با سلام و تشکر از همه دوستانی که در این تاپیک شرکت میکنند
چند روز مدام دارم توی سایت های Intel ,Asus , Gigabyte ,... دنبال یه سیستم خوب میگردم که به عنوان یک سرور جمع کنم ولی همون جوری هم که خودتون میدونید هر چی تنوع محصول زیاد میشه از اون ور انتخاب محصول برای افرادی مثل من که خیلی به جزییات توجه میکنند سخت تر میشه
من یه سیستم فقط و فقط کیس میخوام به عنوان سرور
قیمت ای که پیش خودم در نظر گرفتم چیزی حدود 1000 ~ 11000 تومان هستش
روی این سرور علاوه بر ویندوز سرور 2008 اصلی چیزی حدود 4 ویندوز سرور دیگه به صورت مجازی اجرا میشن
و چیز هایی که بسیار مهم اند برام
1- CPU Intel (Only the registered members can see the link) با کش بالا
2- RAM خودم فکر کردم 8 GB با باس نسبتا بالا کافیه باید باشه ولی اگه با این پول نمیشه یا فکر میکنید کمش کنید بهتر ه و در کل یه چیزه بهتری در میاد بنا به صلاح دید خودتون عوض کنید
3- مادر برد ( همخوانی با باس رم )
4- دو تا هارد SATA برای RAID ( حجم هاردزیاد لازم نیست بالا باشه ولی خیلی هم کم نباشه )
5- کارت گرافیک اصلا مهم نیست چون بعد از نصب ویندوز سرور 2008 R2 دیگه هیچ مانتوری به آن متصل نمیشود و فقط به صورت ریموت به کیس از طریق شبکه وصل میشم ( در کل یه چیز معمولی فقط برای نمایش محیط گرافیکی ویندوز سرور 2008 R2 (
6- کارت صدا هم مهم نیست چون اسپیکری به کیس وصل نمیشه
7- شکل کیس اصلا مهم نیست
8- دی وی دی رام هم لازم نیست
* ترجیا اگه گزینه 5 و 6 روی مادر برد به صورت Onboard باشه خیلی خوب میشه
یه توضیح ای هم من این جا بدم که شما باتوجه به اون کیس و سیستم خنک کنند را معرفی کنید :
این کیس را تصمیم دارم در اتاق موتور آسانسور ساختمان بزارم ! بنابراین بیرون از خانه است و کسی هم به آن دست رسی ندارد و دمای انجا یه چیزی توی مایه های راه پله ها هستش واین کیس 24 ساعت 7 روز هفته 365 روز سال روشن باید باشد
با تشکر از همه دوستانی که کمک میکنند در نهایت یه چیز خوبی از آب دراد
kakihot
13-02-10, 22:43
منظورت از سرور مجازی چیه ؟ میخوای ویرچوالزیشن( VMware Server (Only the registered members can see the link) ) کنی یا آفلاین اون 4 تا رو ؟؟
والا یکم عجیب غریبه آسانسورو اگه بخوای به PC ارتباط بدی باید از PLC استفاده کنی که باید دقت کنی رابط PLC شما با PC چی هست من نمیدونم واسه این کار سرور چه معنی داره ؟؟؟
شما یه ریموت کلاینت میخواهید که اطلاعات و گزارشات رو براتون بفرسته که بهترین و خنک ترین حالت استفاده از NETTOP هست با CPU های اینتل اتم
Firebirds
13-02-10, 22:54
منظورت از سرور مجازی چیه ؟ میخوای ویرچوالزیشن( VMware Server (Only the registered members can see the link) ) کنی یا آفلاین اون 4 تا رو ؟؟
با سلام همان طوری که میدونید نرم افزار های مخلتفی برای Virtualization وجود داره که یکی از انها Vmware هست ولی در نهایت من میخوام از تکنوژی Virtualization استفاده کنم و 4 تا سرور دیگه رو هم همزمان اجرا کنم
اینم اضافه کنم که روی این سیستم 3 تا انتی ویروس نصب میشه که Realtime ترافیک کاربران شبکه را چک میکنه و تمام Url های کاربران هم به صورت RealTime چک باید بشه ( خوبیش اینه که تعداد کلاینت ها زیاد بالا نیست )
Firebirds
13-02-10, 23:19
والا یکم عجیب غریبه آسانسورو اگه بخوای به PC ارتباط بدی باید از PLC استفاده کنی که باید دقت کنی رابط PLC شما با PC چی هست من نمیدونم واسه این کار سرور چه معنی داره ؟؟؟
شما یه ریموت کلاینت میخواهید که اطلاعات و گزارشات رو براتون بفرسته که بهترین و خنک ترین حالت استفاده از NETTOP هست با CPU های اینتل اتم
نه فکر کنم شما منظور منو بد متوجه شدید
این کیس هیچ ربطی به آسانسور نداره ! من فقط اتاق اسانسور را براتون مثال زدم که شما شرایط دمایی و میزان گرد غبار را در چهار فصل سال دستون بیاد که مشخص کنم این کیس در خانه زیر میزه کامپیوتر قرار نمیگیره ! و در نتیجه ظاهرش هم مهم نیست پس پول بابت ظاهرش ندم و بزارم روی قطعات .
( دمای و گرد و غبار اتاق آسانسور را هم همانند راه پله یک آپارتمان 10 طبقه در نظر بگیرید فقط اونجا سر پوشیدس ) :wink:
nima_hl
14-02-10, 00:23
چند روز مدام دارم توی سایت های Intel ,Asus , Gigabyte ,... دنبال یه سیستم خوب میگردم که به عنوان یک سرور جمع کنم ولی همون جوری هم که خودتون میدونید هر چی تنوع محصول زیاد میشه از اون ور انتخاب محصول برای افرادی مثل من که خیلی به جزییات توجه میکنند سخت تر میشه
روی این سرور علاوه بر ویندوز سرور 2008 اصلی چیزی حدود 4 ویندوز سرور دیگه به صورت مجازی اجرا میشن
2- RAM خودم فکر کردم 8 GB با باس نسبتا بالا کافیه باید باشه ولی اگه با این پول نمیشه یا فکر میکنید کمش کنید بهتر ه و در کل یه چیزه بهتری در میاد بنا به صلاح دید خودتون عوض کنید
4- دو تا هارد SATA برای RAID ( حجم هاردزیاد لازم نیست بالا باشه ولی خیلی هم کم نباشه )
5- کارت گرافیک اصلا مهم نیست چون بعد از نصب ویندوز سرور 2008 R2 دیگه هیچ مانتوری به آن متصل نمیشود و فقط به صورت ریموت به کیس از طریق شبکه وصل میشم ( در کل یه چیز معمولی فقط برای نمایش محیط گرافیکی ویندوز سرور 2008 R2 (
7- شکل کیس اصلا مهم نیست
یه توضیح ای هم من این جا بدم که شما باتوجه به اون کیس و سیستم خنک کنند را معرفی کنید :
این کیس را تصمیم دارم در اتاق موتور آسانسور ساختمان بزارم ! بنابراین بیرون از خانه است و کسی هم به آن دست رسی ندارد و دمای انجا یه چیزی توی مایه های راه پله ها هستش واین کیس 24 ساعت 7 روز هفته 365 روز سال روشن باید باشد
سلام و خوش اومدید :give_rose:
اگر اشتباه نکنم شما میخواین کار چند سرور و گیت وی رو روی دوش این سیستم بندارید
نمیدونم هجم پردازشی و مبادلات شما در چه میزانیه ولی اگر این سیستم بخواد کار روتر رو انجام بده ، دیتا سنتر هم یه جورائی باشه و همینطور سرور چندتا سیستم دیگه هم به صورت ریموت باشه در نهایت فکر نمیکنم بتونه خوب عمل کنه
البته این مطالب رو روی حدس و گمان گفتم و خودتون بهتر میدونید اونجا چه خبره :wink:
اما در مورد سیستم
شما یه سیستم با قدرت پردازش بالا و رم سریع و مناسب نیاز دارید
استاندارد یه همچین سیستمی پردازنده زئون هستش ولی پردازندههای قوی زئون ، توی ایران خیلی گرون قیمت هستند و عملا با بودجه شما جور در نمیان
پیشنهادم یه همچین سیستمیه
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 235
intel core i7 920 ~330
apacer ddr3 1066 cl7 6*2gb 300
8400 tonb 36
WD Caviar Black 500gb*2 140
case green ~35
535 green 55
البته چون نمیدونم روی هر کدوم از ویندوز سرورهاتون چه تعداد برنامه و با چه هجمی قراره اجرا بشه برای هر کدوم حدود ۲ گیگ رم در نظر گرفتم که اگر تعداد برنامهها زیاد نیست میتونید از مقدار رم کم کنید و رم سریعتر بگیرید
در مورد خنک کننده هم هر 50000 ساعت بدون گرد و خاک باید فن پردازنده رو عوض کنید (چه فن استوک باشه چه فن حرفهای ) که در شرایط شما حدود ۶ ماه باید یه سر به سرور بزنید و فنها رو تمیز یا در صورت نیاز تعویض کنید
حالا اگر فنهای پاور و پردازنده رو از جنس خوب و بزرگ ( دور کم ) بگیرید سالی یه بار هم سر بزنید کافیه
باز اگر سئوالی بود بفرمائید :give_rose:
reza76622201
14-02-10, 07:36
7- شکل کیس اصلا مهم نیست
من پيشنهاد مي کنم از سرورهاي آماده HP تهيه کنيد که واقعا کم نظيره.
Firebirds
14-02-10, 09:38
من پيشنهاد مي کنم از سرورهاي آماده HP تهيه کنيد که واقعا کم نظيره.
با سلام
اول خودم هم به همین فکر بودم ولی چون حجم کاری این سرور زیاد نیست و بودجه من محدود هستش وقتی قیمت ها رو رفتم دیدم منصرف شدم و به این فکر افتادم خودم یک سرور جمع کنم
Firebirds
14-02-10, 10:06
سلام و خوش اومدید :give_rose:
اگر اشتباه نکنم شما میخواین کار چند سرور و گیت وی رو روی دوش این سیستم بندارید
نمیدونم هجم پردازشی و مبادلات شما در چه میزانیه ولی اگر این سیستم بخواد کار روتر رو انجام بده ، دیتا سنتر هم یه جورائی باشه و همینطور سرور چندتا سیستم دیگه هم به صورت ریموت باشه در نهایت فکر نمیکنم بتونه خوب عمل کنه
البته این مطالب رو روی حدس و گمان گفتم و خودتون بهتر میدونید اونجا چه خبره :wink:
اما در مورد سیستم
شما یه سیستم با قدرت پردازش بالا و رم سریع و مناسب نیاز دارید
استاندارد یه همچین سیستمی پردازنده زئون هستش ولی پردازندههای قوی زئون ، توی ایران خیلی گرون قیمت هستند و عملا با بودجه شما جور در نمیان
پیشنهادم یه همچین سیستمیه
intel core i7 920 ~330
apacer ddr3 1066 cl7 6*2gb 300
8400 tonb 36
case green ~35
535 green 55
البته چون نمیدونم روی هر کدوم از ویندوز سرورهاتون چه تعداد برنامه و با چه هجمی قراره اجرا بشه برای هر کدوم حدود ۲ گیگ رم در نظر گرفتم که اگر تعداد برنامهها زیاد نیست میتونید از مقدار رم کم کنید و رم سریعتر بگیرید
در مورد خنک کننده هم هر 50000 ساعت بدون گرد و خاک باید فن پردازنده رو عوض کنید (چه فن استوک باشه چه فن حرفهای ) که در شرایط شما حدود ۶ ماه باید یه سر به سرور بزنید و فنها رو تمیز یا در صورت نیاز تعویض کنید
حالا اگر فنهای پاور و پردازنده رو از جنس خوب و بزرگ ( دور کم ) بگیرید سالی یه بار هم سر بزنید کافیه
باز اگر سئوالی بود بفرمائید :give_rose:
با سلام
اگه یکم تخصصی تر بخواهیم وارد شیم باید بگم که کار این سرور اصلا زیاد نیست چون تعداد کلاینت های ان پایین است ( حدود 20 یوزر که از این 20 نفر در ساعت های شلوغی حداکثر 5 نفر باهم آنلاین اند )
این سرور خودش به عنوان Gateway میخواهد کار کند و تعدادی سیستم عامل Virtual که یکی از انها به عنوان دامین کنتولر DC (Only the registered members can see the link)و DNS سرور (Only the registered members can see the link) همواره روشن باید باشد و از بقیه فقط برای شرایط تست و شبیه سازی تغییرات قبل از اعمال بر روی کل شبکه ( یک لابلاتوار کوچک ) استفاده خواهد شد
کلا فکر میکنم نهایتا 8 GB رو روش کافی باشه با این حساب چه رم ای پیشنهاد میکنید
نکته مهم این جاست که چون Gateway و ّFirewall هست که تمام ترافیک شبکه را با 3 تا آنتی ویروس چک میکنه و تمام Url های کاربران چک میشه بعد اجازه باز شدن داده میشه و پهنای باند تمام کاربران مدیریت میشه و یک سری نرم افزار ها و دانلود یک سری پسوند ها را میبندد و همه این اعمال به صورت Realtime باید انجام شود
باید روش دوتا کارت شبکه باشه که اگر مادریرد 2 تا کارت شبکه داشت که هیچ و گرنه من باید یه کارت شبکه دیگه براش بگیرم
از یکی از دوستان شنیده بودم که میگفتن intel core i7 920 زیاد داغ میکنه روش باید یه thermalright ultra هم ببندی نظر شما چیه ؟
کارت گرافیک به نظرتون اون قدر هست که افکت های ویندوز Server 2008 R2 تقریبا از لحاظ گرافیکی= Windows Seven را نشون بده ؟
و در مورد سر زدن به سرور مشکلی نیست من هر ماه به ان سر میزنم و چک اش میکنم
با تشکر:give_rose:
WORYA_SH
14-02-10, 10:53
دوست عزیز کار شما احتیاج به یه سیتم خیلی قوی نداره با این حال من یه سیستم بر پایه amd معرفی می کنم امیدورارم بحث amd و intel اینجا شروع نشه.
main : M.B ASROCK M3A785GMH/128M 90t (Only the registered members can see the link)
cpu : amd athlon x2 630 105t
ram : Corsair 1600MHz 6GB (Only the registered members can see the link) 205t
hdd : samsung 500*2 105t
CASE NZXT APOLLO 80t (Only the registered members can see the link)
power : POWER GREEN GP585B (Only the registered members can see the link) 90t
اگه شخصا به اینتل هم علاقه دارید :
cpu : Cpu Intel Core i5 750 (Only the registered members can see the link) 245t
main : ASUS Maximus III GENE (Only the registered members can see the link) 250t
nima_hl
14-02-10, 11:28
با سلام
اگه یکم تخصصی تر بخواهیم وارد شیم باید بگم که کار این سرور اصلا زیاد نیست چون تعداد کلاینت های ان پایین است ( حدود 20 یوزر که از این 20 نفر در ساعت های شلوغی حداکثر 5 نفر باهم آنلاین اند )
این سرور خودش به عنوان Gateway میخواهد کار کند و تعدادی سیستم عامل Virtual که یکی از انها همیشه انلاین و از بقیه فقط برای شرایط تست ( یک لابلاتوار کوچک ) استفاده خواهد شد
کلا فکر میکنم نهایتا 8 GB رو روش کافی باشه با این حساب چه رم ای پیشنهاد میکنید
نکته مهم این جاست که چون Gateway هست باید روش دوتا کارت شبکه باشه که اگر مادریرد 2 تا کارت شبکه داشت که هیچ و گرنه من باید یه کارت شبکه دیگه براش بگیرم
از یکی از دوستان شنیده بودم که میگفتن intel core i7 920 زیاد داغ میکنه روش باید یه thermalright ultra هم ببندی نظر شما چیه ؟
کارت گرافیک به نظرتون اون قدر هست که افکت های ویندوز Server 2008 R2 تقریبا از لحاظ گرافیکی= Windows Seven را نشون بده ؟
و در مورد سر زدن به سرور مشکلی نیست من هر ماه به ان سر میزنم و چک اش میکنم
با تشکر:give_rose:
با این شرایطی که شما میفرمائید فشار آنچنانی روی این سیستم نیست
میزان رم پیشنهاد شده برای ویندوز 2008 ( virtual box ) زیاد نیست ( 512 مگ برای هر ویندوز ) و شما با 4 گیگ رم هم میتونید سیستم رو کانفیگ کنید ( ۲ گیگ برای ۴ گوست و ۲ گیگ هم برای میزبان )
i7 920 نسبت به i7 860 داغتر هستش و از طرفی با توجه به توضیحات شما به نظر میرسه که پلتفرم 1156 هم جوابگوی نیاز شما باشه
در مورد فن هم با شما موافقم ، یک کولینگ خوب علاوه بر افزايش استابلیتی و عمر سیستم دست شما رو برای آورکلاک کردن پردازنده هم بازتر میکنه
ترمال رایت که معرفی کردین کولینگ خوبیه و pc cooler 1216 رو هم شخصا تست کردم خیلی عالی جواب داده
در مورد گرافیک هم اگر بخواهیم گرافیک خوب و بدون فن ببندیم ( به دلیل اصطحلاک بالای فن گرافیک ) یدونه gainward 9500 پیشنهاد میدم که فکر نمیکنم برای افکتها کم بیاره
لیست رو به بار دیگه مینویسیم
DFI LANPARTY DK P55-T3eH9 235
intel core i7 860 ~330
PCCOOLER HP-1216X 59
ddr3 1333 2*2 ~120
gainward 9500 66
case green magnum2 41
535 green 55
lan card ~10
این سیستم نسبت به سیستم قبل از باند رم پائین تری بهره میگیره و در عوض به دلیل خنک بودن امکان آورکلاک بیشتری بهتون میده
گمان نمیکنم با توضیحاتی که فرمودید رم ۴ گیگ برای این سیستم کم باشه ولی بعد از یک روز مانیتور کردن در صورت نیاز میتونید رم رو افزایش بدین
Curtis
14-02-10, 11:32
با این شرایطی که شما میفرمائید فشار آنچنانی روی این سیستم نیست
میزان رم پیشنهاد شده برای ویندوز 2008 ( virtual box ) زیاد نیست ( 512 مگ برای هر ویندور ) و شما با 4 گیگ رم هم میتونید سیستم رو کانفیگ کنید ( ۲ گیگ برای ۴ گوست و ۲ گیگ هم برای میزبان )
i7 920 نسبت به i7 860 داغتر هستش و از طرفی با توجه به توضیحات شما به نظر میرسه که پلتفرم 1156 هم جوابگوی نیاز شما باشه
در مورد فن هم با شما موافقم ، یک کولینگ خوب علاوه بر افزايش استابلیتی و عمر سیستم دست شما رو برای آورکلاک کردن پردازنده هم بازتر میکنه
ترمال رایت که معرفی کردین کولینگ خوبیه و pc cooler 1216 رو هم شخصا تست کردم خیلی عالی جواب داده
در مورد گرافیک هم اگر بخواهیم گرافیک خوب و بدون فن ببندیم ( به دلیل اصطحلاک بالای فن گرافیک ) یدونه gainward 9500 پیشنهاد میدم که فکر نمیکنم برای افکتها کم بیاره
لیست رو به بار دیگه مینویسیم
intel core i7 860 ~330
PCCOOLER HP-1216X 59
ddr3 1333 2*2 ~120
gainward 9500 66
case green magnum2 41
535 green 55
lan card ~10
این سیستم نسبت به سیستم قبل از باند رم پائین تری بهره میگیره و در عوض به دلیل خنک بودن امکان آورکلاک بیشتری بهتون میده
گمان نمیکنم با توضیحاتی که فرمودید رم ۴ گیگ برای این سیستم کم باشه ولی بعد از یک روز مانیتور کردن در صورت نیاز میتونید رم رو افزایش بدین
به نظر من با توجه به صحبتهای دوستمون یه کارت گرافیک 30 تومنی هم جواب میده و در مورد کولر هم
اگه hyper 212plus بگیره یه 50 تومنی ارزونتر در میاد که میشه رم بهتری خرید
Firebirds
14-02-10, 11:39
دوست عزیز کار شما احتیاج به یه سیتم خیلی قوی نداره با این حال من یه سیستم بر پایه amd معرفی می کنم امیدورارم بحث amd و intel اینجا شروع نشه.
main : M.B ASROCK M3A785GMH/128M 90t (Only the registered members can see the link)
cpu : amd athlon x2 630 105t
ram : Corsair 1600MHz 6GB (Only the registered members can see the link) 205t
hdd : samsung 500*2 105t
CASE NZXT APOLLO 80t (Only the registered members can see the link)
power : POWER GREEN GP585B (Only the registered members can see the link) 90t
اگه شخصا به اینتل هم علاقه دارید :
cpu : Cpu Intel Core i5 750 (Only the registered members can see the link) 245t
main : ASUS Maximus III GENE (Only the registered members can see the link) 250t
با سلام و تشکر از توجه تون با تاپیک
من خودم به شخصه اینتل را بیشتر از AMD میپسندم به نظرم درست است که الان تعداد کاربران زیاد نیست ولی چون روبه افزایش اند باید ایندنگری کرد به نظرم اگه مادربرد جای رم اضافی داشته باشد میشود روی این گزینه مانور داد که در ابتدا رم را بهینه تر انتخاب کنم و جای ارتقا را در آیند خالی بگزاریم
با تشکر :give_rose:
Firebirds
14-02-10, 12:49
با سلام
یک مقایسه در مورد این دو ( Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) (Only the registered members can see the link) و Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) (Only the registered members can see the link) ) پردازنده این جا (Only the registered members can see the link)انجام دادم
Only the registered members can see the link
به نظر میرسه Intel Core i7-860 بهتر باشه نظر شما در مورد چیه ؟
توی مشخصات این دو پردازنده زده بود Memory Types DDR3-800/1066 حالا اگه ram : Corsair 1600MHz 6GB (Only the registered members can see the link) 205t را روش ببندیم میتونه از حداگثر ظرفیت رم در حالت عادی که اورکلاک نباشه استفاده کرد ؟
من زیاد توی ضمینه اورکلاک وارد نیستم یه سیستم را برای چه مدتی میشه اورکلاک کرد ؟ اونوقت اورکلاک کردیم ممکنه بسوزه ؟ :1. (35): نزم یهو سرور شبکه را بترکونم ؟! :whistle:
nima_hl
14-02-10, 14:43
با سلام
یک مقایسه در مورد این دو ( Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) (Only the registered members can see the link) و Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) (Only the registered members can see the link) ) پردازنده این جا (Only the registered members can see the link .38.39.40.41.42.43.44.45.46.47.48.49.50) انجام دادم Only the registered members can see the link .38.39.40.41.42.43.44.45.46.47.48.49.50
به نظر میرسه Intel Core i7-860 بهتر باشه نظر شما در مورد چیه ؟
توی مشخصات این دو پردازنده زده بود Memory Types DDR3-800/1066 حالا اگه ram : Corsair 1600MHz 6GB (Only the registered members can see the link) 205t را روش ببندیم میتونه از حداگثر ظرفیت رم در حالت عادی که اورکلاک نباشه استفاده کرد ؟
من زیاد توی ضمینه اورکلاک وارد نیستم یه سیستم را برای چه مدتی میشه اورکلاک کرد ؟ اونوقت اورکلاک کردیم ممکنه بسوزه ؟ :1. (35): نزم یهو سرور شبکه را بترکونم ؟! :whistle:
اون لینکی که دادین ظاهرا مشکل داره
ببین دوست من تو پرایوت هم عرض کردم اینجا مفصل تر عرض میکنم
شما وقتی ۳ مدل رم به این ترتیب داشته باشین :
1066@cl7
1333@cl8
1600@cl9
در حقیقت یک مدل رم بیشتر ندارید یعنی هر کدوم از این رمها رو بخرید فقط توی بایوسش ( spd ) به تنظیمات کوچیک انجام شده که خود شما هم در تنطیمات بایوس همین تغییرات رو میتونید انجام بدین
در مورد هیت سینک و خنک کننده : چیپستهای رم ddr3 ( که معمولا 1.5 تا 1.65 ولتی هستند ) اصلا داغ نمیشه که نیاز به هیت سینک داشته باشید ( مگر اینکه بخواهید آورکلاک خیلی سنگین بکنید که شما این قصد رو ندارید )
من الان برای کسائی که حرف گوش میکنند apacer 1066 cl7 میبندم کسائی هم که میگن رم باید اینجور اونجور باشه هر رمی که میخوان میبندم
در کار کرد تفاوت بین رم 45 تومنی ( هر تیغه ۲ گیگی ) و رم 68 تومنی که شما معرفی کردید وجود نداره یا اگر باشه بسیار ناچیزه
حالا باز خود دانید ، اگر میخواهید 70 هزار تومان پول بیشتر بابت هیت سینک (که کاری انجام نمیده) و یه تنظیم ساده بایوس پرداخت کنید :give_rose:
البته اگر 1156 رو انتخاب کردید بهتر میدونم از ترکیب دوال چنل برای رمها استفاده کنید ( ۴ گیگ یا ۸ گیگ )
Firebirds
14-02-10, 18:10
با سلام
لینک مقایسه این دو پردازنده دا اصلاح کردم ولی باز این جا هم قرار میدهم
با اینکه توی این مقاشه Core i7-860 اندکی بهتر معرفی شده
به نظر خودتون کدام یک بهتر اند ؟ و کدام پلتفرم آیندی بهتری برای ارتقا دارد و اگر همه جانبه بخواهیم نگاه کنیم کدام یک را پیشنهاد میدهید ؟
nima_hl
14-02-10, 18:35
با سلام
لینک مقایسه این دو پردازنده دا اصلاح کردم ولی باز این جا هم قرار میدهم
با اینکه توی این مقاشه Core i7-860 اندکی بهتر معرفی شده
به نظر خودتون کدام یک بهتر اند ؟ و کدام پلتفرم آیندی بهتری برای ارتقا دارد و اگر همه جانبه بخواهیم نگاه کنیم کدام یک را پیشنهاد میدهید ؟
سلام
1366 بنطرم جوندار تره از نظر آینده نگری هم فرق زیادی نباید بکنه . اینتل احتمالا تا چند سال برای هر دو سوکت پردازندههای مختلفی ارائه میکنه
یه نکته رو دقت داشته باش ، کلاک 860 روی 2.8 هستش و کلاک 920 برروی 2.66 ست شده
این اختلاف کلاک اندک برای ارائه محصول ، بیشتر جنبه بازاری داره و با هر مادربردی میشه این اختلاف رو پوشش داد
در اون حالت (کلاک برابر) گمان نکنم 920 چیزی از 860 کم داشته باشه :wink:
Firebirds
14-02-10, 19:35
اون لینکی که دادین ظاهرا مشکل داره
ببین دوست من تو پرایوت هم عرض کردم اینجا مفصل تر عرض میکنم
شما وقتی ۳ مدل رم به این ترتیب داشته باشین :
1066@cl7
1333@cl8
1600@cl9
در حقیقت یک مدل رم بیشتر ندارید یعنی هر کدوم از این رمها رو بخرید فقط توی بایوسش ( spd ) به تنظیمات کوچیک انجام شده که خود شما هم در تنطیمات بایوس همین تغییرات رو میتونید انجام بدین
در مورد هیت سینک و خنک کننده : چیپستهای رم ddr3 ( که معمولا 1.5 تا 1.65 ولتی هستند ) اصلا داغ نمیشه که نیاز به هیت سینک داشته باشید ( مگر اینکه بخواهید آورکلاک خیلی سنگین بکنید که شما این قصد رو ندارید )
من الان برای کسائی که حرف گوش میکنند apacer 1066 cl7 میبندم کسائی هم که میگن رم باید اینجور اونجور باشه هر رمی که میخوان میبندم
در کار کرد تفاوت بین رم 45 تومنی ( هر تیغه ۲ گیگی ) و رم 68 تومنی که شما معرفی کردید وجود نداره یا اگر باشه بسیار ناچیزه
حالا باز خود دانید ، اگر میخواهید 70 هزار تومان پول بیشتر بابت هیت سینک (که کاری انجام نمیده) و یه تنظیم ساده بایوس پرداخت کنید :give_rose:
البته اگر 1156 رو انتخاب کردید بهتر میدونم از ترکیب دوال چنل برای رمها استفاده کنید ( ۴ گیگ یا ۸ گیگ )
سلام
1366 بنطرم جوندار تره از نظر آینده نگری هم فرق زیادی نباید بکنه . اینتل احتمالا تا چند سال برای هر دو سوکت پردازندههای مختلفی ارائه میکنه
یه نکته رو دقت داشته باش ، کلاک 860 روی 2.8 هستش و کلاک 920 برروی 2.66 ست شده
این اختلاف کلاک اندک برای ارائه محصول ، بیشتر جنبه بازاری داره و با هر مادربردی میشه این اختلاف رو پوشش داد
در اون حالت (کلاک برابر) گمان نکنم 920 چیزی از 860 کم داشته باشه :wink:
رفتم رRecomendation Microsoft را برای کاری که میخوام روی سیستم عامل اصلی انجام بدم خوندم دیدم زده
4 GB برای سیستم عامل اصلی باید بزارید کنار
intel core i7 920 ~330
PCCOOLER HP-1216X 59
gainward 9500 66
case green magnum2 41
535 green 55
lan card ~10
تا الان جمش شد 936 تومان یه چیزی حدود 264 تومان موند برای رم
به نظرتون رم Dual Channel بهتر وردارم یا Triple Channel ؟
کلا چقدر این دو باهم فرق میکنند در سرعت کل سرور ؟
nima_hl
14-02-10, 19:59
رفتم رRecomendation Microsoft را برای کاری که میخوام روی سیستم عامل اصلی انجام بدم خوندم دیدم زده
4 GB برای سیستم عامل اصلی باید بزارید کنار
intel core i7 920 ~330
PCCOOLER HP-1216X 59
gainward 9500 66
case green magnum2 41
535 green 55
lan card ~10
تا الان جمش شد 936 تومان یه چیزی حدود 264 تومان موند برای رم
به نظرتون رم Dual Channel بهتر وردارم یا Triple Channel ؟
کلا چقدر این دو باهم فرق میکنند در سرعت کل سرور ؟
عزیز جان یکم قاطی شده انتخابتون :lol:
چیپست p55 برای سوکت 1156 بود ( i7 860 ) و برای i7 920 باید مین x58 تهیه کنید که در پیشنهاد اولم بود
اگر 920 و x58 رو انتخاب فرمودید از رم تریپل چنل استفاده کنید و اگر 860 و p55 رو انتخاب کردید ناچارا از رم دوال چنل باید استفاده کنید :give_rose:
یعنی مینتون میشه این
Firebirds
14-02-10, 20:21
چیپست p55 برای سوکت 1156 بود ( i7 860 ) و برای i7 920 باید مین x58 تهیه کنید که در پیشنهاد اولم بود
اگر 920 و x58 رو انتخاب فرمودید از رم تریپل چنل استفاده کنید و اگر 860 و p55 رو انتخاب کردید ناچارا از رم دوال چنل باید استفاده کنید :give_rose:
یعنی مینتون میشه این
آره راست میگی :lol: از بس این جا تو Firefox من شلوغ که قاطی شد
منظور JR X58-T3H6 (Only the registered members can see the link) بودش :yes:
خوب رم را با توجه به اون 4GB اصلی که گفتم چی کنیم ؟ :1. (29):
nima_hl
14-02-10, 20:37
آره راست میگی :lol: از بس این جا تو Firefox من شلوغ که قاطی شد
منظور JR X58-T3H6 (Only the registered members can see the link) بودش :yes:
خوب رم را با توجه به اون 4GB اصلی که گفتم چی کنیم ؟ :1. (29):
روی این پلت فرم فکر نداره ۶ گیگ رم رو شاخشه :wink:
نظرم روی apacer 1066 به خاطر قیمتشه ( حدود 135 تومن ۶ گیگش در میاد )
اگر دوست نداری رمهای خوب دیگهای مثل gskil ، adata و کروشیال هم تو بازار هست که بین 180 تا 220 تومن در میاد
Firebirds
14-02-10, 21:19
یعنی مینتون میشه این
روی این پلت فرم فکر نداره ۶ گیگ رم رو شاخشه :wink:
نظرم روی apacer 1066 به خاطر قیمتشه ( حدود 135 تومن ۶ گیگش در میاد )
اگر دوست نداری رمهای خوب دیگهای مثل gskil ، adata و کروشیال هم تو بازار هست که بین 180 تا 220 تومن در میاد
اینها از لحاظ کیفیت باهم فرقی نمی کنند ؟
nima_hl
14-02-10, 21:38
اینها از لحاظ کیفیت باهم فرقی نمی کنند ؟
اگر منظورتون طول عمر باشه ، رم یا همون اولش اذیت میکنه که عوضش میکنید یا با سیستم مچ میشه که تا حالا یاد ندارم رم سوخته دیده باشم
آخرین رم سوختهای که دیدم بر میگرده به زمان رمهای ssd که اونم خازنهای مین ترکیده بود و رم سوخته بود :wink:
Firebirds
14-02-10, 22:22
اگر منظورتون طول عمر باشه ، رم یا همون اولش اذیت میکنه که عوضش میکنید یا با سیستم مچ میشه که تا حالا یاد ندارم رم سوخته دیده باشم
آخرین رم سوختهای که دیدم بر میگرده به زمان رمهای ssd که اونم خازنهای مین ترکیده بود و رم سوخته بود :wink:
با سلام
اومدیمو شیطونی کرد با ما نساخت :1. (24): مگه فروشنده ها قبول میکنند برا تعویض ؟
JEskandari
14-02-10, 22:31
با سلام
راستش من برای خرید حافظه برای سیستمم Motherboard , CPU را بردم پاساژ ایران گفتم به شرط اینکه سیستم بدون مشکل بالا بیاد رم میخرم . اتفاقا شانسم اوردم چون هیچ رم Corsair نتونست سیستم را بالا بیاره تا آخر سیستم با رم Crucial بالا اومد که سریع تا سیستمم از اینیکه با اونها سازگار بود پشیمان نشه اونرا خریدم.
ولی قاعدتا اگه توی سایت سازنده Mainboard اون رم جرء رمهای سازگار ذکر شده نباید مشکل داشته باشید
nima_hl
14-02-10, 22:46
با سلام