PDA

مشاهده نسخه کامل : عضو انجمن ISPها: با عرضه وایمکس ISPها و PAPها از بین میروند

Trance
15-02-10, 13:02
با ورود اپراتورهاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - و آغاز فعاليتشان شركت‌هاي كوچك‌تر اينترنتي مثل ISPها و يا حتي شركتهاي ندا با مشكلاتي مواجه مي‌شوند و به مرور از بين رفته و نهايتا جمع مي‌شوند.

طالبي شرفي - دبير انجمن شركت‌هاي اينترنتي استان فارس - در گفت‌وگو با ایسنا با بيان اين مطلب و اين كه موضوع ورود اپراتورهاي وايمكس و تاثير آن بر شركت‌هاي كوچك اينترنتي از دو جنبه قابل بررسي است گفت: نخستين موضوع بحث مصرف‌كنندگان است كه موضوع ورود اپراتورهاي وايمكس با تكنولوژي جديدتر به آن‌هاست و بايد اين تكنولوژي وارد شود و اين حق مصرف‌كنندگان و مردم است كه در زمان خود صرفه‌جويي كرده و از تكنولوژي‌هاي بهتر، جديدتر و با امكانات بالاتري استفاده كنند.

وي با بيان اين كه حذف شركت‌هاي كوچك اينترنتي و به تعبيري بنگاه‌هاي اقتصادي زودبازده كه يكي از ملاك‌هاي اقتصادي كشورها محسوب مي‌شوند اظهار كرد: متاسفانه بخش‌هايي از اين مجوزهايي كه در اين حوزه داده مي‌شود حالت رانتي دارد و درواقع مشكلاتي را موجب مي‌شود.

به گفته‌ي شرفي بعيد است كه بتوان هر دو جنبه را با هم در نظر گرفت و به راحتي اين دو ديدگاه را كنار هم قرار داد به تعبيري هم فعاليت وايمكس را خوب دانست و هم حضور آن‌ها را بدون تاثير در فعاليت شركت‌هاي كوچك اينترنتي دانست، مگر اينكه محدوديت‌هايي براي وايمكس اعمال شود.

اين مدير شركت اينترنتي ادامه داد: به عنوان مثال براي شركت‌هاي بزرگ، ادارات و سازمان‌هاي بزرگ، سرعت بالاتري را در نظر بگيرند و مسوول اينترنت آن‌ها و توزيع آن اپراتورهاي وايمكس باشند و براي كاربران خانگي و شركت‌هاي كوچك‌تر نيز نداها، اينترنت ارائه دهند كه با اين كار حيات اينگونه شركت‌ها هم حفظ مي‌شود.

وي راهكار خود را براي اين مشكل چنين عنوان كرد: بسياري از شركت‌ها و سايت‌هاي بزرگ كه نياز به پهناي باند با كيفيت خوب دارند و هزينه آن هم برايشان مهم نيست مي‌توانند از اينترنت و خدمات وايمكس استفاده كنند؛ درواقع با محدود كردن حوزه اختيارات وايمكس به اينگونه شركت‌هاي بزرگ كه مثلا پهناي باند بالاي 512 كيلو را مي‌خواهند.

او ادامه داد: از طرفي فعاليت شركت‌هاي كوچك اينترنتي و نداها نيز دايره اختياراتشان براي كاربران خانگي و شركت‌هاي كوچك خصوصي كه اينترنت با قيمت پايين‌تر و كيفيت متوسط مي‌خواهند، باشد.

Saeed-Milan
15-02-10, 17:40
ولی کار خیلی سختیه که بتونن از پسش بر بیان متاسفانه ما تو اینترنت از طریق خطوط تلفن مشکل داریم چه برسه به وایمکس و بیسیم که شرایط محیطی هم در کیفیتش موثره من فعلاً عاقبت خوبی در این نمی بینم

N0m@d
15-02-10, 17:46
به درک بذار ورشکست بشن

همشون یه مشت کرگدن هستن که یه عمر با قبضه کردن اینترنت خون مردم رو می کردن تو شیشه و ارث باباشون رو می گرفتن از مردم

همین پارس آنلاین برداشته جدیدا پورت های rapidshare و torrent رو throttle کرده سرعت از 10kbps بالاتر نمیره:2mo5pow:

یکی نیست به این زبون نفهم ها بگه من اومدم ADSL 1mb گرفتم که بشینم باهاش وبگردی کنم؟وقتی اینها بسته باشن از کجا فایلهایی که میخوام رو بگیرم؟:1. (8):

nima_hl
15-02-10, 18:52
به درک بذار ورشکست بشن

همشون یه مشت کرگدن هستن که یه عمر با قبضه کردن اینترنت خون مردم رو می کردن تو شیشه و ارث باباشون رو می گرفتن از مردم

همین پارس آنلاین برداشته جدیدا پورت های rapidshare و torrent رو throttle کرده سرعت از 10kbps بالاتر نمیره:2mo5pow:

یکی نیست به این زبون نفهم ها بگه من اومدم ADSL 1mb گرفتم که بشینم باهاش وبگردی کنم؟وقتی اینها بسته باشن از کجا فایلهایی که میخوام رو بگیرم؟:1. (8):

گمان نمیکنم پائین بودن سرعت رپیدشیر ارتباطی به مخابرات یا isp داشته باشه اخیرا سرعت سرور رپید پائین اومده ( با پرمیم اکانت سرعت خوبه )

ولی تورنت سرعتش روی پارس آنلاین خوبه ، شبها تا 140-150 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود میکنه :great:

ممکنه فایل بخصوصی دانلود میکنید که سید یا لیچ پائینی داشته باشه

ripek
15-02-10, 19:20
اگه بخوان محدودش کنن که دیگه چه فایده ای داره؟
میشه مثل 128 kb
ISP ها ورشکست میشن که بشن اگه راست می گن کیفیت خوب با قیمت مناسب بدن تا ورشکست نشن
می دونید اصلآ یه عده نمی خوان رقابت سالم باشه تا هر کی شایسته تر هست مشتری بیشتری داشته باشه
چون اینترنت تو این مملکت متولی (بعبارتی صاحب) درست و حسابی نداره هر کی می خواد شده حتی با رانت هم کاری رو که دوست داره می کنه.

JEskandari
15-02-10, 19:22
گمان نمیکنم پائین بودن سرعت رپیدشیر ارتباطی به مخابرات یا isp داشته باشه اخیرا سرعت سرور رپید پائین اومده ( با پرمیم اکانت سرعت خوبه )

ولی تورنت سرعتش روی پارس آنلاین خوبه ، شبها تا 140-150 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود میکنه :great:

راپیدشیر و فایل فاکتوری چند روزه برای منم مشکل داره اینترنتم هم آواگستره 30-40 کیلوبایت که داونلود میکنه یکهو متوقف میشه.

N0m@d
15-02-10, 21:34

دوست عزیز ISP میتونه کاری کنه که سرعت انتقال اطلاعات از یک یا چند سایت با پورت مورد نظرش محدود بشه که اصطلاحا throttle نامیده میشه

من یکی از دوستهام زرنت داره و میتونه دانلود بکنه ولی برای من محدود شده و از 10 بالاتر نمیره...تورنت هم به همین صورت شده

البته اینطور که شنیدم پارس آنلاین تنها نیست و چندتا ISP دیگه هم این کارو کردن ولی این مهم نیست مهم اینه که واقعا وقتی RapidShare بسته دیگه چیزی از اینترنت یا بهتر بگم چیزی از دانلود کردن باقی می مونه؟:1041:

Saeed-Milan
15-02-10, 21:43
تنها راه اینه که منتظر بشینیم ببینیم ایرانسل و این وای مکس چیکار میکنه من امیدوارم این بازار رقابت رو گرم میکنه و به نفع ما ها میشه یکم دیگه باید صبر کرد.

+makintash
16-02-10, 14:04
هر چند دیره شده اما باید رقابت ای تی در ایران به راه می افتاد چون با به روی کار امدن این شرکتها و این گونه سرویس
ها عملا بازار ای تی به سمتی حرکت میکنن که سرویس ها با کیفیت و قیمت بهتری عرضه بشن.
این پپ ها pap انتظار دارن تا ظهور اقا قیمت رو روی همین منوال نگه دارن ، حالا به جای اینکه کاسه چه کنم چه کنم به
دست بگیرن قیمت ها رو کاهش بدن . خوب هر چند که با اقداماتی که خود مخابرات دولتی داره میکنه تا چند سال دیگه
باید در دکان رو تخته کنن و برن.

JEskandari
16-02-10, 16:08
هر چند دیره شده اما باید رقابت ای تی در ایران به راه می افتاد چون با به روی کار امدن این شرکتها و این گونه سرویس
ها عملا بازار ای تی به سمتی حرکت میکنن که سرویس ها با کیفیت و قیمت بهتری عرضه بشن.
این پپ ها pap انتظار دارن تا ظهور اقا قیمت رو روی همین منوال نگه دارن ، حالا به جای اینکه کاسه چه کنم چه کنم به
دست بگیرن قیمت ها رو کاهش بدن . خوب هر چند که با اقداماتی که خود مخابرات دولتی داره میکنه تا چند سال دیگه
باید در دکان رو تخته کنن و برن.

مخابرات دولتی چه کار داره میکنه همین امروز صبح زنگ زدم مرکز نهری دوباره گفتن اگه ADSL میخواهی باید بری از افروز 128/64 بگیری اونم ماهی 70 هزلر تومان .

amir.45
16-02-10, 18:11
اییییییییییییی وایییییییییییییییی!
سرعت دانلود من از رپید افتضاحه!!!

نکنه isp خرابش کرده؟!!!:gasp:

amir.45
16-02-10, 18:12
مخابرات دولتی چه کار داره میکنه همین امروز صبح زنگ زدم مرکز نهری دوباره گفتن اگه ADSL میخواهی باید بری از افروز 128/64 بگیری اونم ماهی 70 هزلر تومان .

جدااااااااااااااااااااااا اااااااا؟:1. (27)::1. (27)::1. (27):

خوب این چه فایده ای داره!!!

JEskandari
16-02-10, 18:33
جدااااااااااااااااااااااا اااااااا؟:1. (27)::1. (27)::1. (27):

خوب این چه فایده ای داره!!!
فایدهاش اینه که بین بلوار دریا و اتوبان نیایش در انحصار این افروز....... است هیچ شرکت دیگه اونجا سرویس نمیده (یعنی اگرم بخواد بده نمیگذارنش که بده)

JEskandari
16-02-10, 18:35
اییییییییییییی وایییییییییییییییی!
سرعت دانلود من از رپید افتضاحه!!!

نکنه isp خرابش کرده؟!!!:gasp:
تو خوشبحالت سرعتت افتضاح من بیچاره که تا 200 کیلوبایت میشه قطع میشه .
یعنی دلمون خوش بود که اکانت پرمیوم داریم. الان فقط آپلود میتونم کنم هیچ دانلودی نمیشه کرد

+makintash
16-02-10, 20:18
این برای شماست اما اینجا مخابرات اجازه افزاش پهنای باند اینترانت بین مراکز رو هم نمیده و فقط خودش پهنای باند
اینترنت رو در اختیار شرکتها قرار میده از قرار معلوم برای افزایش پهنای باند به pap ها مشکلاتی درون سازمانی هست
که اونم مربوط میشه به سیاست مخابرات در قبال اون.
در ضمن در اکثر مراکز مخابراتی مخابرات اقدام به نصب رکهای dslam برای نصب تجهیزات adsl کرده این یه رقمه خودم با
چشم خودم تو مرکز mdf دیدم.
خلاصه با کارایی که مخابرات داره میکنه pap ها فقط تو دیتا سنتر های استانی باقی می مونند و رشد نمی کنند.
خوب اخر عاقبت قرار داد انچنانی عواقب اینچنینی هم در پی داره تا بوده داره تو پاچه اینا میره دارن میزن به حساب ملت .
از بالا شروع شده تا پایین که مردم و مصرف کننده باشه ادامه داره تا کیش رو اینو فقط خدا می دونه.