PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل Standby با مادربورد p55 گیگابایت

kahn
23-01-10, 15:20
سلام.من یه سیستم که مادربوردش giga-p55-ud3l-tpm خردم.حالا به یه مشکل کوچولو بر خوردمه.وقتی که میخام سیستم رو روی استندبای بزارم سیستم خاموش میشه و روی استندبای نمیره.لطفا کمک کنید وبگین مشکل از چیه؟

PUMAOC
23-01-10, 17:21
سلام
فکر کنم بیشتر مشکل شما نرم افزاری باشه تا سخت افزاری ... :lol:

یه کم با تنزیماتش ور برو شاید درست شه.
اگر درست نشد یه تاپیک جدا باز کن .. بهتره

roben
23-01-10, 19:35
بایوس را اپدیت کنید
من برای یکی از دوستان ud3p کار کردم این مشکلو داشت با اپدیت به f5 درست شد البته اون مین مشکل زیاد داشت :whistle:

N@VID
23-01-10, 20:32
سلام :

توهم ندید !!! :1. (27)::1. (27)::1. (27):

بصورت دیفالت و پیشفرص در بایوس مادربرد قسمت پاور بشکلی تنظیم شده که حالت خواب آماده به کار رو
بصورت قطع برق انجام می ده و باید تنظیم بشه ...
ربطی هم به آپ دیت و مشکلات سخت افزاری نداره ، در ضمن این مشکل به حساب نمی یاد و یک تنظیم خاص
می باشد ...

Only the registered members can see the link

'گزینه ACPI Suspend Type رو انتخاب کنید تا کادر مربوطه باز بشه ...

اگر روی حالت S1(POS باشه بعد از فشردن کلید استندی بای به حالت خواب آماده به کار می ره
اگر روی حالت S3(STR باشه بعد از فشردن کلید استند بای به حالت قطع برق رفته و سیستم کاملا خاموش مییشه

شما مادربردت روی حالت S3(STR است و باید روی حالت S1(POS تنظیم شود

Only the registered members can see the link

mohammad1985
24-01-10, 00:38
یه توضیحی من اضافه کنم به صحبت نوید این حالت خاموشی سیستم نیست ! بلکه نوع تکامل یافته تر استندبای هست که در این حالت مصرف برق کمتره و درضمن تمام قسمتهای سیتم به جز مواردی محدودی از جمله رم خاموش میشن و در این حالت با فشار یک کلید یا فشردن دکمه پاور بلافاصله در ویندوز خواهید بود من پیشنهاد می کنم از همین حالت استفاده کنید .

N@VID
24-01-10, 01:05
یه توضیحی من اضافه کنم به صحبت نوید این حالت خاموشی سیستم نیست ! بلکه نوع تکامل یافته تر استندبای هست که در این حالت مصرف برق کمتره و درضمن تمام قسمتهای سیتم به جز مواردی محدودی از جمله رم خاموش میشن و در این حالت با فشار یک کلید یا فشردن دکمه پاور بلافاصله در ویندوز خواهید بود من پیشنهاد می کنم از همین حالت استفاده کنید .

سلام :

با تشکر از محمد جان بابت تکمیل عرایض بنده ، البته توجه داشته باشید که در این حالت سرعت آماده به کار شدن
سیستم به نسبت زمان استندبای بیشتر خواهد شد ...
من روی سیستم خودم تست کردم و به این نتیجه رسیدم که حداقل سیستم من توی این حالت پس از آماده به کار شدن بسیار کند می شود !:1. (28): من به شخصه حالت S3(STR رو توصیه نمی کنم

فکر کنم برای خواب کوتاه از استندی بای و برای خواب زیاد از همون hibernate استفاده کنید بهتره ...

Computex
24-01-10, 02:59

با تشکر از محمد جان ،پیشنهاد بنده هم اینه که از همین روش استفاده کنید. چون در اون حالت فن های سیستم شما روشن میمونه و برق نسبت به این روش بیشتر مصرف میشه. البته من برای استفاده از این روش مشکل نوید جان رو ندارم! به هر حال شما هم اگه برای این روش مشکل خاصی ندارید ، بهتر هست تغییرش ندید.

موفق باشید.

AMD>INTEL
24-01-10, 08:36
دو حالت هست . حالت s3 استندبای بصورت کامل هست ولی در حالت s1 تقریبا استندبای بصورت ساده

reza76622201
24-01-10, 08:59
فرمايش جناب N@vid و بهادر جان تاييد ميشه.
کافيه توي باياس گزينه Power on suspend رو از S1 به S3 تغيير بديد.