PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب هاست مناسب

bill geits
08-01-10, 15:53
سلام . من یه تعداد مقاله و فایل دارم که اونا رو توی اینترنت برای دانلود در اختیار دوستان قرار دادم . ( تو همین فروم هم هست که توی امضام می بینید ) منتها دلم می خواد 1- تعداد دانلود مقالات دستم باشه . 2- لینک ها تا مدت ها سالم بمونه . بیشتر هم لینک دانلود شون رو توی فروم ها قرار دادم . یه راه اینه که توی هر فروم آپلودش کنم که راه جالبی نیست . چون همین طوری پدرم در میاد توی بالای 50 تا فروم عضو شدم و پست می زنم دیگه آپلود هم بخوام بکنم تو هر کدوم خیلی سخته . علاوه بر این هرکدوم از این فرومها یه قوانین خاصی دارن . یکی نمی ذاره rar آپلود کنی یکی ... خلاصه راه جالبی نیست .
یه سری هاست های معروف مثه رپیدشر و 4شر به درد من نمی خوره چون اولی شمارنده تعداد دانلود نداره و دومی هم لینک هاش اگه اشتباه نکنم بعد مدتی پاک میشه . من خودم تا الان از پرشین گیگ و پارسا اسپیس استفاده کردم که مثلا هردو شمارنده دارن اما به نظر میرسه کار نمی کنه ! آخه شما این لینک رو ببینید :
Only the registered members can see the link
دو مقاله من فقط توی همین یه سایت بالای 3500 بار دانلود شده اون وقت توی پرشین گیگ و پارسا اسپیس تعداد دانلود تقریبا صفره !
دوستان یه لطف بکنن یه هاست خوب برای فایل هام بهم معرفی کنن تا به جای این هاست های معیوب وطنی توی اون آپلود کنم . ممنون

bill geits
08-01-10, 15:56
لطف دومی که دوستان در حق من می تونن بکنن اینه که هرسایت یا فرومی که میشناسید که می تونم مقاله هام رو توی اون ها قرار بدم لطف کنید معرفی کنید . من با سرچ تو گوگل حدود 50 تا فروم پیدا کردم که هنوز خیلی کمه . ممنون

germ
08-01-10, 16:53
من از fileden (Only the registered members can see the link) استفاده میکنم، خیلی ازش راضی هستم

یک گیگ بهت فضا میده .. ماهی 5 گیگ ترافیک ماهیانه .. حداکثر اندازه آپلود 50 مگه .. لینک ها هم پاک نمیشه

هم میتونی ازش hotlink(لینک مستقیم) و یا لینک غیر مستقیم(بدون شمارنده) بگیری

محدودیت: حداقل ماهی یک بار باید تو سایتش لگین کنی

میتونی رو سرورش برای خودت فولدر بسازی، اسم فایلها رو عوض کنی و حتی زیپ کنی

اینتر فیس خوبی هم داره .. web2

تجربه شخصی: اگر از لینک مستقیم استفاده کنی توی پهنای باند حساب نمیشه (البته به تازگی) .. اما آماری از تعداد دانلود فایلها نمیده

امیدوارم به دردت بخوره

bill geits
08-01-10, 19:48
ممنون . منتها متوجه نشدم شمارنده داره یا نه ؟ بعد من الان رفتم توش عضو شدم . و فایل هامو آپ کردم . واسه امتحان یه دو تاشو دانلود کردم . با این که مستقیم دانلود کردم اما توی پهنای باند نشون میده . پس چطور میگید که نشون نمی ده ( البته من ترجیح میدم نشون بده ) . بعد من نفهمیدم چطور میشه لینک غیر مستقیم گذاشت ؟ ( گرچه مستقیم رو ترجیح میدم ) ممنــــــــــون

germ
08-01-10, 22:22
در مورد لینک غیر مستقیم، شرمنده من با یه سایت دیگه اشتباه کرده بودم ..

اما در مورد پهنای باند یک هفته ای هست که مقدار استفاده من رو حساب نمیکنه :1. (27): نمیونم چرا

bill geits
09-01-10, 10:28
حالا یه مدت استفاده کنم ازش ضرر نداره . فقط امیدوارم مال من مثه شما نشه و مدام پهنای باند رو حساب کنه که حدود تعداد دانلود دستم باشه . راستی کسی از 4شر استفاده نکرده ؟ اون شمارنده داره

germ
09-01-10, 12:23
من قبلا از 4shared استفاده میکردم ..
خوبه ولی لینک مستقیم نمیده، شمارنده داره ولی مثل rapidshare آزار دهنده نیست
تعداد دانلودهای فایلها رو میگه

bill geits
09-01-10, 17:46
بذارید اول 4shared رو امتحان کنم.