PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای CPU کم مصرف

zeda
28-02-10, 22:51
سلام. من برای برای یک شرکت می خوام سیستم بگیرم چه سی پی یو و مادربوردی بگیرم که برای کارای اداری خوب باشه و خیلی خیلی کم مصرف باشه و صد البته دوام زیادی داشته باشه اگه قطعات دیگه هم بگید که چه بهتر. ممنون
(نهایت تا 500 تومن با ال سی دی)

JEskandari
01-03-10, 01:43
کار اداری شما چی هستش ؟

moreb
01-03-10, 01:46
سری xxxe amd بگیرید مثلا 240e کم مصرف است پسوند e نشان دهنده کم مصرف بودن است

JEskandari
01-03-10, 02:07
آیا اون پردازنده های کم مصرف اصلا توی ایران هستشون ؟

zeda
01-03-10, 11:34
کار اداری منظورم افیس و اینترنت نهایت دیدن سی دی های اموزشی

nima_hl
01-03-10, 12:02
سلام. من برای برای یک شرکت می خوام سیستم بگیرم چه سی پی یو و مادربوردی بگیرم که برای کارای اداری خوب باشه و خیلی خیلی کم مصرف باشه و صد البته دوام زیادی داشته باشه اگه قطعات دیگه هم بگید که چه بهتر. ممنون
(نهایت تا 500 تومن با ال سی دی)

پردازنده‌های خیلی خیلی کم مصرف معمولا در نوت بوکها استفاده میشن مثل سری اتم که مصرفی زیر 10 وات دارند

اخیرا این پردازنده‌ها برای pc هم ارائه شدن مثل این مین

Only the registered members can see the link

البته این مادربردها توی بازار موجود نیستند و در صورت نیاز بایستی به صورت سفارشی وارد بشن

پارامتر دیگه برای مصرف کم پاور سیستم هستش که شما بایستی پاوری تهیه کنید که 80+ طلا داشته باشه ( که به دلیل قیمت بالا حتی سری سیلور هم در بازار کم پیدا میشه )

این پاور زیر 10٪ از برق ورودی سیستم رو به گرما تبدیل میکنه و مابقی به صورت مفید در اختیار سیستم قرار میگیره

پارامتر بعدی هارد هستش که میتونید از سری ssd استفاده کنید که مصرف کم ، هجم محدود و قیمت سنگینی دارند

این قطعاتی که بالا معرفی کردم با بودجه شما تناسب نداره و برای بودجه شما یکی از کم مصرفترین سیستمهائی که میتونم پیشنهاد بدم یه همچین سیستمی میشه

mon 16+key +mouse+speaker ~150

GA - MA785GT - UD3H 125

sempron 140 40

2gb ddr3 1.5v 55

asus/liteon dvd r/w 30

wd green 500gb 58

case zeus 20

seasonic 330 40

Xtreme
01-03-10, 12:15
سلام دوست عزیز ..

من به شما پیشنهاد می کنم msi NetOn AP1900 رو برای کارتون انتخاب کنید. این سیستم را من به شخصه تست کردم و نتایج بسیار رضایتبخش بود. البته قیمتش فکر می کنم کمی از 500 هزار تومن بیشتر بود ( حدود 550 ) ولی برای شما تمام امکانات رو فراهم کرده از کارت شبکه وایرلس گرفته تا وب کم و ..
ویندوز ارجینال هم نصب شده داره و بهترین گزینه برای کارهای اداری هست به نظر من.
قابل توجه اینکه این سیستم یک سیستم All In One هست و شامل مانیتور و موس و کیبورد هم میشه.

تصویر :

مشخصات فنی :

JEskandari
01-03-10, 12:47
کار اداری منظورم افیس و اینترنت نهایت دیدن سی دی های اموزشی
آیا از Excel برای ایجاد صفحات گسترده بزرگ و حاوی معادلات و محاسبات متعدد نیز استفاده میکنید ؟
اگر پاسخ شما مثبت باشه باید پردازنده سمپرون پیشنهادی نیما را با یک پردازنده قویتر عوض کنید و گرنه سیستم پیشنهادی ایشان سیستم خوب و مناسبی هست.

البته اگر از Office منظور شما word بوده باشد که حتی یک سیستم در حد ATom + Ion نیز از عهده کارهای شما بر میاید.

JEskandari
01-03-10, 12:59
سلام دوست عزیز ..

من به شما پیشنهاد می کنم msi NetOn AP1900 رو برای کارتون انتخاب کنید. این سیستم را من به شخصه تست کردم و نتایج بسیار رضایتبخش بود. البته قیمتش فکر می کنم کمی از 500 هزار تومن بیشتر بود ( حدود 550 ) ولی برای شما تمام امکانات رو فراهم کرده از کارت شبکه وایرلس گرفته تا وب کم و ..
ویندوز ارجینال هم نصب شده داره و بهترین گزینه برای کارهای اداری هست به نظر من.
قابل توجه اینکه این سیستم یک سیستم All In One هست و شامل مانیتور و موس و کیبورد هم میشه.

تصویر :

مشخصات فنی :

البته این سیستم یک مشکل کوچک دارد و آن اینکه هر گونه تغییر در آن در آینده به سختی صورت میگیرد و در ضمن
اگر قطعه ای دچار مشکل شود در آینده تعمیر آن دردسر خواهد داشت در ضمن با این هزینه میشود سیستم بهتری تهیه کرد.

Xtreme
01-03-10, 13:45
سیستم های All In One همیشه همینطوری هستن دوست من. اما در کنار این مشکل که شما فرمودید ( که البته احتمال بسیار پایینی هم دارد ) مزایای بسیار زیادی دارد. البته در این مورد هم شک نکنید که سیستم های AIO بزودی جای خودشون را در سبد خرید کاربران باز خواهند کرد.

nima_hl
01-03-10, 13:56
سیستم های All In One همیشه همینطوری هستن دوست من. اما در کنار این مشکل که شما فرمودید ( که البته احتمال بسیار پایینی هم دارد ) مزایای بسیار زیادی دارد. البته در این مورد هم شک نکنید که سیستم های AIO بزودی جای خودشون را در سبد خرید کاربران باز خواهند کرد.

اول تشکر میکنم بابت معرفی این سیستم ، سیستم جالبیه :great:

ولی ۲ تا مشکل توی این سیستم وجود داره که یکم توی ذوق میزنه

استفاده از پردازنده n270 که پردازنده ضعیفیه

دوم رم ۱ گیگابایتی ddr2 533 که اونم به نظرم مشکل ساز باشه

در کل با این نوع سیستمها برای کار دوستمون موافق هستم ولی این مدل بنظر خیلی ضعیف میاد

اگر سری جدیدتر که این معایب رو نداشته باشه گیر بیاد بنظرم یکی از گزینه‌های خوب برای دوستمون باشه :give_rose:

Xtreme
01-03-10, 14:15
سلام نیما جان ..

بله درست میگید. منتها اون موردی که من تست کردم 2 گیگ رم داشت و البته بقیه موارد همان چیزی است که در وب سایت msi می بینید.

slim
18-07-10, 15:30
آقا من یه سوال دارموcpu من 3.60ghzمیخواستم بدونم خوب هست.چطوریه؟لطفا راهنمایی کنید