیکهای آنبرد از پردازنده میکشن بیشتر از گرافیکهای غیر آنبرد هستش
البته 90٪ کارهای خودم رو با یدونه m3a785 و پردازنده 425 آنلاک شده انجام میدم ( قدرتش بین 620 و 630 میشه ) و مشکلی باهاش ندارم و احتمال قوی شما هم نباید مشکل بخصوصی باهاش داشته باشید
ولی من از این مین برای تست کراسفایر و physx هم استفاده میکنم که مورد استفاده شما نیست در هر صورت اول باید سیستم جدای از پرفورمنس و مشخصات به دل آدم بچسبه
شما هم ببینید کدوم یکی از این مادربردها بیشتر به دلتون میچسبه همونو بخرید :wink:
kakihot
05-03-10, 01:02
تو چین الان 699 یوان هست حدود 105 دلار میشه
والا قیمت ایسوس و گیگا رو میتونی ببینی ولی اون بایوستار که گفتم زیر 120 باید باشه :cool:
البته اگه اگه این ور سال میخواهید بخرید منم میگم ازراک 785gmh قیمتش هم 87 الی 90 تومانه
nima_hl
05-03-10, 02:00
تو چین الان 699 یوان هست حدود 105 دلار میشه
والا قیمت ایسوس و گیگا رو میتونی ببینی ولی اون بایوستار که گفتم زیر 120 باید باشه :cool:
البته اگه اگه این ور سال میخواهید بخرید منم میگم ازراک 785gmh قیمتش هم 87 الی 90 تومانه
کیوان جان
متاسفانه m3a785gmh/128 و m3a770de در بازار موجود نیست والا یکی از بهترین گزینهها برای دوستمون بود :1. (28):
MicroSystem
05-03-10, 11:03
کیوان جان
متاسفانه m3a785gmh/128 و m3a770de در بازار موجود نیست والا یکی از بهترین گزینهها برای دوستمون بود :1. (28):
هفته پيش كه تو اهواز پر بود من يه دونه 770DE خريدم m3a785gmh/128 هم داشت
boros
07-03-10, 19:12
این مادر یورد با اون ازراک ( 785 ) چه فرقی داره ؟ قیمتش چنده الان : M3A780GXH/128M (Only the registered members can see the link)
nima_hl
07-03-10, 20:00
این مادر یورد با اون ازراک ( 785 ) چه فرقی داره ؟ قیمتش چنده الان : M3A780GXH/128M (Only the registered members can see the link)
کارت گرافیکش کمی ضعیفتره ولی گمان نمیکنم این مدل در بازار موجود باشه
MicroSystem
07-03-10, 21:37
فركانس هسته گرافيك اين 300 هست درحاليكه اون يكي 500 هست فركانس رمش هم فكر كنم پائينتر باشه
boros
12-03-10, 20:39
میشه واسه هر کدوم از مادربوردهای زیر یک مادربورد همطراز ( فقط گرافیک آنبورد نداشته باشه ) بگید ؟
و اینکه دو مادربورد همطراز که فقط در گرافیک آنبورد تفاوت دارند چقدر اختلاف قیمت دارند ؟
میخوام ببینم اگر اختلاف زیادی دارند کمی پول بزارم روش و یک کارت گرافیک جدا بخرم .
M4A785TD-V EVO
M3A785GXH/128M
GA-MA785GT-UD3H
ramine1
12-03-10, 20:49
پیشنهاد من 785G-E53 یا اگه گیرت بیاد 785G-E63 از برند MSI گرافیک آنبرد و تمام بازی هارو راحت اجرا میکنه قدرت گرافیکش تقریبا اندازه ی 8500GT هست شما اگه بخوای مادربرد 90 تومنی هم بگیری به هیچ عنوان به پای این مادربرد نمیرسه که DDR3 ]م ساپرت میکنه موفق باشید
boros
16-03-10, 21:43
میشه واسه هر کدوم از مادربوردهای زیر یک مادربورد همطراز ( فقط گرافیک آنبورد نداشته باشه ) بگید ؟
و اینکه دو مادربورد همطراز که فقط در گرافیک آنبورد تفاوت دارند چقدر اختلاف قیمت دارند ؟
میخوام ببینم اگر اختلاف زیادی دارند کمی پول بزارم روش و یک کارت گرافیک جدا بخرم .
M4A785TD-V EVO
M3A785GXH/128M
GA-MA785GT-UD3H
نبود ؟ :whistle:
nima_hl
17-03-10, 03:36
نبود ؟ :whistle:
سئوال مفهوم نیست
این مادربردهائی که لیست کردی هر کدوم یه مشخصات و قیمتی دارند و معادل بدون گرافیکشون میشه 790fx که از اینا گرونتره
کلا با مادربرد غیر آنبرد به دلیل قدرت بیشتر گرافیک موافقم حالا یه مین 770 هم بگیری خوبه (نقطه ضعف 770 نسبت به 785 در کراسفایر هستش که احتمالا به کارت نمیاد )
boros
19-03-10, 12:55
آیا گرافیک آنبورد قدرت کامپیوتر رو کم میکنه ( در صورت داشتن دو گیگ رم )
میشه یه مقایسه بین گرافیک کارتهای بالا با این دو تا کارت گرافیک بکنید :
XFX 9400GT 1GB
XFX 9400GT 512MB
nima_hl
19-03-10, 13:47
آیا گرافیک آنبورد قدرت کامپیوتر رو کم میکنه ( در صورت داشتن دو گیگ رم )
میشه یه مقایسه بین گرافیک کارتهای بالا با این دو تا کارت گرافیک بکنید :
XFX 9400GT 1GB
XFX 9400GT 512MB
ببین بوروس جان
گرافیک آنبرد از نظر پرفورمنس قدرت رقابت با کارتهای معمولی مثل 9400 که مثال زدید رو نداره
قطعا 9400 پرفورمنس بهتری بهتون میده
من خودم m3a785gxh دارم و در زمانی که نمیخوام بازی کنم از گرافیک آنبردش استفاده میکنم ( به دلیل مصرف کم و صدای فن گرافیک ) و موقعی که میخوام بازی کنم یک یا چند گرافیک روش میزارم و بازی میکنم
خازنهای این برد کاملا جامد ژاپنی هستش و به احتمال قوی طول عمر زیادی داره
اگر میخواهید کراسفایر کنید این برد رو توصیه میکنم
ولی اگر کراسفایر براتون اهمیت نداره GA-MA770T-UD3P گیگا برد غیر آنبرد خوبیه
در کل پیشنهاد میدم اگر خیلی عجله ندارید یک ماه صبر کنید تا 890 به بازار بیاد و قیمتها مناسبتر بشه :give_rose:
boros
24-03-10, 21:35
*Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® XP and Windows® Vista™. For Windows® XP 64-bit and Windows® Vista™ 64-bit with 64-bit CPU, there is no such limitation.
مطلب بالا توی مشخصات مین ازراک اومده . اینطور که من فهمیدم . این مین در ویندوز ایکس پی و ویستا کمتر از !! چهار گیگ رو ساپورت میکنه ( یعنی خود چهار گیگ هم نه ؟! ) و در ویندوزهای 64 بیتی اگر پردازنده 64 بیتی باشه محدودیتی نداره .
آیا برداشت من درست بوده ؟ در مورد ویندوز هفت چیزی نگفته اگر بخوام این ویندوز رو بریزم وضعیت چطوره ؟
ضمنا آیا cpu amd 630 یک پردازنده 64 بیتی هست ؟
nima_hl
25-03-10, 02:30
*Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® XP and Windows® Vista™. For Windows® XP 64-bit and Windows® Vista™ 64-bit with 64-bit CPU, there is no such limitation.
مطلب بالا توی مشخصات مین ازراک اومده . اینطور که من فهمیدم . این مین در ویندوز ایکس پی و ویستا کمتر از !! چهار گیگ رو ساپورت میکنه ( یعنی خود چهار گیگ هم نه ؟! ) و در ویندوزهای 64 بیتی اگر پردازنده 64 بیتی باشه محدودیتی نداره .
آیا برداشت من درست بوده ؟ در مورد ویندوز هفت چیزی نگفته اگر بخوام این ویندوز رو بریزم وضعیت چطوره ؟
این محدودیت مربوط به مادربرد نمیشه و اینجا محدودیتهای ویندوز توضیح داده شده
در ویندوز 7 نسخه 32 بیتی محدودیت وجود داره
boros
25-03-10, 20:27
نظرتون در مورد این مساله چیه ؟ آیا درسته ؟ :
تو کارایی مادربرد آنبرد و غیر آنبرد خیلی فرق هست و آنبرد ها طبعا ً ضعیف ترند چون چیپ ست پل جنوبی اون ها دائما ً تو فشار هست حتی وقتی که یک کارت گرافیکی اضافه می شه باز آثار این ضعف باقی می مونه که ناشی از معماری مادربرد های آنبرد هست
nima_hl
26-03-10, 02:39
نظرتون در مورد این مساله چیه ؟ آیا درسته ؟ :
در مادربردهای آنبرد جدید یه همچین مشکلی وجود نداره و زمانی که یک گرافیک جدا نصب میشه تفاوتی در کارآئی نداره ( ولی معمولا در کراسفایر ضعیفتر عمل میکنند )
پردازنده 630 هم 64 بیتی هستش ( در کل تمامی پردازندههای جدید همگی 64 بیتی هستند )
germ
26-03-10, 16:04
البته کش l3 در پردازندههای 620 و 630 خیلی به ندرت باز میشه ( طبق تستهای شخصیم )
سری قدیم athlon ها در واقع phenom بودن که l3 کش اونها خاموش شده بود و بعضی از اونها رو میشد آنلاک و استفاده کرد ولی در سری جدید کلا l3 کش نابود شده
3963
boros
05-04-10, 22:16
ارسال اشتباه . از مدیران میخوام این پستو پاک کنند .
boros
08-04-10, 18:42
سلام
الان رفتم بازار رضا و مادربورد ma770t-ud3p رو به قیمت 109 تومن خریدم . این مادربورد خیلی تو بازار کم شده و اینم از توی ویترین درآورد . اکثرا usb3 داشتن .
ازراک 785gxh هم 101 تومن بود .