ورود

مشاهده نسخه کامل : چطور از تمام منابع سیستم به طور کامل استفاده کنیم؟

esyoo
13-02-10, 18:49
سلام
دوستان برای من همیشه سوال بوده که چکار کنم تا یک برنامه رو که اجرا می کنم(مثل کانورتر ها مثل sql و...)
از تمام منابع یعنی حداکثر سی پیو حداکثر رم حدااکثر سرعت هارد استفاده بکنه

این کار بستگی به چی داره؟
1)بستگی به نرم افزار داره؟
2)بستگی به نوع سیستم عامل داره؟
3)بستگی به مچ بودن قطعات داره؟
4)..........(یعنی من نمی دونم)

ببینید مثلا توی این پست (Only the registered members can see the link) تفاوت سرعت تست هارد در دو ویندوز سرور و سون دیده میشه و در بقیه موارد هم همین طور هست

یا مثلا من الان می خوام یک گزارش با اکسل تهیه کنم اگر از اکسل 2007 استفاده کنم 2 هسته بیشتر کار نمی کنه ولی اگر از اکسل 2010 استفاده کنم از هر 4 هسته استفاده می کنه ولی در کل 33 درصد از سی پیو استفاده می کنه در حالی که من می خوام بالای 80 درصد از سی پیو استفاده کنه تا گزارشم سریعتر آماده بشه.

اگر سوالم پیش پا افتاده بود ببخشید چون تخصصم سخت افزار و نرم افزار نیست ولی عشقم هست!:lol::Love-PCN~!::cry:(این گریه به خاطر اینکه بعضی وقت ها وافعا اشکم رو در می یاره)

دوستان اگر می توانند راهنمایی کنند

با تشکر
:11():

ripek
14-02-10, 15:57
برای استفاده از تمام هسته ها نمی دونم ولی برای استفاده از بیشترین توان هسته فکر کنم بالا بردن set priority تو task manager تاثیر گزار باشه.

esyoo
14-02-10, 21:20
یعنی از بین این همه استاد کسی نیست یک راه حل به من بده!

چون از خیلی وقت پیش برام سوال بوده که چرا این طور هست؟

البته نیمای عزیز فرمودند که سی پیو های جدید یک هستشون در این جور مواقع به طور اتو مات اور میشن و کار هر 4 هسته رو انجام میدن!

ممنون میشم اگر بقیه دوستان هم در این مورد نظرشون رو بگند
با تشکر

nima_hl
14-02-10, 21:35
یعنی از بین این همه استاد کسی نیست یک راه حل به من بده!

چون از خیلی وقت پیش برام سوال بوده که چرا این طور هست؟

البته نیمای عزیز فرمودند که سی پیو های جدید یک هستشون در این جور مواقع به طور اتو مات اور میشن و کار هر 4 هسته رو انجام میدن!

ممنون میشم اگر بقیه دوستان هم در این مورد نظرشون رو بگند
با تشکر

چرا شایعه پراکنی میکنی :lol:

گفتم بوست میشه یعنی یه چیزی تو مایه‌های آور کلاک خودمون که توی این مسئله که شما پرسیدید فوق العاده تاثیر داره ولی نگفتم کار هر ۴ هسته رو انجام میده :na:

این قابلیت در پردازنده‌های جدید اینتل وجود داره و به امید خدا در آینده نزدیک amd مشت محکمی بر دهان امپریالیسم جهان خوار خواهد کوبید :wink:

JEskandari
14-02-10, 21:42
راهی نداره این بسته به طراحی برنامه و چگونگی استفاده از منابع سیستم هستش.

MARINE
14-02-10, 22:54
این چه سوالی می پرسی بابا ملت رو سرکار گذاشتی اصلا ربطی به این فروم نداره

واقعا خدا شفات بده

Hamid2547
20-02-10, 06:20
اینکه میگید وقتی میخاید گزارش تهیه کنید 30 درصد از توان سی پی یو استفاده میشه به خاطر اینه که در این موارد یکی از قسمت های کامپیوتر گلوگاه میشه،و سی پی یو زور کار کردن با توان بیشتر رو داره ولی چون هارد گلوگاه شده سی پی یو باید معطل هارد بشه،به طور مثال فرض کنید وقتی ویندوز میاد بالا از سی پی یو من 10 درصد بیشتر استفاده نمیشه چون هارد نمیتونه اطلاعات رو با همون سرعتی که سی پی یو میتونه پردازش کنه در اختیار رم و سی پی یو بذاره،باید گلوگاه های سیستم رو شناسایی کنید و اونها رو برطرف کنید تا بتونید بهترین کارایی رو از سیستم دریافت کنید،در استفاده از نرم افزارها هم دقت کنید چون نرم افزارهایی که قدیمی تر هستند برای استفاده از تکنولوژی های جدیدی که در سی پی یو های و سخت افزارهای جدید ارائه شده بهینه نیستند،این رو خودتون هم اشاره کردید