PDA

مشاهده نسخه کامل : حادثه ای که نزدیک بود به فاجعه تبدیل شده

lorn
02-02-10, 11:52
اقا دیروز اومدیم این خمیر سیلیکو زیر کولر )core contacT( رو عوض کنم یکم ور رفتم یه دفع Cpu در حالت که قفل مادر برد باز نبود درامد از جا ولی بازم کولر گیر بو خلاصه با 1000000000000000000 بد ختی کولر که cpu بهش چسبیده بود رو جدا کردیم و نزدیک به 100 پایه خم شده بود که رقم بد بختیه بالا رو ضرب در خودش بکنید، ما بدختی کشیدیم نزدیک به 3 ساعت و یاری تمام اعضای خانواده که نور و وایل ریز و درشتش رو اوردن تا ما این رو صاف کردیم و
تونستیم به سختی (اصلا خوب جا نمی رفت ) بزاریم داخل سوکت :1. (4)::1. (11)::1. (5):
از خوشحالی می خواستم سرمو بکوبم به دیوار :1. (12):
تا حالا از شنیدن بوق سیستم اینقدر خوشحال نشده بودم :1. (12):

طبق پیش امد بالا چند تا تو صیه به بچه های کم تجربه تر و چند تا سوال از بچه های که تجربه بیشتری دارند :

توصیه ها :
1. اگه دنبال اور کلاک 24/7 هستید حتما از خمیر درجه یک استفاده کنید
2. قبل استفاده از خمیر حتما این تاپیک رو مطالعه کنید Only the registered members can see the link

دلایلش :
این که بنده چون از سیستم با کلاک 3700-4000 استفاده می کنم بعد مدتی خمیرتون بد جوری در اثر گرم و سرد شدن خشک یا حالت بدی پیدا می کنه و بساد گی جدا نخواهد شد
اگه خمیر نا مرغوب باشه زیر این فشار خشک می شه بعد سرد شدن مثل ماله من اگه یکم هم زیاد استفاده کنید که دیگه واویلاست .
بنده خودم با سیشوهار 20 دقیقه گرم کردم cpu و کولینگ رو تا بلاخره یکم شل شد و به سختی جدا شد.

سوالات :
1. جنس دقیق پایه های cpu از چیه ؟
2. اگه بشکن قابل تعمیر هست ؟
3. بهترین خمیر سیلیکون موجد در بازار رو معرفی کنید

cpu : Atlon II 250 X2

Curtis
02-02-10, 16:30
جنسش الیاژی از طلا و مس فکر میکنم باشه
در صورتی که بشکنه به سختی تعمیر میشه یا شایدم اصلا نشه
من یه سی پی یو 2.4 سوکت 478 داشتم یکی از پایه هایه کناریش شکست دادم برام درستش کردن
ولی در مورد پایه های وسطی نمیدونم

MicroSystem
02-02-10, 16:31
بعضي خميره ها هم خميرند هم چسب
مثل اونائي كه روي چيپهاي رم گرافيك و .. ميزنن
اشتباها شما از اين خميرها استفاده نكرديد

Curtis
02-02-10, 16:42

بله با توجه به حرف MicroSystem عزیز
بله یکسری از این خمیرها هستن که البته اسم صحیحشون چسب سیلیکونه
مادریران در بعضی از سیستمهایی که به نام نینجا و سامورایی بود روی cpu از این چسبا استفاده میکرد که خودم
وقتی اومدم cpu رو ازش جدا کنم یک از پایه هاش شکست و دو سه تاش خم شد

JEskandari
02-02-10, 20:01
اگه از خمیر همراه CoreContact استفاده کرده باشند فکر نکنم چسب سلیکون بوده.
من چندبار زمانی که از خمیرهای سلی******** سه کیلو 1000 تومانی ها که پنیر ازشون بهتر بود استفاده کرده یودم این اتفاق افتاد. ولی برای من خوسبختانه پایه ها نشکست.

javadshahvand
02-02-10, 20:15
اقا دیروز اومدیم این خمیر سیلیکو زیر کولر )core contacT( رو عوض کنم یکم ور رفتم یه دفع Cpu در حالت که قفل مادر برد باز نبود درامد از جا ولی بازم کولر گیر بو خلاصه با 1000000000000000000 بد ختی کولر که cpu بهش چسبیده بود رو جدا کردیم و نزدیک به 100 پایه خم شده بود که رقم بد بختیه بالا رو ضرب در خودش بکنید، ما بدختی کشیدیم نزدیک به 3 ساعت و یاری تمام اعضای خانواده که نور و وایل ریز و درشتش رو اوردن تا ما این رو صاف کردیم و
تونستیم به سختی (اصلا خوب جا نمی رفت ) بزاریم داخل سوکت :1. (4)::1. (11)::1. (5):
از خوشحالی می خواستم سرمو بکوبم به دیوار :1. (12):
تا حالا از شنیدن بوق سیستم اینقدر خوشحال نشده بودم :1. (12):

طبق پیش امد بالا چند تا تو صیه به بچه های کم تجربه تر و چند تا سوال از بچه های که تجربه بیشتری دارند :

توصیه ها :
1. اگه دنبال اور کلاک 24/7 هستید حتما از خمیر درجه یک استفاده کنید
2. قبل استفاده از خمیر حتما این تاپیک رو مطالعه کنید Only the registered members can see the link

دلایلش :
این که بنده چون از سیستم با کلاک 3700-4000 استفاده می کنم بعد مدتی خمیرتون بد جوری در اثر گرم و سرد شدن خشک یا حالت بدی پیدا می کنه و بساد گی جدا نخواهد شد
اگه خمیر نا مرغوب باشه زیر این فشار خشک می شه بعد سرد شدن مثل ماله من اگه یکم هم زیاد استفاده کنید که دیگه واویلاست .
بنده خودم با سیشوهار 20 دقیقه گرم کردم cpu و کولینگ رو تا بلاخره یکم شل شد و به سختی جدا شد.

سوالات :
1. جنس دقیق پایه های cpu از چیه ؟
2. اگه بشکن قابل تعمیر هست ؟
3. بهترین خمیر سیلیکون موجد در بازار رو معرفی کنید

cpu : Atlon II 250 X2

اول اینکه خمیر شما مرغوب نبوده و خیلی وقت بوده که تعویض نکردی و چسبیده به هیت سینگ شما راحت میتونستی پیچ گوشتی رو بندازی لبه پردازنده از جاش کنده میشد

دوم اینکه اگر یکی از پایه های پردازنده ات شکسته شد 3تا دونه از رشته سیم افشان به اندازه پایه پردازنده بزار داخل سوراخی که اون پایه شکسته جا میره ،حل میشه(البته این شامل پردازنده های 478 هست برای پردازنده های 775 پیش نیومده امتحان کنم

lorn
02-02-10, 21:47
با سلام خدمت بچه های گل فروم

بله با توجه به حرف MicroSystem عزیز
بله یکسری از این خمیرها هستن که البته اسم صحیحشون چسب سیلیکونه
مادریران در بعضی از سیستمهایی که به نام نینجا و سامورایی بود روی cpu از این چسبا استفاده میکرد که خودم
وقتی اومدم cpu رو ازش جدا کنم یک از پایه هاش شکست و دو سه تاش خم شد

دوستان چسب سیلیکون نیست مطئنم چون وقتی با فن ستوک 200 mhz بیشتر اور نمی کردم این مثله ÷یش نیومده بود بنظر من خمیر نا مرغوب در اور های بالا ی 500mhz این عکس العمل رو نشون می دن البته اگه 24/7 اور داشته باشین

گه از خمیر همراه CoreContact استفاده کرده باشند فکر نکنم چسب سلیکون بوده.
من چندبار زمانی که از خمیرهای سلی******** سه کیلو 1000 تومانی ها که پنیر ازشون بهتر بود استفاده کرده یودم این اتفاق افتاد. ولی برای من خوسبختانه پایه ها نشکست

می خواستم امتحان کنم خمیر سیلیکون ها رو یعنی می خواستم ببینم خمیر خودش چقدر از اینا سرتر هست
تو انتقال حرارت که 1-2 درجه با او خمیر اشغالیه بیشتر فرق نداره ولی تو دوام فکر می کنم دوام و کیفیت بهتری دازه

اول اینکه خمیر شما مرغوب نبوده و خیلی وقت بوده که تعویض نکردی و چسبیده به هیت سینگ شما راحت میتونستی پیچ گوشتی رو بندازی لبه پردازنده از جاش کنده میشد

والا با توضیحاتی که در پست اول دادم من 1 ماه کولر رو خریدم و 1 ماه گذشته از اخرین بازدید
ولی جوری چسبیده بود چاقو نمی رفت لاش که اهرم کنم فکر می کنم اگه با پیچگوشتی می زدم لبپر می شد

دوم اینکه اگر یکی از پایه های پردازنده ات شکسته شد 3تا دونه از رشته سیم افشان به اندازه پایه پردازنده بزار داخل سوراخی که اون پایه شکسته جا میره ،حل میشه(البته این شامل پردازنده های 478 هست برای پردازنده های 775 پیش نیومده امتحان کنم

جالب بود نشنیده بودم

دوستان خمیر خوب و بهتر از خمیر خود کولر سراغ ندارید ؟

JEskandari
02-02-10, 22:02
ببین اگه شرکت گرین اون خمیرهای Tuniq TX3 شان اماده شده باشه جزء بهترین خمییرهای دنیا است