سلام.من مادربورد رو میخوام آپدیت کنم.مشکلی داره که در لود بازی ها و هنگامی که سی پی یو یکدفعه شروع به کار میکنه سیستم ریست یا هنک میشه.
چند ورژن مختلف برای مادریورد من اومده که من میخوام به F3 آپدیت کنم.
لینک زیر رو ببیند.گویای مدل مادربورد و همه چیز هست :
Only the registered members can see the link_os
لطفا بگین از چه روشی و چطوری میتونم بدون دردسر و مشکل آپدیت کنم.فلاپی درایو هم ندارم.
چه طوری از روی هارد و یا یو اس بی فلش میتونم آپدیت کنم؟
با روش q flash که مختص گیگابایت هست چطور؟
لطفا کامل و از اول راه بگید باید به ترتیب چکار کنم.
ممنون:11()::11():
nima_hl
01-01-10, 07:25
سلام.من مادربورد رو میخوام آپدیت کنم.مشکلی داره که در لود بازی ها و هنگامی که سی پی یو یکدفعه شروع به کار میکنه سیستم ریست یا هنک میشه.
چند ورژن مختلف برای مادریورد من اومده که من میخوام به F3 آپدیت کنم.
لینک زیر رو ببیند.گویای مدل مادربورد و همه چیز هست :
Only the registered members can see the link_os
لطفا بگین از چه روشی و چطوری میتونم بدون دردسر و مشکل آپدیت کنم.فلاپی درایو هم ندارم.
چه طوری از روی هارد و یا یو اس بی فلش میتونم آپدیت کنم؟
با روش q flash که مختص گیگابایت هست چطور؟
لطفا کامل و از اول راه بگید باید به ترتیب چکار کنم.
ممنون:11()::11():
سلام
علی جان یه برنامه تو cd مادربرد هست به اسم bios@ ، کار باهاش خیلی ساده هستش ( فلاپی و فلش هم لازم نیست )
در صفحه 67 منوال هم به صورت کامل توضیح داده
یه نگاه بهش بنداز فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه ولی باز اگر سئوالی بود بپرس :give_rose:
alli2010
01-01-10, 18:31
سلام.آقا نیما این روش فکر کنم باید همزمان به اینترنت وصل شد. درسته؟
یک نفری با این روش آپدیت کرده بود در یه سایت دیگه میگفت موس کند میشه حین آپدیت و این حرف ها.
باید همزمان به اینترنت وصل شد؟
بعد من نفهمیدم صفحه 67 کجا رو میگین.
ممنون از شما که همیشه کمک کردی به من.دوستان دیگه هم ظاهرا با ما قهر کردن.
nima_hl
01-01-10, 19:43
سلام.آقا نیما این روش فکر کنم باید همزمان به اینترنت وصل شد. درسته؟
یک نفری با این روش آپدیت کرده بود در یه سایت دیگه میگفت موس کند میشه حین آپدیت و این حرف ها.
باید همزمان به اینترنت وصل شد؟
بعد من نفهمیدم صفحه 67 کجا رو میگین.
ممنون از شما که همیشه کمک کردی به من.دوستان دیگه هم ظاهرا با ما قهر کردن.
سلام
شما با این برنامه هم به صورت آنلاین میتونید بایوس رو آپدیت کنید ( که به دلیل مشکلات اینترنت بهتره انجام ندین ) و هم میتونید فایلی بایوسی که قبلا دانلود کردید رو باز و بایوس رو آپیدیت کنید
در مورد کند شدن ماوس درست گفته ، موقع آپدیت بهتره برای چند ثانیه ( زیر یک دقیقه ) که سیستم در حالت نوشتن هستش هیچ کاری با سیستم انجام ندید و کلیه برنامههای دیگه هم بسته باشه
حتما لازم نیست همزمان به اینترنت وصل شد که بالا توضیح دادم
دفترچه مادربردتون رو گفتم گرامی ( یه آمار وحشتناک وجود داره که آقایون معمولا هیچ وقت دفترچه هیچ محصولی رو نمیخونن :lol: که البته خودم هم جزو همین دسته هستم )
اگر دفترچه مادربرد دم دستتون نیست از توی سایت قسمت منوال میتونید دانلود کنید
باز اگر نکته مبهمی وجود داشت بفرمائید تا یک راهنمای تصویری دقیق براتون بنویسم :give_rose:
alli2010
02-01-10, 02:41
سلام به آقا نیما.
نیما جان من چون سیستم رو خودم اسمبل کردم دفترچه رو قبلا خوندم.البته نه صفحات مربوط به آپدیت و ...
گفتی منوال.یعنی همون manual. تخصصی گفتی من نگرفتم.بگذریم...
چند تا سوال پیش میاد :
1.گزینه clear dmi data pool رو تیک کنم یا ولش کنم؟دفترچش نگفته اینو
2.بعد از اینکه روی گزینه update bios from file زدم و فایل بایوس رو انتخاب کردم.همون لحظه شروع میکنه به فلش کردن ؟
یا بعدش چیزی میاد که باید باز ok کنم؟(از لحاظ آمادگی پرسیدم)
3.فایل فشرده شده که از سایتش گرفتم دارای 3 فایل هست.کدوم رو به نرم افزار معرفی کنم؟
4.موقع آپدیت کردن درصدی خونه ای خطی چیزی میلد که مشخص باشه چقدر به پایان مونده؟
5.بعد از آپدیت سیستم اتوماتیک ریست میشه؟یا خودم ریست کنم؟
6.چه مدت طول میکشه از لحظه شروع آپدیت؟
اینهمه سوال رو بزار به پای اینکه دفعه اولم هست و میترسم خودم رو گرفتار کنم با این سیستم.
قبلا تجربه فلش زدن گوشی های نوکیا و رسیور رو دارم ولی این...
باز ممنون از شما دوست خوبم.
AMD>INTEL
02-01-10, 09:18
فایلی که پسوند .bin داره رو باید انتخاب کنی . اون تیک ها رو لازم نیست بزنید . باید خودتون ریست کنید . کل پروسه 1 دقیقه طول میکشه شایدم کمی بیشتر
alli2010
02-01-10, 13:20
فایلی که پسوند .bin داره رو باید انتخاب کنی . اون تیک ها رو لازم نیست بزنید . باید خودتون ریست کنید . کل پروسه 1 دقیقه طول میکشه شایدم کمی بیشتر
هیچ فایلی پسوند bin رو نداره.احتمالا اینی که شما میگی برای بایوس های شرکت های دیگه هست.
این فایل ها رو داریم :
ms-dos batch file
f3 file
و یه فایل دیگه که پسوند exe داره.
فایل f3 حجمش 1 مگابایت هست.باقی کیلوبایت هستند. نتیجه؟
alli2010
02-01-10, 13:53
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
02-01-10, 14:35
ma77tud3.f3
alli2010
03-01-10, 01:57
سلام.آقا نیما و آقا امید
از هر دوی شما بزرگواران تشکر میکنم.به نسخه F3 آپدیت کردم.و اما نتیجه :
اون پیام amd data chane...update new data to dmi همچنان میاد.که خوب به این وسواس نیستم دیگه.
بعد از آپدیت که درخواست ریست کرد در بوت جلوی این عبارت بالا عیبارت update sucess زد.
موقعی که اوکی کردم که آپدیت بشه 15 ثانیه هم نشد که از من خواست سیستم رو ریست کنم.
و سرعت بالا اومد سیستم بیشتر شد.
دمای سی پی یو در حالت عادی و بدون کار کردن 38 الی 43 بود.که الان در حالت عادی 30 یا 31 هست.
اگر به چشم خودم نمیدیدم باور نمیکردم که دمای سی پی یو 30 باشه.
حدود نیم ساعت در بنچمارک رزیدنت اویل تست زدم که هنک یا ریست نشد.
در دموی اول رزیدنت اویل و نید فور اسپید هم بر خلاف قبل مشکلی پیش نیمومد.در لود رزیدنت اویل هم همینطور
بعد از نیم ساعت که از بنچمارک رزیدنت اویل خارج شدم دمای سی پی یو 38 بود که قبلا به 52 میرسید.
اون صدای فن هم خیلی کمتر شده.
فکر میکنم که اون ریست و هنک کردن ها در بازی بر طرف شده باشه.
یه تجربه هم به دست آوردم که میگم .
با درایوری که در سی دی گرافیک بود در بنچماک رزیدنت اویل نهایت میانگینی که میداد 71.3 فریم بود.
و با درایور جدید با همون تنظیمات بازی کمترین میانگینی که میده 73.5 هست و بعضی اوقات هم 74 و خورده ای.
از همه شما و مخصوصا آقا نیمای گل تشکر میکنم که در این مدت من رو یاری کردین.
امیدوارم همیشه موفق و پایدار باشید.خدانگهدار
rezaaghili
03-01-10, 13:42
دوست عزیز بایوست رو هم بیاد حتما defualt کنی
یادت نرفته باشه