PDA

مشاهده نسخه کامل : مقايسه آخرين پردازنده AMD موجود در بازار با پردازنده تقريبا هم قيمت اينتل

reza76622201
06-01-10, 12:02
سلام دوستان.
من فکر مي کردم که AMD Phenom II-X4 965BE که بالاترين پردازنده موجود در بازار در سري AMD هستش در مقياس کارآيي نسبت به قيمت در سري اينتل هيچ رقيبي نداره و يه پردازنده مياني اينتل يعني Intel Core i5-750(اختلاف قيمت حدود 10000 تومان) کارآييش پايينتره. اما اين بر عکسه. اينم مدرک:

Only the registered members can see the link

البته مادربورد Core i5 گرونتره(البته مادربوردهايي واسه اين پردازنده عرضه شده که USB 3.0 و Sata III رو ساپورت مي کنن که اين واقعا معرکست) . اما به نظر من در کل به نسبت اختلاف کارآيي در تمام موارد ارزششو داره.
ساير دوستان هم نظر بدن.
:11():

lorn
06-01-10, 13:13
به نظر بنده اگه ادم زير 230 هزينه كنه براي cpu بدون شك سلطان بلامناظره اين ميدون Amd هست
يعني هركي اين حرف رو قبول نكنه بايد به دانسته هاي خودش شك كن

ولي از 300الي.............. به بعد intel ‌رو خدايي قبل دارم

bill geits
06-01-10, 14:08
رضا جان منظورت رو نفهمیدم . الان اینتل رو بردی بالا یا ای ام دی ؟

bill geits
06-01-10, 14:13
به نظر بنده اگه ادم زير 230 هزينه كنه براي cpu بدون شك سلطان بلامناظره اين ميدون Amd هست

زیاد موافق نیستم :
می بینی که e5300 سرتره و قیمتش خیلی بالاتر نیست . در حالی که تکنولوژی بهتر هم داره . مصرف برقش کمتره و تو هزینه ی پاور میشه صرفه جویی کرد . ضمنا بیشتر آور میشه .

X7 Turbo
06-01-10, 14:19
CPU های اینتل قابل اعتمادتره و در طولانی مدت کارایی بهتری داره. البته بر طبق تجربیاتی که خودم دارم و با هر دو نوع CPU کار کردم اینو میگم. البته ممکنه این موضوع همیشه درست نباشه و در برخی موارد تفاوت هایی میان این دو وجود داشته باشه. ولی با توجه به تجربیاتی که در کارکرد های روزانه و اورکلاکینگ دارم اینتل رو ترجیح میدم.:great:

با تشکر:cool:

germ
06-01-10, 14:59
Phenom II X4 965 و i5 750 تقریبا هم قیمتند .. با اینکه فرکانس فنوم 3.4 بازم کمی پایین تر از i5 بافرکانس 2.66

فنوم 140 واته که در مقایسه با i5 که 95 خیلی پرمصرفتره

به نطر من i5 شاهکار اینتل حتی از i7 -920 هم بهتره

در رنح قیمت زیر 150، amd همه جوره سرتره

nima_hl
06-01-10, 15:28
سلام دوستان.
من فکر مي کردم که AMD Phenom II-X4 965BE که بالاترين پردازنده موجود در بازار در سري AMD هستش در مقياس کارآيي نسبت به قيمت در سري اينتل هيچ رقيبي نداره و يه پردازنده مياني اينتل يعني Intel Core i5-750(اختلاف قيمت حدود 10000 تومان) کارآييش پايينتره. اما اين بر عکسه. اينم مدرک:

البته مادربورد Core i5 گرونتره(البته مادربوردهايي واسه اين پردازنده عرضه شده که USB 3.0 و Sata III رو ساپورت مي کنن که اين واقعا معرکست) . اما به نظر من در کل به نسبت اختلاف کارآيي در تمام موارد ارزششو داره.
ساير دوستان هم نظر بدن.

سلام

در مورد پردازنده با حرف شما موافقم :great:

اگر بخوایم 965 رو روی یک مادربرد گرون قیمت بزاریم حتما خرید i5 گزینه بهتریه

ولی 965 روی یک مین 80 تومنی ( ddr3 ) به راحتی قابل نصبه که این هم یک پارامتر خوب برای خرید این پردازنده به حساب میاد

البته در کل با خرید پردازنده کلاک بالا از amd (مثل همین 965) موافق نیستم چون شما با یک آور کلاک جزئی میتونید همون قدرت پردازنده قویتر رو از پردازنده ارزونتر بگیرید

AMD>INTEL
06-01-10, 15:47
کاملا با نیما جان موافقم .

mamehdi
06-01-10, 17:04
سلام دوستان

اگر cpu am3 روی برد +am2 ببندیم باعت افت bus میشود یا خیر

JEskandari
06-01-10, 18:06
سلام دوستان

اگر cpu am3 روی برد +am2 ببندیم باعت افت bus میشود یا خیر
تا اونجا که میدونم برد های AM2+ از hypertransport 5200 پشتیبانی میکنند البته اگه شما پردازنده ای گیر بیاری که اینقدر لازم داشته باشه اونایی که ما دیدیم از 2000-2500 که بالا تر نمیرفتن.

zeilo
06-01-10, 20:14
سلام دوستان.

از دوستان حرفه ای بعیده تصبی برخورد کنند
هر کسی با توجه به پارامتر هایی که خودش تععین می کنه میگه که کدوم بهتره
حالا آنچه که مهم هست این پارامترهاست
با توجه به لینکی که دوستمان گذاشته میشه فهمید که هر کدوم از سی پی یو ها در چه کاری بهتر هستن
خوب یکی بازی براش مهمه دیگری اور و کسی دیگر پردازش های سنگین
بستگی داره چطور به قضیه نگاه کنی برای اظهار نظر کلی هم باید هر چه که این دو دارند باید با هم سبک سنگین کرد

aidin0018
06-01-10, 22:58
به نظر من تفاوت كارايي چنداني بين Corei5 750 و AMD Phenom II-X4 965BE در كاربردهاي معمولي وجود نداره و اين گونه تستها در لود 100 درصد cpu داراي جايگاه قياس مي شود .
در ضمن هزينه صرف شده براي تهيه هر قطعه عامل بسيار مهمي براي ارزيابي مناسب بودن آن مي باشد.

reza76622201
07-01-10, 07:14
از دوستان حرفه ای بعیده تصبی برخورد کنند
هر کسی با توجه به پارامتر هایی که خودش تععین می کنه میگه که کدوم بهتره
حالا آنچه که مهم هست این پارامترهاست
با توجه به لینکی که دوستمان گذاشته میشه فهمید که هر کدوم از سی پی یو ها در چه کاری بهتر هستن
خوب یکی بازی براش مهمه دیگری اور و کسی دیگر پردازش های سنگین
بستگی داره چطور به قضیه نگاه کنی برای اظهار نظر کلی هم باید هر چه که این دو دارند باید با هم سبک سنگین کرد

دوست عزيز. ببخشيد اين سوال رو مي پرسم. اصلا شما لينک رو با دقت بررسي کرديد!؟!؟!؟
توي تمام موارد حتي بازي هم Corei5-750 سرتره. بله عزيز. تمام موارد.

reza76622201
07-01-10, 07:20

دوست عزيز. اتفاقا اين مقايسه در رنج زير 230000 تومانه و Intel برتر شده(مگه اينکه منظورتون پردازنده و مادربورد با هم باشه!). ميشه شک منو برطرف کنيد!؟

reza76622201
07-01-10, 07:22
از تمامي دوستاني که در اين تاپيک شرکت کردند تشکر مي کنم و از مابقي دوستان هم مي خوام که شرکت کنند. با تشکر و تقديم احترام. :11():

lorn
07-01-10, 09:10
دوست عزيز. ببخشيد اين سوال رو مي پرسم. اصلا شما لينک رو با دقت بررسي کرديد!؟!؟!؟
توي تمام موارد حتي بازي هم Corei5-750 سرتره. بله عزيز. تمام موارد.

دوست عزيز
اين برتري در اكثر مواقع به 1 الي نهايتا 5 امتيازه
ولي قيمت رو چي خودتون گه بهتر مي دونيد .

دوست عزيز. اتفاقا اين مقايسه در رنج زير 230000 تومانه و Intel برتر شده(مگه اينکه منظورتون پردازنده و مادربورد با هم باشه!). ميشه شک منو برطرف کنيد!؟

نه خير بنده بدون مادر برد عدض كردم در ضمن اگه با مادربرد هم حساب كني بازم تو اين رنج amd‌برندس
شما براي AMD Phenom II-X4 965BE( ديروز رفتم بازار 205 قيمت داد كه بازم يكم گرون گفت ) يه رقيب مثال بزن

reza76622201
07-01-10, 09:38
دوست عزيز جناب Lorn . اين پردازنده ها واسه کارهاي سنگين کاربرد دارند و در پروژه هاي و کارهاي زمان بر اين اختلاف کاملا خودشو نشون مي ده(والا واسه کارهاي معمولي که پردازنده هاي خيلي پايينتر هم زياد هستند چه خواسته اينها). عزيز 965 در تمام موارد از 750 کم آورده(حتي قيمت به نسبت کارآيي). شما به چي چيزي رقيب اتلاق مي کنيد؟ حتي در يک مورد هم از i5-750 باللاتر نيست!!! اختلاف قيمت هم خيلي کمه(بدون احتساب مادربورد(البته مادربوردهاي سري P55A که واسه اين پردانزده ساخته شدن داراي USB 3.0 و Sata III هستند که يه نکته خيلي مثبته و طبيعتا قيمتشونم بالاست و مادربورد AMD Support که USB 3.0 و Sata III هم باشه قيمتش بالاست)) .

AMD>INTEL
07-01-10, 10:18
قیمت برد که نیما جان گفتند یک عامل انتخاب هست . تو بنچمارک ها هم اختلافهای کم در عمل در حال REALTIME چنان به چشم نمیان .
In most scenarios Core i5 and Phenom II X4 achieved the same performance level and in most cases when one particular CPU was faster than the other the performance difference was practically negligible.

reza76622201
07-01-10, 10:35
قیمت برد که نیما جان گفتند یک عامل انتخاب هست . تو بنچمارک ها هم اختلافهای کم در عمل در حال REALTIME چنان به چشم نمیان .
In most scenarios Core i5 and Phenom II X4 achieved the same performance level and in most cases when one particular CPU was faster than the other the performance difference was practically negligible.

اميد جان. لينکتونو خوندم. نکات قابل توجهي داشت که در زير به رنگ قرمز مشخص کردم:

There were three important exceptions, however. When converting a full-length movie from a DVD (MPEG2) to DivX format Core i5-750 was 16% faster than Phenom II X4 965 and 20% faster than Phenom II X4 955; rendering a sample project on After Effects CS4 Core i5-750 was 22% faster than Phenom II X4 965 and 26% faster than Phenom II 955; and compressing files with WinRAR Core i5-750 was 19% faster than Phenom II X4 965 and 22% faster than Phenom II X4 955.
So for the user working professionally with video editing, Core i5 is the CPU to go and there is no question about it. For the average user picking the “right” CPU will depend on the brand he or she likes best, although the results move the tip of the scale towards Intel. Another item that may help decide the best CPU to choose from is the cost of the motherboard, which was not analyzed in the present review.
One very important discovery made during this review is that if you have a high-end video card, the CPU has almost no influence in the system gaming performance. So if you are building a high-end gaming machine, maybe it is better to pick a cheaper processor and invest the price difference on a faster video card.

البته لينک زياده:

به نظر من آناند تچ منبع خوبيه.

zeilo
10-01-10, 14:38
دوستان گرامی یک چیز دیگه هم در این زمینه وجود داره برای بازی خور ها
که همون کراس فایر یا sliهست که در پلتفرم انتل به دو پهنای باند x8ختم میشه ولی با 965beو مادربورد های مناسب می تونی برای هر نوع اجتماع گرافیکی پهنای باندهای x16فراهم کنی
این طور نیست:yes:

AMD>INTEL
10-01-10, 14:45
نکته خوبی بود .

Stream
10-01-10, 14:58
دوستان گرامی یک چیز دیگه هم در این زمینه وجود داره برای بازی خور ها
که همون کراس فایر یا sliهست که در پلتفرم انتل به دو پهنای باند x8ختم میشه ولی با 965beو مادربورد های مناسب می تونی برای هر نوع اجتماع گرافیکی پهنای باندهای x16فراهم کنی
این طور نیست:yes:
صحبت شما دقیق نیست.

فقط در P55 صحبت شما درسته و نهایتا می توان دو PCI-Express 2.0 8x در اختیار داشت (اون هم در بردهایی که از NF200 استفاده نکرده باشند) ولی این مشکل در X58 یا P55 هایی که از چیپست NF200 استفاده کرده اند وجود نداره.
+

خیلی از مادربردهای AMD هم همینطور هستند و فقط در محصولات گرون قیمت شما می تونید از دو اسلات PCI-Express 2.0 16X استفاده کنید. در ضمن کماکان پشتیبانی SLI در مادربردهای AM3 وجود نداره که میشه این رو یک نکته ضعف مهمتر دونست.
+

این محدودیت ارتباطی به Intel و AMD نداره و در محصولات هر دو برند وجود داره.

zeilo
10-01-10, 15:09
ببین کارمون نشد
ارتباط های pcixpress اینتل مربوط به گرافیک توسط خود cpu ارائه میشه و تغییر یافتنی نیست یعنی ربطی به p55 نداره
در ضمن چیپ های انفورسی که اسفاده میشه از رابط های دیگر مادربدر تغزیه می کنند یعنی بقیه ی pcix1 های مادر برد از بین میرن و همین طور این چیپ ها گرون هستند

Stream
10-01-10, 17:17
ببین کارمون نشد
ارتباط های pcixpress اینتل مربوط به گرافیک توسط خود cpu ارائه میشه و تغییر یافتنی نیست یعنی ربطی به p55 نداره
در ضمن چیپ های انفورسی که اسفاده میشه از رابط های دیگر مادربدر تغزیه می کنند یعنی بقیه ی pcix1 های مادر برد از بین میرن و همین طور این چیپ ها گرون هستند
پردازنده های LGA1366 (که بر روی مادربرهایی با چیپست X58 نصب میشن) بطور Native از دو PCI-Express 2.0 16X پشتیبانی می کنند.

K1LOU
10-01-10, 17:24
با سلام
حالا كه بحث مادربرد پيش اومد بهتره اين رو هم در نظر بگيرم با انتخاب يك مادربرد بر ميناي سوكت am3 مي توانيم در چند وقت ديگه از پردازنده اي 6 هسته اي thuban ( اگه درست نوشته باشم ) بر روي همين سوكت و بدون نياز به تغيير مادربرد استفاده كنيم اما در مورد چيبست p55 و سوكت 1156 امكان استفاده از پردازنده هاي 6 هسته اي gulftown رو نداريم بلكه بايد به مادربردي بر مبناي سوكت 1366 مجهز بشيم
به نظر من amd هميشه در اين زمينه بهتر عمل ميكنه همانطور كه الن ما همين phenom ii x4 965 رو با مادربردي با سوكت am2+ و رمهاي ddr2 استفاده كنيم البته با توجه به توان مصرفي بالا و پشتيباني مادربرد . و با بكار بردن نسخه جديد مصرف هم كه به 125 وات رسيده

germ
فنوم 140 واته که در مقایسه با i5 که 95 خیلی پرمصرفتره

در اين مورد فكر مي كنم ورژن جديد black edition حدود 125 وات مصرف داره البته در مقايسه باز هم پر مصرفه و اين نسخه براي هماهنگي با مادربردهاي سوكت am2+ كه مشكل توان مصرف بالاي پردازنده رو دارند خيلي بدرد مي خوره

zeilo
11-01-10, 10:26
پردازنده های LGA1366 (که بر روی مادربرهایی با چیپست X58 نصب میشن) بطور Native از دو PCI-Express 2.0 16X پشتیبانی می کنند.

فرمایش شما متین از باب سوکت 1366 ولی مورد بحث سوکت 1156 بود::1. (23):

JEskandari
11-01-10, 15:19
فرمایش شما متین از باب سوکت 1366 ولی مورد بحث سوکت 1156 بود::1. (23):
دوست عزیز شما اگر از چیپ NF200 در مادربرد استفاده کنید میتوانید تا 4 عدد PCIex X16 داشته باشید.
البته توجه داشته باشید که فرمایش شما تنها در مورد چیپست 790FX با قیمت بالای 200 هزار تومان برای هر مادربرد صادق است.

در ضمن آیا امکان استفاده از سوکت PCIEx X16 برای کارتهای PCIex X1 وجود ندارد ؟

JEskandari
11-01-10, 15:28
صحبت شما دقیق نیست.

خیلی از مادربردهای AMD هم همینطور هستند و فقط در محصولات گرون قیمت شما می تونید از دو اسلات PCI-Express 2.0 16X استفاده کنید. در ضمن کماکان پشتیبانی SLI در مادربردهای AM3 وجود نداره که میشه این رو یک نکته ضعف مهمتر دونست.

دوست عزیز بعضی مادربردهای با چیپست NForce 980a و Nforce 750a توانایی پشتیبانی از SLI در سیستم AM3 را دارند اما متاسفانه توانایی Crossfire را ندارند

AMD>INTEL
11-01-10, 15:35
بازار چیپست ها هم به انحصار اینتل و AMD در اومده . NVIDA برای بقا تو مارکت چیپست های چیپ NF 200 رو تولید میکند .

zeilo
11-01-10, 21:31
در ضمن آیا امکان استفاده از سوکت PCIEx X16 برای کارتهای PCIex X1 وجود ندارد ؟

منظورتون از این سوال چیه؟

nasiban
11-01-10, 23:11
دوستان به نظر من در مورد سیستم های High End ئر بازار کنونی که دچار دگرگونی شدیدی شده 1366 یک انتخاب عاقلانه هست ولی موقعی که کاربر توانایی خرید این سیستم ها رو نداره بهترین انتخاب AMD هست چرا که ارتقاء این سیستم ها خیلی به صرفه تر و ارزات تر هست به طور مثال سیستم زیر به مراتب خیلی ارزان و با کارایی خیلی بالا خواهد بود

CPU : AMD Phenom II 955 BE
Main : Gigabyte MA770T-UD3P

چرا که نه تنها قیمت مادربورد خیلی ارزان هست بلکه با افرایش ضریب پردازنده به سرعتی معادل CoreI5 خواهد رسید . به طور مثال با فن معمولی خوده پردازنده در فرکانس 3500 کاملاً پایدار خواهد بود در حالی که قیمت 180 هزار تومان دارد و نسبت به Core I5 حدود 45 هزار تومن ارزان تر خواهد بود و در ضمن مادربورد پشتیبانی کننده آن نیز حدوداً 70 هزار تومان ارزان تر خواهد بود .

JEskandari
12-01-10, 05:36
دوستان به نظر من در مورد سیستم های High End ئر بازار کنونی که دچار دگرگونی شدیدی شده 1366 یک انتخاب عاقلانه هست ولی موقعی که کاربر توانایی خرید این سیستم ها رو نداره بهترین انتخاب AMD هست چرا که ارتقاء این سیستم ها خیلی به صرفه تر و ارزات تر هست به طور مثال سیستم زیر به مراتب خیلی ارزان و با کارایی خیلی بالا خواهد بود

CPU : AMD Phenom II 955 BE
Main : Gigabyte MA770T-UD3P

چرا که نه تنها قیمت مادربورد خیلی ارزان هست بلکه با افرایش ضریب پردازنده به سرعتی معادل CoreI5 خواهد رسید . به طور مثال با فن معمولی خوده پردازنده در فرکانس 3500 کاملاً پایدار خواهد بود در حالی که قیمت 180 هزار تومان دارد و نسبت به Core I5 حدود 45 هزار تومن ارزان تر خواهد بود و در ضمن مادربورد پشتیبانی کننده آن نیز حدوداً 70 هزار تومان ارزان تر خواهد بود .
صحیح است گه با افزایش ضریب پردازنده میتوان آنرا به Core I5 رساند ولی فراموش نکنید که یک Core I5 را خیلی راحت تر و خیلی بیشتر میشه اورکلاک کرد اونوقت سیستم AMD به گرد پایش هم نمیرسه.

JEskandari
12-01-10, 05:45
منظورتون از این سوال چیه؟
اینجا ذکر شد مادر بردی که از چیپ NF200 استفاده میکند دیگر نمیتواند PCIex X1 داشته باشد.
سوال من اینست که مگر در این مادر بردها بر خلاف مادربرد های دیگر کارتهای PCIEx X1 را نمیتوان برروی شکافهای توسعه PCIEx X16 قرار داد ؟

AMD>INTEL
12-01-10, 08:33
در تمام بردها میشه از کارتهای pcie 1x روی شکاف 16x استفاده کرد .

only amd phenom ii x4
27-01-10, 21:03
صحیح است گه با افزایش ضریب پردازنده میتوان آنرا به Core I5 رساند ولی فراموش نکنید که یک Core I5 را خیلی راحت تر و خیلی بیشتر میشه اورکلاک کرد اونوقت سیستم AMD به گرد پایش هم نمیرسه.
سلام
من خودم هم اینتل داشتم و هم ای ام دی
معتبرترین سایت بینچمارک هم تامز هاردواره قبول دارید؟
معمولا اینتل توی کانورت کردن ها و برنامه هایی مثل فتو شاپ از شئی جلوتره اما توی مالتی مدیا و بعضی بازی ها و برنامه های 3 بعدی ای ام دی توی سی پی یو های هم قیمتش در اینتل کاملا جلوتره
و البته یک اشکال بزرگ ای ام دی دمای اونه که ماکسیموم ان در 965 فقط 62 درجه که خیییلی پایینه ولی سری جدید اینتل تا 100 درجه را هم راحت تحمل میکنه

ممنون

JEskandari
27-01-10, 21:57
سلام
من خودم هم اینتل داشتم و هم ای ام دی
معتبرترین سایت بینچمارک هم تامز هاردواره قبول دارید؟
معمولا اینتل توی کانورت کردن ها و برنامه هایی مثل فتو شاپ از شئی جلوتره اما توی مالتی مدیا و بعضی بازی ها و برنامه های 3 بعدی ای ام دی توی سی پی یو های هم قیمتش در اینتل کاملا جلوتره
و البته یک اشکال بزرگ ای ام دی دمای اونه که ماکسیموم ان در 965 فقط 62 درجه که خیییلی پایینه ولی سری جدید اینتل تا 100 درجه را هم راحت تحمل میکنه

ممنون

این در صورتی هست که با Core 2 Quad مقایسه بفرمایید ولی اگه مقایسه را با Core I7 ویا Core I5 انجام دهید متوجه اشتباه خود میشوید جناب only amd phenom ii x4:yes:

khoshnazar
01-06-11, 09:52
جدید ترین مدل ریز پردازنده در بازار را معرفی کنید و تفاوت ان با پر دازنده ی قدیمی z80 یا80386

mohamad70
01-06-11, 14:19
جدید ترین مدل ریز پردازنده در بازار را معرفی کنید و تفاوت ان با پر دازنده ی قدیمی z80 یا80386

دوست عزیز این 2 مدل پردازنده از زمین تا کره ماه با پردازنده های امروزی تفاوت دارند و اصلا قابل مقایسه نیستند !!!!!

hosein_pt
04-06-11, 11:10
لطفا یه مقایسه ای بین ابن دو تا بکننبن

amd x6 1090t
intel core i5 2500k
کدوم بهتره شاید اورکلاک هم بکنم در ضمن برای کار های گرافیکی و رندر میخام نه بازی؟

hosein_pt
04-06-11, 11:17
تو کار های کاربردی مثل نرم افزار های autodesk ای ام دی شش هسته ای بهتره یا i5 سندی بریج
cpu ارزونتر بگیریم vga رو قویتر بهتر نیست
با یه بودجه 850 برای کیس کدوم رو پیشنهاد می کنید