درود
یکی از دوستان من میگفت سی پی یوهای AMD بعد از اینکه مدتی از عمر سی پی یو گذشت به خوبی اولشون عمل نمیکنند،یعنی سی پی یو نمیسوزه و سالمه ولی رجیسترهای داخلش به مرور کارایی خودش رو از دست میده و... و باعث میشه سی پی یو مثل روز اولش با همون سرعت کار نکنه،میخواستم بدونم این موضوع تا چه حد حقیقت داره؟چون من الان سی پی یو اینتل سری 9550 Quad دارم و با اینکه حدود 70 هزار تومن بیشتر پول دادم ولی همین الان CPU ی من در برابر یک سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 حرفی برای گفتن نداره،خودم هم توی دانشگاه سرعت بیشتر سی پی یو های AMD اتلون رو حس کردم،البته اونو به نسبت مشخصات سی پی یو اتلون میگم،میخواستم ببینم این موضوع تا چه حد حقیقت داره؟نمیخام بحث سی پی یو AMD یا اینتل راه بندازم ولی با توجه به اطلاعاتی که الان دارم اگر بخام دوباره CPU بردارم مطمئنا AMD برمیدارم البته اگر این کم شدن سرعت سی پی یوهای AMD حرف درستی نباشه،هیچ تعصبی هم ندارم نسبت به هیچکودوم،اگر مقاله ی علمی یا چیزی که به صورت مستند برتری هر کودوم رو به اثبات رسونده باشه دارید لطف کنید ادرسش رو بدید،آخه توی تاپیک های سایت که گشتم هیچ تاپیکی به صورت مستند و درست و حسابی در موردش بحث نکرده بودن و جنگ زرگری راه افتاده بود:gasp:این رو هم در نظر داشته باشید که برتری باید از نظر قیمت باشه،مطمئنا یه سی پی یو core i7 نسبت این سی پی یو AMD که بالا ذکر کردم برتری داره،البته نمیدونم نظر من در مورد برتری سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 نسبت به سی پی یویی که الان دارم تا چه حد درسته،ولی بنچ مارکهایی که توی سایت های سخت افزار دیدم که اینو میگه،منتظر نظراتتون در این مورد هستم:Love-PCN~!:
nima_hl
30-12-09, 02:54
درود
یکی از دوستان من میگفت سی پی یوهای AMD بعد از اینکه مدتی از عمر سی پی یو گذشت به خوبی اولشون عمل نمیکنند،یعنی سی پی یو نمیسوزه و سالمه ولی رجیسترهای داخلش به مرور کارایی خودش رو از دست میده و... و باعث میشه سی پی یو مثل روز اولش با همون سرعت کار نکنه،میخواستم بدونم این موضوع تا چه حد حقیقت داره؟چون من الان سی پی یو اینتل سری 9550 Quad دارم و با اینکه حدود 70 هزار تومن بیشتر پول دادم ولی همین الان CPU ی من در برابر یک سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 حرفی برای گفتن نداره،خودم هم توی دانشگاه سرعت بیشتر سی پی یو های AMD اتلون رو حس کردم،البته اونو به نسبت مشخصات سی پی یو اتلون میگم،میخواستم ببینم این موضوع تا چه حد حقیقت داره؟نمیخام بحث سی پی یو AMD یا اینتل راه بندازم ولی با توجه به اطلاعاتی که الان دارم اگر بخام دوباره CPU بردارم مطمئنا AMD برمیدارم البته اگر این کم شدن سرعت سی پی یوهای AMD حرف درستی نباشه،هیچ تعصبی هم ندارم نسبت به هیچکودوم،اگر مقاله ی علمی یا چیزی که به صورت مستند برتری هر کودوم رو به اثبات رسونده باشه دارید لطف کنید ادرسش رو بدید،آخه توی تاپیک های سایت که گشتم هیچ تاپیکی به صورت مستند و درست و حسابی در موردش بحث نکرده بودن و جنگ زرگری راه افتاده بود:gasp:این رو هم در نظر داشته باشید که برتری باید از نظر قیمت باشه،مطمئنا یه سی پی یو core i7 نسبت این سی پی یو AMD که بالا ذکر کردم برتری داره،البته نمیدونم نظر من در مورد برتری سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 نسبت به سی پی یویی که الان دارم تا چه حد درسته،ولی بنچ مارکهایی که توی سایت های سخت افزار دیدم که اینو میگه،منتظر نظراتتون در این مورد هستم:Love-PCN~!:
درود
اول آدرس اون دوستتو بده باهاش کار دارم :121fs725372:
دوم اینکه سند و مدرک رو باید کسی که این حرف رو زده بیاره نه ما
سوم اینکه بر فرض محال اگر این حرف درست باشه که نیست تا میاد پردازنده کند بشه از رده خارج شده و شما مجبور هستید پردازنده جدید بگیرید
چهارم اینکه فعلا تا یه ۲-۳ سال پردازنده خوبی داری خودت رو خسته این بحثها نکن چون اگر الان هم به نتیجه برسی ، این نتیجه احتمالا به درد ۳ سال دیگه نمیخوره
پنجم هم منتظر پردازنده nvidia باش که بازی بعد اون قشنگ میشه
ششم هم مگه شما خواب ندارید :lol: برین بخوابین تا منم برم بخوابم :wink:
Hamid2547
30-12-09, 03:18
درود
اول آدرس اون دوستتو بده باهاش کار دارم :121fs725372:
دوم اینکه سند و مدرک رو باید کسی که این حرف رو زده بیاره نه ما
سوم اینکه بر فرض محال اگر این حرف درست باشه که نیست تا میاد پردازنده کند بشه از رده خارج شده و شما مجبور هستید پردازنده جدید بگیرید
چهارم اینکه فعلا تا یه ۲-۳ سال پردازنده خوبی داری خودت رو خسته این بحثها نکن چون اگر الان هم به نتیجه برسی ، این نتیجه احتمالا به درد ۳ سال دیگه نمیخوره
پنجم هم منتظر پردازنده nvidia باش که بازی بعد اون قشنگ میشه
ششم هم مگه شما خواب ندارید :lol: برین بخوابین تا منم برم بخوابم :wink:
من کلا برای بالا بردن اطلاعات خودم این سوالات رو مطرح کردمOnly the registered members can see the linkنه اینکه حرص بخورم که آخ سی پی یوم سرعتش کمترهOnly the registered members can see the link
نکته ی سومی رو هم قبول دارم:yes:
اما در مورد نکته ی ششم:Look Who's TalkingOnly the registered members can see the link
reza76622201
30-12-09, 07:10
CPU هاي AMD از نظر دوام و کارآيي در دراز مدت هيچ مشکلي ندارند. مشروط بر اينکه درست ازشون مراقبت بشه.
ضمنا بحث کارآيي به نسبت قيمت در حال حاضر AMD جلوتره و حدود 8 ماه پيش جريان بر عکس بود و از اين لحاظ در هر مقطع زماني يکي جلوتره.
اما سواي مساله قيمت الان حدود 2 ساله که اينتل در قله به سر مي بره(از سري Intel Conroe) و AMD هنوز نتونسته جلو بزنه و درحال حاضر تفاوت کارآيي فاحشه و بالاترين پردازنده موجود AMD موجود در بازار حتي توانايي مقابله با سري قديمي Intel Core 2 Quad Q9650 رو نداره چه خواسته مقابله با سريهاي Core i5 و Core i7 . تا ببينيم آينده چي ميشه. :11():
AMD>INTEL
30-12-09, 08:31
امان از دست شایعه . این سوال جنبه علمی ندارد . اگر کندی هم باشه از هارد سیستمه که بعد از مدتی فعالیت کند میشه و سرعت سیستم میاد پائین
reza76622201
30-12-09, 09:54
ا اگر کندی هم باشه از هارد سیستمه که بعد از مدتی فعالیت کند میشه و سرعت سیستم میاد پائین
ضمن تاييد فرمايشات جناب بهادر بيشتر علت اين کندي مي تونه عدم سرويس سيستم در دراز مدت(خاک گيري کيس و فن پردازنده و فن کارت گرافيک و فن پاور و... ) باشه و مخصوصا عدم سرويس فن پردازنده باعث بالا رفتن دماي اون و به تبع اون افت سرعت و Performance سيستم ميشه که عوام اشتباها فکر مي کنن پردازنده داره فرسوده ميشه.
IVAN
30-12-09, 09:58
عجب سوالات که چه عرض کنم شایعه هایی طرح میشه. با آقای بهادر موافقم. توجه کنید که سی پی یو یک قطعه ی دیجیتالی هست و در اون ، یا 0 هست یا 1 . قطعه مکانیکی یا آنالوگ که نیست بگیم بعد مدتی کیفیتش میاد پایین. در هیچ سایت خارجی به این مورد برنخوردم. اینجا ایرانه دیگه :cool:
MicroSystem
30-12-09, 11:25
یعنی سی پی یو نمیسوزه و سالمه ولی رجیسترهای داخلش به مرور کارایی خودش رو از دست میده و... و باعث میشه سی پی یو مثل روز اولش با همون سرعت کار نکن
جااااان
اين حرفها چيه بابا طرف نرم افزار زياد نصب كرده سرعت ويندوزش امده پائين روي CPU ايراد ميزاره
AMD>INTEL
30-12-09, 13:24
عبارات نیم سوز شدن و این چیزی که دوستمون گفتند فقط شایع سازی هست برای خراب کردن مارکت یک برند . تو بازار ایران هم از این مسائل زیاد هست . چون کلا بازار تخصصی نیست . تو کار موبایل هم همین هست . وقتی تخصص و دانش فنی نباشه چنین حرفهائی پیش میاد
JEskandari
30-12-09, 14:59
مردم کار وزندگی ندارند پشت سر CPU بیچاره حرف در میآورند.
در ضمن من با این موضوع که Phenom II X4 965 از Core 2 Quad 9650 ضعیفتر هستش یک ذره مشکل دارم.
reza76622201
03-01-10, 08:35
در ضمن من با این موضوع که Phenom II X4 965 از Core 2 Quad 9650 ضعیفتر هستش یک ذره مشکل دارم.
اينم لينکش:
Only the registered members can see the link
درست فرموديد. X4-965BE يه کم بالاتره از Q9650. ممنون از بذل توجهتون. :11():
JEskandari
03-01-10, 11:01
این سایتهای تست همیشه حرس آدم را در می آورند نگاه ککنید همون پردازنده ها اما با نتایج مختلف.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Tom's Hardware - Benchmark 3DMark Vantage 1.0.2 CPU (Only the registered members can see the link)
reza76622201
03-01-10, 11:43
البته شما توي سايت تامز يه زير مجموعه رو انتخاب کرديد. به نظر من سايت تامز و آناند سايتهاي خوبين.
:11():
hardrock007
04-01-10, 01:50
مردم کار وزندگی ندارند پشت سر CPU بیچاره حرف در میآورند.
Phenom II X4 965 > Core 2 Quad 9650
Hamid2547
04-01-10, 07:58
به نظر من اصلا مقایسه ی منصفانه ای نیست:
Phenom II X4 965=200$
Intel Core 2 Quad Q9650=320$
مقایسه باید از نظر قیمت صورت بگیره،میبینید یه هشتاد تومن بذاریم روی پول اون 9650 میشه که فنوم 965 دیگه خرید:yes:
reza76622201
06-01-10, 11:11
دوست عزيز. گاهي اوقات صرفا بحث کارآيي و آخرين محصولات و رده هاي توليدي هستش. برخي اوقات بحث کارآيي به نسبت قيمته. اين دو مساله کاملا متفاوته و هر کدوم در جاي خودش کاربرد داره.
وقتي فردي قيمت براش مهم نباشه و سيستم خانگي با توايايي حداکثر بخواد انتخاب Intel Corei7 صددرصد بهترينه و پردازنده هاي AMD اصلا انتخاب عاقلانه اي نيست و حرفي واسه گفتن در برابر Core i7 و حتي Core i5 نداره .
پس همه چيز به ملاک انتخاب کاربر بر ميگرده. :11():
mohammad1985
06-01-10, 11:41
اونم بستگی به نوع کاربری داره ! مثلا اگه برای گیم بخواد اصلا ای ام دی کم نمیاره ! و اختلاف اونقدر کمه که حتی بهش نمیشه گفت اختلاف !
تازه با اون اختلاف قیمت شما میتونید روی گرافیک قویتر سرمایه گذاری کنید و به راحتی از سیستم گرانقیمتر اینتل پیشی بگیرد !
reza76622201
06-01-10, 11:49
اونم بستگی به نوع کاربری داره ! مثلا اگه برای گیم بخواد اصلا ای ام دی کم نمیاره ! و اختلاف اونقدر کمه که حتی بهش نمیشه گفت اختلاف !
تازه با اون اختلاف قیمت شما میتونید روی گرافیک قویتر سرمایه گذاری کنید و به راحتی از سیستم گرانقیمتر اینتل پیشی بگیرد !
عزيزم اولا که گيم صرفا يه مثاله از کاربردهاي بيشمار کامپيوتر. دوما توي گيم 90٪ به کارت گرافيک بر مي گرده و پردازنده هاي رده پايين اينتل هم کاملا جوابگو خواهند بود و مهم فقط کارت گرافيکه.
الان در حاليکه قيمت Core i5-750 با X4-965BE تقريبا يکيه اما کارآيي Core i5-750 در همه چيز بالتره ه حتي در بازي. اينم مدرک: