ورود

مشاهده نسخه کامل : در خواست فونت نستعلیق

Saeed-Milan
22-12-09, 09:40
سلام بر دوستان
من تازه یه فونت نستعلیق گرفتم که در نقطه گذاشتن مشکل داره خواستم ببینم کسی از دوستان این فونت رو بدون این مشکل داره چون بشدت نیاز دارم ممنون میشم

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

javadshahvand
22-12-09, 11:22
سلام بر دوستان
من تازه یه فونت نستعلیق گرفتم که در نقطه گذاشتن مشکل داره خواستم ببینم کسی از دوستان این فونت رو بدون این مشکل داره چون بشدت نیاز دارم ممنون میشم

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

میر عماد رو امتحان کن

Only the registered members can see the link

Saeed-Milan
23-12-09, 20:44
میر عماد رو امتحان کن

ممنون جالب بود ولی من فونت رو خواستم ،کسی سراق نداره

germ
23-12-09, 22:20
اینم فونت نستعلیق

Nastaligh.rar (Only the registered members can see the link)

Saeed-Milan
24-12-09, 23:34
اینم فونت نستعلیق

Nastaligh.rar (Only the registered members can see the link)

چرا نمی چسبه عزیزOnly the registered members can see the link

ARA-RF
25-12-09, 08:46
سلام

بفرمائید !

دریافت (Only the registered members can see the link)

Saeed-Milan
25-12-09, 14:00
سلام

بفرمائید !

دریافت (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link ممنون دوست من ولی این همون فونتی هست که خودم داشتم Only the registered members can see the link

ahmadgh
25-12-09, 17:46
بله کلا این فونت مشکل داره و داشته شما بهتره از نرم افزار میر عماد استفاده کنید چون فقط برای شما اینطوری نیست ولی میر عماد یا مریم عالیه

ARA-RF
25-12-09, 20:01
Only the registered members can see the link ممنون دوست من ولی این همون فونتی هست که خودم داشتم Only the registered members can see the link

سلام
ولی برای من مشکلی نداره در نقطه گذاری، تنها مشکلش پیوست حرف ی به سایر حروف در بعضی از کلمه هاست!

googooli2008
25-12-09, 20:06
اینو امتحان کنید :

iMehran
26-12-09, 14:01
بنده هم میرعماد رو پیشنهاد می کنم ولی الان خودم از فونت ایران نستعلیق استفاده می کنم و هیچ مشکل خاصی در نقطه گذاری و ارتباط بین حروف ندارم

در تمام برنامه ها این مشکل رو دارید ؟

با تشکر :11():

Saeed-Milan
28-12-09, 10:42
نه هيچ كدو كارم رو راه ننداخت لينك نرم افزار مير عماد هم خرابه دوستان كسي داره لينكش رو بده هرچي گشتم چيزي نيافتم

Saeed-Milan
28-12-09, 10:53
بنده هم میرعماد رو پیشنهاد می کنم ولی الان خودم از فونت ایران نستعلیق استفاده می کنم و هیچ مشکل خاصی در نقطه گذاری و ارتباط بین حروف ندارم

در تمام برنامه ها این مشکل رو دارید ؟

با تشکر :11():

دوست من من فقط در Office 2007 امتحان كردم و اين مشكل رو داشتم شما چطور

ARA-RF
28-12-09, 17:25

Saeed-Milan
28-12-09, 20:28

بله دوست من برای من هم این کلمات رو درست می نویسه ولی در بعضی از کلمات مثل جمله کران ها و چند تا دیگه مشکل داره شما این رو امتحان کن ببین چی میشه:11():

ARA-RF
29-12-09, 14:36
بله دوست من برای من هم این کلمات رو درست می نویسه ولی در بعضی از کلمات مثل جمله کران ها و چند تا دیگه مشکل داره شما این رو امتحان کن ببین چی میشه:11():
(Only the registered members can see the link)

Saeed-Milan
29-12-09, 16:09
(Only the registered members can see the link)

شما درست ميگيد دوست من:yes:
اون فونتي كه به من داديد همين كه خودتون با هاش تايپ كرديد.
در ضمن كسي نظري در مورد اين موضوع نداره ممكنه مربوط به نوع ويندوز باشه دوست من شما خودت از چه ويندوزي استفاده مي كنيد.Only the registered members can see the link

ARA-RF
29-12-09, 17:28
شما درست ميگيد دوست من:yes:
اون فونتي كه به من داديد همين كه خودتون با هاش تايپ كرديد.
در ضمن كسي نظري در مورد اين موضوع نداره ممكنه مربوط به نوع ويندوز باشه دوست من شما خودت از چه ويندوزي استفاده مي كنيد.Only the registered members can see the link
سلام

ویندوز XP

iMehran
30-12-09, 01:47
دوست من من فقط در Office 2007 امتحان كردم و اين مشكل رو داشتم شما چطوربنده در برنامه ی آفیس امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی کار می کرد . در فتوشاپ CS4 ME هم بدون مشکل کار می کند . میرعماد رو هم میتونید از اینجا (Only the registered members can see the link) بگیرید ولی نسخه ی اورجینالش هم خیلی گرون نیست و بنده اورجینالش رو پیشنهاد می کنم

موفق باشید :11():

Saeed-Milan
30-12-09, 06:19
ممنون از تمام دوستان برای شرکت در این تاپیک و راهنمایی هاشون تو عروسی تون جبران کنمOnly the registered members can see the link