ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید Motherboard - CPU نو یا کارکرده

Eagle_78
13-01-10, 00:27
Intel یا Amd در حدود قیمت 150 تومن . دوستان پیشنهاد بدن !

nima_hl
13-01-10, 08:26
Intel یا Amd در حدود قیمت 150 تومن . دوستان پیشنهاد بدن !

گرفیک آنبرد یا غیر آنبرد ؟

ddr2 یا ddr3 ؟

کاربری ؟

Eagle_78
13-01-10, 10:11
گرافیک حتما غیر آنبرد باشه و در مورد نوع رم هم اجباری نیست بیشتر خود مادربرد مهمه . برای گیم میخوام البته قصد SLI یا Cross ندارم . هر کسی داره بگه .تا حدود 170-150 تومن با سی پی یو یا اگه هم تکی بود بگید .

nima_hl
13-01-10, 10:21
گرافیک حتما غیر آنبرد باشه و در مورد نوع رم هم اجباری نیست بیشتر خود مادربرد مهمه . هر کسی داره بگه

ddr2

asrock a770de+ ~67

athlon ii x3 425 ~80

ddr3

asrock m3a770de ~ 81

athlon ii x2 240 ~ 60

البته برای سیستم دوم میتونی 250 هم بر داری که با بودجت هماهنگ باشه ولی بنظرم ارزش نداره چون با یه آورکلاک سبک میتونی بازده 250 رو از 240 بگیری

Eagle_78
13-01-10, 10:30
ممنونم . از دوستان اگه کسی کارکرده تمیز داره توهمین مایه ها یا بالاتر داره بگه Intel هم باشه اشکال نداره با قیمت خوب میخرم

nima_hl
14-01-10, 01:05
ممنونم . از دوستان اگه کسی کارکرده تمیز داره توهمین مایه ها یا بالاتر داره بگه Intel هم باشه اشکال نداره با قیمت خوب میخرم

اینها قیمت نو بود اگر خواستی خبر بده تا آدرس فروشنده رو بهت بدم

در مورد اینتل هم احتمالا میتونم e6300 با مین abit برات ردیف کنم که موکول میشه به فردا

Eagle_78
14-01-10, 02:42
ترجیحا اینجا دنبال دست دوم تمیز هستم .

mehransss
15-01-10, 14:40
سلام . یه مادربرد خالی دارم بدون CPU . مدل Giga Ep45-Ud3r . همه وسایلش هم هست . چند میخری ؟

Eagle_78
15-01-10, 18:46
سلام . یه مادربرد خالی دارم بدون CPU . مدل Giga Ep45-Ud3r . همه وسایلش هم هست . چند میخری ؟

بهتون پیام دادم . چک کنید

Eagle_78
17-01-10, 14:00
کس دیگه ای نبود ؟ به قیمت مناسب می خرم .

nima_hl
17-01-10, 15:57
کس دیگه ای نبود ؟ به قیمت مناسب می خرم .

ببین این مین به کارت میاد

Only the registered members can see the link

اینو با یدونه athlon ii x4 620 میتونم همون حدود 150 بهت بدم

Eagle_78
17-01-10, 19:47
کارکرده است یا نو ؟
اگه کارکردست فقط cpu چقدر درمیآد ؟
راستی مین بایواستار TA770E با چیپ 770/710 و مموری DDR3 آکبند حدود 75 بهم قیمت دادند . خوبه به نظرتون ؟ از مادربد Asrock خاطره خوبی ندارم ! یدونه داشتم بعد از 4 ماه کارت صداش خیلی راحت سوخت !!!

nima_hl
17-01-10, 20:03
کارکرده است یا نو ؟
اگه کارکردست فقط cpu چقدر درمیآد ؟
راستی مین بایواستار TA770E با چیپ 770/710 و مموری DDR3 آکبند حدود 75 بهم قیمت دادند . خوبه به نظرتون ؟ از مادربد Asrock خاطره خوبی ندارم ! یدونه داشتم بعد از 4 ماه کارت صداش خیلی راحت سوخت !!!

نو هستند

فکر میکنم مین ازراک شما سری اینتل بود چون ۳-۴ مدل ازمینهای 775 به دلیل یه مشکل طراحی کارت صداشون مشکل داشت و زود مرخص میشد

سری 770 ازراک مین خوبیه و مشکل طراحی به نظرم نداره حالا به لطف یکی از دوستان یه برنامه ریزی شده که قدرت واقعی این مین رو محک بزنیم :wink: باز هر جور صلاح میدونید

اگر امکان داره یه لینک از اون مین بایوستار بدید تا ببینیم چی به چیه :give_rose:

Eagle_78
17-01-10, 20:18
درسته مادربردی که داشتم 775 بود و از اون سری های COMBO که مشکل پیدا کرد . البته اون موقع همه میگفتن خوبه این سری های الان هم معلوم نیست چطور دربیاد باید یه یه سالی کارکنن تا معلوم کنه
این هم لینک مادربرد بایواستار : Only the registered members can see the link
مادربردی با امکانات عالی ولی معقول . مثلا مثل asrock نیومده امکانات زیاده از حد و بی مصرف ( مثل Cross 4X ) بزاره تا آدم به قیمتش شک کنه و بگه چطور مکنه این همه امکانات با این قیمت !! حتما .... !

nima_hl
17-01-10, 20:57
درسته مادربردی که داشتم 775 بود و از اون سری های COMBO که مشکل پیدا کرد . البته اون موقع همه میگفتن خوبه این سری های الان هم معلوم نیست چطور دربیاد باید یه یه سالی کارکنن تا معلوم کنه
این هم لینک مادربرد بایواستار : Only the registered members can see the link
مادربردی با امکانات عالی ولی معقول . مثلا مثل asrock نیومده امکانات زیاده از حد و بی مصرف ( مثل Cross 4X ) بزاره تا آدم به قیمتش شک کنه و بگه چطور مکنه این همه امکانات با این قیمت !! حتما .... !

در مورد ازراک هر جور که صلاح میدونید عمل کنید ولی چند سری از این مادربردها رو تا حد مرگ تست کردم ( تست یک هفته‌ای occtpt که هر مادربردی نمیتونه از پسش بر بیاد :wink: )

چند ماهی هم هست که دارم مادربردهای سری جدیدش رو میبندم زمین تا آسمون با اون مینهای مزخرفی (سری کومبو) که قبلا تو بازار دیده بودم فرق داره

این لحظه هم برای تمام آشنایان نزدیک هم که بخوام سیستم ببندم که جنبه هیسیتی هم داشته باشه از همین سری مین استفاده میکنم ( سری 770 و 785gxh ) . باز خود دانید

اما این مین بایوستار که معرفی کردید :

منبع تغذیه این برد اینقدر ضعیفه که حتی نمیتونه یه 955 رو در حالت دیفالت ساپورت کنه ( آورکلاک پیش کش ) اگر به قسمت پردازنده دقت کنید توضیح داده که پردازنده‌های بالای 95 وات رو ساپورت نمیکنه

از امکانات هم که بنده هیچ چیزی روی این مادربرد ندیدم و متوجه نمیشم منظورتون از عالی و معقول چیه

به نظرم خرید این برد فقط پول حروم کردن باشه :give_rose:

Eagle_78
17-01-10, 23:29
در مورد ازراک هر جور که صلاح میدونید عمل کنید ولی چند سری از این مادربردها رو تا حد مرگ تست کردم ( تست یک هفته‌ای occtpt که هر مادربردی نمیتونه از پسش بر بیاد :wink: )

چند ماهی هم هست که دارم مادربردهای سری جدیدش رو میبندم زمین تا آسمون با اون مینهای مزخرفی (سری کومبو) که قبلا تو بازار دیده بودم فرق داره

این لحظه هم برای تمام آشنایان نزدیک هم که بخوام سیستم ببندم که جنبه هیسیتی هم داشته باشه از همین سری مین استفاده میکنم ( سری 770 و 785gxh ) . باز خود دانید

اما این مین بایوستار که معرفی کردید :

منبع تغذیه این برد اینقدر ضعیفه که حتی نمیتونه یه 955 رو در حالت دیفالت ساپورت کنه ( آورکلاک پیش کش ) اگر به قسمت پردازنده دقت کنید توضیح داده که پردازنده‌های بالای 95 وات رو ساپورت نمیکنه

از امکانات هم که بنده هیچ چیزی روی این مادربرد ندیدم و متوجه نمیشم منظورتون از عالی و معقول چیه

به نظرم خرید این برد فقط پول حروم کردن باشه :give_rose:

تا اونجایی که من سرچ کردم سری های T بایواستار مخصوصا سری حرفه ای T-Power کیفیت بالای ساخت و البته قیمتهای بالا در حد برندهایی مثل گیگا داره . احتمالا ازراک یه طورایی داره کم فروشی میکنه و از جاهایی میزنه که ما نمیبینیم !!!
درسته این مادربرد 140W ساپورت نمیکنه ولی فکر نمیکنم برای مادربردی تو این رده قیمت که نهایت cpu که میخواد روش نصب بشه Athlon2 X4 یا Phenom 2 X2 عیبی محسوب بشه .
فکر میکنم این مادربرد با حذف موارد غیر ضروری مثل کراس فایر که تو این رده قیمتی او ن هم با سرعت پایین 4x بی معنیه بیشتر به کیفیت خود برد توجه کرده و امکانات مهم دیگه مثل ساپورت DDR3 یا پل جنوبی 710 یا PCI-EX 2 رو فراموش نکرده

nima_hl
18-01-10, 03:18
تا اونجایی که من سرچ کردم سری های T بایواستار مخصوصا سری حرفه ای T-Power کیفیت بالای ساخت و البته قیمتهای بالا در حد برندهایی مثل گیگا داره . احتمالا ازراک یه طورایی داره کم فروشی میکنه و از جاهایی میزنه که ما نمیبینیم !!!
درسته این مادربرد 140W ساپورت نمیکنه ولی فکر نمیکنم برای مادربردی تو این رده قیمت که نهایت cpu که میخواد روش نصب بشه Athlon2 X4 یا Phenom 2 X2 عیبی محسوب بشه .
فکر میکنم این مادربرد با حذف موارد غیر ضروری مثل کراس فایر که تو این رده قیمتی او ن هم با سرعت پایین 4x بی معنیه بیشتر به کیفیت خود برد توجه کرده و امکانات مهم دیگه مثل ساپورت DDR3 یا پل جنوبی 710 یا PCI-EX 2 رو فراموش نکرده

دوست عزیز همه برندها مادربردهای high end و low end تولید میکنند

اگر گیگا یه برد x58 عالی تولید میکنه دلیل نمیشه یدونه g31 تولید این شرکت هم در حال حاضر بی نظیر باشه

اینکه از یه جاهائی میزنه که ما نمیبینیم یه بحث غیر حرفه‌ای هستش . اگر ما نتونیم تشخیص بدیم که یه شرکت داره آب تو گوشمون میکنه که دیگه یه همچین تالارهای گفتگو معنی نداره و باید چشم و گوش بسته بریم بازار و هر قطعه بهمون دادن بخریم

این pcie 4x که به نظر شما بی مصرفه کاربردهای زیادی داره

اگر واقعا این سوکت بی استفاده و من در آوردی ازراک هستش پس روی این مینهای p55 گیگا و ایسوس برای چی نصب شده

در مورد ddr3 ، پل 710 و pci-e 2 هم مادربردهای تو این حدود قیمت amd بیس معمولا رو سیستماشون دارن مثل اون m3a770de که تو پستای اول معرفی کردم و قیمتش حدود ۶ تومن از این برد مزخرف بایوستار گرونتر بود

Eagle_78
18-01-10, 11:52
دوست عزیز همه برندها مادربردهای high end و low end تولید میکنند

اگر گیگا یه برد x58 عالی تولید میکنه دلیل نمیشه یدونه g31 تولید این شرکت هم در حال حاضر بی نظیر باشه

اینکه از یه جاهائی میزنه که ما نمیبینیم یه بحث غیر حرفه‌ای هستش . اگر ما نتونیم تشخیص بدیم که یه شرکت داره آب تو گوشمون میکنه که دیگه یه همچین تالارهای گفتگو معنی نداره و باید چشم و گوش بسته بریم بازار و هر قطعه بهمون دادن بخریم

این pcie 4x که به نظر شما بی مصرفه کاربردهای زیادی داره

اگر واقعا این سوکت بی استفاده و من در آوردی ازراک هستش پس روی این مینهای p55 گیگا و ایسوس برای چی نصب شده

در مورد ddr3 ، پل 710 و pci-e 2 هم مادربردهای تو این حدود قیمت amd بیس معمولا رو سیستماشون دارن مثل اون m3a770de که تو پستای اول معرفی کردم و قیمتش حدود ۶ تومن از این برد مزخرف بایوستار گرونتر بود

دوست عزیز مطمئنا خودتون بهتر می دونید که برای کراس فایر حالت 4x کارایی خوبی نداره اون هم وقتی 8x و 16x موجوده و اتلاف پوله . به قول معروف یا رومیه روم باش یا زنگیه زنگ!
معمولا برندهای سازنده فناوری های انحصاری و رده بالاشون رو بعد از مختصرکردن تو سری های متوسط و پایین تر میارند .
ازراک هم تو رده High-End حرفی برای گفتن نداره ! فقط بحث قیمت پایینشه اون هم برای رده های متوسط

Eagle_78
28-01-10, 10:05
بالاخره به احساس amd دوستانه ام غلبه کردم ! و compatibility و برند مادربرد رو به کمی سرعت بیشتر ترجیح دادم و قطعات زیر خربداری شد :
ASUS P5KPL/EPU : هر چند چیپ بالایی نداره ولی جوابگوی cpu مورد نظر هست و امکانات جالبش اینه که یه سیستم عامل اختصاصی داره که در عرض چند ثانیه میشه واردش شد و به نت وصل شد ( خیالتون از ویروسهاس اینترنتی راحت باشه )!! و دیگه قابلیت صرفه جویی مصرف برق ه صورت سخت افزاری و real time هست ( با این وضع گرونی برق در آینده میتونه خوب باشه ! ) همه اینها با قیمت 70 تومن !
CPU Intel E5200 : تمیز اونم با فن Q9550 که راحت میشه تا 3-3500 اورش کرد اونم حدود 60
با الباقی بوجه (20 تومن ) پاورم رو با یه گرین 380 نو عوض کردم >:great:
از آقا نیما هم بابت نظراتشون تشکر میکنم .