فکر نمی کنم نیازی به توضیح باشه از این گجت ها میتونید برای زیبا سازی و دسکتاپ و راحتی کارتون استفاده کنید
Rapidshare.
Only the registered members can see the link
Hotfile
MoBiN.R
25-01-10, 17:55
میشه اسم گجت ها و کارشونو بزارید
javadshahvand
25-01-10, 18:14
میشه اسم گجت ها و کارشونو بزارید
Gadget چیست ؟
Gadget به وسایل کوچک مکانیکی و یا الکترونیکی ( ویا نرم افزاری ) گفته میشود که اغلب اندازه ای کوچک دارند و دارای کاربرد زیاد و خاص در زندگی هستند.
به عبارت دیگر وسایلی که برای انجام کارها مفید و پرکاربرد هستند را Gadget می نامند.
گجت ها رو میتونید با راست کلیک کردن روی دسکتاپ و انتخاب گزینه Gadgets پیدا کنید!
همچنین با کلیدهای میانبر Start+G هم قابل نمایش بر روی پنجره های دیگر هستند.
D J V A H I D
25-01-10, 21:12
برنامه اسم خاصی نداره از توی این سی دی های کینگ بکشیم بیرون ؟ من فعلا امکان دانلود حجم بالا ندارم ... :1. (27):
MoBiN.R
25-01-10, 21:39
Gadget چیست ؟
Gadget به وسایل کوچک مکانیکی و یا الکترونیکی ( ویا نرم افزاری ) گفته میشود که اغلب اندازه ای کوچک دارند و دارای کاربرد زیاد و خاص در زندگی هستند.
به عبارت دیگر وسایلی که برای انجام کارها مفید و پرکاربرد هستند را Gadget می نامند.
گجت ها رو میتونید با راست کلیک کردن روی دسکتاپ و انتخاب گزینه Gadgets پیدا کنید!
همچنین با کلیدهای میانبر Start+G هم قابل نمایش بر روی پنجره های دیگر هستند.
دوست عزیز نگفتم گجت رو تعریف کنید . گفتم اسم گجت هایی که توی این مجموعه هست رو بزارید . باید پکیج رو دانلود کنیم حتما تا ببینیم توشون چه گجت هایی هست
javadshahvand
26-01-10, 10:38
باید پکیج رو دانلود کنیم حتما تا ببینیم توشون چه گجت هایی هست
حتماً باید اینکار رو بکنید
Computex
26-01-10, 14:37
یه توصیه! بیش از 90 درصد این گجت ها جالب نیستن! در ضمن این گجت ها بر روی سایت مایکروسافت قرار داره و شما می تونید به صورت رایگان بهتریناش رو دانلود کنید. توصیه میکنم به جای دانلود این حجم سنگین ، به لینک زیر یه سری بزنید:
این گجت ها هم بر روی ویستا و هم بر روی 7 قابل نصب هستند.
javadshahvand
26-01-10, 15:29
164 Premium Gadget for Windows 7
164 Gadget for Windows 7. Gadgets are miniature applications that display one or the other information, as well as simplifying certain tasks. Here are collected the various players, minigames, gadgets to view the exchange rate, katirovok stocks, weather, loading of system resources, monitoring traffic, gadgets, the most popular search engines, e-mail clients and gadgets for sending SMS and more.
To install simply copy the folder with the gadgets in the "Program Files - Windows Sidebar", agree to merge folders and get 8 pages of gadgets to almost any taste and color.