PDA

مشاهده نسخه کامل : تست قطعات

satelliteir
20-01-10, 22:57
با سلام
چطور از سلامت قطعات در کیس اطمینان پیدا کنیم؟
الان کیس جدید که گرفتم 1.5 هست داره کار میکنه
مثل ماشین که چک میشه هر چند وقت :Love-ssa~! (1):
این رو چطوری چک کنیم؟ نرم افزاری هست؟

nima_hl
21-01-10, 00:28
با سلام

سلام

ببین عزیز اگر مشکلی داشتی از نظر سخت افزار یا نرم افزار خودش رو نشون میداد ( کرش ، صفحه مرگ و ..... )

ولی اون چیزی که توی سیستم مثل روغن درون موتور و آب درون رادیاتور مهمه و ممکنه برای شما ایجاد مشکل در آینده بکنه میزان و ریپل برق خروجی از پاورتون هستش

اونها رو باید با ولتمتر و اسیلوسکوپ تست کنید :give_rose:

am2
21-01-10, 07:10
سلام

اونها رو باید با ولتمتر و اسیلوسکوپ تست کنید :give_rose:

اینم در عمل نشدنیه اگرم بشه برای افراد بسیار معدودی امکان پذیره

به نظر من برای سیستم هیچ کاری نمیشه کرد تا موقعی که به مشکل بر بخوره
یکی از ایزار برای تست هم دیباگر میباشد

Only the registered members can see the link

reza76622201
21-01-10, 07:46
با سلام

سلام دوست عزيز.
تا وقتي که رفتار مشکوکي از سيستم نظير کند بودن هنگ کردن و رفتارهاي غير نرمال از سيستم نديديد نيازي نيست به سلامتيش شک کنيد.
اما هميشه واسه سلامتي سخت افزار هر از چندي سيستم رو خاک گيري و سرويس کنيد.(تمام قسمتهاي که داراي فن هستند )
واسه سلامتي نرم افزاري يه آنتي ويروس نصب کرده و هميشه سعي کنيد اون رو آپديت کنيد.
اگر اينترنت کار ميکنيد حتما يه نرم افزار Internet Security و Firewall نصب کنيد.
توي باياستون اگر دماي Shutdown يا Alarm رو تنظيم کنيد.

و ....
سوالي بود در خدمتم.
:11():

satelliteir
21-01-10, 10:10
سلام دوست عزيز.
تا وقتي که رفتار مشکوکي از سيستم نظير کند بودن هنگ کردن و رفتارهاي غير نرمال از سيستم نديديد نيازي نيست به سلامتيش شک کنيد.
اما هميشه واسه سلامتي سخت افزار هر از چندي سيستم رو خاک گيري و سرويس کنيد.(تمام قسمتهاي که داراي فن هستند )
واسه سلامتي نرم افزاري يه آنتي ويروس نصب کرده و هميشه سعي کنيد اون رو آپديت کنيد.
اگر اينترنت کار ميکنيد حتما يه نرم افزار Internet Security و Firewall نصب کنيد.
توي باياستون اگر دماي Shutdown يا Alarm رو تنظيم کنيد.

و ....
سوالي بود در خدمتم.
:11():
عزیز
نحوه تنظیم دما در بایوس چگونه میباشد با سپاس

AMD>INTEL
21-01-10, 10:16
شما برنامه hwmonitor بگیرید و دما و ولتاژ ها رو چک کنید .

reza76622201
21-01-10, 10:32
عزیز
نحوه تنظیم دما در بایوس چگونه میباشد با سپاس

دوست عزيز. در ابتدا که سيستم رو روشن مي کنيد با فرشدن کليد Delete ( در برخي مادربوردها F2) وارد محيط باياس شده و گزينه PC Health Status رو انتخاب و اونجا تمامي تنظيمات مربوطه ميبينيد و مي تونيد به دلخواه تنظيم کنيد. دماي CPU هم همونجا مي تونيد ببينيد.
(ضمن عرض پوزش براي تشکر کردن زدن کليد مربوطه در اپيين پستها کافيه عزيز)

سوالي بود در خدمتم.

satelliteir
21-01-10, 10:52
دوست عزيز. در ابتدا که سيستم رو روشن مي کنيد با فرشدن کليد Delete ( در برخي مادربوردها F2) وارد محيط باياس شده و گزينه PC Health Status رو انتخاب و اونجا تمامي تنظيمات مربوطه ميبينيد و مي تونيد به دلخواه تنظيم کنيد. دماي CPU هم همونجا مي تونيد ببينيد.
(ضمن عرض پوزش براي تشکر کردن زدن کليد مربوطه در اپيين پستها کافيه عزيز)

سوالي بود در خدمتم.
بله تا pc lealth چند بار رفتم
فقط تنظیمات اونجا چطوری هست؟ p31 هست مادر بورد با تشکر

reza76622201
21-01-10, 11:07
عزيز گزينه CPU Temrature Warning رو روش که Enter کنيد دماي هشدار CPU رو مي تونيد تنظيم کنيد.
CPU TEmrature Shut down هم دمايي که اگر CPU به اون برسه سيستم هنگ مي کنه يا خاموش ميشه که آسيب به CPU نرسه که مثل مورد قبل قابل تنظيمه.
(شايد اين دو عبارت عينا نباشه اما مشابه همينه)
سوالي بود در خدمتم.

satelliteir
21-01-10, 11:17
عزيز گزينه CPU Temrature Warning رو روش که Enter کنيد دماي هشدار CPU رو مي تونيد تنظيم کنيد.
CPU TEmrature Shut down هم دمايي که اگر CPU به اون برسه سيستم هنگ مي کنه يا خاموش ميشه که آسيب به CPU نرسه که مثل مورد قبل قابل تنظيمه.
(شايد اين دو عبارت عينا نباشه اما مشابه همينه)
سوالي بود در خدمتم.
داداش عزیز به نظرتون دما ها رو روی چند بزارم بهتره؟

AMD>INTEL
21-01-10, 11:18
از طریق برنامه ائی که معرفی کردم بدون مراجعه به بایوس دما رو چک کنید . دمائی که سیستم تو ویندوز درست تر از زمانیکه تو بایوس هست به دلیل تو ویندوز از پردازنده و بقیه قطعات استفاده میشه

reza76622201
21-01-10, 11:30
داداش عزیز به نظرتون دما ها رو روی چند بزارم بهتره؟

80 درجه مناسبه.

reza76622201
21-01-10, 11:32
از طریق برنامه ائی که معرفی کردم بدون مراجعه به بایوس دما رو چک کنید . دمائی که سیستم تو ویندوز درست تر از زمانیکه تو بایوس هست به دلیل تو ویندوز از پردازنده و بقیه قطعات استفاده میشه

اميد جان. ايشون واسه تنظيم دماي Alarm و Shutdown مجبورن که برن توي باياس.
اما فرمايش شما کاملا درسته که دماي پردازنده وقتي سيستم عامل لود شده و در حال کاره واقعي تره.

AMD>INTEL
21-01-10, 11:50
میدونم دوست من . برای چک کردن دما گفتم .

satelliteir
21-01-10, 12:26
با سلام
بچه ها من خیلی علاقه به یادگیری و سخت افزار کامپیوتر دارم.
به نظر شما چه دوره ای رو بگذرونم؟

javadshahvand
21-01-10, 12:30
با سلام
بچه ها من خیلی علاقه به یادگیری و سخت افزار کامپیوتر دارم.
به نظر شما چه دوره ای رو بگذرونم؟

یه دوره آموزش سخت افزار شرکت سریر سرویس (Only the registered members can see the link) گذاشته که تعمیرکارهای همون جا آموزش میدن برای شروع خوبه

با پیشرفت صنعت IT در ایران و جهان و با توجه به نیاز جامعه در جهت ارتقاء سطح علمی این دانش، شرکت سریر سرویس در نظر دارد با بهره گیری از کادر مجرب واحد تعمیرات خود، کلاس های آموزش تعمیرات سخت افزار را برگزار نماید و تجربه 15 سال حضور درخشان خود در بخش خدمات را به طور مستقیم در مدت کوتاهی از طریق این کلاس ها در اختیار علاقه مندان به این صنعت بگذارد.

در پایان هر دوره به افرادی که موفق به گذراندن آزمون برگزار شده از طرف شرکت سوزوکی (SUZUKI TECHNOLOGY PTE LTD) شوند، مدرک دوره ی مربوطه اعطاء خواهد شد.

کل مباحث دوره آموزشی :

دوره الکترونیک و قطعه شناسی
با توجه به اینکه مطالب تا حد امکان تخصصی ارائه می شود ، در ابتدای دوره، جلسه آموزش مبانی الکترونیک و قطعه شناسی ارائه شده است.
مبانی الکترونیک شامل آشنایی با مقاومت و خازن و دیود و ترانزیستور و آی سی و ... است. در ادامه نحوه پروگرام نمودن کدهای هگزادسیمال آی سی ها، همچنین ایرادیابی و تست قطعات روی برد، کار با datasheet ها و ولتاژگیری قطعات الکترونیکی آموزش داده میشود.

تعمیرات نوت بوک
آشنایی کامل با قطعات مختلف نوت بوک و ارائه تاریخچه ای مختصر در مورد نسل های آن.
نحوه استفاده از Service Manual ها جهت بازکردن و شناخت قطعات نوت بوک.
نحوه تست کلیه قطعات مربوطه مانند باطری ، صفحه نمایش ، درایو ، مادربورد و ..
شناسایی ایرادهای سخت افزاری رایج مانند خرابی LCD و مادربورد ، درایو ، کیبورد و ... همچنین آموزش نحوه رفع عیب آن.
شناسایی عیوب نرم افزاری و آموزش چگونگی رفع آنها مانند: انواع آپگرید بایوس – درایور های به روز و ایرادات مربوط به ویندوز ، پارتیشن بندی و ...

تعمیرات درایو، داپلیکیتور
شناسایی مدیاها و آشنایی با نحوه ذخیره سازهای اطلاعات روی CD, DVD هارد و ...
استفاده از لیزر و مغناطیس جهت حفظ داده ها .آشنایی با اپتیک یا هد لیزری و دیگر قطعات داخل درایو و هارد دیسک، همچنین آموزش ایرادیابی و رفع آنها
داپلیکیتور و نحوه تکثیر مدیا از جمله مهمترین مطالب قابل ذکر اند.

تعمیرات رم
ارائه بحث هایی پیرامون شناخت نسلهای مختلف رم ، پیشرفت تکنولوژی رم، آموزش نکاتی در جهت تشخیص رم ها ی مختلف با باس و ظرفیت مشابه(تایمینگ) ، آشنایی با دستگاه تستر.

تعمیرات فلش و MP3PLAYER
با توجه به شباهت زیاد ساختار داخلی این دو قطعه، بررسی آنها به طور همزمان انجام می گیرد. در این بخش به بررسی ایرادات نرم افزاری، علل عدم شناسایی سیستم و همچنین عوامل عدم نمایش ظرفیت صحیح دستگاه پرداخته و در بخش عملی به کار با قطعات و عیب یابی آنها می پردازیم.

کارتهای گرافیکی
آشنایی با نسلهای مختلف کارتهای گرافیکی ، کارخانه های سازنده چیپهای گرافیک،
تقسیم بندی ایرادات کارتهای گرافیکی به سه بخش : بدون تصویر ، بد تصویر و بدون پاور همچنین ارائه روش حل هر بخش از ایرادات به صورت جداگانه .

لازم به ذکر است تمامی مطالب ذکر شده طی یک دوره آموزش داده خواهد شد.

زمانبندی:

تاریخ شروع کلاس ها: 1 بهمن 1388
ساعات برگزاری کلاس های عادی: 17:30 الی 19:30
ساعات برگزاری کلاسهای فشرده: 14 الی 17
کلاسها در سه بخش جداگانۀ روزهای فرد، روزهای زوج همچنین پنجشنبه و جمعه ها برگزار خواهند شد.
شهریه: مبلغ سیصد هزار تومان
بدیهی است که تشکیل کلاسها بستگی به تکمیل نفرات در دوره مورد نظر دارد.

satelliteir
21-01-10, 12:38
با سلام
کلاس جامعی هست ظاهرا اما من در شیراز هستم.

satelliteir
21-01-10, 17:22
دمای گرافیک زیاد نیست؟

javadshahvand
21-01-10, 19:32
دمای گرافیک زیاد نیست؟

دمای گرافیکت عادیه

reza76622201
26-01-10, 10:15
با سلام
کلاس جامعی هست ظاهرا اما من در شیراز هستم.

به نظر من اگر در شيراز هستيد سعي کنيد به عنوان کارآموز در يکي از شرکتهايي که در اين امور هستند مشغول بشي.
تجربي 100 برابر بهتر از کلاس رفته و راحت ترم هست.

AMD>INTEL
26-01-10, 10:44
کلا تعمیرات قطعه کاملا پیش نیازش الکترونیکه . من خودم هنرستان الکترونیک خوندم . بازم مشگل داشتم تو جاهائی که بحث تخصصی میشه . به مشکل میخورید . تعمیرات به وسایل هم نیاز داره که حداقل 3 تومن هزینش هست . کلا اگر پیش زمینه الکترونیک دارید به سمتش برید .