ورود

مشاهده نسخه کامل : چطور میشه پورت usb جلوی کیس رو فعال کرد؟

amir001103
13-02-10, 23:25
سلام
من و خیلیای دیگه که ازشون پرسیدم این مشکلو داریم که قسمتی که پورت هدفون جلوی کیس وصل میشه ،کار نمیکنه. اما جای usb فعاله... و برای وصل کردن هدفن باید سیم بلندگو رو از پشت قطع کنم و هدفون رو وصل کنم.
که این خیلی اذیتم میکنه...
خواستم ببینم میشه قسمت هدفون جلوی کیس رو فعال کرد یا نه....
خیلی ممنون

kakihot
13-02-10, 23:41
اگه دوربین داری یه عکس بزار تا کروکی رو ببینیم راهنماییت کنیم همچنین مدل کیس و مادربوردت رو بگو

ufa
14-02-10, 11:41
سلام
ببین دوست عزیز پورتش به صورت چسبیده به همه (نوشته Audio) یا جدا جداست(نوشته روش GND vcc,....)

مدل مادربوردتون چیه؟
خیلی راحت از رو دفترچش میشه نصب کرد
نداری دوستان گفتند یک اسکرین شات بزار یا مدل مادر بردا بگو تا راهنمایی کنیم

amir001103
14-02-10, 15:27
سلام
ببین دوست عزیز پورتش به صورت چسبیده به همه (نوشته Audio) یا جدا جداست(نوشته روش GND vcc,....)

مدل مادربوردتون چیه؟
خیلی راحت از رو دفترچش میشه نصب کرد
نداری دوستان گفتند یک اسکرین شات بزار یا مدل مادر بردا بگو تا راهنمایی کنیم

اینم عکس از مدل مادربرد و جای ورودی هدفون جلوی کیس که برای من کار نمیکنه....

hapalii
14-02-10, 23:50
به احتمال زیاد پنل جلو شما به درستی نصب هست فقط باید یه تغییر کوچک در تنظیمات مربوط به کارت صدا بدید متاسفانه من الان ویندوز 7 دارم و به ریز کاری های این ویندوز زیاد وارد نیستم اگر ویندوز XP داشتم مسیر و عکس از قسمتی که تغییر باید داده بشه براتون قرار می دادم پنل جلو شما به احتمال زیاد برای AC97 در صورتیکه مادر برد شما کارت صدای Realtek ALC883, داره با این تغییر کوچیک که می گم مشکل شما به احتمال 90% بر طرف میشه

mzz
15-02-10, 00:14
سوکتش رو رو مین وصل کردی یا نه:1. (27):
اگه وصل کردی که واسه صدا وقتی هدفون رو وصل میکنی خود برنامه real TEK کارت صدا خودکار میشناسه
usb هم همینطور ویندوز میشناسه
ولی اگه نصب نکردی پورت صدا کیس اگه ac97 که فک نکنم به مینت بخوره اما اگه ac hd همونطور که دوستان گفتن جاش رو از رو دفترچه مینت پیدا کن منطبق کن با خود مین سوکتش جا بزن کیس من greeN TOLIP هم پورت ac97 رو داشت هم hd مینم هم HD ساپورت میکرد زدم بهس خیلی راحت کار کرد در ضمن بگم سوکت ac97 که رو مینه دو تا جامپر رو سوکت دارن که باعث میشن ما ردشون رو کنیم مث مین قبلی من که 848P گیگا بود صد بار نقشه تو دفترچه رو نگاه کردم باز مین رو دیدم سرشون فرق داره شبیه هم نیست دفترچه خوندم فهمیدم که روش دوتا جامپر داره:1. (29):

kakihot
15-02-10, 00:21
این green midi 2002 کیس خیلی خوبی بود ولی ضعفش همین بود که بهش رسیدی قسمت کانکتور audio دارای سوکت نبود و سیمها ولو هستن واسه یه آدم نا آشنا خیلی سخته که بتونه درست وصل کنه و اتصالی نده
در مورد usb کمکت کنم اینکه همیشه usb 2 تا سیم ولتاژ داره 2 تا هم دیتا
دقت کن سیم مشکی همیشه زمین هست و قرمز 5 ولت دیتا رو هم سفید چسبیده به قرمز و سبز چسبیده به مشکی هست
اگه تو نصب دیتا رو اشتباه کنی چیزی نمیشه ولی اگه جای مثبت و منفی رو اشتباه بزنی خطر سوختگی و آتش سوزی هست (البته آتش گرفتن سیم رابط)

hapalii
15-02-10, 00:44
پشتيباني: پرسش‌هاي متداول فني: Mainboard

براي دسترسي به اطلاعات بيشتر، فهرست مورد نظر خود را انتخاب نمايد:

چگونه مي توان در مادربرد 945PL-S3 از پانل جلوي كيس براي ميكروفن و هدفون استفاده نمود؟

در مادربردهايي كه از صداي HD استفاده مي كنند براي اين كار وارد تنظيمات صداي مادربرد خود شويد.
(Sound Manager) و در قسمت Audio I/O وارد Analog Settings شويد و گزينه Disable F-Panel را تيك بزنيد. با اين كار صداي مادربرد شما به حالت AC97 تبديل شده است.

همانطور که گفتم فکر می کنم مشکل شما همین باشه این مطلب رو از سایت اواژنگ کپی کردم با توجه به این که کیس شما از مادر برد شما خیلی قدیمی تر فکر می کنم مشکل شما همینه اگر ویندوز XP داشتم بطور کامل مسیر و تصویر محیط براتون قرار می دادم تا امتحان کنید

ufa
15-02-10, 07:11
دوست عزیز منظور داخل مادربورد بود
البته این مادربوردا کار کردم خیلی وقت پیش باید
سوکتی که به مادربورد میخوره منظورم بود بک تکه هیت یا جدا جدا
اصلا وصل کردیش
این دو مقولس
وصل کردی صدا نداری که دوستان گفتند
یا اصلا وصلش نکردی نمیدونی چه طوری وصلش کنی؟

amin181a
07-06-12, 22:18
لطفاً یکی جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

mehrdad_ab
07-06-12, 22:31
لطفاً یکی جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام
اگر به صورت سوکت نیست ، طبق چیزی که توی دفترچه مادربرد نشان میده ، کابل ها رو وصل کنید.