ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد مانیتور p2050

bill geits
02-01-10, 23:46
سلام
من حدود سه ماه پیش یه مانیتور سامسونگ p2050 خریدم . فرق این مانیتور با p20500 ها اینه که تو چین تولید شده و گارانتی یک شرکت شیرازی رو داره اما p20500 ها گارانتی سام سرویسه و تولید ایران . البته اون موقع که خریدم قیمتش یه 30 تومنی کمتر از p20500 بود .
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه که در مورد گارانتی به مشکل نمی خورم ؟
و دیگه این که آیا این دو مانیتور از نظر کیفیت ساخت تفاوتی با هم دارند ؟
و بعد من برای تصویر گرفتن از مانیتورم دارم از گرافیک آن بورد مادربردم که G41m-es2l هست استفاده می کنم. در محیط عادی ویندوز و مثلا توی تماشای فیلم اگه کارت گرافیک بگیرم کیفیت تصویری که می بینم فرقی می کنه ؟ ( تو بازی که مسلمه فرق می کنه )
ممنون و دم اونایی که جواب میدن گرم :11():

reza76622201
03-01-10, 07:38
سلام دوست عزيز.
به نظر من مدل چيني بهتر هم هست. مانيتورهاي توليد شده در سام سرويس گاها پر از مشکل هستند.
اينکه گارانتي برات مشکل بشه يا خير اگر بدون گارانتي خريده باشي(چون سام سرويس گاها مانيتورهاي مونتاژ چين رو هم گارانتي ميکنه) بسته به شانست داره. اما مانيتور معمولا اگر اولبش سالم باشه به اين راحتيها ايراد به هم نمي زنه. به هر حال دست شانسه. نهايتش اينه که اگر خداي نکرده معيوب بشه با هزينه همون سام سرويس برات درستش مي کنه.
کارت گرافيک که روي اين مادربورده واسه ديدن فيلم با هر کيفيتي جواب ميده و خريد کارت گرافيک مجزا واسه ديدن فيلم روي اين مادربورد تاثيري نداره.
سوالي بود در خدمتم.
:give_rose:

bill geits
03-01-10, 14:39
ممنون . پاسخ کامل بود . نه خدا رو شکر تا الان که سالم و قبراق داره کار میکنه . گارانتی داره اما معروف نیست .