PDA

مشاهده نسخه کامل : ارتقای سیستم

HELENA_WESTLIFE
05-02-10, 17:13
سلام دوستان...
من قصد ارتقای سیستم رو دارم.
سیستم فعلی من :
CPU : Core 2 Due 6550
Main Board : Asus P5Q3
Ram : 4 GB DDR3 CSX
VGA : 8600 GT 512 MB
Power : GREEN 535 W

بیشتر تو کار طراحی هستم اتوکد-تری دی مکس-و...کار میکنم البته علاقه زیادی به performance بالا دارم طوری که هنگ کردن سیستم رو نبینم.

جدیدا علاقه پیدا کردم به نسل جدید i7 ...به نظر شما من با هزینه 500 تومن میتونم این قطعات رو ارتقا بدم.و اینکه از قطعه های بالا کدامیک باید تعویض شوند و با چه قیمتی...ممنون میشم اگه با حوصله جواب بدید.راستی مادربوردی وجود نداره که هم ii7 و هم i9 که قراره بعدا بیاد رو ساپورت کنه؟!!

با تشکر هلنا

nima_hl
05-02-10, 17:55
سلام دوستان...
من قصد ارتقای سیستم رو دارم.
سیستم فعلی من :
CPU : Core 2 Due 6550
Main Board : Asus P5Q3
Ram : 4 GB DDR3 CSX
VGA : 8600 GT 512 MB
Power : GREEN 535 W

بیشتر تو کار طراحی هستم اتوکد-تری دی مکس-و...کار میکنم البته علاقه زیادی به performance بالا دارم طوری که هنگ کردن سیستم رو نبینم.

جدیدا علاقه پیدا کردم به نسل جدید i7 ...به نظر شما من با هزینه 500 تومن میتونم این قطعات رو ارتقا بدم.و اینکه از قطعه های بالا کدامیک باید تعویض شوند و با چه قیمتی...ممنون میشم اگه با حوصله جواب بدید.راستی مادربوردی وجود نداره که هم ii7 و هم i9 که قراره بعدا بیاد رو ساپورت کنه؟!!

با تشکر هلنا

سلام دوست گرامی

مادربرد خوبی دارید :great: بنظرم در حال حاضر حیفه که بخواین عوض کنید

اگر روی این مین یه پردازنده q8300 بندازید سرعت پردازشتون در حالت دیفالت ( بدون آورکلاک ) حدود 150٪ افزایش پیدا میکنه ( قیمت این پردازنده حدود 150 تومان هستش )

بعضی از دوستان برای کارهای 3d گرافیکهای پائین ( مانند گرافیک شما ) پیشنهاد میدن ولی این گرافیکها ممکنه که در کار رندر خیلی تاثیر نداشته باشند ولی در زمان طراحی در ویوها و فیزیک به شما کمک میکنند

پیشنهاد میکنم یک کارت مناسبتر مثل 9600 ، 240 یا 250 gts به قیمت 80 تا 160 هزار تومان برای سیستمتون تهیه کنید

اما پردازنده‌های i7 اینتل برای ۲ پلتفرم 1156 و 1366 عرضه شدند که به احتمال قوی پردازنده‌های i9 نیز بر روی پلتفرم 1366 عرضه خواهند شد ( البته امکان عرضه i9 با پلتفرم 1156 هم وجود داره )

شما یک مادربرد 1366 رو باید به قیمت 230 تومن به بالا تهیه کنید و پردازنده i7 920 هم قیمتی حدود 320 تومن داره که در اون صورت یک تیغه رم دیگه هم نیاز دارید ( پلتفرم 1366 از تریپل چنل پشتیبانی میکنه ) که یه رقمی حدود 50 تومن هم باید برای تعویض رمها به ۶ گیگ در نظر بگیرید

این سه قلم بالا به حدود ۶۰۰ هزار تومن هزینه نیاز داره که با فروش قطعاتتون با بودجه شما هماهنگی داره

در این حالت افزایش قدرت حدود 390% نسبت به سیستم فعلی و افزایش قدرتی حدود 150٪ نسبت به پردازنده q8300 که اول گفتم خواهید داشت

بنظرم با توجه به امکان تریپل چنل در پلتفرم 1366 و همینطور امکان ارتقاع بهتر در آینده ، برای کار شما انتخاب بهتری نسبت به پلتفرم 1156 باشه

اگر باز سئوالی بود بفرمائید :give_rose:

HELENA_WESTLIFE
05-02-10, 18:07
آقا نیما سیستم رو من الان بخوام بفروشم چند از من برمیدارن تقریبا
میشه تک تک قیمت بدید؟لطفا...

nima_hl
05-02-10, 18:15
آقا نیما سیستم رو من الان بخوام بفروشم چند از من برمیدارن تقریبا
میشه تک تک قیمت بدید؟لطفا...

بنظرم پاور رو نگه دار برای سیستمهائی که صحبت کردیم کاملا کافیه :great:

بقیه قطعاتت رو ( ram + cpu + main + vga ) بین 230 تا 300 میتونی بفروشی :give_rose:

vga 20

main 90

cpu 40

ram 80

این قیمت کف ( پائین‌ترین ) قطعات شماست که فروشگاهها ازت بر میدارن حالا هر چه بالاتر فروختید بهتر

HELENA_WESTLIFE
05-02-10, 18:21
شما گفتید گرافیک 240 یا 250 GTS میخوام بدونم اینا از برند ASUS هستند؟چون میخوام EPU-6ENGINE رو ساپورت کنه کارت گرافیکش.اگه یه لینک یا عکسی چیزی بود راهنمایی میکردید خیلی خوب میشد

nima_hl
05-02-10, 18:29
شما گفتید گرافیک 240 یا 250 GTS میخوام بدونم اینا از برند ASUS هستند؟چون میخوام EPU-6ENGINE رو ساپورت کنه کارت گرافیکش.اگه یه لینک یا عکسی چیزی بود راهنمایی میکردید خیلی خوب میشد

خیلی به این تبلیغات توجه نکن چون تو کارکرد سیستم تاثیر آنچنانی ندارند ، فقط زمان خرید باید پول بیشتر بدی :wink:

برندهای خوبی هست تو بازار مثل gigabyte , gainward ,asus , .... هر کدوم قیمت مناسب داشت بگیر

یه موقع asus با گارانتی خوب با گین وارد 5 تومن فرق داشت ، ایسوس رو بگیر ولی اکثرا ایسوس با گارانتی متفرقه و قیمتهای نجومی تو بازار به فروش میرسه :give_rose:

NVIDIA>ATI
05-02-10, 18:33
منم با پیشنهاد نیما جان موافقم:11():

HELENA_WESTLIFE
05-02-10, 18:39
من بخوام از پلتفرم 1366 استفاده کنم باید رم های سیستم رو عوض کنم؟آخه چرا؟چقدر دردسر داره....اه ه ه ه ه

nima_hl
05-02-10, 18:52
من بخوام از پلتفرم 1366 استفاده کنم باید رم های سیستم رو عوض کنم؟آخه چرا؟چقدر دردسر داره....اه ه ه ه ه

دوست گرامی

این چه مدل پست زدنه ؟

نمیخواهید نکنید همون ۲ تا رم رو بندازید روش کار میکنه

همون اول هم گفتم شما مناسبترین راهتون اینه که یه q8300 بگیرید و دست به بقیه سیستمتون نزنید

این که میخواهید پلتفرم i7 بردارید و این امکان عالی (تریپل چنل) رو بهتون میده که در کار شما بسیار به کار میاد که دیگه قرزدن نداره

HELENA_WESTLIFE
05-02-10, 19:49
دوست گرامی

این چه مدل پست زدنه ؟

نمیخواهید نکنید همون ۲ تا رم رو بندازید روش کار میکنه

همون اول هم گفتم شما مناسبترین راهتون اینه که یه q8300 بگیرید و دست به بقیه سیستمتون نزنید

این که میخواهید پلتفرم i7 بردارید و این امکان عالی (تریپل چنل) رو بهتون میده که در کار شما بسیار به کار میاد که دیگه قرزدن نداره

عذر میخوام ازتون...آخه زیاد سر در نمیارم یکم کلافه شدم.
من هم فکر میکنم همون 8300 با یه گرافیک خوب واسم کافی باشه

HELENA_WESTLIFE
05-02-10, 19:58
راستی یه سوال دیگه داشتم...

شما فرمودید Q8300 منظورتون همون QUAD هست دیگه؟آخه من یکی E8300 هم تو سایت دیدم!!فرقی دارن با هم؟

و اینکه پردازنده amd phenum 965 به مادربورد من میخوره؟p5q3

nima_hl
05-02-10, 20:10
راستی یه سوال دیگه داشتم...

شما فرمودید Q8300 منظورتون همون QUAD هست دیگه؟آخه من یکی E8300 هم تو سایت دیدم!!فرقی دارن با هم؟

و اینکه پردازنده amd phenum 965 به مادربورد من میخوره؟p5q3

بله عزیز q8300 چهار هسته‌ای هستش و e8300 دو هسته‌ایه که برای گیم مناسبتره

پردازنده amd به مادربرد شما نمیخوره ولی با فروش مادربردتون میتونید یه مادربرد مناسب براش بگیرید

البته برای کار شما اگر بخواهید سراغ پلت فرم amd برید بهتر میدونم هزینه بیخود برای 965 نکنید ( حدود 210 هزار تومان ) و یدونه 925 بردارید به قیمت حدود 155 تومان که با اندکی آورکلاک میتونید به همون سرعت 965 برسید

965 بیشتر به درد آورکلاکرهای نیتروژن باز میخوره :wink:

JEskandari
05-02-10, 22:42
بابا بی خیال اینا شو این EPU6Engine را من روی مادربرد P5QC خودم داشتم همه اش دردسر درست میکرد.
تازه کارتهای گرافیک جدید نیازی به این چیزا ندارند وقتی ازش استفاده نمیکنید خودش مصرفش را به نصف میرسانه

NVIDIA>ATI
05-02-10, 23:13
این چیزا یه نوع تبلیغ واسه جلب مشتری

reza76622201
06-02-10, 09:06
فرمايشات دوستان JEskandari و نيما جان تاييد ميشه. البته بنده چهار هسته اي اينتل رو پيشنهاد مي کنم و به نظرم خزيد دو هسته اي گرچه روي برخي از بازيهاي فعلي به کم بهتر جواب داده (بيشتر گرافيک مهمه و آينده بازيها هم به سمت چهار هسته اي هستش) در قيمت برابر بنده چهارهسته اي رو پيشنهاد مي کنم.