PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ويندوز 7

arven_andomil
01-03-10, 12:29
سلام....
اگه جاي سوالم اينجا نيست عذر مي خوام...
من قصد ارتقا به ويندوز سون رو دارم...
مي خوام بدونم حداقل سخت افزارش چيه؟؟؟
سيستم الان من اين هست...

mb : giga p35ds3l
ram :2gig corsair
cpu : 2180 intel
vga :ati 4850

حداكثر فضاي مورد نياز براي نصب اين ويندوز چه قدر هست؟؟؟من الان درايو c كه مي خوام ويندوز 7 رو توش نصب كنم 20گيگ فضاي كليش هست...كافيه؟؟؟اخه بايد حساب برنامه هايي كه مي خوام نصب كنم رو هم بكنم...
ميخوام بدونم واسه اين قطعات مشكلي نيست؟؟؟اپديتاشون گير مياد؟؟؟؟
اخه نمي خوام سون نصب كنم بعدش بفهمم كه مادربوردم يا ... نصب نميشه...
راستي من از سيستم براي بازي و فيلم بيشتر استفاده مي كنم...

D J V A H I D
01-03-10, 12:31
حداقل:
حاظه (RAM) : یک گیگابایت
پردازنده (CPU) : تک پردازنده ۱ گیگاهرتزی
فضای هارد (HDD): میزان ۱۶ گیگابایت فضای خالی
گرافیک (VGA) : میزان ۱۲۸ مگابایت با پشتیبانی DirectX 9.0 (برای فعال شدن Aero)
درایو نوری (ODD) : دی وی دی رام
شبکه (Network) : اتصال به اینترنت برای دریافت به روز رسانی ها

خوب:
حاظه (RAM) : میزان ۲ گیگابایت
پردازنده (CPU) : دو پردازنده ۳ گیگاهرتزی
فضای هارد (HDD): میزان ۱۶ گیگابایت فضای خالی
گرافیک (VGA) : میزان ۲۵۶ مگابایت مستقل با پشتیبانی DirectX 9.0 (برای فعال شدن Aero)
درایو نوری (ODD) : دی وی دی رام

عالی:
حاظه (RAM) : میزان ۴ گیگابایت به صورت ۲ کانال
پردازنده (CPU) : چهار پردازنده ۲/۴۴ گیگاهرتزی (مثل Intel Q6600)
فضای هارد (HDD): میزان ۲۰ گیگابایت فضای خالی
گرافیک (VGA) : میزان ۷۶۸ مگابایت مستقل با پشتیبانی DirectX 10.1
درایو نوری (ODD) : دی وی دی رایتر

AMD>INTEL
01-03-10, 12:47
تقریبا همه چیز مناسبه غیر از مقدار فضائی که روی درایور سی دارید

Saeed-Milan
01-03-10, 13:00
البته اگر برنامه ها رو در درایو دیگه نصب کنید خیلی بعد می دونم فضا کم بیارید من خودم 15گیگ برای 7میزارم تا حالا که کم نیاوردم

Computex
01-03-10, 13:02
سلام.

خود ویندوز 7 چیزی حدود 15 گیگ فضا اشغال میکنه که با این حساب چیزی حدود 75 درصد درایوتون اشغال میشه. که این فضا تا حدودی کم هست اما اگه بتونید برنامه ها رو در درایو دیگری نصب کنید ، میشه گفت جواب گو هست.

فضای رم که خوبه ، گرافیک هم عالیه و پردازنده هم جوابگو هست.

از بابت درایور هم که خود 7 تمام درایورهای سخت افزاریتون رو نصب میکنه اما توصه می کنم با مراجعه به وب سایت سازنده قطعات سخت افزاریتون ، جدیدترین درایور ها رو برای 7 بگیرید. مخصوصا کارت گرافیک رو. (میتونید همینجا درخواست بدید تا لینک هاش رو بزاریم)

ویندوز 7 هم از لحاظ مولتی مدیا خیلی خوب هست ( با Windows Media Player 12 و Windows Media Center جدید و ... )

فقط یه وقت ممکنه در بازی ها یکم افت نسبت به XP مشاهده کنید که با این کارت گرافیک هم فکر نکنم این افت پندان به چشم بیاد.

موفق باشید.

Ardalan
01-03-10, 13:14
همه چیز خوبه و 20گیگ هم کاملا کافیه برای ویندوز و نصب برنامه ها !

amir.45
01-03-10, 13:48
سیستمتون مثل سیستم منه تقریبا بجز main!!!

توصیه میکنم حتما به سون ارتقا بدید این ویندوز بی نظیره!!!

arven_andomil
01-03-10, 15:07
ممنون از همه...
حالا اين 7 كاملش اومده يا هنوز نسخه بتا هست؟؟؟
ممكنه مثل ايكس پي برنامه gienue روش بياد كه هي پيغام بده كه ويندوز اصل نيست و اذيت كنه؟؟؟

JEskandari
01-03-10, 15:14
نسخه اش که کامل هم اومده البته اگه فروشنده نامردی نکنه بخواهد جنس چند ماه قبلش را به شما بفروشه .
البته بگم که من هنوز هم از نسخه release candidate اون استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم

K1LOU
01-03-10, 16:41
ممنون از همه...
حالا اين 7 كاملش اومده يا هنوز نسخه بتا هست؟؟؟
ممكنه مثل ايكس پي برنامه gienue روش بياد كه هي پيغام بده كه ويندوز اصل نيست و اذيت كنه؟؟؟

نسخه نهايي در تاريخ 22 اكتبر 2009 منتشر شد در مورد كرك هم كه بايد بگم كركهاي زيادي روي اينترنت هست كه مي تونيد با خيال راحت از اين ويندوز بدون محدوديت زماني استفاده كنيد . سايت سافت گذر نمونه هاي مختلف از اين ويندوز قرار داده مي تونيد يه سري بزنيد
در ضمن فكر مي كنم شماره ساخت نسخه نهايي 6.1.7600 باشه كه نسخه هاي غير نهايي اين شماره بايد فرق كنه

موفق باشيد

Saeed-Milan
01-03-10, 19:51
جنیون که میاد ولی زیاد اذیت نمی کنه

arven_andomil
03-03-10, 09:47
واسه كاراي عمومي مثل بازي و فيلم ديدن كدوم نسخه 7 مناسب هست؟؟؟
اصلا تفاوت نسخه ها در چيه؟؟؟منظورم home و بيزينس و ... هست!!!
تفاوت 32 بيتي با 64 بيتي در چيه؟؟

Saeed-Milan
03-03-10, 09:59
واسه كاراي عمومي مثل بازي و فيلم ديدن كدوم نسخه 7 مناسب هست؟؟؟
اصلا تفاوت نسخه ها در چيه؟؟؟منظورم home و بيزينس و ... هست!!!
تفاوت 32 بيتي با 64 بيتي در چيه؟؟

شما نسخه Ultimate رو نصب کن عالیه.
تفاوت اونها در امکاناتشون هست مثلاً نسخه Home امکاناتش کمتر از نسخه Professional است.
این نسخه جدید 64 بیتی از چند نظر بر نسخه پیشین خود برتری داشت. اول این‌که از میزان حافظه فیزیکی و مجازی بیشتری پشتیبانی می‌کند.

دوم‌ این‌که در مقایسه با نسخه 32 بیتی از کارایی و سرعت بالاتری در مدیریت حافظه، رجیسترها و عملیات I/O برخوردار است. نکته سوم در مورد امنیت است. نسخه 64 بیتی قابلیت محافظت بیشتری در برابر کدهای مخرب(Malicious Code) از خود نشان می‌دهد

arven_andomil
03-03-10, 10:27
شما نسخه Ultimate رو نصب کن عالیه.
تفاوت اونها در امکاناتشون هست مثلاً نسخه Home امکاناتش کمتر از نسخه Professional است.
این نسخه جدید 64 بیتی از چند نظر بر نسخه پیشین خود برتری داشت. اول این‌که از میزان حافظه فیزیکی و مجازی بیشتری پشتیبانی می‌کند.

دوم‌ این‌که در مقایسه با نسخه 32 بیتی از کارایی و سرعت بالاتری در مدیریت حافظه، رجیسترها و عملیات I/O برخوردار است. نکته سوم در مورد امنیت است. نسخه 64 بیتی قابلیت محافظت بیشتری در برابر کدهای مخرب(Malicious Code) از خود نشان می‌دهد
ultimate???من فكر مي كردم بايد home نصب كنم...مطمني؟؟؟:1. (29):
يعني ميگي 64 بيتي بهتره؟؟؟برنامه چي ؟؟؟واسش هست؟؟؟اخه ويستا اينجوري بود كه 64 بيتي برنامه اش كم بود...

Saeed-Milan
03-03-10, 10:47
ultimate???من فكر مي كردم بايد home نصب كنم...مطمني؟؟؟:1. (29):
يعني ميگي 64 بيتي بهتره؟؟؟برنامه چي ؟؟؟واسش هست؟؟؟اخه ويستا اينجوري بود كه 64 بيتي برنامه اش كم بود...

Home سبک ترین ورژنه ولی از اون ور امکانات کمتری داره شما اگر کار خاصی نمی خواهی انجام بدی و مخصوصاً در زمینه شبکه همون Home رو نصب کن ولی من پیشنهاد می کنم Ultimate رو نصب کنی خیلی بهتره.
نرم افزار ها دارن برای 64 بیتی هم زیاد میشن دیگه مثل قدیم در این زمینه خیلی مشکل ها نیست ولی از لحاظ سرعت 64 چیز دیگه اییه البته به شرطیکه برنامه ها از اون پشتیبانی کنن.