سلام خدمت دوستان:Love-PCN~!: من امروز داشتم تو سایت انویدیت چرخ میزدم که دیدم اون پایین یه سری کارت ها رو کنارش نوشته only availabe in oem products اون کارتا هم سری 100 و 220 و 310 بودند حالا این oem چیه؟؟؟ جالبیش اینه که من تا حالا سری 100 ندیده بودم و با توجه به مشخصات gt150 کارت خوبی بخ نظر میرسید که به دلم نشست :دی:1. (5)::party:
Stream
30-12-09, 12:44
کارتهای گرافیک NVIDIA که در سایت جزو محصولات OEM هستند یعنی این محصولات بصورت Retail وارد بازار فروش قطعات نمیشن و فقط در دسترس تولید کننده های سیستم های کامل (Dell, HP, Lenovo, Acer, Apple, ...) قرار می گیرن.
معمولا این محصولات معادلی در بین قطعات موجود در بازار دارن... به طور مثال همین Geforce GTS 150 از لحاظ هسته و مشخصات تا حدی زیادی شبیه به Geforce 9800 GTX یا Geforce GTS 250 است.
javadshahvand
30-12-09, 12:45
سلام خدمت دوستان:Love-PCN~!: من امروز داشتم تو سایت انویدیت چرخ میزدم که دیدم اون پایین یه سری کارت ها رو کنارش نوشته only availabe in oem products اون کارتا هم سری 100 و 220 و 310 بودند حالا این oem چیه؟؟؟ جالبیش اینه که من تا حالا سری 100 ندیده بودم و با توجه به مشخصات gt150 کارت خوبی بخ نظر میرسید که به دلم نشست :دی:1. (5)::party:
OEM مخفف عبارت Original Equipment Manufacture مي باشد. مواقعي كه شركتي قطعات مربوط به شركت ديگري را با برند خود بفروش مي رساند عبارت OEM را بر سر نام آن قطعه اضافه مي كند. اين عبارت نشان مي دهد كه قطعه مورد نظر ساخت فروشنده نيست بلكه فروشنده از طرف توليد كننده اقدام به خرده فروشي مي كند.
JEskandari
30-12-09, 15:19
محصولات NVIDIA اونهایی که OEM هستن یعنی شما نمیتوانید اونها را از بازار بخرید بلکه در کامپیوتر های آماده شرکت های دیگر بکار میروند.
اگه اون GTS 150 به دلتون نشسته معادلش GTS 250 هستش.
hapalii
30-12-09, 18:06
OEM مخفف عبارت Original Equipment Manufacture مي باشد. مواقعي كه شركتي قطعات مربوط به شركت ديگري را با برند خود بفروش مي رساند عبارت OEM را بر سر نام آن قطعه اضافه مي كند. اين عبارت نشان مي دهد كه قطعه مورد نظر ساخت فروشنده نيست بلكه فروشنده از طرف توليد كننده اقدام به خرده فروشي مي كند.
فرمایش شما در باره واژه OME یا همان Original Equipment Manufacture کاملا صحیح فقط فکر می کنم تیکه آخرش باید یه کم تغییر کنه " بلكه فروشنده از طرف توليد كننده اقدام به خرده فروشي مي كند " به نظرم اگر گفته بشه این قطعات به سفارش فروشنده در کار خانه تولید کننده تولید می شوند بهتر بود این جمله شما با اینکه به نوعی درست هست اما مثلا درباره مادربرد های گیگا بایت که تا همین چند وقت پیش قسمت زیادیش در کارخانه فاکس کانن تولید می شد یه جورائی این جمله اصلا درست از آب در نمیاد چون گیگا بایت و دیگر شرکت ها تکنولوژی ساخت خودشون رو داشتند و فقط بخاطر صرفه اقتصادی بخشی از تولید رو به کارخانه های دیگه سفارش می دادند و نصبت دادن خورده فروشی تولید کننده اصلی اصلا توی این مورد صدق نمی کنه.
kakihot
01-01-10, 01:42
OEM به زبون قابل فهم یه نوع کلاه برداری با کلاس محسوب میشه شرکتی با اسم و رسم و آوازه بالا میاد یه شرکت تولید کننده رو پیدا میکنه میگه محصول رو بزن به اسم من مثال فارسیش میشه " کار کردن خر و خوردن یابو" :1. (26):
kakihot
01-01-10, 01:48
چنانکه در پست های بالا دیدم دوستان معنای رفرنس (مرجع) رو با OEM قاطی کردین
داستان محصول مرجع قضیه متفاوتی هست مثلا NVIDIA میاد و یه برد بی عیب و نقص طراحی میکنه
یه فن مناسب الحال هم میذاره روش اسمشو میذاره برد مرجع و همه باید همینو بخرن و روش مارکشونو بزنن
در این حالت همه کارتها یکی هستن فقط محتویات جعبه و خدمات شرکتها متفاوت هست.
چرا این کارو میکنه چون هرکی نیاد یه برد مشکل دار طراحی کنه و گند بزنه به نام NVIDIA
این مساله کاملا با معنای OEM متفاوت هست
Stream
01-01-10, 03:31
OEM به زبون قابل فهم یه نوع کلاه برداری با کلاس محسوب میشه شرکتی با اسم و رسم و آوازه بالا میاد یه شرکت تولید کننده رو پیدا میکنه میگه محصول رو بزن به اسم من مثال فارسیش میشه " کار کردن خر و خوردن یابو" :1. (26):
کیوان جان این صحبت شما خیلی منطقی نیست!
یعنی مثلا برندهای مطرح پاور دنیا که پاورهاشون توسط OEM ها ساخته میشه کلاه برداریه؟ یا مثلا بردهای لپ تاپ های برندهای مختلف که توسط Quanta تولید میشه؟ یا بردهای موجود در کنسول های بازی یا گوشی های موبایل که توسط Foxconn یا Flextronics ساخته میشه؟
در دنیای الکترونیک فعلی OEM ها نقش خیلی مهمی رو ایفا می کنند، این نقش مهم شاید به نظر شخصی شما کلاه برداری با کلاس باشه ولی به نظر من اینگونه نیست.
چنانکه در پست های بالا دیدم دوستان معنای رفرنس (مرجع) رو با OEM قاطی کردین
داستان محصول مرجع قضیه متفاوتی هست مثلا NVIDIA میاد و یه برد بی عیب و نقص طراحی میکنه
یه فن مناسب الحال هم میذاره روش اسمشو میذاره برد مرجع و همه باید همینو بخرن و روش مارکشونو بزنن
در این حالت همه کارتها یکی هستن فقط محتویات جعبه و خدمات شرکتها متفاوت هست.
چرا این کارو میکنه چون هرکی نیاد یه برد مشکل دار طراحی کنه و گند بزنه به نام NVIDIA
این مساله کاملا با معنای OEM متفاوت هست
نه دوست عزیز، فکر می کنم تنها کسی که چیزی رو قاطی کرد خود شما بودید!
پیشنهاد میشه تاپیک رو دوباره از اول با دقت بیشتر مطالعه کنید. قضیه اصلا درباره معنای رفرنس نبود و دقیقا درباره محصولات OEM انویدیا بود.
موفق باشید.
nima_hl
01-01-10, 08:29
کیوان جان این صحبت شما خیلی منطقی نیست!
یعنی مثلا برندهای مطرح پاور دنیا که پاورهاشون توسط OEM ها ساخته میشه کلاه برداریه؟ یا مثلا بردهای لپ تاپ های برندهای مختلف که توسط Quanta تولید میشه؟ یا بردهای موجود در کنسول های بازی یا گوشی های موبایل که توسط Foxconn یا Flextronics ساخته میشه؟
در دنیای الکترونیک فعلی OEM ها نقش خیلی مهمی رو ایفا می کنند، این نقش مهم شاید به نظر شخصی شما کلاه برداری با کلاس باشه ولی به نظر من اینگونه نیست.
نه دوست عزیز، فکر می کنم تنها کسی که چیزی رو قاطی کرد خود شما بودید!
پیشنهاد میشه تاپیک رو دوباره از اول با دقت بیشتر مطالعه کنید. قضیه اصلا درباره معنای رفرنس نبود و دقیقا درباره محصولات OEM انویدیا بود.
موفق باشید.
استریم جان میدونی که ارادت مخصوص به شما دارم :give_rose:
فکر کنم منظور آقا کیوان سر قاطی کردن این پست دوستمون بود نه فرمایشات شما
چون صحبت سر سایت nvidia بود منم با خوندن این توضیح دوستمون قاطی کردم :lol:
این توضیح درسته که در جایگاه خودش منطقیه ولی در این بحث این شبه رو بوجود میاره که nvidia پس یه خورده فروش ۲ زاریه ( دوستمون شانس داشتن که بحث ati نبود وگرنه رگ گردنم قلمبه میزد بیرون :whistle: )
در مورد کلاه برداری با کلاس هم بنظرم هر دو دیدگاه شما بزرگواران درسته
برای مثال در حال حاضر مادربردهای شرکت x بدون کوچکترین تغییری در بسته بندی شرکت y با قیمتهای نجومی داره به فروش میرسه که دیروز یدونش رو دیدم که خریدار حداقل ۸۰ هزار تومان فقط به خاطر یک اسم پرداخت بیشتری انجام داده بود ( چون شرکت y ممکن بود سینه چاک داشته باشه و حوصله بحث بی مورد ندارم ، اسم نیاوردم اگر لازم دونستید در پرایوت دقیق شرح میدم )
دیدگاه شما هم در این ضمینه چون در نهایت قیمت محصول پائین میاد و خریدار هزینه کمتری باید پرداخت کنه به نظرم کاملا درست و منطقیه :great:
از اینکه این پستم بار اطلاعاتی نداشت پوزش میخوام ولی چون از بالا تاپیک رو میخوندم و تشکر میکردم خواستم سوتفاهمی بابت تشکرها پیش نیاد:give_rose:
Stream
01-01-10, 12:10
فکر کنم منظور آقا کیوان سر قاطی کردن این پست دوستمون بود نه فرمایشات شما صحبتی که جناب شاهوند داشتند تعریف کلی OEM بود نه صرفا خاص این بحث و NVIDIA... فکر کنم کاملا واضح هم بود گرچه شاید اون جمله آخر که به درستی بهش اشاره کردید خیلی صحیح نبود. و همونطوری که در بحث هم مشخص بود NVIDIA طرف خرده فروش بحث نبود و طرف سازنده بحث بود که جناب کیوان خان هم درباره همین قضیه صحبت کردند. :great:
kakihot
01-01-10, 14:08
البته لازم به توضیح هست اگه یه شرکتی تو تولید یک محصول از مونتاژ چندین شرکت مختلف استفاده کنه دیگه بهش نمیگن OEM
تازه این کار برای کم کردن هزینه ها و افزایش کارایی خیلی هم خوبه