PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل مادر بورد

nod32
29-12-09, 13:31
سلام
من یک مادربورد esc a780gm-a خریداری کردم ایراد این مادربورد این که وقتی میخواهم ویندوز نصب کنم اطلاعات روی سی دی ویندوز بسیار کند میخونه و ویندوز دیر نصب میشه کابل ide عوض کردم و bios آپدیت کردم
ولی موقع نصب ویندوز بسیار کند عمل میکنه من چکاری باید انجام دهم ویندوز مورد نظر xp , 7
نکته مورد نظر در اینجا این که در خود ویندوز وقتی که نصب به پایان رسید عمل کپی کردن از سی دی به هارد سریع انجام میشود فقط موقع نصب ویندوز کند عمل میکند یعنی موقع شناسایی درایو هارد برای نصب یا برای نصب مراحل مختلف ویندوز مشکل از مادربورد یا هارد یا چه چیزی میباشد
مشخصات کامل
مادربورد esc a780gm-a
رم king max ddr2 1066
هارد western 500gb green
پاور 500w
سی دی رام و رایتر asus
cpu amd phenom 2 x550

AMD>INTEL
29-12-09, 13:42
با درایو دیگه امتحان کردید ؟ سعی کنید فریم ویر درایو رو اپ دیت کنید .

nima_hl
29-12-09, 13:49
سلام
من یک مادربورد esc a780gm-a خریداری کردم ایراد این مادربورد این که وقتی میخواهم ویندوز نصب کنم اطلاعات روی سی دی ویندوز بسیار کند میخونه و ویندوز دیر نصب میشه کابل ide عوض کردم و bios آپدیت کردم
ولی موقع نصب ویندوز بسیار کند عمل میکنه من چکاری باید انجام دهم

سلام و خوش اومدید

اگر شما یک روتر به کامپیوترتون متصل باشه که بدون تنظیمات بتونه اینترنت رو در اختیار سیستم قرار بده ، در زمان نصب ویندوز خودش رو آپدیت میکنه که ممکنه مشکل شما هم از این بابت باشه

که میتونید با جدا کردن مودم هنگام نصب مانع از این تاخیر بشید

ولی اگر این مورد رو ندارید لطفا بفرمائید چه ویندوزی رو نصب میکنید و مشخصات بیشتری از سیستمتون بدین

javadshahvand
29-12-09, 16:17
مدل پاور و رم شما چی هست؟

hamedy12
29-12-09, 20:55
چقدر طول میکشه بیشتر از 20 دقیقه؟

HoSsEiN.iR
30-12-09, 02:42
سلام

سلام
اگر میشه مشخصات کامل سیستمتونو لطف کنید :11():

reza76622201
30-12-09, 07:21
سلام

دوست عزيز. مهمترين نکته اينه که از سلامت سي دي ويندوزي که داريد نصب مي کنيد اطمينان حاصل کنياد. حتي اگر خش نداشته باشه ولي جنسش خوب نباشه اين مشکل بوجود مياد. در مرحله بعد پس از نصب ويندوز شما يه سي دي سالم و خوب کامل کپي کنيد(VCD باشه راحت تر هستيد). ببينيد آيا سرعت کپي اونم پايينه!؟ اگر نبود پس مشکل از درايو نيست و از CD ويندوزتونه.
بازم اگر جواب نگرفتيد مدل دقيق درايوتون چيه تا راهنمائيتون کنم؟

AMD>INTEL
30-12-09, 08:58
درایو رو عوض کن خبرش رو بده

reza76622201
30-12-09, 09:55
ضمن عرض احترام به فرمايش جناب بهادر به نظر من کارهايي که گفتم رو انجان بديد. شايد نياز به تعويض درايو و هزينه کردن نباشه.

AMD>INTEL
30-12-09, 14:59
درایو رو لازم نیست بخرن ازدوستی و کسی بگیرن