ورود

مشاهده نسخه کامل : خریدار کیبورد Reclusa یا Lycosa Mirror کارکرده

mehransss
06-02-10, 01:37
سلام .
دوستان خریدار یک عدد کیبورد Razer Lycosa Mirror یا Microsoft Reclusa هستم . جعبه و گارانتی خیلی مهم نیست . فقط سالم باشه و مشکلی نداشته باشه

در مورد قیمت هم لطفآ منصفانه باشه و توی پیغام خصوصی یا اینجا مطرح فرمایید

تشکر ... :11()::give_rose:

mehransss
08-02-10, 20:34
با احترام ...
Up !! ....

mehransss
11-02-10, 00:51
دوستان نبود ؟
به دلیل کمیاب بودنشون در حال حاضر اگه دارید به قیمت خوبی میخرم ...

UP .... !

Moein
11-02-10, 02:10
دوستان نبود ؟
به دلیل کمیاب بودنشون در حال حاضر اگه دارید به قیمت خوبی میخرم ...

UP .... !
سلام دوست عزیز من یک کیبورد ترانتولا دارم شاید به کار شما بیاد!

کیبورد خیلی ازش استفاده نشده! و جعبه و همه چیزش هم تکمیل هست اگر دوست داشتید تا در همین تاپیک در موردش صحبت کنیم

mehransss
11-02-10, 03:21
سلام دوست عزیز من یک کیبورد ترانتولا دارم شاید به کار شما بیاد!

کیبورد خیلی ازش استفاده نشده! و جعبه و همه چیزش هم تکمیل هست اگر دوست داشتید تا در همین تاپیک در موردش صحبت کنیم
سلام . راستش ترنتولا داشتم قبلآ و الان بیشتر مد نظرم Reclusa و Lycosa Mirror هست ولی به هر حال مرسی واسه پیشنهادتون :11()::1. (21):

Trance
11-02-10, 09:42
Microsoft Reclusa چه مزیتی نسبت به بقیه کیبورد ها داره؟البته من حودم دارم ولی واسه فروش نه.

با عرض پوزش از شما:give_rose:

mehransss
12-02-10, 00:44
Microsoft Reclusa چه مزیتی نسبت به بقیه کیبورد ها داره؟البته من حودم دارم ولی واسه فروش نه.

با عرض پوزش از شما:give_rose:
سلام

معمولآ این کیبورد ها مثل همین Reclusa فرقشون با کیبورد های دیگه تو خیلی چیزاست . مثل روکش طلا برای usb . یا اون Ledای که به عنوان بک لایت دارن که خیلی هم زیباست هست یا پروفایل ساختن واسه بازی های مختلف و دکمه هایی که قابل برنامه ریزی هستن که مثلآ این مدل 4 تا از اون دکمه ها داره یا دکمه های دسترسی سریع که این کیبورد 6 تا داره و ... :give_rose:

mehransss
16-02-10, 00:42
سلام .
یک عدد Lycosa Mirror نو با هزاران بدبختی ! خریده شد

ممنون و در صورت امکان تاپیک قفل بشه