سلام دوستان.
خسته نباشید.
متاسفانه چندروزی هست که سیستم من به مشکل خورده.
قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا و درحال لود شدن ویندوز 7 سیستم هنگ میکنه،مجبورم سیستم رو ریست کنم چندبار و اینکه
خاموش کنم و بعد وقتی همه ی اینکارهارو میکنم و بعضی اوقات کابل هارد رو در میارم و روشن میکنم و بعد دوباره خاموش
و کابل رو وصل میکنم سیستم درست میشه.
به نظر خودم مشکلم از هارد هست،نظر شما چیه؟
میتونه از نصب سیستم عامل باشه؟من قبلا xp داشتم و الان 7 .
البته 7 خیلی وقت هست نصبه ولی چندروزیه به این مشکل خوردم.
با تشکر.
Curtis
25-01-10, 23:51
یه بار ویندوز رو عوض کن اگه نشد فکر میکنم مشکل از هارد باشه چون خودم قبلا با ویستا همچین مشکلی داشتم مشکل از هارد بود و با تعویض هارد عوض شد
البته این مشکل دلایل متفوتی داره و تعویض هار راه حل آخره
psat
26-01-10, 00:28
یه بار ویندوز رو عوض کن اگه نشد فکر میکنم مشکل از هارد باشه چون خودم قبلا با ویستا همچین مشکلی داشتم مشکل از هارد بود و با تعویض هارد عوض شد
البته این مشکل دلایل متفوتی داره و تعویض هار راه حل آخره
آخه یکی از دوستانم هم دقیقا همین مشکل رو داره.
من گرافیک و پاور رو تازه عوض کردم.نمیتونه از اینها باشه؟
گرافیک 4890 و پاور 585 گرین.
دوستم مین و cpuش amd هست و گرافیکش geforce.
من مین و cupم intel هست و گرافیکم ati.
تنها وجه اشتراکمون این هست.یعنی تفاوت اینها.
ولی مهم تر از این اینکه هردو اول xp داشتیم و بعد 7 نصب کردیم.
وقتی هارد نو رو روش 7 نصب میکنی ،خودش یه پارتیشن ایجاد میکنه اول و بعد پارتیشن اصلی رو درست میکنه و 7 رو
روش نصب میکنه.
در صورتی که ما این پارتیشن رو نداریم و پارتیشن c رو روش 7 نصب کردیم. از این نیست؟
هاردم هم سامسونگ هست و گارانتی هم داره.
Curtis
26-01-10, 00:36
برای پارتیشن بندی از بوت xp استفاده کن تا دیگه اون پارتیشن اضافه رو نسازه
ببین درست میشه
psat
26-01-10, 00:40
برای پارتیشن بندی از بوت xp استفاده کن تا دیگه اون پارتیشن اضافه رو نسازه
ببین درست میشه
نه داداش.میگم که او پارتیشن اضافه رو وقتی میسازه مشکلی نداره.
یعنی روی اون سیستم ها مشکلی نداشته.
ولی روی مال ما که نداره مشکل ایجاد شده.
Curtis
26-01-10, 00:43
امکان نداره مشکل از نبودن پارتیشن اضافیه باشه چون من از طریق xp پارتیشن بندی میکنم
و اون پارتیشن اضافی رو ندارم و در حال حاضر هم هیچ مشکلی ندارم
psat
26-01-10, 00:50
امکان نداره مشکل از نبودن پارتیشن اضافیه باشه چون من از طریق xp پارتیشن بندی میکنم
و اون پارتیشن اضافی رو ندارم و در حال حاضر هم هیچ مشکلی ندارم
خوب چطوری میتونم تست کنم؟
خوب fdisk که نمیتونم بکنم،آخه 500 گیگ اطلاعات رو چیکار کنم؟
دوباره نصب کردن ویندوز هم برام دیوانه کنندست.حداقل چیزی نزدیک به 40 گیگ برنامه دارم.
همینطور همین مقدار بازی که اگر ویندوز عوض کنم به عبارت دیگه بیچاره میشم.
راه بی دردسرتری هست ؟
Curtis
26-01-10, 00:53
راستش راهی به ذهنم نمیرسه
با یه هارد دیگه امتحان کن ببین میشه
یعنی یه هارد دیگه در کنار هارد خودت
همون ویندوزی رو که رو هاردت نصب کردی رو نصب کن روی هارد دوم .
راستی شما و رفیقتون هردو یه cd ویندوز سون رو نصب کردید
psat
26-01-10, 00:59
راستش راهی به ذهنم نمیرسه
با یه هارد دیگه امتحان کن ببین میشه
یعنی یه هارد دیگه در کنار هارد خودت
همون ویندوزی رو که رو هاردت نصب کردی رو نصب کن روی هارد دوم .
راستی شما و رفیقتون هردو یه cd ویندوز سون رو نصب کردید
نه عزیز.سی دی هامون یکی نبوده.
راستش هارد دم دستم نیست.
ولی زمانی که روی نصب ویندوز میرم و درایو c رو برای اینکار انتخاب میکنم.
زیرش یه هشدار یا ارور میاد که حدودا نوشته windows can not be installed on disk 0 partition 0.
بعد که درایو d رو انتخاب میکنم دیگه این نمیاد.اونجا درایو d به نام disk 0 partition 1 میاد.
Curtis
26-01-10, 01:10
حجم درایوی که برای نصب انتخاب کردید چقدره
امکان داره مشکل از cd ویندوز باشه
psat
26-01-10, 01:12
حجم درایوی که برای نصب انتخاب کردید چقدره
امکان داره مشکل از cd ویندوز باشه
آها یادم رفت بگم.
والا با این سی دی روی حداقل 10 تا سیستم ویندوز نصب کردم که متاسفانه تمامشون نو بودن ولی تا الان هیچ مشکلی نداشتن.
درایو c رو 55 دادم و بقیه 102
روی اون سیستم های نو هم c رو 50 دادم و بقیه 104.
Curtis
26-01-10, 01:14
والا نمیدونم چی بگم
یه ویندوز پرتابل جور کن با اون یه تست بزن ببین بوت میشه(سون)
AMD>INTEL
26-01-10, 09:30
یک کاری کن تمام قطعات آنبرد مثل کارت شبکه و صدا و پورتها رو دیسیبل کن ببین نصب میشه . مودم دیال اپ هم اگر داری در بیار
psat
26-01-10, 13:59
یک کاری کن تمام قطعات آنبرد مثل کارت شبکه و صدا و پورتها رو دیسیبل کن ببین نصب میشه . مودم دیال اپ هم اگر داری در بیار
والا از دیروز هنگ نکرده.اینجوریه،بعد از چندروز دوباره قاطی میکنه.
Computex
26-01-10, 14:23
سلام.
با توجه به اینکه شما میگید مدت زیادی هست که ویندوز نصبه ولی تازگیا به این مشکل برخوردید ، پیشنهاد من اینه که از طریق System Restore ویندوز رو به زمان قبل از ایجاد این مشکل ببرید.
ضمن اینکه اگه امکانش براتون هست حتما ویندوز رو آپدیت کنید.
موفق باشید.
AMD>INTEL
26-01-10, 14:35
یکی از درایورها احتمال داره کانفیلیت میکنه
psat
26-01-10, 17:02
سلام.
با توجه به اینکه شما میگید مدت زیادی هست که ویندوز نصبه ولی تازگیا به این مشکل برخوردید ، پیشنهاد من اینه که از طریق System Restore ویندوز رو به زمان قبل از ایجاد این مشکل ببرید.
ضمن اینکه اگه امکانش براتون هست حتما ویندوز رو آپدیت کنید.
موفق باشید.
سلام.
والا خیلی تغییرات دادم،از اونطرف هم یادم نیست از کی اینطور شد.
آپدیت ها (فیکس ها ) رو کامل انجام دادم.
ولی میخوام بدونم قسمتی که در نصب 7 هست به نام update رو اگر انجام بدم میتونه تاثیر داشته باشه؟
بالاخره یکسری فایلها جدید جایگزین میشه و احتمالا مشکل حل بشه.
اونبار که دیدم باید داخل خود 7 از طریق cd این کار رو کرد.
حالا مراحلش رو دقیق ندیدم ولی نمیدونم که برنامه ها و فایل هام رو از بین میبره یا نه؟!
یکی از درایورها احتمال داره کانفیلیت میکنه
مرسی دوست عزیز.
حالا چاره ی این کار چی هست ؟اگر اینطور باشه با چی درست میشه؟
hassanshaikhi
26-01-10, 18:48
وقتی که هنگ کرد ببین توی Safe mode و disacle driver signature enforcement هم هنگ میکنه یا نه؟!
psat
26-01-10, 23:30
وقتی که هنگ کرد ببین توی Safe mode و disacle driver signature enforcement هم هنگ میکنه یا نه؟!
توی safe mode هم هنگ میکنه.
اونیکی رو نمیدونم.
Computex
27-01-10, 00:53
سلام. دو تا راه حل میگم که توسط اون تقریبا میتونید بفهمید مشکل از کجاست:
برای اینکه مشکل رو بتونید تا حدود زیادی پیدا کنید ، همانند عکس زیر روی Start کلیک کرده و در قسمت Search گزینه ی Reliability رو نوشته و گزینه ی View Reliability History کلیک کنید. ( مطابق عکس زیر )
Only the registered members can see the link
با این کار پنجره ای همانند تصویر پایین برای شما باز خواهد شد. اما معنی این خط و سایر طبقه بندی ها چیست؟! روی نمودار خطی رو مشاهده می کنید. سمت راست نمودار اعداد 1 و 5 و 10 نوشته شده. به طور کلی هرچه این نمودار به عدد 10 نزدیک تر باشه ، معنیش اینه که ویندوز شما خوب داره کار میکنه و هرچه به 1 نزدیکتر باشه ، بدین معنی خواهد بود که ویندوز شما پایداری مناسبی نداره و باید عوض بشه یا مشکلاتش مرتفع بشه.
در همون عکس بالا زیر نمودار ، یک طبقه بندی ملاحظه میکنید که به 5 طبقه تقسیم شده. به ترتیب از بالا به پایین این طبقات عبارتند از :
1. نصب یا پاک کردن نرم افزار ( Software (Un)Installs )
2. خرابی در برنامه ( Application Failure )
3. خرابی سخت افزاری ( Hardware Failure )
4. خرابی ویندوز ( Windows Failure )
5. خرابی متفرقه ( Miscellaneous Failure )
حالا شما می تونید با توجه به تاریخ ببینید خطای رخ داده که منجر به ریست شدن سیستم شده در چه سطحی از سیستم ( نرم افزار یا ویندوز یا درایور یا سخت افزار ) رخ داده و از این طریق قطعه ی معیوب رو پیدا کنید.
روش دوم که گزارش کاملتری رو به شما میده ، استفاده از Event Viewer هست. برای این پس از اولین ریست ناگهانی ، مطابق عکس زیر عمل کنید:
1.
2.
با باز کردن Event Viewer ، از پانل سمت چپ گزینه Application رو انتخاب کرده و از پنل سمت راست گزینه ی Filter Current Log … را انتخاب کنید ( مطابق عکس زیر )
در پنجره ی باز شده در قسمت Logged گزینه ی Past 24 hour را انتخاب کنید ( در صورتی که کمتر از 24 ساعت از رخ دادن خطا گذشته باشه ) سپس در قسمت Event Level همانند عکس بالا گزینه های Critical و Error و Warning رو تیک زده و پنجره را تائید کنید. در اینجا میتوانید لیست برنامه هایی که در این مدت به خطا بر خورده اند ( نشان داده شده با ضربدر قرمز رنگ ) مشاهده کرده و با دبل کلیک روی هر کدام توضیح یا راهنمایی در رابطه با آن ببینید و یا کد خطا را برداشته و از طریق گوگل راه حلی برای آن در سایت مایکروسافت بیابید.
سپس دوباره از پانل سمت چپ گزینه سیستم رو هم انتخاب کرده و همان کارها رو برای اون انجام داده تا خطاهای رخ داده در سطح سیستم عامل را ملاحظه کنید.
امیدوارم که مفید واقع بشه.
موفق باشید.
rezaaghili
27-01-10, 01:16
مگه دو هارد داری شما؟
psat
28-01-10, 00:06
سلام. دو تا راه حل میگم که توسط اون تقریبا میتونید بفهمید مشکل از کجاست:
برای اینکه مشکل رو بتونید تا حدود زیادی پیدا کنید ، همانند عکس زیر روی Start کلیک کرده و در قسمت Search گزینه ی Reliability رو نوشته و گزینه ی View Reliability History کلیک کنید. ( مطابق عکس زیر )
با این کار پنجره ای همانند تصویر پایین برای شما باز خواهد شد. اما معنی این خط و سایر طبقه بندی ها چیست؟! روی نمودار خطی رو مشاهده می کنید. سمت راست نمودار اعداد 1 و 5 و 10 نوشته شده. به طور کلی هرچه این نمودار به عدد 10 نزدیک تر باشه ، معنیش اینه که ویندوز شما خوب داره کار میکنه و هرچه به 1 نزدیکتر باشه ، بدین معنی خواهد بود که ویندوز شما پایداری مناسبی نداره و باید عوض بشه یا مشکلاتش مرتفع بشه.
در همون عکس بالا زیر نمودار ، یک طبقه بندی ملاحظه میکنید که به 5 طبقه تقسیم شده. به ترتیب از بالا به پایین این طبقات عبارتند از :
1. نصب یا پاک کردن نرم افزار ( Software (Un)Installs )
2. خرابی در برنامه ( Application Failure )
3. خرابی سخت افزاری ( Hardware Failure )
4. خرابی ویندوز ( Windows Failure )
5. خرابی متفرقه ( Miscellaneous Failure )
حالا شما می تونید با توجه به تاریخ ببینید خطای رخ داده که منجر به ریست شدن سیستم شده در چه سطحی از سیستم ( نرم افزار یا ویندوز یا درایور یا سخت افزار ) رخ داده و از این طریق قطعه ی معیوب رو پیدا کنید.
روش دوم که گزارش کاملتری رو به شما میده ، استفاده از Event Viewer هست. برای این پس از اولین ریست ناگهانی ، مطابق عکس زیر عمل کنید:
1.
2.
با باز کردن Event Viewer ، از پانل سمت چپ گزینه Application رو انتخاب کرده و از پنل سمت راست گزینه ی Filter Current Log … را انتخاب کنید ( مطابق عکس زیر )
در پنجره ی باز شده در قسمت Logged گزینه ی Past 24 hour را انتخاب کنید ( در صورتی که کمتر از 24 ساعت از رخ دادن خطا گذشته باشه ) سپس در قسمت Event Level همانند عکس بالا گزینه های Critical و Error و Warning رو تیک زده و پنجره را تائید کنید. در اینجا میتوانید لیست برنامه هایی که در این مدت به خطا بر خورده اند ( نشان داده شده با ضربدر قرمز رنگ ) مشاهده کرده و با دبل کلیک روی هر کدام توضیح یا راهنمایی در رابطه با آن ببینید و یا کد خطا را برداشته و از طریق گوگل راه حلی برای آن در سایت مایکروسافت بیابید.
سپس دوباره از پانل سمت چپ گزینه سیستم رو هم انتخاب کرده و همان کارها رو برای اون انجام داده تا خطاهای رخ داده در سطح سیستم عامل را ملاحظه کنید.
امیدوارم که مفید واقع بشه.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز.
خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت.عجب بخش جالبی رو بهم معرفی کردی،فوق العادست.
من حدودا توی بخش اول به چندروز پیش نگاه کردم یه مشکلی رو دیدم که احتمال زیاد همین هست.
ولی چیزای دیگه هم هست،راستش این چندروز یه مشکلی برام پیش اومده زیاد نمیتونم به مشکل سیستمم
بپردازم ولی حتما دقیقتر چک میکنم.
ولی اون مشکل که گفتم این هست:
windows failed to start because of a problem with the hard disk.
An error on the hard disk prevented Windows from starting.
همون حدسی هست که میزدم.
حالا باید ببینم این مشکل از کجاست و به چه دلیلی هست.
اگر هاردم مشکل داره که ببرمش برای گارانتی و اگرم نه که باید درستش کنم.
باز هم از کمک بسیار بسیار مفیدتون متشکرم :give_rose:
AMD>INTEL
28-01-10, 09:22
پیغامی که الان داده برای هارد هست .
psat
28-01-10, 14:44
پیغامی که الان داده برای هارد هست .
آره میدونم.ولی چیه هارد؟چیش مشکل داره؟
از کجا میشه مشکلش رو فهمید؟
برنامه ای چیزی برای تست هست؟
javadshahvand
28-01-10, 15:34
آره میدونم.ولی چیه هارد؟چیش مشکل داره؟
از کجا میشه مشکلش رو فهمید؟
برنامه ای چیزی برای تست هست؟
احتمالاً پاور قبلی شما مشکل داشته و روی هارد اثر گذاشته با HD Tune (Only the registered members can see the link)یک تست از هارد بزار
psat
28-01-10, 19:22
احتمالاً پاور قبلی شما مشکل داشته و روی هارد اثر گذاشته با HD Tune (Only the registered members can see the link)یک تست از هارد بزار
سلام.
من تست هاش رو انجام دادم.
حدودا نرمال بود و مشکلی نداشت.
فقط تنها موردی که بود در این قسمت بود که اون هم عکسش رو میذارم الان.
(Only the registered members can see the link)
psat
31-01-10, 12:38
سلام.
دوستان عزیز کسی نبود؟
این ارور رو چیکارش کنم بالاخره من ؟
Pure Wisdom
19-05-12, 10:28
درود من با این مشکل برخورد کردم علتش چی؟کامپیوترم موقع بالا اومدن هنگ میکنه خودم باید چند بار(7 8 بار) دکمه reset رو بزنم تا ویندز بالا بیاد ولی دوباره چند روز بعد سیستم هنگ میکنه System
- Provider
[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 2 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000000000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2012-05-19T05:23:36.006809600Z EventRecordID 36938 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 8 Channel System Computer Lord-PC - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventData BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress false PowerButtonTimestamp 0