ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای سیستم اداری تا 300 تومن

ocean13
27-02-10, 22:52
یه آشنا ازم راهنمایی خواسته برای یه سیستم اداری تا 300 تومن حداکثر هم میخواد autocad باهاش کار کنه. cpu و main هم ترجیحا amd باشه بخاطر سرعت بالاتر در قیمت یکسان با Intel . کلا احتمال خرابی برای طولانی مدت هم تا حد ممکن کم باشه. این قطعات رو میخواد لطفا راهنمایی کنید.

cpu
main گرافیک آنبرد
hdd
ram 1 gig
dvd RW
moden dial up
power

nima_hl
27-02-10, 23:33
یه آشنا ازم راهنمایی خواسته برای یه سیستم اداری تا 300 تومن حداکثر هم میخواد autocad باهاش کار کنه. cpu و main هم ترجیحا amd باشه بخاطر سرعت بالاتر در قیمت یکسان با Intel . کلا احتمال خرابی برای طولانی مدت هم تا حد ممکن کم باشه. این قطعات رو میخواد لطفا راهنمایی کنید.

cpu
main گرافیک آنبرد
hdd
ram 1 gig
dvd RW
moden dial up
power

ببین دوست من برای autocad اونم با مادربرد آنبرد رم ۱ گیگ خیلی کمه ، چون ویندوز بسته به نوعش بین 200 تا 600 مگ از این رم رو میگیره و گرافیک هم مقداری از این رم رو میخواد پس شما لاقل به 4 گیگ رم نیاز دارید

قویترین چیپستهای گرافیم (آنبرد) هم در حال حاضر توسط ati ارائه شدن ( hd4200 ، hd3300 ، hd3200 ) که بنظرم با بودجه شما بهتره از 3200 استفاده بشه

پیشنهادم به شما یه همچین قطعاتی هستش

athlon ii x3 420 80

asrock a780gm-le/128 67

segate 7200.12 500gb 58

4 gb ddr2 800 88

modem 8

power viera 12

اگر روی قطعات سئوالی دارید یا نظری روی تغییر دارید بفرمائید :give_rose:

ocean13
28-02-10, 10:32
ببین دوست من برای autocad اونم با مادربرد آنبرد رم ۱ گیگ خیلی کمه ، چون ویندوز بسته به نوعش بین 200 تا 600 مگ از این رم رو میگیره و گرافیک هم مقداری از این رم رو میخواد پس شما لاقل به 4 گیگ رم نیاز دارید

قویترین چیپستهای گرافیم (آنبرد) هم در حال حاضر توسط ati ارائه شدن ( hd4200 ، hd3300 ، hd3200 ) که بنظرم با بودجه شما بهتره از 3200 استفاده بشه

پیشنهادم به شما یه همچین قطعاتی هستش

athlon ii x3 420 80

asrock a780gm-le/128 67

segate 7200.12 500gb 58

4 gb ddr2 800 88

modem 8

power viera 12

اگر روی قطعات سئوالی دارید یا نظری روی تغییر دارید بفرمائید :give_rose:

ممنون از جوابت.
مادربورد گیگا باشه بهتر نیست؟ خدمات بعد از فروشش هم بهتره و کلا گارانتی بهتری داره.
بین رم و پاور شاید اگر تعادل بهتری برقرار بشه بهتر باشه. مثلا پاور گرین 330 و رم 2 gig. من کلا پاور گرین رو ترجیح میدم مخصوصا برای کار طولانی مدت.
بعد این autocad از تمام هسته های پردازنده همزمان میتونه استفاده کنه؟ یعنی مثلا دو هسته ای با سه هسته ای توی عملکردش تاثیری داره؟
مودم adsl با دو پورت lan چی خوبه؟ d-link خوبه؟ قیمتش حدودا چنده؟

nima_hl
28-02-10, 11:07
ممنون از جوابت.
مادربورد گیگا باشه بهتر نیست؟ خدمات بعد از فروشش هم بهتره و کلا گارانتی بهتری داره.
بین رم و پاور شاید اگر تعادل بهتری برقرار بشه بهتر باشه. مثلا پاور گرین 330 و رم 2 gig. من کلا پاور گرین رو ترجیح میدم مخصوصا برای کار طولانی مدت.
بعد این autocad از تمام هسته های پردازنده همزمان میتونه استفاده کنه؟ یعنی مثلا دو هسته ای با سه هسته ای توی عملکردش تاثیری داره؟
مودم adsl با دو پورت lan چی خوبه؟ d-link خوبه؟ قیمتش حدودا چنده؟

این برد گارانتی شاب هستش که گارانتی خوبیه و تا بحال باهاشون مشکلی نداشتم

از برند گیگا از چیپستهائی که گفتم فعلا 785 (GA - MA785GM-UD2H) در بازار موجود هست که قیمتی حدود 110 تومن داره

پاور 330 گرین مسلما از پاور ویرا بهتر هستش ( از نظر ریپل کم ، یکی از بهترین پاورهائیه که تا بحال تست کردم )

در مورد مودم adsl اطلاعاتم زیاد نیست چون هر isp با یک برند خوب مچ میشه ( بهتره از ساپورت isp سئوال بفرمائید )

athlon ii x2 240 60

GA - MA785GM-UD2H 110

segate 7200.12 500gb 58

2 gb ddr2 800 44

modem 8

power 330 green 28

گمان میکنم سیستم دلخواه شما یه همچین سیستمی باشه که از نظر گرافیک از سیستم قبل اندکی قویتره ولی پرفورمنش در autocad به دلیل تعداد هسته و میزان رم کمتر ، ضعیفتره

ار نظر طول عمر قطعات هم تخمینم برای این سیستم حدود 6 تا 8 ساله و برای سیستم قبل حدود 3 تا 5 سال

باز اگر سئوالی بود در خدمتم

molana
28-02-10, 11:43
ار نظر طول عمر قطعات هم تخمینم برای این سیستم حدود 6 تا 8 ساله و برای سیستم قبل حدود 3 تا 5 سال

باز اگر سئوالی بود در خدمتم

صرفا ً به جهت تغییر در مادر برد و پاور عمر این سیستم حدودا ً دو برابر شده !!!؟ چون بقیه ی قطعات همون قبلی ها هستند .

یه سوال : آقا نیما این cpu های 3 هسته ای خوبن !!؟ نمی دونم چرا من ترجیح می دم دوهسته ای یا چهار هسته ای جمع کنم و هیچوقت به این 3 هسته ای ها علاقه ای پیدا نکرده ام !!!

Hamid2547
28-02-10, 12:16
صرفا ً به جهت تغییر در مادر برد و پاور عمر این سیستم حدودا ً دو برابر شده !!!؟ چون بقیه ی قطعات همون قبلی ها هستند .

یه سوال : آقا نیما این cpu های 3 هسته ای خوبن !!؟ نمی دونم چرا من ترجیح می دم دوهسته ای یا چهار هسته ای جمع کنم و هیچوقت به این 3 هسته ای ها علاقه ای پیدا نکرده ام !!!
فکر میکنم بیشترش به خاطر تعوض mobo باشه!!؟:whistle:!!؟

ocean13
28-02-10, 13:58
خیلی ممنون از توضیحاتتون. اگر حوصله دارید ممنون میشم یک مقایسه ای بین این سیستم که پیشنهاد دادید و اینی که مینویسم (از یکی قیمت گرفتم) بکنید و قیمت تقریبیش رو هم بگید. ممنون
cpu: pentium 5600 دو هسته ای
main : g31ms2c
ram : 1gig kingston
hdd: maxtor 250 gig
dvd RW sony
modem : zoltrix
power: green 330
کلا با اسمبل میگه 315 تومن.

یه اشکالی که سیستم پیشنهادی دوم شما داره اینه که مادربوردش امکاناتی داره که در یک سیستم اداری مورد استفاده نیست و فقط قیمت رو بالا برده مثلا کارت صوتی دالبی یا 4 اسلات رم بجای دو تا یا تعداد پورت usb زیاد. البته فکر کنم مدل پاینتری که گرافیک آنبرد هم داشته باشه نبود که پیشنهاد بدین.

nima_hl
01-03-10, 10:30
خیلی ممنون از توضیحاتتون. اگر حوصله دارید ممنون میشم یک مقایسه ای بین این سیستم که پیشنهاد دادید و اینی که مینویسم (از یکی قیمت گرفتم) بکنید و قیمت تقریبیش رو هم بگید. ممنون
cpu: pentium 5600 دو هسته ای
main : g31ms2c
ram : 1gig kingston
hdd: maxtor 250 gig
dvd RW sony
modem : zoltrix
power: green 330
کلا با اسمبل میگه 315 تومن.

یه اشکالی که سیستم پیشنهادی دوم شما داره اینه که مادربوردش امکاناتی داره که در یک سیستم اداری مورد استفاده نیست و فقط قیمت رو بالا برده مثلا کارت صوتی دالبی یا 4 اسلات رم بجای دو تا یا تعداد پورت usb زیاد. البته فکر کنم مدل پاینتری که گرافیک آنبرد هم داشته باشه نبود که پیشنهاد بدین.

دوست گرامی با این سیستم زمان زیادی طول میکشه تا بتونه autocad رو بار کنه چه برسه به اینکه بخواهید باهاش کار کنید

قبلا هم عرض کردم رم ۱ گیگ رو برای سیستم آنبرد ( و حتی غیر آنبرد ) برای کار autocad کلا فراموش کنید

این سیستم با توجه به رم کم شروع به استفاده از ویرچوال رم میکنه و چون هارد اون هم از سیستمهای قبلی کندتره اشک شما رو برای کار کردن در میاره

مادربرد g31 از نظر امکانات و قدرت گرافیکی قابل مقایسه با سیستمهای دیگه نیست

dvd sony هم توی خوندن خیلی ضعیفه و میشه گفت فقط یه رایتره
در کل بخوام نظر بدم این سیستم یه سیستم بازاریه که ........... :lol:

به درد دکور میخوره ولی به درد کار کردن خیر ، حتی نمیتونید باهاش یه فیلم hd ببینید :give_rose:

Hamid2547
01-03-10, 14:08
دوست گرامی با این سیستم زمان زیادی طول میکشه تا بتونه autocad رو بار کنه چه برسه به اینکه بخواهید باهاش کار کنید

قبلا هم عرض کردم رم ۱ گیگ رو برای سیستم آنبرد ( و حتی غیر آنبرد ) برای کار autocad کلا فراموش کنید

این سیستم با توجه به رم کم شروع به استفاده از ویرچوال رم میکنه و چون هارد اون هم از سیستمهای قبلی کندتره اشک شما رو برای کار کردن در میاره

به درد دکور میخوره ولی به درد کار کردن خیر ، حتی نمیتونید باهاش یه فیلم hd ببینید :give_rose:
به نظر من اولین سیستمی که نیما معرفی کرد بهترین سیستمی ممکنه ای هست که میشه با 300 هزار تومن خرید

ocean13
02-03-10, 17:49

دست شما درد نکنه:great: