PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد کند بودن سیستم...

reza soltan
28-12-09, 18:13
سلام
من یه سیستم جدیدا بستم با مشخصات زیر واسه کار صدابرداری و تدوین فیلم
ولی اصلا بازده خوبی ندارد و بسیار زیاد کند کار میکنه, لطفا راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم

CPU: AMD 940 phenomII
M.B: Sapphire 790 GX
Ram: 2Gbx2 Gail 1066 DDR2
HDD: 1 tra . western digit
VGA: sapphire ,Ati 4850 X2 DDR3
Power: 1200w Thermaltake

نمیدونم همچین سیستمی چرا اینقدر کند کار میکنه

لطفا اگه تو خرید هر کدوم از قطعات اشتباه کردم با ذکر دلیلش بگین چی به جاش بگیرم . خیلی ممنون.:11():

( یعنی واقعا هیچکس نمیدونه علتش چیه !!! )

خیلی جالبه... انقدر این قطعات حرفه اییه که هیچکس نمیتونه نظر بده !!!
البته خیلیم بعید نیست . چون تو ایران همه بلدن فقط سیستم ببندن . ولی وقتی می پرسی مثلا یه سیستم میخوام واسه فلان کار تخصصی... دیگه هیچکی جوابی نداره بده .

بهتره بگم مثلا وقتی از هر شخصی یا فروشنده ای می پرسی که یه سیستم حرفه ای میخوام واسه استودیو صدا برداری. چی خوبه که بگیرم ؟ هیچ جوابی ندارن که بدن !!!!!!!!

از دوستان و اساتید محترمی که تو این زمینه تخصص دارن و میتونن منو راهنمایی کنن لطفا تلفن شون رو واسم میل کنن تا من تماس بگیرم باهاشون تامشکلم رفع بشه . خیلی خیلی ممنونم
poprock@rezasoltan.com (poprock@rezasoltan.com)

koorosh kabir
28-12-09, 18:22
احتمالا هارد شما با این حجم کنده مدل دقیقشو بگذارید و همینطور مشخصات رمهادر ضمن فارسی تایپ کنید تا زودتر راهنماییتون کنن

javadshahvand
28-12-09, 18:26
salam man ye system jadidan bastam ba moshakhasate zir vase kare seda bardari va tadvine film vali aslan bazdehiye khoobi nadareh va besyar ziyad kond kar mikoneh lotfan rahnamaeim konin ke chikar mitoonam bokonam

CPU: AMD 940 phenom2
Ram: 2Gbx2 Gail
HDD: 1 tr bit
VGA: Ati 4850 X2 DDR3

nemidoonam chera hamchin systemi inqadar kond kar mikoneh

تو خرید مادربرد اشتباه کردی میتونستی مادربرد بهتری تهیه کنی

JEskandari
28-12-09, 18:34
به نظر من در کل اشتباه کردید برای تدوین فیلم خیلی بهتر برای یک سیستم بر پایه سیستم های 4 هسته ای اینتل یا بهتر از اون Core i7 سرمایه گذاری میکردید.
در ضمن این میزان حافظه هم برای کار شما کم هستش و به احتمال زیاد سیستم شما مرتب در حال انتقال دادن اطلاعات به هارددیسک و بلعکس میباشد. در ضمن میخواهم بدانم اون کارت 4850X2 برای تدوین فیلم چه کار برای شما میکنه که یک کارت با یک سوم اون قیمت برای شما انجام نمیداد بهتر بود پولی را که خرج اون کردید صرف پردازنده و حافظه میکردید
پاورتان عالیه ولی میتوانستید نیازتان را با یک پاور 100000 تومان ارزونتر برطرف کنید و اون صد تومان هم خرج جایی میکردید که به کار شما میامد برای سیستم شما بیشتر از 850 فکر نکنم لازم میشد.

reza soltan
28-12-09, 19:01
inke dar kol eshtebah kardam khob hala dige nemitoonam karish bokonam . lotfan rahnamaeim konin ke alan chikar mitoonam bokonam .
dar zemn soale man in boode ke bazdehi va sorate systemam bi nahayat konde . chikar mitoonam bokonam ?????

JEskandari
28-12-09, 19:05
شما میتوانید به حافظه سیستم اضافه کرده و پردازنده را تا آنجا که ممکن هستش اورکلاک کنید.

reza soltan
28-12-09, 19:16
من 4 گیگ حافظه گذاشتم . وقتی ویندوزxp ازش 3گیگ رو بیشتر نمیشناسه چه فایده داره که بیشترش کنم ؟

reza soltan
28-12-09, 19:18
در صمن فکر نمیکنم 4 گیگ رم کم باشه . به نظر شما کمه ؟؟؟

bill geits
28-12-09, 19:58
Only the registered members can see the link

javadshahvand
28-12-09, 20:13
البته خیلیم بعید نیست . چون تو ایران همه بلدن فقط سیستم ببندن . ولی وقتی می پرسی مثلا یه سیستم میخوام واسه فلان کار تخصصی... دیگه هیچکی جوابی نداره بده .

بهتره بگم مثلا وقتی از هر شخصی یا فروشنده ای می پرسی که یه سیستم حرفه ای میخوام واسه استودیو صدا برداری. چی خوبه که بگیرم ؟ هیچ جوابی ندارن که بدن !!!!!!!!

1-اگر شما فکر می کنید که یک سیستم حرفه ای اسمبل کردید سخت در اشتباه هستید
2-شما سیستم رو خریدید بعد لازم دونستید که مشاوره بعد از خرید کنید!
3-توصیه: شما قبل از خرید حتماً باید مشاوره می کردید
4-نکته: کلاً از پست شما 2ساعت میگذره یک مقدار طاقت داشته باشید تا دوستان دیگر هم نظر بدهند

reza soltan
28-12-09, 20:31
az lotfetoon mamnoonam . bavar konin qabl az kharide in system kheyli mashverat kardam va in shod natijash . vase hamin inqd narahatm . dar zemn in system , systeme paeini nist va be nazare man tamame qataatesh balast . in CPU va MB taze oomade bood ke man gereftam va taajobam injast ke chera in qadr kon kar mikone man kheyli dar taajobam va shadidan narahatam

JEskandari
28-12-09, 20:39
من 4 گیگ حافظه گذاشتم . وقتی ویندوزxp ازش 3گیگ رو بیشتر نمیشناسه چه فایده داره که بیشترش کنم ؟

در صمن فکر نمیکنم 4 گیگ رم کم باشه . به نظر شما کمه ؟؟؟

دوست عزیز برای تدوین فیلم اونم به صرت حرفه ای بله خیلی بیشتر از این حرفها حافظه لازم دارید.
من به شما توصیه میکنم از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید که تمام حافظه را بشناسه .ماشا الله توی ایرانم قیمت ساندویچ از نرم افزار گرونتره و مشکلی هم برای تغییر سیستم عامل ندارید.

reza soltan
28-12-09, 20:41
بهم حق بدین . خیلی ناراحتم. 1.700.000 تومان خرج کردم و سرعت سیستمم اندازه ی یه پنتیوم 1 800 هم نیست. برای رایت یه سی دی باید 50 دقیقه زمان بذارم !!!

JEskandari
28-12-09, 20:44
az lotfetoon mamnoonam . bavar konin qabl az kharide in system kheyli mashverat kardam va in shod natijash . vase hamin inqd narahatm . dar zemn in system , systeme paeini nist va be nazare man tamame qataatesh balast . in CPU va MB taze oomade bood ke man gereftam va taajobam injast ke chera in qadr kon kar mikone man kheyli dar taajobam va shadidan narahatam
دوست عزیز کسی نمیگه یک سیستم پایین . مشکل اینجاست این سیستم مناسب کار شما نیست.
من یک سوال دارم شما که از این سیستم برای تدوین و ویرایش استفاده میکنید آیا کارت تدوین هم دارید و اگر دارید چه کارتی.

در ضمن باید یگم هر کسی که این سیستم را به عنوان یک سیستم حرفه ای برای کار شما بهتون معرفی کرده یک کم بی انصافی کرده سیستم داره داد میزنه من یک سیستم Gaming هستم

reza soltan
28-12-09, 20:48
دوست عزیز برای تدوین فیلم اونم به صرت حرفه ای بله خیلی بیشتر از این حرفها حافظه لازم دارید.
من به شما توصیه میکنم از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید که تمام حافظه را بشناسه .ماشا الله توی ایرانم قیمت ساندویچ از نرم افزار گرونتره و مشکلی هم برای تغییر سیستم عامل ندارید.

خیلی ممنونم دوست عزیزم ولی اکثر وی اس تی ها و پلاگین ها رو ویندوز 64 بیتی کار نمیکنن و مجبورم از 32 بیتی استفاده کنم. به نظر شما یه سیستم با این مشخصات باید این قدر کند باشه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!

reza soltan
28-12-09, 20:59
دوست عزیز کسی نمیگه یک سیستم پایین . مشکل اینجاست این سیستم مناسب کار شما نیست.
من یک سوال دارم شما که از این سیستم برای تدوین و ویرایش استفاده میکنید آیا کارت تدوین هم دارید و اگر دارید چه کارتی.

در ضمن باید یگم هر کسی که این سیستم را به عنوان یک سیستم حرفه ای برای کار شما بهتون معرفی کرده یک کم بی انصافی کرده سیستم داره داد میزنه من یک سیستم Gaming هستم

اینکه مناسب کار من نیست درست. ولی یه سی دی رو باید 50 دقیقه طول بده رایت کنه ؟؟؟

nima_hl
28-12-09, 21:03
سلام
ولی اصلا بازده خوبی ندارد و بسیار زیاد کند کار میکنه, لطفا راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم

HDD: 1 tr bit western digit

لطفا اگه تو خرید هر کدوم از قطعات اشتباه کردم با ذکر دلیلش بگین چی به جاش بگیرم . خیلی ممنون.:11():

خیلی جالبه... انقدر این قطعات حرفه اییه که هیچکس نمیتونه نظر بده !!! البته خیلیم بعید نیست . چون تو ایران همه بلدن فقط سیستم ببندن . ولی وقتی می پرسی مثلا یه سیستم میخوام واسه فلان کاره تخصصی... دیگه هیچکی خوابی نداره بده .

سلام دوست گرامی و خوش آمدید

اینکه شما میفرمائید بسیار زیاد کند کار میکنه و بازده خوبی نداره یک طرح مسئله کلیه که نمیشه روش نظر بخصوصی داد

شما باید تخصصی تر مشکلتون رو بیان کنید

در کل ۲ حالت وجود داره

۱ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به سیستم دیگر

لطفا اون سیکل کاری و مشخصات سیستم دوم را توضیح بدید تا بشه روش صحبت کرد

۲ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به انتظار شما از این سیستم جدید

اول مطمئن بشید که سیستم شما تنظیمات نادرست سخت افزاری یا نرم افزاری نداشته باشه . ( برای تست این منظور میتونید از برنامه‌های تست سیستم که تو فروم زیاد معرفی شدن استفاده کنید )

اگر مطمئن شدید سیستم در حالت نرمال داره بازده میده میتونید با أورکلاک کردن قطعه یا قطعاتی از سیستمتون بازده بیشتری بگیرید

یا اگر برای شما امکان داره یا تعویض کامل پلتفرم از پلتفرم i7 اینتل استفاده کنید که در حال حاضر بالاترین بازده رو بین پلتفرمهای معمول دارند

اگر باز سئوالی بود بفرمائید

nima_hl
28-12-09, 21:13
اینکه مناسب کار من نیست درست. ولی یه سی دی رو باید 50 دقیقه طول بده رایت کنه ؟؟؟

قطعا اینگونه نیست

لطفا از تمامی تبهای cpu-z اسکرین شات بگیرید و اینجا قرار بدید ، این برنامه رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید

reza soltan
28-12-09, 21:14
سلام دوست گرامی و خوش آمدید

اینکه شما میفرمائید بسیار زیاد کند کار میکنه و بازده خوبی نداره یک طرح مسئله کلیه که نمیشه روش نظر بخصوصی داد

شما باید تخصصی تر مشکلتون رو بیان کنید

در کل ۲ حالت وجود داره

۱ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به سیستم دیگر

لطفا اون سیکل کاری و مشخصات سیستم دوم را توضیح بدید تا بشه روش صحبت کرد

۲ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به انتظار شما از این سیستم جدید

اول مطمئن بشید که سیستم شما تنظیمات نادرست سخت افزاری یا نرم افزاری نداشته باشه . ( برای تست این منظور میتونید از برنامه‌های تست سیستم که تو فروم زیاد معرفی شدن استفاده کنید )

اگر مطمئن شدید سیستم در حالت نرمال داره بازده میده میتونید با أورکلاک کردن قطعه یا قطعاتی از سیستمتون بازده بیشتری بگیرید

یا اگر برای شما امکان داره یا تعویض کامل پلتفرم از پلتفرم i7 اینتل استفاده کنید که در حال حاضر بالاترین بازده رو بین پلتفرمهای معمول دارند

اگر باز سئوالی بود بفرمائید

سلام ذوست عزیز
من 20 سال که به صورت حرفه ای کار اهنگسازی و صدا برداری میکنم (Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link))
و تو اکثر استوذیو های تهران کار کردم . سرعت نرمال یک سیستم رو کاملا میدونم. سرعت این سیستم بسیار زیاد کنده. وقتی میگم یه سی دی رو 50 دقیقه طول میده تا رایت کنه دیگه معلومه چه قدر کنده. مثلا رو نرم افزار اوید لیکویید واسه یه ذیزالو 1 ثاتیه ای باید 1 دقیقه بشینی تا رندر کنه . اگه تذوین کار کرده باشین میدونین که این یعنی فاجعه.....!!!!!!!!!!!!!

JEskandari
28-12-09, 21:18
دوست عزیز این رایت CD نیست که 50 دقیقه داره طول میکشه این تبدیل فایل ویدیو به فرمت مناسب CD و DVD هستش که داره طول میکشه.راستش چاره ای جز اورکلاک سیستمتان ندارید تا این کار را سرعت ببخشید.یا آنکه یک CPU سریعتر تهیه کنید

اگر مشکل شما کندی در مرحله ویرایش و تدوین فیلم دارید بهتر اینه که یک کارت سخت افزاری مخصوص این کار بگیرید .

reza soltan
28-12-09, 21:20
از دوستان و اساتید محترمی که تو این زمینه تخصص دارن و میتونن منو راهنمایی کنن لطفا تلفن شون رو واسم میل کنن تا من تماس بگیرم باهاشون تامشکلم رفع بشه . خیلی خیلی ممنونم

nima_hl
28-12-09, 21:55
سلام ذوست عزیز
من 10 سال که به صورت حرفه ای کار اهنگسازی و صدا برداری میکنم (Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link))
و تو اکثر استوذیو های تهران کار کردم . سرعت نرمال یک سیستم رو کاملا میدونم. سرعت این سیستم بسیار زیاد کنده. وقتی میگم یه سی دی رو 50 دقیقه طول میده تا رایت کنه دیگه معلومه چه قدر کنده. مثلا رو نرم افزار اوید لیکویید واسه یه ذیزالو 1 ثاتیه ای باید 1 دقیقه بشینی تا رندر کنه . اگه تذوین کار کرده باشین میدونین که این یعنی فاجعه.....!!!!!!!!!!!!!

دیدم اسم و أواتارتون أشناست ببخشید به جا نیاوردم :give_rose:

از ملاقاتتون بسیار خوشحال شدم ، این مشکل سیستمتون رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم بتونید در آینده بیشتر در خدمتتون باشیم

چون نمیدونستم وضعیت تجربه شما چه گونه هستش برای همین مجبور بودم اون توضیحات رو بدم

جناب سلطانی مادربرد انتخابی شما یک مادربرد تقریبا حرفه‌ای و متاسفانه با تنظیمات بایوس سخت و بعضا بی مورد هستش

البته این مشکل شما میتونه از بایوس یا مادربرد نباشه ولی معمولا تنظیمات یا ورژن بایوس در این سری باعث بیشترین مشکلات میشن

لطفا اون اسکرین شاتها رو بگیرید و اینجا قرار بدین

و بفرمائید مادر برد شما همین مدل هستش ؟

behrouz8
28-12-09, 22:52
دوست خوبم حقیقتش را اگه بخواهید سیستم های اینتل توی این زمینه به دلیل تکنولوژی های اختصاصی که دارند سریع تر هستند.فکر میکنم اشتباه کردید amd خردید.
موفق باشید.

reza soltan
28-12-09, 23:03
دوست عزیز این رایت CD نیست که 50 دقیقه داره طول میکشه این تبدیل فایل ویدیو به فرمت مناسب CD و DVD هستش که داره طول میکشه.راستش چاره ای جز اورکلاک سیستمتان ندارید تا این کار را سرعت ببخشید.یا آنکه یک CPU سریعتر تهیه کنید

اگر مشکل شما کندی در مرحله ویرایش و تدوین فیلم دارید بهتر اینه که یک کارت سخت افزاری مخصوص این کار بگیرید .

dooste aziz fek konam shoma ehsas mikonin ke vase avalin baram hast ke mikham yek CD write konam ya avalin baram hast ke mikham computer roshan konam . agar vaqean fekr kardin ke man farqe write CD ro ba tabdidle formatha beham nemidoonam ke dige hichi . vali bad nist ke bedoonin man 20 sal hast ke kare tanzime ahang va ahangsazi mikonam va dar tamame studiohaye tehran kare seda bardari va tanzime ahang kardam va bish 100 ha ahang ta be hal sakhtam va tanzim kardam . agar mibinin inja oomadam va daram komak migiram vase computeram in dalil nemishe ke fek konin man man farqi write kardane CD ro ba tabdil kardan format nemidoonam

moshkele man faqat yek moshkele sakht afzari hast khahesh mikonam age mitoonin komamki be man bokonin faqat dar zamineye sakht afzari bashe chon be andazeye kafi kar kardan ba narm aafzarha ro baladam . dar zemn bad nist bedoonin avalin kasi ke narm afzare cakewalk ro to iran bahash kar kard va ahange chandin tracke bahash tanzim kard va be bazar erae kard man(Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) ) boodam

az rahnamaeitoon mamnoonam .

reza soltan
28-12-09, 23:10
دیدم اسم و أواتارتون أشناست ببخشید به جا نیاوردم :give_rose:

از ملاقاتتون بسیار خوشحال شدم ، این مشکل سیستمتون رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم بتونید در آینده بیشتر در خدمتتون باشیم

چون نمیدونستم وضعیت تجربه شما چه گونه هستش برای همین مجبور بودم اون توضیحات رو بدم

جناب سلطانی مادربرد انتخابی شما یک مادربرد تقریبا حرفه‌ای و متاسفانه با تنظیمات بایوس سخت و بعضا بی مورد هستش

البته این مشکل شما میتونه از بایوس یا مادربرد نباشه ولی معمولا تنظیمات یا ورژن بایوس در این سری باعث بیشترین مشکلات میشن

لطفا اون اسکرین شاتها رو بگیرید و اینجا قرار بدین

و بفرمائید مادر برد شما همین مدل هستش ؟

kheyli mokhlesim

. az lotfetoon mamnoonam daqiqan MB man hamineh va rastesh balad nistam oon karo anjam bedam M.B man hamineh va kheyli moshkel daram . va nemidoonam ke moshkele asli kojast bavar konin tamame talashamo kardam ke systeme khoobi vase ahangsazim dashte basham ta be hich moshkeli nakhoram vali moshkelam chandin barabar shod

Hata say kardam CPU va M.B va VGA az ye company bashe ke moshkele mach shodane qataat ham nadashte bashe vali nemidoonam chera in tory sho

dar zemn az ebraze mehr o mohabbate shoma bi nahat mamnoonam

mohammad1985
28-12-09, 23:13
سلام

HDD: 1 tra . western digit

( یعنی واقعا هیچکس نمیدونه علتش چیه !!! )

شما برای یه استدیو صدابرداری حرفه ای در مر حله اول به یک کارت صدای حرفه ای احتیاج دارید ! سی پی یو تون هم قویه هر چند مادربرد بهتری میشد بگیری ولی در کل توضیح بیشتری راجع به کند بودن سیستم بدید یعنی چی کنده توی چه نرم افزارهایی کنده ؟

mohammad1985
28-12-09, 23:21
دوست خوبم حقیقتش را اگه بخواهید سیستم های اینتل توی این زمینه به دلیل تکنولوژی های اختصاصی که دارند سریع تر هستند.فکر میکنم اشتباه کردید amd خردید.
موفق باشید.
خیلی با این حرف موافق نیستم اختلافات هم معمولا کمه و در حد چند ثانیه هست ! البته با کلی اختلاف قیمت !

reza soltan
28-12-09, 23:26
شما برای یه استدیو صدابرداری حرفه ای در مر حله اول به یک کارت صدای حرفه ای احتیاج دارید ! سی پی یو تون هم قویه هر چند مادربرد بهتری میشد بگیری ولی در کل توضیح بیشتری راجع به کند بودن سیستم بدید یعنی چی کنده توی چه نرم افزارهایی کنده ؟

/ salam dooste aziz 2 ta carte sedaye herfei daram /.digidesign 003

r-me800

moshkele man cart seda nist bavar konin to kare music vaqean herfeei hastam . performance koliye systeman too hameye narm afzarha bi nahayat konde

vb_m
28-12-09, 23:43
میخوام یه راهی پیشنهادکنم
ببین دوست من این وضعیت رو من موقعی مشاهده کردم که وینوزمدت طولانی از نسبش بگذره و کلی
برنامه و ملحقات دیگه روش نصب شده باشه

شما یه بار دیگه ویندوز رو پاک کنید
و سعی کنید که از ویندوز هایی که دستکاری نشدن استفاده کنید...(مثلا پیش فعال نیستن یا برنامه های اضافی بهشون اضافه شده باشه)

نصب یه برنامه برای defragment کردن که من توصیه میکنم diskeepr 2010 رو نصب کنید
تا از حداکثر توان هارد بهره ببرین

در نهایت میخوام بگم بعد از اون کار تمام درایور های بروز مادر برد و گرافیک رو دریافت کنید !
ازقبیل داریور چیپ مادربرد
درایور SATA ها
درایور مربوط به هر قطعه جانبی
و به روز رسانی بایوس

اینکه براشتم رنگو وارنگ کردم خواستم اولویت و مهم بودن هریک رو نشون بدم
اگه بعد از انجام تمامی این مراحل نتیجه نگرفتی(که 99% نتیج میگیری)
باید یکی یکی قطعات رو با کسی واسه تست عوض کنی
مثلا رم از کسی بگیر بذار ببین خوب میشه یا نه
یا cpu...

من دقیقا منظورت رو از کن بودن میفهمم
و این راه حل ها برای این مسئله هستن
فکر نمیکنم کراه حل دیگه وجود داشته باشه

mohammad1985
28-12-09, 23:54
بعضی اوقات مشکلات درایورها هم باعث کند شدن سیستم میشه آپ دیت درایورهاتون رو هم امتحان کنید سیستم شما سیستم ضعیفی نیست البته این توان پاور به نظر بالاست برای این سیستم ! هر چند این مورد تاثیری در سرعت نداره .

reza soltan
29-12-09, 04:55
میخوام یه راهی پیشنهادکنم
ببین دوست من این وضعیت رو من موقعی مشاهده کردم که وینوزمدت طولانی از نسبش بگذره و کلی
برنامه و ملحقات دیگه روش نصب شده باشه

شما یه بار دیگه ویندوز رو پاک کنید
و سعی کنید که از ویندوز هایی که دستکاری نشدن استفاده کنید...(مثلا پیش فعال نیستن یا برنامه های اضافی بهشون اضافه شده باشه)

نصب یه برنامه برای defragment کردن که من توصیه میکنم diskeepr 2010 رو نصب کنید
تا از حداکثر توان هارد بهره ببرین

در نهایت میخوام بگم بعد از اون کار تمام درایور های بروز مادر برد و گرافیک رو دریافت کنید !
ازقبیل داریور چیپ مادربرد
درایور SATA ها
درایور مربوط به هر قطعه جانبی
و به روز رسانی بایوس

اینکه براشتم رنگو وارنگ کردم خواستم اولویت و مهم بودن هریک رو نشون بدم
اگه بعد از انجام تمامی این مراحل نتیجه نگرفتی(که 99% نتیج میگیری)
باید یکی یکی قطعات رو با کسی واسه تست عوض کنی
مثلا رم از کسی بگیر بذار ببین خوب میشه یا نه
یا cpu...

من دقیقا منظورت رو از کن بودن میفهمم
و این راه حل ها برای این مسئله هستن
فکر نمیکنم کراه حل دیگه وجود داشته باشه

salam dooste aziz
system ro taze bastam va windows kamelan fresh hast va anvae windows ha ro test kardam va
hardamam khaliye va chizi toosh nist ke bekham difrag konam
va hame chi kholase be roooze . vase hamin khodamam gij shodam