PDA

مشاهده نسخه کامل : افرادی که جوان‌تر به نظر می‌رسند، بیشتر عمر می‌کنند

™Ali
05-01-10, 12:23
متن اصلی: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

هندونه: (Only the registered members can see the link) نتایج تحقیقات جدید دانشمندان حاکی از آن است که افرادی که جوان‌تر از سن واقعی خود به نظر می‌آیند، در عمل نیز طول عمر بیشتری نسبت به افراد هم سن خود دارند.

این تحقیق که با مطالعه حدود 2000 فرد همسن انجام شده است، یافته‌های جالبی را در مورد سن افراد بر ملا می‌کند.

محققان می‌گویند در صورتی که دو فرد سن یکسانی داشته باشند، فردی که پیرتر به نظر می‌رسد احتمالاً زودتر از دیگری می‌میرد.

نتایج تحقیقات همچنین حکایت از آن دارد که هر چه اختلاف سن افراد در ظاهر بیشتر باشد، احتمال مرگ فردی که سنش بیشتر به نظر می‌رسد، افزایش می‌یابد.

Only the registered members can see the link
عکس: ehow.com

پروفسور «کار کریستنسن» – فردی که رهبری تیم مطالعه را بر عهده داشته است – در این رابطه می‌گوید، مقایسه سن واقعی افراد و آن‌چه که در ظاهر به نظر می‌رسد می‌تواند معیار خوبی برای سنجش سلامت افراد باشد.

به طور خلاصه در صورتی که «فردی پیرتر از سنش به نظر برسد»، این امر می‌تواند نشان‌دهنده سلامت ضعیف او باشد.

محققان همچنین می‌گویند بسیاری از عادات زندگی روزانه انسان‌ها نظیر کشیدن سیگار و خوردن غذاهایی با ارزش غذایی پایین (هله هوله) می‌تواند از دلایل «پیرتر به نظر رسیدن» محسوب شود.

bill geits
05-01-10, 17:14
پس من بالای 70 80 عمر می کنم ! :lol:
ما خونوادگی این طوری هستیم . بابام 60 سالشه عین 40 ساله هاست . حتی موهاش سفید نشده !
البته عمر دست خداست

reza76622201
06-01-10, 09:49
پس من بالای 70 80 عمر می کنم ! :lol:
ما خونوادگی این طوری هستیم . بابام 60 سالشه عین 40 ساله هاست . حتی موهاش سفید نشده !
البته عمر دست خداست

عزيز. زياد جدي نگير. شايد دارن از اينا ميزارن زير بغلمون:

Only the registered members can see the link

:lol:
چه خوبه. تازه چشم و گوش و .... هم داره!!!
شوخي کردم. انشاء الله که 10000 سال عمر کنيد. به قول کمپاني گيگابايت قطعاتي که خدا در ساختتون بکار برده از سري UD1000 باشه.
:give_rose: