ورود

مشاهده نسخه کامل : چرا ويندوز روي اين سيستم نصب نميشه ؟

K1LOU
14-01-10, 16:48
با سلام
يكي از دوستان يه سيستم آورده كه روش ويندوز نصب نميشه سي دي ويندوز رو مي زارم بعد از 10 بار ري استارت يك بار قسمت hardware inspectin اومد و بعد پيغام زير رو نشون داد وقتي سي دي ويندوز رو ميزارم --- اين علامت در حالت تيك براي چند لحظه مياد و دوباره صفحه به صورت سياه و ثابت است

inf file txtsetup.sif is corrupt or missing . status 4096
setup cannot continue . press any key to exit
من فكر كردم سي درام خراب است و يا خود سي دي ويندوز
سي دي ويندوز رو روي سيستم خودم گذاشتم قسمتهاي اول نصب بويندوز به راحتي لود شد . براي تست سي دي رام هم يك سي دي لينوكس گذاشتم سي دي لينوكس به راحتي در حالت بوت اجرا شد و مي خواست نصب بشه

به نظر شما مشكل چيه ؟
اين سيستم قديمي است
با تشكر

javadshahvand
14-01-10, 17:12
با سلام
يكي از دوستان يه سيستم آورده كه روش ويندوز نصب نميشه سي دي ويندوز رو مي زارم بعد از 10 بار ري استارت يك بار قسمت hardware inspectin اومد و بعد پيغام زير رو نشون داد وقتي سي دي ويندوز رو ميزارم --- اين علامت در حالت تيك براي چند لحظه مياد و دوباره صفحه به صورت سياه و ثابت است

inf file txtsetup.sif is corrupt or missing . status 4096
setup cannot continue . press any key to exit
من فكر كردم سي درام خراب است و يا خود سي دي ويندوز
سي دي ويندوز رو روي سيستم خودم گذاشتم قسمتهاي اول نصب بويندوز به راحتي لود شد . براي تست سي دي رام هم يك سي دي لينوكس گذاشتم سي دي لينوكس به راحتي در حالت بوت اجرا شد و مي خواست نصب بشه

به نظر شما مشكل چيه ؟
اين سيستم قديمي است
با تشكر

روی یه درایو دیگه امتحان کردی؟ درضمن رم سیستم رو هم عوض کن دوباره تست کن

Eagle_78
15-01-10, 13:54
من هم یه بار این مشکل رو داشتم با تعویض cd-rom درست شد !! در ضمن تعویض رم یا اسلت رم هم میتونه درستش کنه .

AMD>INTEL
15-01-10, 16:04
مشخصات : تنظیمات بایوس دیفالت . کارتهای pci هم در بیار

feryfrt
16-01-10, 09:14
یه Cd-rom دیگه بنداز ببیین چی میشه !