سلام دوستان خیلی وقت بود میخواستم تاپیک بزنم که همش یادم میرفت !!:lol:
من سیستم زیر رو انتخاب کردم که زحمت جمع کردن و بستنش گردن اقا نیما بود !! واقعا ازش متشکرم !! خیلی بهم حال داد !! :11():
حالا میخواستم شما هم بیاین راجع بهش نظر بدین !! سیستمم این شد:
main: dfi 790 fx-b
cpu: amd phenom ii 550 =>unlocke iii core
gpu: ati radeon 5770 x2 crossfire
ram: mushkin 2x 2gb
hard: seagate 500 x2 raid
monitor: samsung p22700
power: tonb 550 real active pc
case: icute (خوشگله!! تو مایه های کاسپین گرین هست !! )
ازش راضیم فقط برق خونمون یکم مشکل داره که دنبال یه ups هستم.
:party::love:
faridhitman
14-02-10, 16:25
واقعا دارم ازش لذت میبرم. خیلی خیلی عالیه. بهتون بگم که من این سیستمو برای گیم بستما!!
خداییش تا 1ماه پیش فرق کارت گرافیگ با سی پی یورو نمیدونستم !! ولی این داش نیما منو معتاد کامپیوتر کرد !! تا ته همه چیزو بهم یاد داد !!! :cool:
javadshahvand
14-02-10, 16:32
سلام دوستان خیلی وقت بود میخواستم تاپیک بزنم که همش یادم میرفت !!:lol:
من سیستم زیر رو انتخاب کردم که زحمت جمع کردن و بستنش گردن اقا نیما بود !! واقعا ازش متشکرم !! خیلی بهم حال داد !! :11():
حالا میخواستم شما هم بیاین راجع بهش نظر بدین !! سیستمم این شد:
main: dfi 790 fx-b
cpu: amd phenom ii 550 =>unlocke iii core
gpu: ati radeon 5770 x2 crossfire
ram: mushkin 2x 2gb
hard: seagate 500 x2 raid
monitor: samsung p22700
power: tonb 550 real active pc
case: icute (خوشگله!! تو مایه های کاسپین گرین هست !! )
ازش راضیم فقط برق خونمون یکم مشکل داره که دنبال یه ups هستم.
:party::love:
تو خرید پاور اشتباه کردی حتماً یه پاور مناسب تهیه کن نیازی به ups نخواهی داشت
faridhitman
14-02-10, 16:41
تو خرید پاور اشتباه کردی حتماً یه پاور مناسب تهیه کن نیازی به ups نخواهی داشت
10 تا پاور تست کردم ربطی نداره !! اخه برق خونه ی ما مشکل داره تغییر ولتاژ و هرتزش مداومه و بالاست !!
تازه این پاور یه پاور حرفه ایه که تازه اومده !! 4تا لاینه 12ولتی جدا از هم داره !! اکتیو پیسیه یعنی تغییر ولتاژ لحظه ایرو حل میکنه !! خیلی شاخه ولی برق ما فوق العاده داقونه !!:1. (28):
javadshahvand
14-02-10, 16:43
10 تا پاور تست کردم ربطی نداره !! اخه برق خونه ی ما مشکل داره تغییر ولتاژ و هرتزش مداوم و بالاست !!
تازه این پاور یه پاور حرغه ایه که تازه اومده !! 4تا لاینه 12ولتی جدا از هم داره !! اکتیو پیسیه یعنی تغییر ولتاژ لحظه ایرو حل میکنه !! خیلی شاخه ولی برق ما فوق العاده داقونه !!:1. (28):
در هر صورت گرین یا کولر مستر میگرفتی بهتر بود
steelman
14-02-10, 16:48
مبارکت باشه
جقدر برات تموم شد چون منم میخوام تقریبا همچنین سیستمی بردارم فقط قیمتهارا جز به جز بنویس
faridhitman
14-02-10, 16:50
:1. (5): اینم یه عکس از ریتینگم !! البته اینو بگم که ویندوز 7 کراس فایر رو نمیشناسه !!! چون با یدونه کارت هم همین امتیازو داد !! در ضمن رید هم نمیشناسه !! واسه همین به هاردم کم امتیاز داده !!
Only the registered members can see the link
faridhitman
14-02-10, 16:53
مبارکت باشه
جقدر برات تموم شد چون منم میخوام تقریبا همچنین سیستمی بردارم فقط قیمتهارا جز به جز بنویس
دونه دونرو بعدن میگم ولی کلن با مخلفات و یه اسپیکر 28 تومنی یک و 359 تومن برام تموم شد !!
top1tip
14-02-10, 17:33
بهتر نبود هارد وسترن بلک بر میداشتی ؟؟؟
faridhitman
14-02-10, 18:08
بهتر نبود هارد وسترن بلک بر میداشتی ؟؟؟
نه اینارو رید کردم عالی شده !! راستی یادم رفت بگم سی پی یوم بلک ادیشنه !! یعنی مثل هلو اور کلاک میشه !!
JEskandari
14-02-10, 23:01
10 تا پاور تست کردم ربطی نداره !! اخه برق خونه ی ما مشکل داره تغییر ولتاژ و هرتزش مداومه و بالاست !!
تازه این پاور یه پاور حرفه ایه که تازه اومده !! 4تا لاینه 12ولتی جدا از هم داره !! اکتیو پیسیه یعنی تغییر ولتاژ لحظه ایرو حل میکنه !! خیلی شاخه ولی برق ما فوق العاده داقونه !!:1. (28):
میشه یک لینک از این پاور به من بدی تا بهت بگم که چقدر حرفه ای هستش . در ضمن هر چه تعداد لاینهای 12 ولت کمتر باشند بهتر هست. به هر حال Tonb هیچگاه شهرت خوبی در ضمینه پاور نداشته است.
در ضمن یک پاور خوب باید بتونه توی نوسان برق بین 120 تا 240 ولت مثل بچه آدم کارش بکنه و مشکل نداشته باشه
در ضمن ویندوز 7 هم خوب کراسفایر را میشناسه هم خیلی خوب raid را نمره گرافیکت که خوب به هر حال اون نمره ار 7.9 ولی چرا نمره دیسک در حد یک دیسک 7200 دور شده من دیگه نمیدونم.
در اخر این Rating ویندوز ویستا به هیچ نمیارزه چند تا بنچ مارک درست مثل Everedt Ultimate ویا Sandra و PCMark بزار اینجا ببینیم این سیستمت چند مرد حلاج.
faridhitman
15-02-10, 00:42
میشه یک لینک از این پاور به من بدی تا بهت بگم که چقدر حرفه ای هستش . در ضمن هر چه تعداد لاینهای 12 ولت کمتر باشند بهتر هست. به هر حال Tonb هیچگاه شهرت خوبی در ضمینه پاور نداشته است.
در ضمن یک پاور خوب باید بتونه توی نوسان برق بین 120 تا 240 ولت مثل بچه آدم کارش بکنه و مشکل نداشته باشه
در ضمن ویندوز 7 هم خوب کراسفایر را میشناسه هم خیلی خوب raid را نمره گرافیکت که خوب به هر حال اون نمره ار 7.9 ولی چرا نمره دیسک در حد یک دیسک 7200 دور شده من دیگه نمیدونم.
در اخر این Rating ویندوز ویستا به هیچ نمیارزه چند تا بنچ مارک درست مثل Everedt Ultimate ویا Sandra و PCMark بزار اینجا ببینیم این سیستمت چند مرد حلاج.
سلام دوست عزیز. پاور قبلیم 480 اسبل بود با دو لاین 12 ولتی که احساس ممیکردم کفاف دوتا کارت گرافیک منو نمیداد واسه همین اینو گرفتم که واسه کارتام جداگونه برق بده !! اینم لینکش :
راستی تستای مختلف گرفتم جوابای باحالی هم گرفتم میزارم اونارم !!:1. (29):
T800
15-02-10, 00:54
سلام
دوست عزیز منم در مورد پاور با دوستان موافقم میتونستی یه پاور با وات بالاتر بین 600تا700 انتخاب کنی به طور نمونه این سری cooler master silent pro نمونه خیلی خوبی میتونست باشه یا به نظر من شما حدود 400 الی 500 تومن پول گرافیک دادید میشد یه 5870 یا اگه بودجه تون میرسید 5890 انتخاب کنید البته بگم من اطلاعی ندارم بدونم 5770 در حالت کراس تا چقدر با این دوتا کارت برابری میکنه به هر حال مبارکتون باشه.
faridhitman
15-02-10, 01:34
سلام
دوست عزیز منم در مورد پاور با دوستان موافقم میتونستی یه پاور با وات بالاتر بین 600تا700 انتخاب کنی به طور نمونه این سری cooler master silent pro نمونه خیلی خوبی میتونست باشه یا به نظر من شما حدود 400 الی 500 تومن پول گرافیک دادید میشد یه 5870 یا اگه بودجه تون میرسید 5890 انتخاب کنید البته بگم من اطلاعی ندارم بدونم 5770 در حالت کراس تا چقدر با این دوتا کارت برابری میکنه به هر حال مبارکتون باشه.
فکر میکنید من این حالتارو در نظر نگرفتم !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
دستگاه تست شده و همین پاور هم براش زیاده!! من خونمون مشکل شدید ولتاژ و هرتز دارم!!!
در ضمن 2تا 5770 خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی از 1دونه 58xx سر تره ! ! ! :yes:
faridhitman
15-02-10, 01:37
اینم الکی نگفتما کلی تحقیق کردم راجع به این کارتا !!!
Moein
15-02-10, 02:24
میشه یک لینک از این پاور به من بدی تا بهت بگم که چقدر حرفه ای هستش . در ضمن هر چه تعداد لاینهای 12 ولت کمتر باشند بهتر هست. به هر حال Tonb هیچگاه شهرت خوبی در ضمینه پاور نداشته .
میشه منبعی مبنی بر این حرفتون ارائه کنید؟
ممنون میشم
germ
15-02-10, 02:26
گفتی قیمتها رو هم میزاری .. چی شد؟ :whistle:
در مورد پاور هم نگران نباش دوستان رو پاور زیادی حساس هستند :wink:
اگر اشتباه نکرده باشم گفتی یک و سیصد برات تموم شده .. به نظرم با این بودجه cpu بهتری میتونستی بگیری
اما در کل مبارکت باشه .. بعد از خرید چیزی به گذشته فکر نکن به آینده نگاه کن که چقدر از چیزی که خریدی میتونی لذت ببری
JEskandari
15-02-10, 03:15
میشه منبعی مبنی بر این حرفتون ارائه کنید؟
ممنون میشم
برای اینکه در یک پاور که یک لاین 12 ولت دارد شما تمام 60-70 امپر جریان را در یک جا در اختیار داری و میتوانی از آن استفاده کنی .
ولی اگر پاور چند لاین داشته باشد اگر از جریان روی یک لاین مثلا به جای 25 آمپر ار 15 آمپر استفاده شود آن 10 آمپر از دست رفته و شما نمیتوانید از یک لاین دیگر بجای 25 آمپر 35آمپر جریان بکشید.
JEskandari
15-02-10, 03:23
فکر میکنید من این حالتارو در نظر نگرفتم !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
دستگاه تست شده و همین پاور هم براش زیاده!! من خونمون مشکل شدید ولتاژ و هرتز دارم!!!
در ضمن 2تا 5770 خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی از 1دونه 58xx سر تره ! ! ! :yes:
هر چقدر مشکل ولتاژ و هرتز داشته باشی یک پاور خوب نباید مشکلی با اون داشته باشه .
JEskandari
15-02-10, 03:31
سلام دوست عزیز. پاور قبلیم 480 اسبل بود با دو لاین 12 ولتی که احساس ممیکردم کفاف دوتا کارت گرافیک منو نمیداد واسه همین اینو گرفتم که واسه کارتام جداگونه برق بده !! اینم لینکش :
راستی تستای مختلف گرفتم جوابای باحالی هم گرفتم میزارم اونارم !!:1. (29):
اشتباه شما اینجاست تعدا لاین بیشتر مهم نیست بلکه میزان کل آمپراژ و اینکه چطور لاینها تقسیم میشند مهم هست.
Stream
15-02-10, 03:35
اینم یه عکس از ریتینگم !! البته اینو بگم که ویندوز 7 کراس فایر رو نمیشناسه !!! چون با یدونه کارت هم همین امتیازو داد !! در ضمن رید هم نمیشناسه !! واسه همین به هاردم کم امتیاز داده !!
دلیلش اینه که Windows 7 امتیازهای بالای 5.9 رو برای SSD ها کنار گذاشته، و شما حتی اگه از نظر Transfer Rate و Performance از سریع ترین SSD های ممکن هم سریعتر باشید (از طریق RAID چندین HDD)، باز هم نهایت نمره ای که با HDD ها می تونید بگیرید 5.9 هست و گرفتن امتیازهای بالای 5.9 بدون SSD امکان پذیر نیست.
Windows 7 هم RAID رو به خوبی تشخیص می ده، اگه با دو هارد قدیمی که امتیازشون پایین است (مثلا 4.0) تست کنید، می بینید که با RAID0 به 5.9 (یا نزدیک به 5.9) خواهند رسید.
faridhitman
15-02-10, 08:36
گفتی قیمتها رو هم میزاری .. چی شد؟ :whistle:
در مورد پاور هم نگران نباش دوستان رو پاور زیادی حساس هستند :wink:
اگر اشتباه نکرده باشم گفتی یک و سیصد برات تموم شده .. به نظرم با این بودجه cpu بهتری میتونستی بگیری
اما در کل مبارکت باشه .. بعد از خرید چیزی به گذشته فکر نکن به آینده نگاه کن که چقدر از چیزی که خریدی میتونی لذت ببری
ببین من دارم لذتی ازین سی پی یو میبرم که خودم باورم نمیشه !!!
این phenom 550 black edition چیز فوق العاده ایه !! تا 3.7 بدون ولتاژ اور میشه !! 2تا هسته دیگه داره که روی این مین یکیش باز میشه میشه 3هسته !! نمیخوام زیاد تعریفشو کنم ! ولی واسه من بس بود !! من تمام توانم انقد پول بود !! و بیشتر گرافیک خفن میخواستم و یک سی پی یو خوب !! حالا بزار قیمتارم میگم عجله نکن !! فاکتورش نیست دارم میگردم :lol:
faridhitman
15-02-10, 08:43
هر چقدر مشکل ولتاژ و هرتز داشته باشی یک پاور خوب نباید مشکلی با اون داشته باشه .
لطفا بیخودی جو ندید !!! خونه ی ما سیم کشیش مورد داره !! اطرافشم ساختمون سازی زیاده !!
کدوم پاوری میتونه 10 دیقه 40 هرتز و 150 ولترو دووم بیاره ؟؟؟؟؟ :gasp:
میگم برقمون داقونه بگو چشم ! ! ! ! :1. (26):
JEskandari
15-02-10, 11:58
لطفا بیخودی جو ندید !!! خونه ی ما سیم کشیش مورد داره !! اطرافشم ساختمون سازی زیاده !!
کدوم پاوری میتونه 10 دیقه 40 هرتز و 150 ولترو دووم بیاره ؟؟؟؟؟ :gasp:
میگم برقمون داقونه بگو چشم ! ! ! ! :1. (26):
میگم شرایط ولتاژ کاری پاورها امروزه بین 110V-240V بعد میگی 150V
این لینک یک پاور استاندارد برای 96 تا 264 ولت که توان خروجی اون در حدی که پاور شما بیان کرده در ضمن این پاور به هیچوجه هم حرفهای نیست اما
SST-ST56F (Only the registered members can see the link)
در حالیکه به پاور حرفهای شما توجه کنیم
Tonb Sang Power Supply (Only the registered members can see the link)
میبینید که برای 207~240V فقط طراحی شده و در ضمن من نتوانستم به هیچ وجه نکته ای در سایت شرکت سازنده پیدا کنم که چگونه این ریلهای 12V تقسیم شده اند.
جالب اینکه در پاور شما قید شده PFC وبه Active یا Passive بودن آن هیچ اشاره نشده که در این موارد همه میدانیم که این PFC از چه نوع است. اگر اونجوریکه شما میگویید برق منطقه شما آن وضعیت وحشتناک را دارد من به هیچ وجه با آن پاور اقدام به روشن کردن کامپیوتر نمیکنم.
lorn
15-02-10, 19:11
در مورد انتخاب كارت گرافيك بهت تبريك مي گم انتخاب هوشمندانه اي بود
شما با قيمت 450 تومان ميانگين به كارايي بهتر از 5870 كه 500 به بالا قيمت داره رسيدين
البته اين رو هم بگم كه 5770 در حالت 3 كاناله از 5970 هم سريع تره يعني 600>900 البته توصيه من هم اينه پاورت رو عوض كن و علاوه بر اينكه Cpu رو او مي كني هر كدوم از كارت ها رو تا 1000mhz اور كن البته اين رو بايد ذكر كنم گرافيك ها ولتاژ باز هستن و شما به ركورد هاي به مراتب بهتر از 1000mhz مي توني برسي (در صورت داشتن پاور بهتر و كولينگ مناسب كيس ) و بعد تشريف ببريد فضا .
فكر نمي كنم پاورتون جواب گويي سيستم fullover تون رو بده البته با توجه به اينكه مشكل برق هم دارين از پاوري استفاده كن كه امتحانش رو پس داده باشه و خيال خودت رو راحت كن
اين رو هم بگم پاور بد مي تونه تمام سيستم رو به چالش بكشه كمترين ضرر كه داره اين كه احتمال سوختن main (باشرايط برق شما) به 80% برسه
ما گفتني هارو گفتيم
ولي خيلي با انتخاب گرافيك هات حال كردم
Curtis
15-02-10, 21:17
شما اگه تونستی پاورو عوض کنی
یدونه کولر مستر سری real یا silent pro بخر
یا گرین یا enermax
faridhitman
15-02-10, 22:32
از همه ی دوستان ممنون فردا چنتا تست دیگه میگیرم ببینم برقمون تا چه حد نوسان داره !! احتمالا یه پاور قویتر به زودی میگیرم !! راستی جفت کارتام با هم 420 شدن!! رمالمم 102 تومن درومد واسم . مانیتور هم 252 گرفتم !! بقیرم یواش یواش یادم میاد !! :wink:
mohammad1985
16-02-10, 02:20
پاور اگه مارک خوب و درست حسابی باشه و یه ذره گرون ! معمولا فول رنج هستن و از حدود 100 ولت تا 240 ولت بدون مشکل کار میکنه
سی پی یو من بودم 620 یا 630 برمیداشتم منتها سی پی یو شما برای بازی کاراییش کمی بیشتره
faridhitman
16-02-10, 03:05
پاور اگه مارک خوب و درست حسابی باشه و یه ذره گرون ! معمولا فول رنج هستن و از حدود 100 ولت تا 240 ولت بدون مشکل کار میکنه
سی پی یو من بودم 620 یا 630 برمیداشتم منتها سی پی یو شما برای بازی کاراییش کمی بیشتره
با احترام به صحبت همه ی دوستان !! اینا که گفتید درست ولی فکر نمیکنم مشکل تغییر هرتز رو هیچ پاوری بتونه درست کنه !! اگه اشتباه نکنم ترانسهای معمولی فاراتل هم نمیتونن !! فقط این مشکل ( هرتز ) با یو پی اس حل میشه !!
mohammad1985
16-02-10, 03:57
شما هرتز رو چی اندازه گرفتید ؟
اما در مورد هرتز هم فکر نکنم یو پی اس جوابگو باشه باید استابلایزر بگیرید یا مدل یو پی استون دارای استابلایزر داخلی باشه کلا داشتن یو پی اس خیلی مفیده ! کسانی اطلاعات مهمشون پریده ! میفهمن من چی میگم خودم اگه جاش و پولش ( پول مفت ! چون هر چی بخوام خرج یو پی اس کنم خرج ارتقای سیستم می کنم ! ) رو داشتم میگرفتم !
T800
16-02-10, 13:31
دوست خوبم اگه در مورد گرافیک صحبت شما صدق کنه که حرفی دیگه نمیمونه گفتم که من از کراسش اطلاعی ندارم قبلا یکی دوبار کراس کرده بودم(آزمایشی) ولی فعلا سری 5چیزی بدستم نرسیده اگه زحمتی نیست لطف میکنید با 3D Mark 05 06 تست بزنید امتیاز گرافیک هاتون رو بگید؟مچکرم
JEskandari
16-02-10, 16:32
با احترام به صحبت همه ی دوستان !! اینا که گفتید درست ولی فکر نمیکنم مشکل تغییر هرتز رو هیچ پاوری بتونه درست کنه !! اگه اشتباه نکنم ترانسهای معمولی فاراتل هم نمیتونن !! فقط این مشکل ( هرتز ) با یو پی اس حل میشه !!
آخه تغییرات فرکانس به این سادگیها نیست . فرکانس تمام شبکه به هم وابسته است حتی فرکانس یکی دوتا کشور همسایه تنظیمشان توسط شبکه ایران صورت میگیره.
JEskandari
16-02-10, 16:35
دوست خوبم اگه در مورد گرافیک صحبت شما صدق کنه که حرفی دیگه نمیمونه گفتم که من از کراسش اطلاعی ندارم قبلا یکی دوبار کراس کرده بودم(آزمایشی) ولی فعلا سری 5چیزی بدستم نرسیده اگه زحمتی نیست لطف میکنید با 3D Mark 05 06 تست بزنید امتیاز گرافیک هاتون رو بگید؟مچکرم
دو تا 5770 در بعضی شرایط یک کم ضعیفتر از یک 5870 کار میکنه در بعضی شرایط بهتر عمل میکنه در کل میشه کفت معادلند ولی با قیمت 420000 تومان به نظرم انتخاب ایشان صحیح بوده که تصمیم به کراسفایر گرفتن.
moreb
17-02-10, 02:29
به نظرم پاورت یکم ضعیفه یه تست تو سایت گرین بزن می نویسه حداقل 680w
جاداشت cpu قوی تر کار می کردی
masi mc
17-02-10, 18:11
من رشتم برق قدرته
نه با هیچ پاوری و نه هیچ یو پی اسی نمیشه فرکانسه برقرو تغییر حتی کمترشم نمیشه کرد
پس به فکر عوض کردن پاور نباش
در ضمن به نظر من اگه آدم یه گرافیک قوی بخره بهتر از این نیست که 2 تا گرافیک متوسط بخره ؟
مثلا جای 2 تا GT240 یدونه GTX 270 ببندی
بعدن که پول اومد دستت میتونی یه دونه دیگه کر همون بخری بندازی رو مادربورد
faridhitman
17-02-10, 19:27
من رشتم برق قدرته
نه با هیچ پاوری و نه هیچ یو پی اسی نمیشه فرکانسه برقرو تغییر حتی کمترشم نمیشه کرد
پس به فکر عوض کردن پاور نباش
در ضمن به نظر من اگه آدم یه گرافیک قوی بخره بهتر از این نیست که 2 تا گرافیک متوسط بخره ؟
مثلا جای 2 تا GT240 یدونه GTX 270 ببندی
بعدن که پول اومد دستت میتونی یه دونه دیگه کر همون بخری بندازی رو مادربورد
دوست عزیز ممنون که نظر دادی !
در مورد کارتا بگم که من همه جوره تست کردم !! با این کاری که من کردم با یک تیر دو نشون زدم هزینه کمتر از 5870 ولی کیفیت بهتر از 5870 !!
نتایج تست این کارتهارم میزارم !! توی فرومهای خارجی از جمله guru
5770 کراسرو تست کردن و دیدن که از 5870 بهتره !!