در ويندوز7، فوق مدير شويد
با تغيير نام يك فولدر جديد در ويندوز7 و افزودن يك پسوند خاص به انتهاي متن آن، ميتوانيد درست در همان نقطه هر كاري كه ميخواهيد با سيستم بكنيد. از تغيير شكل ماوس گرفته تا ايجاد پارتيشن جديد هارددرايو.
اين ترفند همچنين در ويندوز ويستا هم در نگارش 32بيتي كار ميكند و در برخي نگارشهاي 64بيتي آن ايجاد مشكل ميكند. براي ورود به حالت بينقص در ويندوز7 يك فولدر جديد در هر كجاي سيستم كه خواستيد بسازيد و نام آن را به مقدار زير تغيير دهيد:
-470BA7GodMode.{ED
C}01E99712043C-825E-465-54E8
اينكه اين پسوند چطور كار ميكند مشخص نيست. تخمين زده ميشود كه اين عدد پيچيده شناسه گروه فوقمدير باشد. بههرحال اين ترفند جالبي است. در وبسايت Cnet آمده است كه در صورتي كه اين فولدر را در سيستم جستجو كنيد، تمام فايلهاي تنظيمات ويندوز چنين پسوندي دارند. گويا اين پسوندها همانند كليد در پشتي براي مايكروسافت عمل ميكند و بهكمك اين فولدرها ميتواند كنترل سيستمها را در بدترين شرايط نيز بهدست بگيرد.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
منبع (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
18-01-10, 12:24
جالب بود ..... ممنون رفیق
rez
18-01-10, 17:43
اعداد تو پست بالا یکمی بهم خورده
درستش اینه
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C33} or anyname
MicroSystem
19-01-10, 11:19
اعداد تو پست بالا یکمی بهم خورده
درستش اینه
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C33} or anyname
نشد
نميدونم چرا واسه من نميشه
K1LOU
19-01-10, 17:07
نشد
نميدونم چرا واسه من نميشه
با سلام
من هم هر جور امتحان كردم نشد
از دوستاني كه درست كردن تقاضا ميشه راهنمايي كنن
با تشكر
rez
19-01-10, 18:00
نمیدونم والا
واسه من seven-32bit-ultimate هست و این ترفند جواب داد
K1LOU
19-01-10, 18:03
نمیدونم والا
واسه من seven-32bit-ultimate هست و این ترفند جواب داد
ممنون
شما اين اسم رو كپي كردين و روي فولدر جديد گذاشتين يا اينكه خودتون نوشتين . فولدر رو در مسير خاصي درست كردين ؟
نسخه من هم نهايي است ولي هنوز جواب نداده
با تشكر
NVIDIA>ATI
19-01-10, 19:48
برای منم نشد.:1. (28):
MicroSystem
19-01-10, 20:28
ويندوز منم همينه و جواب نداد
وقتي پوشه رو باز ميكنم يه پوشه خالي به همين اسم باز ميشه
ashkan408
19-01-10, 20:56
.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} این عبارتو امتحان کنید، باید بعد از اسم فولدر بزاریدش.
N@VID
19-01-10, 21:46
سلام :
کد صحیح :
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
در دسکتاپ خود ابتدا یک New folder بسازید و نامش را کد بالا قرار دهید !
آیکن :
Only the registered members can see the link
NVIDIA>ATI
19-01-10, 23:07
جواب داد:11():
N@VID
19-01-10, 23:10
سلام :
شما می تونید بجای عبارت GodMode هر اسمی که خواستید بزارید ...
اگر هم نتوانستید ، پس از ساخت می تونید نام رو عوض کنید .
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
MicroSystem
19-01-10, 23:29
كار همه دوستان رو راحت ميكنم
فقط اين فايل رو از حالت rar خارج كنيد
EhsanHF
20-01-10, 09:24
اونجوری که تصور میکنین جواب نمیده . اگه شما با یک یوزر محدود شده یا یک یوزر استاندارد همین فایل رو اجرا کنین ، فقط عملیاتهای عادی و ساده رو میتونین مدیریت کنین . اما اگه فکر میکنین میشه از این طریق یوزر ادمین رو کرک کرد یا کارهای مدیریتی سطح بالا انجام داد ، کمی دارین اشتباه میکنین !
Saeed-Milan
12-02-10, 18:06
هر جا من ميگم برو!
يکي از ويژگيهاي جالب ويندوز7 نوار وظيفه آن است. يکي از آيکونهاي کاربردي موجود در نوار وظيفه آن مربوط به ويندوز اکسپلورر (مديريت فايل ويندوز) است و اگر روي آن کليک کنيد به بخش Library هدايت ميشويد. بهطور دقيقتر، با کليک روي اين آيتم برنامه explorer.exe اجرا ميشود و اين برنامه بهصورت پيشفرض شما را به Library ارجاع ميدهد.
خوب اين براي بعضيها آزاردهنده است و به مرور زمان بعضي از کاربران از گزينه Computer در منوي استارت و يا آيکون My Computer روي صفحه دسکتاپ را به آن ترجيح ميدهند. براي تغيير مسير پيشفرض، مراحل زير را دنبال کنيد:
روي آيکون ويندوز اکسپلورر کليک راست و سپس روي ويندوز اکسپلورر کليک راست کرده و گزينه Properties را انتخاب کنيد. سپس در پنجره ظاهر شده در بخش Target، در جلوي عبارت %windir%\explorer.exe عبارت زير را قرار دهيد:
{20d04fe0-3aea-1069-a2d8-08002b30309d}
اين امر باعث ميشود اگر از اين به بعد روي آيکون ويندوز اکسپلورر کليک کرديد، بهجاي فولدر Library به Computer هدايت شويد. جاي عبارت فوق ميتوانيد يکي از عبارتهاي زير را قرار دهيد که هر کدام شما را بهجاي خاصي هدايت خواهد کرد:
::{48e7caab-b918-4e58-a94d-505519c795dc}
Start Menu Folder
::{7bd29e00-76c1-11cf-9dd0-00a0c9034933}
Temporary Internet Files
::{bdeadf00-c265-11d0-bced-00a0c90ab50f}
Web Folders
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
منبع: (Only the registered members can see the link)
Saeed-Milan
12-02-10, 18:08
نظر دوستان و مدیر این بخش چیه که این تاپیک رو تبدیل کنیم به آموزش ترفند های ویندوز 7 به همین خاطر بود که این پست جدید رو در این تاپیک دادم.
اگر موافق هستید اسم تاپیک رو به یک نام مناسب تغییر بدید ممنون.:Love-PCN~!::love:
...::: Ali :::...
12-02-10, 23:02
.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} این عبارتو امتحان کنید، باید بعد از اسم فولدر بزاریدش.
این کد درسته و جواب میده ، خیلی ها ممکنه به علت به هم ریختی کدها در پستهای قبل اشتباه کرده باشند ...
Saeed-Milan
13-02-10, 07:09
این کد درسته و جواب میده ، خیلی ها ممکنه به علت به هم ریختی کدها در پستهای قبل اشتباه کرده باشند ...
این ها که همش درسته برای وارد کردن درست باید بدونید که همۀ کدها با :: شروع می شن و به { ختم می شن.
Jagvar
13-02-10, 16:17
دوستان هیبرنیت ویندوز 7 رو از کجا میشه غیر فعال کرد؟
اخه 2 گیگابایت از حافظه رو گرفته!
™Ali
13-02-10, 17:12
دوستان هیبرنیت ویندوز 7 رو از کجا میشه غیر فعال کرد؟
اخه 2 گیگابایت از حافظه رو گرفته!
خوبي برادر ؟
اول CMD رو باز كن ! (يا command prompt )
بعد تايپ كن : powercfg -h off
مثل عكس زير :
حالا قسمت Power Options رو باز كن :
تو قسمت Hibernate after مقدارSetting (Minutes) رو به Never تغيير بده ! تو قسمتAllow hybrid sleep مقدار Setting رو به Off تغيير بده ! حالا روي OK كليك كن !
به همين سادگي ! :11():
Saeed-Milan
13-02-10, 17:34
ممنانم برادر علی:11():
دوستان چند تا کلید میانبر که شاید همه بلد باشید ولی می ذارم شاید کسی بلد نبود چون جالبه.
1-اگر می خواهید به نرم افزار های موجود در تسک بار خود با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشید از سمت چپ به راست از کلید های پنجره Windows روی Keyboard با شماره های 1 تا 9 استفاده کنید.
2- اگر می خواهید به Jump List هر یک از نرم افزار های موجود در Task Bar دسترسی داشته باشید از کلید های Windows+Alt +شمار های 1 تا 9 استفاده کنید.
3-اگر می خواهید از بین پنجر های باز بر روی دسکتاپ فقط یکی را ببینید و بقیه را Minimize کنید فقط کافی است که پنجرۀ مورد نظر را نگه داشته و با حرکت سریع موس به چپ و راست تکان دهید.
Jagvar
13-02-10, 17:34
خوبي برادر ؟
اول CMD رو باز كن ! (يا command prompt )
بعد تايپ كن : powercfg -h off
مثل عكس زير :
حالا قسمت Power Options رو باز كن :
تو قسمت Hibernate after مقدارSetting (Minutes) رو به Never تغيير بده ! تو قسمتAllow hybrid sleep مقدار Setting رو به Off تغيير بده ! حالا روي OK كليك كن !
به همين سادگي ! :11():
علی جان دستت درد نکنه راحت شدم :yes:
2 گیگابایت فضا اشغال شده بود:1. (27):
اما جالبیش اینجا بود که کار اول رو که انجام دادم رفتم قسمت پاور اپشن دیگه خبری از گزینه هیبرنیت نبود!!!
™Ali
13-02-10, 17:48
علی جان دستت درد نکنه راحت شدم :yes:
2 گیگابایت فضا اشغال شده بود:1. (27):
اما جالبیش اینجا بود که کار اول رو که انجام دادم رفتم قسمت پاور اپشن دیگه خبری از گزینه هیبرنیت نبود!!!
اگه اون فايل مربوط به Hibernate نيستش، پس به طور كامل غير فعال شده ! بقيه كار واسه افرادي هست كه هنوز Hibernate پس از دستور powercfg -h off غير فعال نشده ... :11():
Saeed-Milan
13-02-10, 22:36
در پنل shutdown من گزینه Hibernate نیست هرچی کردم فعال نشد کسی راهش رو بلته.
™Ali
14-02-10, 14:46
در پنل shutdown من گزینه Hibernate نیست هرچی کردم فعال نشد کسی راهش رو بلته.
ساده است :
CMD رو باز کن !
بنویس : powercfg -h on و Enter رو بزن !
حالا Power Option رو باز کن ! (باید بری قسمت advanced power settings تا صفحه ای مثل زیر برات باز بشه ! )
او تنظیم که تو عکس بالا مشخص شده مربوط به اینه که میخوای بعد از چند دقیقه کار نکردن ، کامپیوتر به حالت Hibernate بره !
تمام شد ! :cool:
Saeed-Milan
14-02-10, 15:48
عزیز برای من این پغام رو میده این مربوطه به سطح دسترسی یا چیز دیگه چون من خودم ادمینم.
عجب
™Ali
14-02-10, 15:58
عزیز برای من این پغام رو میده این مربوطه به سطح دسترسی یا چیز دیگه چون من خودم ادمینم.
عجب
فایل cmd.exe رو پیدا کن و کلیک سمت راست کن و از طریق Run as Administrator برو !
درکل میگه شما دسترسی لازم برای انجام این کار را ندارید ! :lol:
faridhitman
14-02-10, 16:38
خیلی جالب بود واسه من شد !!!! تنکس !:great:
N@VID
14-02-10, 22:42
سلام :
میانبرکشفی از خودم ! :
زمانی که در اکسپلورر ویندوز وارد میشوید اگر نوار منو مخفی باشد شما می توانید با فشردن کلید ALt آن را به نمایش در آورید ...
میانبر ها در ترفندستان :
کلید Windows + ↑: بیشینه ساختن (Maximize) پنجره.
کلید Windows + ←: حرکت پنجره به سمت چپ. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت چپ خواهد چرخید!
کلید Windows + →: حرکت پنجره به سمت راست. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت راست خواهد چرخید!
کلید Windows + ↓: کمینه ساختن (Minimize) پنجره (ترفندستان) و بازگردانی پنجره از حالت بیشینه.
کلید Ctrl + Windows + ←: پرش به مانیتور سمت چپ.
کلید Ctrl + Windows + →: پرش به مانیتور سمت راست.
کلید Ctrl + Windows: کمینه ساختن (Minimize) و بازگردانی کلیه پنجرههای باز.
کلید T + Windows: متمرکز شدن بر روی اولین پنجره موجود در Taskbar. با فشردن مجدد به پنجره بعدی موجود خواهید رفت و این گردش ادامه دارد. همچنین با فشردن کلید T + Shift+ Windows این گردش عقبگرد خواهد شد.
کلید Space + Windows: مشاهده دزدانه صفحه دسکتاپ! با این عمل، کلیه پنجرههای باز، شفاف میشود به طوریکه صفحه دسکتاپ دیده شود.
کلید G + Windows: مرتب کردن کلیه Gadgetهای موجود به ترتیب حروف الفبا.
کلید P + Windows: تنظیمات (ترفندستان) نمایش خارجی نظیر Mirror ،Extend Desktop و غیره.
کلید X + Windows: صفحه Mobility Center مشابه ویندوز ویستا.
کلید Windows + #: باز نمودن پنجره شماره # موجود در Taskbar. به عنوان مثال برای باز نمودن اولین پنجره Taskbar کلیدهای Win+1 و برای باز نمودن سومین پنجره کلیدهای Win+3 را وارد میکنیم.
کلید Windows + +: بزرگنمایی پنجره.
کلید Windows + -: کوچکنمایی پنجره.
Alt + P: نمایش و یا عدم نمایش صفحه پیشنمایش در هر پنجره.
همچنین کلیدهای ترکیبی زیر که به کمک ماوس صورت میگیرد مختص محیط Taskbar هستند:
Shift + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
کلیک وسط ماوس بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
Shift + Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید با دسترسی ادمین.
Shift + راست کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: نمایش منوی پنجره شامل Restore All ،Minimize All ،Move All و غیره.
Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: گردش بر روی پنجرههای موجود در این گروه.
لازم به ذکر است جهت اطلاع کاربران مبتدی، کلید Windows بین دو کلید Alt و Ctrl در سمت چپ کیبورد قرار دارد.
N@VID
14-02-10, 22:45
سلام :
یکی از ویژگیهای بارز ویندوز 7 ظاهر زیبا و جذاب آن است. این ویژگی به کمک تم یا قالبهای موجود در آن شکل میگیرد. در ویندوز 7 به طور پیش فرض 6 تم قابل انتخاب است که با انتخاب هر تم، ظاهر صفحه دسکتاپ و صداهای موجود در ویندوز تغییر میکند. اما بایستی بدانید که در ویندوز 7، علاوه بر تم های موجود، 5 تم دیگر نیز به شکل مخفی وجود دارد! در این ترفند نحوه آشکارسازی و انتخاب این تمهای مخفی را برای شما بازگو خواهیم کرد. این قالبهای مخفی با محوریت کشورهای استرالیا، کانادا، بریتانیا، ایالات متحده و آفریقای جنوبی ساخته شدهاند و شامل تصاویر پشت زمینهای از این کشورها هستند.
بدین منظور:
ابتدا بایستی قابلیت مشاهده فایلهای مخفی سیستم را فعال نمایید. در منوی Start عبارت Folder Options را وارد کرده و Enter بزنید. در پنجره Folder Options به تب View بروید و تیک گزینه Hide protected operating system files را بردارید و Yes را انتخاب کنید. سپس پنجره را OK کنید.
اکنون وارد Computer شوید.
حال به مسیر C:\Windows\Globalization\MCT مراجعه کنید.
در این مسیر 5 فولدر مشاهده میکنید. این 5 فولدر متعلق به 5 تم مخفی هستند (ترفندستان) و عبارات 2 حرفی که در نام آنها مشاهده میکنید مخفف کشورهایی هستند که در بالا نام بردیم.
به دلخواه وارد یکی از پوشهها شوید. سپس به فولدر Theme مراجعه کنید و بر روی فایل موجود در آن دو بار کلیک کنید.
تم مورد نظر انتخاب شده و در حافظه ویندوز ذخیره شده است.
این کار را در هر 5 فولدر انجام دهید.
اکنون در صورتی که بر روی فضای خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید و Personalize را انتخاب کنید، در قسمت My Themes این 5 تم جدید را مشاهده میکنید. با کلیک بر روی هر کدام تم مورد نظر انتخاب میشود.
منبع : ترفندستان
Saeed-Milan
14-02-10, 23:06
علی جان من می خوام گزینه Hibernate بیاد توی پنل Shutdown تا هر وقتی خواستم خودم ازش استفاهده کنم که با اون کاری که گفتی نشد راهی داری.
mzz
14-02-10, 23:15
علی جان من می خوام گزینه Hibernate بیاد توی پنل Shutdown تا هر وقتی خواستم خودم ازش استفاهده کنم که با اون کاری که گفتی نشد راهی داری.
واسه منم Hibernateنداره از وقتی که ورژن اصلی وارد بازار شد اینجوری شد من با plus patch 7 ویندوز رو فعال کردم
N@VID
14-02-10, 23:24
سلام :
ببخشید منظور شما به این شکل است ؟
Saeed-Milan
15-02-10, 08:38
سلام :
ببخشید منظور شما به این شکل است ؟
ذقیقاً راهش چیه دوست من
mzz
15-02-10, 09:07
مشکل من اینه از موقعی که ورژن اصلی اومد اینجوری شد یعنی Hibernate
نداره ویندوزم هم فعاله
™Ali
15-02-10, 10:59
ذقیقاً راهش چیه دوست من
ببین به ترتیب بهت میگم، اجرا کن :
CMD رو اجرا کن و عبارت powercfg -h on رو بنویس !
برو تو Power Option :
رو قسمت Change plan settings جلوی حالت انتخاب شده کلیک کن :
حالا روی Change advanced power settings کلیک کن :
تو پنجره باز شده، منوی Sleep رو باز کن.حالا Allow hybrid sleep رو باز کن. عبارت رو به Off تغییر بده :
نتیجه پایانی :
توجه : بعضی وقت ها گزینه Hibernate خودش به منو اضافه میشه و نیاز به انجام این کارهای بالا که گفتم نیست !
مشکل من اینه از موقعی که ورژن اصلی اومد اینجوری شد یعنی Hibernate
نداره ویندوزم هم فعاله
واسه منم Hibernateنداره از وقتی که ورژن اصلی وارد بازار شد اینجوری شد من با plus patch 7 ویندوز رو فعال کردم
شما راه های بالا رو برو مطمئن باش گزینه Hibernate فعال میشه و ربطی به Activation نداره !
™Ali
15-02-10, 11:06
نحوه ساخت Shortcut برای Hibernate !
mzz
15-02-10, 22:20
ببین به ترتیب بهت میگم، اجرا کن :
CMD رو اجرا کن و عبارت powercfg -h on رو بنویس !
برو تو Power Option :
رو قسمت Change plan settings جلوی حالت انتخاب شده کلیک کن :
حالا روی Change advanced power settings کلیک کن :
تو پنجره باز شده، منوی Sleep رو باز کن.حالا Allow hybrid sleep رو باز کن. عبارت رو به Off تغییر بده :
نتیجه پایانی :
توجه : بعضی وقت ها گزینه Hibernate خودش به منو اضافه میشه و نیاز به انجام این کارهای بالا که گفتم نیست !
شما راه های بالا رو برو مطمئن باش گزینه Hibernate فعال میشه و ربطی به Activation نداره !
ممنون درست شد
hadi-_-maker
19-02-10, 12:01
سلام ، دوستان ویندوز من یکم مشکل داره !
1- تا یه برنامه باز میکنم ویندوز برای چند دقیقه کلا گیر میکنه (Not respoding املاش رو دقیق نمیدونم) کلی باید صبر کنم تا برنامه کامل اجرا بشه !!
2- بعضی وقتها خود به خود سرعت حرکت موس میاد پایین و خیلی آروم حرکت میکنه
3- یهو کلا سیستم هنگ میکنه و هیچ کاری جزء ریستارت نمیشه کرد
4- تو یاهو مسنجر وقتی میرم تو روم یا کنفرانس ارور میده (دیباگ) و کلا از برنامه خارج میشه
5- هر برنامه ایی میخوام اجرا یا نصب کنم اولش همش Yes & No میاد چطور اینارو غیر فعال کنم
سپاس گذار میشم اگه کمک کنید :love:
Computex
19-02-10, 12:43
سلام ، دوستان ویندوز من یکم مشکل داره !
1- تا یه برنامه باز میکنم ویندوز برای چند دقیقه کلا گیر میکنه (Not respoding املاش رو دقیق نمیدونم) کلی باید صبر کنم تا برنامه کامل اجرا بشه !!
2- بعضی وقتها خود به خود سرعت حرکت موس میاد پایین و خیلی آروم حرکت میکنه
3- یهو کلا سیستم هنگ میکنه و هیچ کاری جزء ریستارت نمیشه کرد
4- تو یاهو مسنجر وقتی میرم تو روم یا کنفرانس ارور میده (دیباگ) و کلا از برنامه خارج میشه
5- هر برنامه ایی میخوام اجرا یا نصب کنم اولش همش Yes & No میاد چطور اینارو غیر فعال کنم
سپاس گذار میشم اگه کمک کنید :love:
سلام دوست عزیز. بهتر بود برای مطرح کردن مشکلتون یه تاپیک جدید میزدید چون عنوان تاپیک ربطی با موضوع شما نداره!
به هر حال به نظر من نصب برنامه ای که با 7 همخوانی نداشته میتونه مشکل شما باشه به عبارت دیگر مشکل شما نرم افزاری است.
اما برای پیدا کردن مشکل دو تا راه حل میگم که توسط اون تقریبا میتونید بفهمید مشکل از کجاست:
برای اینکه مشکل رو بتونید تا حدود زیادی پیدا کنید ، همانند عکس زیر روی Start کلیک کرده و در قسمت Search گزینه ی Reliability رو نوشته و گزینه ی View Reliability History کلیک کنید. ( مطابق عکس زیر )
با این کار پنجره ای همانند تصویر پایین برای شما باز خواهد شد. اما معنی این خط و سایر طبقه بندی ها چیست؟! روی نمودار خطی رو مشاهده می کنید. سمت راست نمودار اعداد 1 و 5 و 10 نوشته شده. به طور کلی هرچه این نمودار به عدد 10 نزدیک تر باشه ، معنیش اینه که ویندوز شما خوب داره کار میکنه و هرچه به 1 نزدیکتر باشه ، بدین معنی خواهد بود که ویندوز شما پایداری مناسبی نداره و باید عوض بشه یا مشکلاتش مرتفع بشه.
در همون عکس بالا زیر نمودار ، یک طبقه بندی ملاحظه میکنید که به 5 طبقه تقسیم شده. به ترتیب از بالا به پایین این طبقات عبارتند از :
1. نصب یا پاک کردن نرم افزار ( Software (Un)Installs )
2. خرابی در برنامه ( Application Failure )
3. خرابی سخت افزاری ( Hardware Failure )
4. خرابی ویندوز ( Windows Failure )
5. خرابی متفرقه ( Miscellaneous Failure )
حالا شما می تونید با توجه به تاریخ ببینید خطای رخ داده که منجر به ریست شدن سیستم شده در چه سطحی از سیستم ( نرم افزار یا ویندوز یا درایور یا سخت افزار ) رخ داده و از این طریق قطعه ی معیوب رو پیدا کنید. مثلا همانطور که در عکس بالا ملاحظه میکنید ، در تاریخ مشخص شده دو خطا در سطح سیستم عامل به وجود آمده است و به این طریق می توان فهمید عامل هنگ ویندوز چیست.
روش دوم که گزارش کاملتری رو به شما میده ، استفاده از Event Viewer هست. برای این پس از اولین ریست ناگهانی ، مطابق عکس زیر عمل کنید:
1.
2.
با باز کردن Event Viewer ، از پانل سمت چپ گزینه Application رو انتخاب کرده و از پنل سمت راست گزینه ی Filter Current Log … را انتخاب کنید ( مطابق عکس زیر )
در پنجره ی باز شده در قسمت Logged گزینه ی Past 24 hour را انتخاب کنید ( در صورتی که کمتر از 24 ساعت از رخ دادن خطا گذشته باشه ) سپس در قسمت Event Level همانند عکس بالا گزینه های Critical و Error و Warning رو تیک زده و پنجره را تائید کنید. در اینجا میتوانید لیست برنامه هایی که در این مدت به خطا بر خورده اند ( نشان داده شده با ضربدر قرمز رنگ ) مشاهده کرده و با دبل کلیک روی هر کدام توضیح یا راهنمایی در رابطه با آن ببینید و یا کد خطا را برداشته و از طریق گوگل راه حلی برای آن در سایت مایکروسافت بیابید. یا کد خطا را همینجا اعلام کنید تا راه حل رو به شما بگم.
سپس دوباره از پانل سمت چپ گزینه سیستم رو هم انتخاب کرده و همان کارها رو برای اون انجام داده تا خطاهای رخ داده در سطح سیستم عامل را ملاحظه کنید.
امیدوارم که مفید واقع بشه.
موفق باشید.
hadi-_-maker
19-02-10, 14:44
دست شما درد نکنه یکم به جواب رسیدم ولی مشکلم هنو کامل حل نشده :(
جواب سوال 5 رو هم ندادیدا :
5- هر برنامه ایی میخوام اجرا یا نصب کنم اولش Yes & No میاد چطور اینارو غیر فعال کنم
™Ali
19-02-10, 15:18
دست شما درد نکنه یکم به جواب رسیدم ولی مشکلم هنو کامل حل نشده :(
جواب سوال 5 رو هم ندادیدا :
سلام
ميشه يا Shot بذاريد تا ببينم مربوط به چه چيزي ميشه ! مثلا شايد مربوط به UAC باشه ! :11():
hadi-_-maker
19-02-10, 15:53
ببینید من هر برنامه ایی میخوام اجرا کنم اولش یه Yes & No میاد که میگه آیا میخواید برنامه اجرا بشه یا نه !
وقتی یان پیام میاد دگ نمیتونم کاری کنم برا همین از گرفتن عکس معذورم
™Ali
19-02-10, 16:22
ببینید من هر برنامه ایی میخوام اجرا کنم اولش یه Yes & No میاد که میگه آیا میخواید برنامه اجرا بشه یا نه !
وقتی یان پیام میاد دگ نمیتونم کاری کنم برا همین از گرفتن عکس معذورم
دقيقا منظور شما رو نمي فهمم ولي شايد مشكل از UAC باشه !
نحوه غير فعال كردن UAC :
توي بخش Search منوي استارت عبارت UAC رو بنويس !
روي گزينه اول مثل شكل زير كليك كن :
در صفحه باز شده لغزنده رو روي Never Notify بذار :
سيستم رو restart كن و چك كن ببين مشكلت حل شده :Love-PCN~!:
Computex
19-02-10, 19:46
توجه داشته باشید هادی جان این پیام yes و no که برای نصب هر برنامه ای میاد ، اصلا غیر عادی نیست و بلکه بسیار مفید هم هست. این قابلیت هم در ویستا و هم در 7 وجود داره با این تفاوت که در 7 بهینه تر شده. در کل UAC یک قابلیت امنیتی هست که غیر فعال کردن اون رو اصلا توصیه نمیکنم و با غیر فعال کردنش سیستم رو آسیب پذیر تر می کنید. پس بهتره که بهش دست نزنید!
موفق باشید.
sardarn
19-02-10, 19:57
توجه داشته باشید هادی جان این پیام yes و no که برای نصب هر برنامه ای میاد ، اصلا غیر عادی نیست و بلکه بسیار مفید هم هست. این قابلیت هم در ویستا و هم در 7 وجود داره با این تفاوت که در 7 بهینه تر شده. در کل UAC یک قابلیت امنیتی هست که غیر فعال کردن اون رو اصلا توصیه نمیکنم و با غیر فعال کردنش سیستم رو آسیب پذیر تر می کنید. پس بهتره که بهش دست نزنید!
موفق باشید.
این کار چه امنیتی را فراهم می کنه که برداشتنش امنیت رو کم می کنه؟
Computex
19-02-10, 20:37
ببینید UAC (مخفف User Account Control ) به همراه ویندوز ویستا و ویندوز سرور 2008 معرفی شد. این ویژگی برای کاربران استاندارد روی اجرای برنامه ها محدودیت ایجاد کرده و برای نصب نیاز به مجوز Administrator هست. بنابراین تنها برنامه های مجوز نصب شدن را دارند که Admin این مجوز را صادر کرده باشد و از این طریق بد افزارها خود به خود اجرا نمیشن و مثل مثلا XP نیست که بد افزارها بتونن به این راحتی ها توی ویندوز جولان بدن! به عبارت دیگر User Account Control نیاز به مجوز Admin داره.
کلا اموری که برای اجرای اونها نیاز به مجوز Admin هست عبارتند از:
برنامه هایی که برای اجرا نیاز به مجوز Admin دارند.
تغییر در تنظیمات ویندوز و یا در فایل هایی که در مسیر %SystemRoot% یا %ProgramFiles% قرار گرفته اند.
نصب یا پاک کردن برنامه ها.
نصب درایور یک دستگاه.
نصب کنترل های ActiveX .
تغییر تنظیمات در Windows Firewall .
تغییر در تنظیمات UAC .
پیکر بندی Windows Update .
اضافه کردن یا حذف نمودن یک Account یا حساب کاربری.
پیکربندی تنظیمات کنترل والدین ( Parental Controls ).
اجرای Task Scheduler .
بازگردانی فایل های سیستمی پشتیبان ( backed-up system files ) .
مشاهده یا تغییر در فایل ها یا فولدرهای کاربران دیگر.
اجرای Disk Defragmenter .
بنابراین با این توضیحات غیر فعال نمودن UAC توصیه نمی شود!
™Ali
22-02-10, 08:55
البته اگر کاربر حرفه ای باشه فعال بودن UAC هیچ دلیلی جز مزاحمت نمی تونه داشته باشه ! :Love-PCN~!:
Saeed-Milan
03-03-10, 16:18
کاملاً موافقم چون اگه کاربر حرفه ای باشه که می دونه چه Application ی می خواد اجرا بشه و در صورت مخرب بودن اون رو اجرا نمی کنه ولی اگر کاربر بتدی باشه که هر چی بیاد Yes رو میزنه پس بنظر من همچین امنیتی نداره
Saeed-Milan
03-03-10, 16:20
راستی برادر علی من اون کارهایی رو که برای فعال کردن Hibernate گفتی انجام دادم ولی در این ویندوز جدید اعمال نمیشه البته این ویندوز جدید همون قبلیست که یک بار این کار رو در اون انجام دادم راهی به نظرت میرسه؟
Saeed-Milan
08-03-10, 14:56
با تغییر یک کلید در ریجستر می توانید نسخه سیستم عامل خود را در بالای ساعت ببینید.
برای اینکار فقط به ریجستر بروید و از مسیر زیر.
HKEY-CURRENT-USER
و به کلید PaintDesktopVersion مقدار یک بدهید.
اگر کلید وجود نداشت از مقدار D-WORD بسازید.