ورود

مشاهده نسخه کامل : خریدار آنتن وایرلس

levarjany
21-12-09, 23:37
من از شرکتی که اکانت وایرلس رو به مشترکین واگذار می کنه درخواست آنتن و رادیو دادم که با نصب و کابل 200 تومان هزینه اعلام نمودند اگر کسی آنتن و رادیو دست دوم سالم داره به قیمت مناسب خریدارم

nima_hl
21-12-09, 23:56
من از شرکتی که اکانت وایرلس رو به مشترکین واگذار می کنه درخواست آنتن دادم که با نصب و کابل 200 تومان هزینه اعلام نمودند اگر کسی آنتن دست دوم سالم داره به قیمت مناسب خریدارم

آره این شرکتها بد جور گوش آدمو میبرند :lol:

من دارم آنتن 18db کابلش رو هم دارم البته خیلی بلند نیست فکر کنم ۳-۴ متر بیشتر نشه ولی فکر کنم برای جمع کردنش باید یکی از فیشهاشو باز کنم

اینو پای من 140 تومن با کلی منت حساب کرد

ولی بعد isp رو عوض کردم رفتم رو فرکانس 5.8 این همینجوری مونده اون بالا

یه قیمت که برات خوبه بگو خیرشو ببینی :give_rose:

levarjany
22-12-09, 00:14
شما مشخصات کامل و یه عکس ازش برام قرار بدید تا قیمت رو به شما اعلام کنم

nima_hl
22-12-09, 01:02
شما مشخصات کامل و یه عکس ازش برام قرار بدید تا قیمت رو به شما اعلام کنم

Only the registered members can see the link

یه همچین چیزیه مشخصات هم همون 18Db هستش که عرض شد اینا مدل و برند و اینا تا جائی که میدونم نداره و رو جعبش چیزی نوشته نشده

باز اگر سئوال بخصوصی مد نظرت هست بپرس

رادیو چی داری ؟

levarjany
22-12-09, 01:06
رادیو ندارم
شما فقط آنتنش رو دارید و رادیوشو ندارید؟

nima_hl
22-12-09, 01:13
رادیو ندارم
شما فقط آنتنش رو دارید و رادیوشو ندارید؟

چرا رادیو dlink دارم ، شما فرمودید آنتن گمان کردم رادیو دارید

بمن بفرمائید باند isp شما روی ۵ هستش یا ۲

و فاصله هوائی شما با آنتن isb چقدر هستش

شاید این تجهیزات اصلا به درد شما نخوره :give_rose:

levarjany
22-12-09, 02:33
سه شنبه از isp سوال کنم بعد به شما اطلاع میدم

levarjany
23-12-09, 21:05
isp هردو فرکانس هارو2و5 داره
ولی فرکانس 2 دکلش حداقل 2 کیلومتر فاصله داره و دید مستقیم نداره

nima_hl
23-12-09, 21:42
isp هردو فرکانس هارو2و5 داره
ولی فرکانس 2 دکلش حداقل 2 کیلومتر فاصله داره و دید مستقیم نداره

خوب پس این تجهیزاتم به دردت نمیخوره

دکل ۵ چقدر ازت فاصله داره و آیا اونم دید مستقیم نداره ؟ ( یعنی دکلش یکیه )

شما یه نانو استیشن ۵ بخر اون تا 10-15 کیلومتر رو راحت برات میزنه

قیمتش حدود 120 هستش و کابل لن میخوره که اونم قیمتی نداره

البته دقت داشته باش اگر در فاصله نزدیک به تو یا دکل مانع وجود داشته باشه با هیچ آنتنی نمیتونی متصل بشی

مثلا اگر کنار شما یک آپارتمان باشه و دکل پشتش بیافته فقط با ارتفاع گرفتن میتونی دکل رو ببینی

ولی اگر اون مانع فاصله داشته باشه سیگنالها ردش میکنند

امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم :give_rose:

levarjany
24-12-09, 01:05
5 دکلش مستقیم 200متر فاصله داره و دید مستقیم هم داره
آنتن نانو کدوم مارکش با چه رادیویی ازبقیه بهتره ؟قیمت اکانت ماهیانه برای شما چقدره؟
از کجا میتونم بخرم و در مورد نصبش آیا کار پیچیده ای هست یا میشه خودم نصبش کنم
ممنون از توضیحاتت

nima_hl
24-12-09, 06:12
5 دکلش مستقیم 200متر فاصله داره و دید مستقیم هم داره
آنتن نانو کدوم مارکش با چه رادیویی ازبقیه بهتره ؟قیمت اکانت ماهیانه برای شما چقدره؟
از کجا میتونم بخرم و در مورد نصبش آیا کار پیچیده ای هست یا میشه خودم نصبش کنم
ممنون از توضیحاتت

نانو استیشن رادیو و آنتن سر همه ، یک مکعب فینگیل یک وجبی که این ریختیه

اینو رو پشت بوم رو یه لوله به سمت آنتن نصب میکنی ، خروجی لن داره .

کلا ۵ دقیقه هم طول نکشید تا نصبش کردم خیلی راحته ، بعد به isp زنگ زدم از همونجا رفت تو ستاپش و کانفیگش کرد

حالا توی ویندوز یا لینوکس فقط کافیه کابل وصل باشه به سیستم اینترنت بدون هیچ تنظیم و دردسری بلافاصله حاضره :wink:

این مسئول isp ما یه عجوبه واقعیه و ممکنه اونجا بگن که آنتن رو قبل از نصب ببری دفترشون ، برای همین قبل از نصب باهاشون هماهنگی کن

البته همونطور که گفتم این برای کار شما خیلی زیاده ، مشکلی پیش نمیاد ولی با هزینه کمتر هم میتونید 200 متر رو بگیرید

مثلا اگر از پنجره میتونید دکل رو ببینید احتمال داره با یک کارت 50-60 تومنی بدون آنتن خارجی از همون داخل اطاق به نت وصل بشید ( ولی نانو استیشن آخرش یه کار اساسی و بدون ریسکه :1. (35):)

اینو از بازار ایران میتونی بگیری و قطعه تابلوئیه بگی نانو۵ میخوام بهت میدن اسم کاملش هم nanostation5 هستش که اون ۵ برای باندش هستش

البته قبل از خرید بنظرم با isp صحبت کن که یه همچین چیزی داری چون اگر برای هزینه نصب کیسه دوخته باشند ممکنه بعد ایراد بنی اسرايیلی بگیرند ( البته بعید میدونم ایراد بگیرند چون تو هزینه اینترنت بیشتر از اینا گوشت رو میبرند )

برای یک خط دیدوکیت 256 ماهیانه ۱۲۰ هزار تومن دارم پرداخت میکنم یعنی شبانه روز با سرعت 32 کیلوبایت بدون محدودیت حجم

ممکنه شبکه شما شیر باشه یا محدودیت حجمی داشته باشید که هزینه کمتری باید پرداخت کنید ولی در کل هزینه وایرلس از adsl خیلی بالاتره

باز اگر سئوالی بود بفرمائید

javadshahvand
24-12-09, 11:56
teletronics بگیری بهتره فرکانس بالاتری داره و بهتر up میشه

nima_hl
24-12-09, 20:11
teletronics بگیری بهتره فرکانس بالاتری داره و بهتر up میشه

از چه نظر بهتره ؟

فرکانسش مثلا 6 هستش یا 7 ؟

چقدر بهتر up میشه ؟ ( ۱ متر ۲ متر یا یک کیلومتر مکعب )

levarjany
25-12-09, 00:42
از توضیحتون مچکرم دوست عزیز که با صبوری و دقت برای یک مبتدی شرح دادید
منطقه 16 محدوده نازی آباد adsl نداره مرکز بعثت امکانات adsl رو برای isp ها فراهم نکرده لذا مجبورم سراغ وایرلس برم

nima_hl
25-12-09, 07:48
از توضیحتون مچکرم دوست عزیز که با صبوری و دقت برای یک مبتدی شرح دادید
منطقه 16 محدوده نازی آباد adsl نداره مرکز بعثت امکانات adsl رو برای isp ها فراهم نکرده لذا مجبورم سراغ وایرلس برم

دوست عزیز

این قیمتهای ایرانسل به نظرم خوب میاد

اگر خیلی عجله نداری یکم صبر کن تو همین هفته تهشو در بیاریم ببینیم چطوره :cool:

levarjany
11-01-10, 17:39
نانو استیشن رادیو و آنتن سر همه ، یک مکعب فینگیل یک وجبی که این ریختیه

اینو رو پشت بوم رو یه لوله به سمت آنتن نصب میکنی ، خروجی لن داره .

کلا ۵ دقیقه هم طول نکشید تا نصبش کردم خیلی راحته ، بعد به isp زنگ زدم از همونجا رفت تو ستاپش و کانفیگش کرد

حالا توی ویندوز یا لینوکس فقط کافیه کابل وصل باشه به سیستم اینترنت بدون هیچ تنظیم و دردسری بلافاصله حاضره :wink:

این مسئول isp ما یه عجوبه واقعیه و ممکنه اونجا بگن که آنتن رو قبل از نصب ببری دفترشون ، برای همین قبل از نصب باهاشون هماهنگی کن

البته همونطور که گفتم این برای کار شما خیلی زیاده ، مشکلی پیش نمیاد ولی با هزینه کمتر هم میتونید 200 متر رو بگیرید

مثلا اگر از پنجره میتونید دکل رو ببینید احتمال داره با یک کارت 50-60 تومنی بدون آنتن خارجی از همون داخل اطاق به نت وصل بشید ( ولی نانو استیشن آخرش یه کار اساسی و بدون ریسکه :1. (35):)

اینو از بازار ایران میتونی بگیری و قطعه تابلوئیه بگی نانو۵ میخوام بهت میدن اسم کاملش هم nanostation5 هستش که اون ۵ برای باندش هستش

البته قبل از خرید بنظرم با isp صحبت کن که یه همچین چیزی داری چون اگر برای هزینه نصب کیسه دوخته باشند ممکنه بعد ایراد بنی اسرايیلی بگیرند ( البته بعید میدونم ایراد بگیرند چون تو هزینه اینترنت بیشتر از اینا گوشت رو میبرند )

برای یک خط دیدوکیت 256 ماهیانه ۱۲۰ هزار تومن دارم پرداخت میکنم یعنی شبانه روز با سرعت 32 کیلوبایت بدون محدودیت حجم

ممکنه شبکه شما شیر باشه یا محدودیت حجمی داشته باشید که هزینه کمتری باید پرداخت کنید ولی در کل هزینه وایرلس از adsl خیلی بالاتره

باز اگر سئوالی بود بفرمائید
دوست عزيز تنظيمات وايرلس رو داخل ويندوز ميتوني توضيح بدي

nima_hl
11-01-10, 18:03
دوست عزيز تنظيمات وايرلس رو داخل ويندوز ميتوني توضيح بدي

در مورد سخت افزارت و اینترنتت توضیح بده اگر سوادش رو داشتم در خدمتم :give_rose: