ورود

مشاهده نسخه کامل : دمای بالای سی پی یو و هنگ سیستم

sinaeslami
09-02-10, 01:54
سلام
من یه سی پی یو amd athlon xp 2500+ دارم که 3 تا فن هم اطرافش چسبیده ولی باز دماش در حال حاظر 59 هستش و بالاتر هم میره تا 68 و الان هم هر لحظه ممکنه سیستم هنگ کنه.
مرتب سیستم هنگ میکنه
کار خاصی هم با سیستم انجام نمیدم
خمیر سیلیکون هم داره
چیجوری دمای سی پی یو رو پایین بیارم که هنگ نکنه؟

nima_hl
09-02-10, 02:14
سلام
من یه سی پی یو amd athlon xp 2500+ دارم که 3 تا فن هم اطرافش چسبیده ولی باز دماش در حال حاظر 59 هستش و بالاتر هم میره تا 68 و الان هم هر لحظه ممکنه سیستم هنگ کنه.
مرتب سیستم هنگ میکنه
کار خاصی هم با سیستم انجام نمیدم
خمیر سیلیکون هم داره
چیجوری دمای سی پی یو رو پایین بیارم که هنگ نکنه؟

سلام

اگر اشتباه نکنم ، این پردازنده 130 نانومتر و 1.65 ولتی پردازنده داغی بود

لطفا درب کیس رو باز بگذارید و ببینید در دمای پردازنده تغییری ایجاد میشه

اگر دما متناسب شد که یک فن بر روی کیس نصب کنید ( البته اگر امکان پذیر بود )‌

ولی اگر تاثیری مشاهده نکردید یا خمیر شما کیفیت خوبی نداره و یا هیت سینک نمیتونه دما را خوب دفع کنه

تست این موضوع هم زیاد سخت نیست ، شما ببینید هیتسینگ گرم میشه با نه

اگر گرم شد که با باید فن رو عوض کنید و اگر گرم نشد ( به نسبت دمای پردازنده ) به احتمال قوی خمیر کیفیت لازم رو نداره

در کل پیشنهاد میکنم زیاد برای این پردازنده هزینه نکنید و اگر امکانش براتون وجود داره سیستم رو آپگرید کنید :give_rose:

mohammad1985
09-02-10, 03:32
بله این پردازنده 130 نانومتری هست و البته خیلی هم داغ نبود !!!! من با این سری خیلی کار کردم ! مشکلی در خمیر فن گردش هوا یا حتی اور کلاک یا ولتاژ به سی پی یو ممکنه باعث چنین چیزی شده باشه هر چند اینا تقریبا اصلا اور پذیر نیستن !

hapalii
09-02-10, 07:49
این دما برای پردازنده شما خیلی هم غیر عادی نیست حداقل دمای 59 درجه شاید برای cpu های جدید کمی زیاد باشه اما برای پردازنده شما خیلی هم غیر عادی نیست شاید هنگ کردم سیستم شما بخاطر چیز دیگی باشه الزاما نباید به خاطر دما باشه فقط این cpu توی این دما هم باید کار کنه بدونه مشکل.

reza76622201
09-02-10, 07:58
منم با فرمايش نيما موافقم. اين پردازنده(کلا سري ThunderBird ) اکثرا روي بيشتر مادربوردها مشکل دما داشتن. به نظر من هم سيستم رو ارتقاء بديد بهتره. قيمتها خيلي خوب و ارزون شدن و هزينه زيادي نياز نيست.

kakihot
09-02-10, 08:09
بعضی وقتها با فن مشکل شما حل نمیشه
در خیلی از موارد که من دیددم چون TDP این پردازنده بالاست در نتیجه مصرف برق بالایی داره در اکثر موارد
مادر بورد با آی سی رگلاتور ضعیف (2 تا 4 فاز) قادر به برق دهی نیستنند در نتیجه پردازنده برای رسیدن به توان اسمی آمپر بالا کشیده و موجب داغی خودش و آی سی رگلاتور میشه بهترین کار استفاده از فنی که هم پردازنده و هم مدارات رگلاتور رو خنک کنه است.

JEskandari
09-02-10, 14:04
بعضی وقتها با فن مشکل شما حل نمیشه
در خیلی از موارد که من دیددم چون TDP این پردازنده بالاست در نتیجه مصرف برق بالایی داره در اکثر موارد
مادر بورد با آی سی رگلاتور ضعیف (2 تا 4 فاز) قادر به برق دهی نیستنند در نتیجه پردازنده برای رسیدن به توان اسمی آمپر بالا کشیده و موجب داغی خودش و آی سی رگلاتور میشه بهترین کار استفاده از فنی که هم پردازنده و هم مدارات رگلاتور رو خنک کنه است.
این حرف شما درست است ولی به نظر من مشکل باید جای دیگری باشد به هر حال هر چقدر مادر برد PWM ضعیفی داشته باشد نباید در عملکرد معمولی مشکلی نشان دهد ومشکل معنولا خود را در اورکلاک کردن نشان میدهد الان مادربرد من تنها 5 فاز دارد در حالیکه مشکلی در اورکلاک در حد 30 تا 40 درصد و کار با یک سیستم با TDP برابر 130 وات ندارد.
در ضمن به نظر من دمای 68 درجه به هیچ وجه نباید باعث هنگ یک پردازنده 130 نانومتر شود
به نظر من دوست ما سیستم را با MemTest کنترل کنند شاید حافظه دچار مشکل شده باشد.

در ضمن همانگونه که دوستان گفتند خرج کردن برای این سیسنم مثل پول دور ریختن است و با حدود 150 تومان میشه اون مادر برد و CPU و رم را چنان عوض کرد که اون سیستم را درسته قورت بدهد

soheilsh
09-02-10, 14:11
هر چقدر هم که pwm مادربرد ضعیف باشه دلیلی بر داغ کردن وجود ندارد . . .
یه رفع کتی هم داری :1~@$S (6):
من در بیشتر مواقع ازش استفاده می کنم .
ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کن ! برای سیستم های قدیمی این کارو می کنم و دما رو به شدت میاره پایین ، تا همین چند وقت پیش که سی پی یو 5200 داشتم به مدت 1 سال با ولتاژ کمتر کار می کرد ( اقا نیما در جریان کار هستند )
با خرید انواع فن هم نتونستم مشکلشو حل کنم ، تنها راه کم کردن ولتاژ

HoSsEiN.iR
09-02-10, 15:14
کم بودن توان مصرفی یا ضعیف شدن آن هم باعث داغ کردن و هنگ کردن سیستم میشه

اگه ممکنه مدل دقیق پاور و همچنین قطعات سیستم رو بگید تا بهتر بشه نظر داد

AMD>INTEL
09-02-10, 15:38
یک فن غیر استوک نصب کن . مثلا کولر مستر v8 انتخاب خوبیه .
Only the registered members can see the link

JEskandari
09-02-10, 16:12
یک فن غیر استوک نصب کن . مثلا کولر مستر v8 انتخاب خوبیه .
Only the registered members can see the link
:1. (2): بابا بی خیال شو فنش به تنهایی از ارزش کل مادربرد و رم و CPU ایشان گرانتر میشه.
آخه amd athlon xp 2500 هم از این کارا داره. :lol:

sinaeslami
09-02-10, 23:47
سلام دوستان و ممنون از راهنمایی هاتون
تمامیه قطعات سیستم رو تست کردم به جز مادربرد و سی پی یو که نمیشد تستش کرد تست کردم و هیچ مشکلی ندارن
الان یه فن کوچیک روی رگلاتور (نمیدونم اسمش رگلاتور هستش یا پل جنوبی ولی دست میزدم روش داغ بود) بغل سی پی یو نصب کردم که مثل این که مشکل رو حل کرد و دما بالای 47 تاحالا نرفته و مشکل فعلا که حل شد.
من نرم افزار cpu cool رو برای سنجش دمای سی پی یو نصب کردم و این اطلاعات رو بهم میده
Temp1 32.0 C
Temp Sens0 43.0 C
Temp Sens1 47.0 C
دمای سی پی یو Temp Sens1 هستش؟
دمای توی بایوس یه اندازه Temp Sens1 هستش
آیا دمای رگلاتور که کم میشه روی اندازه دمای سی پی یو تاپیر داره و باید دمای سی پی یو پایین بیاد؟

دوست خوبم آقای soheilsh گفت که ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کن. چیجوری میتونم این کارو انجام بدم؟

دوست خوبم آقای JEskandari گفت سیستم را با MemTest کنترل کنم شاید حافظه دچار مشکل شده باشد. چیجوری این کارو انجام بدم؟

چیجوری میتونم بفهمم که آیا سی پی یو قبلا اورکلاک شده یا نه ؟ چون من خودم که اورکلاک نکردمش شاید صاحب قبلیش این کارو کرده باشه

در ضمن دوستان کسی مین و سی پی یو ارزون قیمت که در حد همین مین و سی پی یو باشه هم عالی هستش اگه داشته باشه من خریدار هستم .لطفا اگه کسی داره بهم پ.خ بده.

lorn
10-02-10, 00:20
نكته: منظور از رگلاتور مدار هاي اطراف cpu هست كه كه برق مورد نياز cpu ‌رو تامين مي كنه

یا دمای رگلاتور که کم میشه روی اندازه دمای سی پی یو تاپیر داره و باید دمای سی پی یو پایین بیاد؟
روي دما تاثير غير مستقيم داره نه مستقيم ولي در رابطه با هنگ كردن تاثير مستقيم داره

دوست خوبم آقای soheilsh گفت که ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کن. چیجوری میتونم این کارو انجام بدم؟از دورون بايوس بايد مقدار vcore ‌رو كاهش بدين

دوست خوبم آقای JEskandari گفت سیستم را با MemTest کنترل کنم شاید حافظه دچار مشکل شده باشد. چیجوری این کارو انجام بدم؟نرم افزاري هست كه بايد دانلود كنيد و پس از نصب تست بگيري

چیجوری میتونم بفهمم که آیا سی پی یو قبلا اورکلاک شده یا نه ؟ چون من خودم که اورکلاک نکردمش شاید صاحب قبلیش این کارو کرده باشهبنده اطلاعاتي كه دارمنشون ميده هيچ وقت نمي شه فهميد اور شده يا نه ولي بايد نظر دوستان ديگه رو هم جويا شد

sinaeslami
10-02-10, 00:28
مشکل حل نشده و وقتی سیستم رو ریست کردم دما دوباره رفت بالای 50 و دوباره هنگ
در کیس باز هستش و وقتی کیس رو میخوابونم مثل اینکه مشکل برطرف میشه تا حدودی ولی وقتی در کیس ایستاده هستش مثل اینکه مشکل دوباره پیداش میشه
البته این رو هم بگم که قبلا مین و سی پی یو بیرون از کیس بود و مشکل داشت و وقتی خمیر سیلیکون رو عوض کردم مشکل برطرف شد و تا یک ماه ازش همونجوری استفاده کردم
ولی وقتی که دوباره دیروز بستمش توی کیس باز مشکل پیداش شد
خمیر سیلیکون دوباره زدم ولی باز اوکی نشد

nima_hl
10-02-10, 00:40
مشکل حل نشده و وقتی سیستم رو ریست کردم دما دوباره رفت بالای 50 و دوباره هنگ
در کیس باز هستش و وقتی کیس رو میخوابونم مثل اینکه مشکل برطرف میشه تا حدودی ولی وقتی در کیس ایستاده هستش مثل اینکه مشکل دوباره پیداش میشه
البته این رو هم بگم که قبلا مین و سی پی یو بیرون از کیس بود و مشکل داشت و وقتی خمیر سیلیکون رو عوض کردم مشکل برطرف شد و تا یک ماه ازش همونجوری استفاده کردم
ولی وقتی که دوباره دیروز بستمش توی کیس باز مشکل پیداش شد
خمیر سیلیکون دوباره زدم ولی باز اوکی نشد

چه خمیری استفاده کردید ؟

sinaeslami
10-02-10, 01:19
خمیر ازین سرنگیها هستش و روش چینی نوشته و یه stars هم بالاش نوشته و این هم فکر کنم سایتش هستش Only the registered members can see the link

مدل مادربرد من GA-7VA (Only the registered members can see the link) (Rev 2.) (Only the registered members can see the link) هستش و مقدار vcore رو نمیشه تغییر بدم (مثل دمای سی پی یو غیر فعال هستش) و مقدارش 1.708 هستش و گهگاهی یه لحظه 1.692 میشه و دوباره به 1.708 بر میگرده
چیجوری ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کنم؟

sinaeslami
10-02-10, 01:30
این رو هم بگم که گهگاهی سیستم ریست هم میشه

JEskandari
10-02-10, 02:21
اینها لینکهای MemTest هستند ببین با کدام راحتتری همان را داونلود کن و کامپیوتر را تست کن

** Memtest86+ V4.00 (22/09/2009) **

Download - Pre-Compiled Bootable ISO (.gz) (Only the registered members can see the link)
Download - Pre-Compiled Bootable ISO (.zip) (Only the registered members can see the link)

Download - Pre-Compiled Bootable Binary (.gz) (Only the registered members can see the link)
Download - Pre-Compiled Bootable Binary (.zip) (Only the registered members can see the link)

Download - Pre-Compiled EXE file for USB Key (Pure DOS) (Only the registered members can see the link)

Download - Pre-Compiled package for Floppy (DOS - Win) (Only the registered members can see the link)

sinaeslami
10-02-10, 02:55
ممنون
یک فن دیگه هم اضافه کردم و به یک طرف دیگه ی سی پی یو چسبوندم ولی آنچنان تغییری نکرد
هیت سینک هم داغ میکنه
چیجوری ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کنم؟

sinaeslami
10-02-10, 02:57
الان فقط یک طرف سی پی یو فن نصب نیست و 4 طرف دیگه فن نصب هستش و یدونه هم روی رگلاتور
سیستم داره مثل هلیکوپتر کار میکنه :دی

EAB
10-02-10, 09:42
منم این مشکل داشتم البته با cpu اینتل
و یکی از دوستام هم این مشکل داشت
در هر دو مورد بایوس مادربورد عوض کردم ومشکل
حل شد

JEskandari
10-02-10, 11:16
الان فقط یک طرف سی پی یو فن نصب نیست و 4 طرف دیگه فن نصب هستش و یدونه هم روی رگلاتور
سیستم داره مثل هلیکوپتر کار میکنه :دی
دوست عزیز اینجوری که شما پیش میری بزودی قیمت فنها از قیمت خود سیستم رد میکنه :lol:
اما زدن فن به تنهایی درست نیست شما باید فنها را طوری بگذاری که به جریان هوا کمک کنن بطوریکه هوا از جلو و پایین وارد و از عقب و بالا خار ج شود .

در ضمن همونجوری که قبلا گفته شد اون میزان دما برای CPU شما بالا نیست وباید بتونه به راحتی با اون دما کار کنه.
شما حافظه سیستم را یک تست بکن. اینجور هنگ کردنها خیلی راحت میتونه بخاطر حافظه یا مادربرد باشه

sinaeslami
10-02-10, 16:28
دوست عزیز اینجوری که شما پیش میری بزودی قیمت فنها از قیمت خود سیستم رد میکنه :lol:
اما زدن فن به تنهایی درست نیست شما باید فنها را طوری بگذاری که به جریان هوا کمک کنن بطوریکه هوا از جلو و پایین وارد و از عقب و بالا خار ج شود .

در ضمن همونجوری که قبلا گفته شد اون میزان دما برای CPU شما بالا نیست وباید بتونه به راحتی با اون دما کار کنه.
شما حافظه سیستم را یک تست بکن. اینجور هنگ کردنها خیلی راحت میتونه بخاطر حافظه یا مادربرد باشه
حافظه سيستم منظورتون چيه؟
با هارد و رم هاي مختلف امتحان كردم ولي باز مشكل داشت

sinaeslami
11-02-10, 22:42
خمیر سیلیکون رو عوض کردم و یه مدل دیگه زدم مشکل حل شد
فن های اضافی رو برداشتم و فقط یکی بالا و یکی بغل نصب کردم و دما تاحالا بالای 42 نرفته و مشکل حل شد:1. (5):

mohammad1985
12-02-10, 01:15
گفتم که این سی پی یو ها اصلا مشکل گرمایی نداشتن ! متاسفانه در ایران قط کافیه تا چیزی باب بشه دیگه تا 10 قرن بعد هم ملت میگن ای ام دی داغ میکنه !

sinaeslami
12-02-10, 06:15
عجیباً غریبا
یعنی واقعا خمیر سیلیکون انقدر میتونه تاثیر بزاره؟
واقعا جالبه

hapalii
12-02-10, 08:39
ممکن خمیر سیلیکون که قبلا زدید تقلبی بوده باشه خودش بجای انتقال حرارت مانع انتقال شده باشه

reza76622201
16-02-10, 08:07
فرمايش Hapalii کاملا تاييد ميشه. جنس خمير سيليکون خيلي مهمه(مثلا خمير سيليکوني که قبلا توي باکس پردانزده هاي اينتل به رنگ خاکستري بود عالي عمل مي کرد). اگر خمير بد باشه وضعيت رو بدتر هم ميکنه.
پيدا کردن خمير سيليکون خوب و اصل هم کار راحتي نيست. بهترين خمير هموني هايي هستن که خود کمپانيهاي معتبر زير فن پردازنده از اول بصورت ارژينال مي زنن و توي باکس پردازنده پلمب شده تحويل مي دن.

kiyarash_online
17-02-10, 14:12
دور فن cpu خود را بالا ببرید

ahpesar
19-03-10, 21:34
با سلام من یه مشکل عمده با دمای سی پی یو 5200 اتلون دو هسته دارم موقع بازی کردن دمای سی پی یو بالا میره و خاموش میکنه وقتی کیس رو میخوابونم و سی پی یو رو باز میکنم و سر جاش میبندم عین ساعت کار میکنه ولی وقتی کیس رو بلند میکنم بعد از یه روز بازم داغ میکنه البته اینو هم بگم که فکر نکنم مشکل از سیلی------ باشه چون سیلی------ رو اندازه بهش میزنم شما واسه این مشکل پیشنهادی دارید؟

nima_hl
19-03-10, 22:43
با سلام من یه مشکل عمده با دمای سی پی یو 5200 اتلون دو هسته دارم موقع بازی کردن دمای سی پی یو بالا میره و خاموش میکنه وقتی کیس رو میخوابونم و سی پی یو رو باز میکنم و سر جاش میبندم عین ساعت کار میکنه ولی وقتی کیس رو بلند میکنم بعد از یه روز بازم داغ میکنه البته اینو هم بگم که فکر نکنم مشکل از سیلی------ باشه چون سیلی------ رو اندازه بهش میزنم شما واسه این مشکل پیشنهادی دارید؟

سلام و خوش اومدید :give_rose:

از چه نوع خمیری استفاده میکنید ؟

احتمالا خمیر شما جنس بدی داره که بعد از یک روز خاصیت رسانائی (دما) خودش رو از دست میده

sinaeslami
20-03-10, 00:27
حقیقتش من هنوز با این سیستم خودم مشکل دارم
کسی نیست که مشکل مارو حل کنه؟
سیستم یه سره هنگ میکنه

WORYA_SH
20-03-10, 09:14
دوست عزیز اول از همه bios را آپ دیت کنید اگه مشکل حل نشد و قبلا این مشکل را نداشتید متاسفاته آخر عمر مین بورد رسیده.