سلام به همه
این تاپیک رو برای بحث منطقی و اصولی زدم.می خوام همه بیان و نظرات و دلایلشون رو برای انتخاب برند مد نظرشون بگن.از اونجایی که در اینده نه چندا دور خودمم می خوام یه کیس جمع کنم می خوام واقعآ ارزش و جایگاه برندهای مختلف معلوم بشه.
امیدوارم تاپیک داغی بشه.
Shahryar
28-12-09, 14:47
سلام دوست عزیز ؛
وقتی ذات بحثی منطقی نیست شما چه جوری میخوایند منطقی ادامه اش بدید ؟
اینکه کدوم برند بهتره به نظر من واقعاً یک بحث بازاری و غیر تخصصی هست چراکه من میتونم توی یک رنج قیمت یک مادربرد Jetway به شما پیشنهاد بدم و در عین حال برای یک مصرف دیگه ای در یک رنج قیمت دیگه یک مادربرد گیگابایت یا ... . این دلیل میشه Jetway بهتره گیگابایت هست یا برعکس ؟!
هیچ کدوم ! چون هر محصول باید در جایگاه قیمتی ، کاربردی و ... خودش بررسی بشه و بررسی کل یک برند علمی نمیتونه باشه . :1. (23):
AMD>INTEL
28-12-09, 14:55
نمیشه یک برند رو کامل نظر داد بهترین هست . بلکه تو تست و مقایسه در شرایط یکسان باید تست بشند . در واقع مدلهای مشابه از هر برندی رو میشه با مدل مشابه از برند دیگه مقایسه کرد . این جدال سر بهتر بودن تو سری HIGHEND خیلی بیشتر و نزدیک تر هست
ripek
28-12-09, 14:58
دوستان منظور من نظر کلی بود حرف شما کاملآ درسته توی یک رنجی ممکنه یه برندی که اصلآ کسی نمی شناستش بهترین مین رو بزنه ولی در کل شما میتونی بگی که فلان برند همیشه مین های خوبی میزنه.نمی تونی بگی؟
ripek
28-12-09, 15:03
حالا برای اینکه برداشت نابه جا نشه ام تاپیک رو عوض می کنم
ripek
28-12-09, 15:10
به نظر من گیگا اسوس و ام اس آی خیلی خوبی .من خودم آخرین باری که سیستم جمع کردم 6 سال پیش بود که این برندها به ترتیبی که گفتم خیلی خوب بودن.اما الان فاکس کان و ازراک هم اومدن .من می خوام بدونم که چرا ازراک مین خوب با قیمت پایین می زنه ولی گیگا با قیمت بالا اصلآ ازراک خوبه یا نه ایا با گیگا قابل مقایسه هست در مورد قیمت هم هر مینی به نسبت قیمتش با بقیه برندها قابل مقایسه هست.مگه نه؟
AMD>INTEL
28-12-09, 15:34
برند که زیاده مثلا این برند رو تا حالا چیزی ازش شنیدین
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
hapalii
28-12-09, 16:55
به نظر من مهم تر از اسم برند توی ایران باید گارانتی هر برندی رو توی ایران بررسی کرد چون توی ایران هیچ شرکت و برند مطرح خارجی شعبه نداره و همه دارای نمایندگی هستند به عنوان مثال آواژنگ نماینده گیگا بایت بقیه شرکت ها رو شاید حتی نشه نماینده رسمی هم در نظر گرفت امروز روی این برند هستند فردا شاید برند دیگه وارد کردن برای همین فکر می کنم به جای اینکه روی برند ها زوم کنیم بهتر روی گارانتی هر برند تحقیق بشه چون هر برندی خوب یا بد چیزی که ما با اون در گیر می شیم گارانتی و مدت زمان اون نوع برخورد مسئولین و غیره... باید مهم تر از برند باشه تشخیص خوب یا بد بودن برند رو بهتره به شرکتهای گارانتی کننده واگذار کنیم چون اونها برای منافع خودشون هم که شده سعی می کنند با در نظر گرفتن همه جوانب بهترین برند که می تونن وارد بازار کنند.
من توی پی سی دانلود که بودم یه تاپیک با همچین مضمونی زده بودم تا هر کسی تجربه خودش رو از گارانتی های مختلف بازار ایران قرار بده بدهی با میانگین گرفتن نظران مخالف و موافق هر گارانتی میشه فهمید کدوم گارنتی خدمات بهتری میده ما خدمات رو از گارانتی می گیریم نه شرکت صاحب برند .
در اخر هم به این نکته باید اشاره کنم که شاید یک شرکت گارانتی کننده نا مطمئن بتونه یه برند رو با تلیغات زیاد در کوتاه مدت مطرح کنه اما هیچ شرکت گارانتی کننده معتبری نمی تونه یه برند نا مطمئن رو برای چند سال گارانتی کنه اگر هم بکنه خودش ضرر خواهد کرد نه مشتری
ripek
28-12-09, 18:57
راستش مادربوردی رو که زدید اصلآ ندیده بودم .جالبه که خیلی ساده هست.
در مورد گارانتی هم 100% موافقم مخصوصآ چون تو ایران هستیم و به هیچ چیزی اعتبار نیست.
مثلآ کدوم شرکت مین ازراک رو گارانتی می کنه؟
همین عدم پشتیبانی از یک سری برندها با عث میشه که اون برندها کمتر به چشم بیان در نتیجه مردم کمتر سمتشون میرن و ناشناخته می مونن مثل همین مینی که دوست عزیزمون معرفی کردن.
یک سوال دیگه
الان هیچ مادربوردی نیست که داخل آمریکا تولید بشه ؟
یعنی همه رو کشورهای دیگه می زنن ؟
پس خود امریکایی ها چه کار می کنن؟!
Shahryar
28-12-09, 23:03
دوست عزیز اگه سوالی در مورد برتری مادربرد ها در رنج قیمت خاص دارید . سوالتون را با توجه به کاربردتون از سیستم در بخش مشاوره مطرح فرمایید تا دوستان عزیز کمک کنند .
گیگا خوبه یا ازراک و اسوس بحث هایی هست که به نظر بنده بازاری ها برای فروش اجناسشون راه میندازند و نظر دادن در مورد یک برند حتی در یک رنج قیمت هم سخت هست چه برسه در کل .
برای منحرف نشدن بحث از عنوان تاپیک ، تاپیک قفل شد . لطفاً سوالتون را در مورد مشاوره یا سوال در مورد قیمت و ... مادربرد خاص در انجمن مربوطه مطرح فرمایید .