bill geits
08-01-10, 15:53
سلام . من یه تعداد مقاله و فایل دارم که اونا رو توی اینترنت برای دانلود در اختیار دوستان قرار دادم . ( تو همین فروم هم هست که توی امضام می بینید ) منتها دلم می خواد 1- تعداد دانلود مقالات دستم باشه . 2- لینک ها تا مدت ها سالم بمونه . بیشتر هم لینک دانلود شون رو توی فروم ها قرار دادم . یه راه اینه که توی هر فروم آپلودش کنم که راه جالبی نیست . چون همین طوری پدرم در میاد توی بالای 50 تا فروم عضو شدم و پست می زنم دیگه آپلود هم بخوام بکنم تو هر کدوم خیلی سخته . علاوه بر این هرکدوم از این فرومها یه قوانین خاصی دارن . یکی نمی ذاره rar آپلود کنی یکی ... خلاصه راه جالبی نیست .
یه سری هاست های معروف مثه رپیدشر و 4شر به درد من نمی خوره چون اولی شمارنده تعداد دانلود نداره و دومی هم لینک هاش اگه اشتباه نکنم بعد مدتی پاک میشه . من خودم تا الان از پرشین گیگ و پارسا اسپیس استفاده کردم که مثلا هردو شمارنده دارن اما به نظر میرسه کار نمی کنه ! آخه شما این لینک رو ببینید :
Only the registered members can see the link
دو مقاله من فقط توی همین یه سایت بالای 3500 بار دانلود شده اون وقت توی پرشین گیگ و پارسا اسپیس تعداد دانلود تقریبا صفره !
دوستان یه لطف بکنن یه هاست خوب برای فایل هام بهم معرفی کنن تا به جای این هاست های معیوب وطنی توی اون آپلود کنم . ممنون
یه سری هاست های معروف مثه رپیدشر و 4شر به درد من نمی خوره چون اولی شمارنده تعداد دانلود نداره و دومی هم لینک هاش اگه اشتباه نکنم بعد مدتی پاک میشه . من خودم تا الان از پرشین گیگ و پارسا اسپیس استفاده کردم که مثلا هردو شمارنده دارن اما به نظر میرسه کار نمی کنه ! آخه شما این لینک رو ببینید :
Only the registered members can see the link
دو مقاله من فقط توی همین یه سایت بالای 3500 بار دانلود شده اون وقت توی پرشین گیگ و پارسا اسپیس تعداد دانلود تقریبا صفره !
دوستان یه لطف بکنن یه هاست خوب برای فایل هام بهم معرفی کنن تا به جای این هاست های معیوب وطنی توی اون آپلود کنم . ممنون