درود
من یه برنامه دارم به نام مجیک تون که برای کاستومایز کردن مانیتورم بدون استفاده از دکمه ها ازش استفاده میکنم ولی این برنامه یه مشکل هایی درست میکنه و وقتی میخام خاموش و ریستارت کنم برنامه ی دکتر واتسون dwwin.exe میاد بالا و دنگ صدا میده خلاصه،من ارور رپورتینگ رو کلا غیر فعال کردن هم از قسمت سرویس ها و هم از قسمت پروپرتیس مای کامپیوتر،ولی الان وقتی بکاپ ویندوزم رو برمیگردونم ویندوز چند روز بیشتر درست کار نمیکنه و بعضی برنامه ها دیگه ران نمیشن،میخواستم ببینم غیر فعال کردن این دکتر واتسون و ارور رپورتینگ باعث خرابی و درست کار نکردن ویندوز میشه یا خراب شدنش الان دلیل دیگری دارد؟البته خود مایکروسافت اخطار داده که غیرفعالش نکنید اگر کردید ممکنه ویندوز و برنامه ها دچار مشکل بشه:whistle:
Xtreme
21-12-09, 14:29
سلام ..
من هم زمانی همین مشکل را داشتم و مجبور می شدم دکتر واتسون رو غیر فعال کنم. اما هیچ وقت این قضیه باعث خرابی ویندوز نشد. اگر در مورد دکتر واتسون هم تحقیق کنید و علت کاربرد و نحوه کارش رو ببینید متوجه میشید که تاثیری در خرابی ویندوز نداره
پس به احتمال زیاد مشکل بوجود آمده در سیستم شما از جای دیگری است ..
موفق باشی
Hamid2547
21-12-09, 14:50
الان رو یه سری از برنامه ها که کلیک کینم اصلا اجرا نمیشن،ولی بعضی های دیگه اجرا میشن،تا حالا اینطور چیزی ندیده بودم،تا الان و جدیدترین کاری هم که کردم غیرفعال کردن این بوده،نمیتونید حدس بزنید مشکل از چیه؟اخه این ویندوز رو من همین دیروز بکاپشو برگردوندم،امروز دوباره اینطوری شد،قبلشم اینطوری شده بود که مجبور شدم برگردونم،گفتم شاید از ویروسی چیزی باشه شما از این دو جا غیر فعال میکردید؟
Only the registered members can see the link
Xtreme
21-12-09, 15:44
سلام ..
نه با سرویس ها کاری نداشته باش.
دکتر واتسون رو از طریق رجیستری غیر فعال کن :
N@VID
21-12-09, 23:09
سلام :
من همیشه به محض نصب یک ویندوز ، ارور ریپورت رو غیر فعال می کنم ...
توجه داشته باشید که ارور ریپورت در اصل برای گزارش خطا های پیش آمده در ویندوز به Microsoft است ...
من فکر می کنم سیستم شما ویروس دارد و احتمالا از سری ویروس هایی است که رو فیال های EXE می
نشیند و باعث اختلال در اجرای نرم افزار یا فیال های اجرایی می شود و در نهایت باعث تخریب روز به روز ویندوز
می شود ...
بدترین نمونه ای که من تجربه کردم : ویروس W32/Jeefo بوده که در کمتر از دو روز ویندوز رو نابود می کنه !
به سرعت روی فایل explorer.exe می نشیند و با هر بار وارد شدن به ویندوز یک بار اجرا می شود و بقولی خیلی خطرناکه !!!
شما بهتره با ناد32 که آپ دیت شده یک اسکنی بنمایید سیستم را ...
یا این فایل آنتی ویروس رو از این لینک دریافت کنید و سیستم رو باهاش اسکن نمایید ... ( تحت ویندوز)
آنتی ویروس ایمن ، آنتی ویروسی قدرتمند سیمرغ ساخت ایران:1. (10):
rezaaghili
21-12-09, 23:47
دوست عزیز کاش نوع رم هم تاثیر زیادی در close های سیستم داره
مدل رم و دیگر قطعاتت چی هستش؟
Hamid2547
22-12-09, 01:23
سلام :
من همیشه به محض نصب یک ویندوز ، ارور ریپورت رو غیر فعال می کنم ...
توجه داشته باشید که ارور ریپورت در اصل برای گزارش خطا های پیش آمده در ویندوز به Microsoft است ...
من فکر می کنم سیستم شما ویروس دارد و احتمالا از سری ویروس هایی است که رو فیال های EXE می
نشیند و باعث اختلال در اجرای نرم افزار یا فیال های اجرایی می شود و در نهایت باعث تخریب روز به روز ویندوز
می شود ...
بدترین نمونه ای که من تجربه کردم : ویروس W32/Jeefo بوده که در کمتر از دو روز ویندوز رو نابود می کنه !
به سرعت روی فایل explorer.exe می نشیند و با هر بار وارد شدن به ویندوز یک بار اجرا می شود و بقولی خیلی خطرناکه !!!
شما بهتره با ناد32 که آپ دیت شده یک اسکنی بنمایید سیستم را ...
یا این فایل آنتی ویروس رو از این لینک دریافت کنید و سیستم رو باهاش اسکن نمایید ... ( تحت ویندوز)
آنتی ویروس ایمن ، آنتی ویروسی قدرتمند سیمرغ ساخت ایران:1. (10):
فکر نمیکنم ویروس باشه،چون من همیشه نود اپدیت روی سیستم دارم،دو سه باری اینطوری شده،سرچم میکنم چیزی پیدا نمیشه،در ضمن فقط بعضی برنامه های خاص غیرفعال میشن،نه کل فایل های exe ،ایکن نرم افزارها هم تغییر پیدا نمیکنه فقط وقتی کلیک میکنم اجرا نمیشن،اونی که شما میگی تمام برنامه ها رو خراب میکنه،ایکنشم تغییر میده
Hamid2547
22-12-09, 01:25
دوست عزیز کاش نوع رم هم تاثیر زیادی در close های سیستم داره
مدل رم و دیگر قطعاتت چی هستش؟
پردازنده Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz مادربرد GIGABYTE - EP45-UD3L
حافظه GEIL- Dual Channel 4GB - 1066-(2x2GB)
AMD>INTEL
22-12-09, 09:16
رمهای GEIL رمهای خیلی خوبی نیستند . یک تست با MEMTEST بگیری بد نیست .
reza76622201
22-12-09, 09:36
از سلامت ويندوزتون مطمئن هستيد؟ با يک ويروس ياب آپديت چک کرديد؟
پيشنهاد مي کنم اول آنتي ويروس نصب و آپديت کنيد و ويروس يابي کنيد. اگر تمام ويروسها رو از بين برد اونوقت ويندوز از اول نصب کنيد. والا پس از فرمت و نصب مجدد ويندوز ويروس کشي کنيد.
ضمنا با اينکه رمهاي Geil خوب نيستن اصلا موافق نيستم و اين رم جزء برندهاي مطرح رم بوده و هست و از خيلي از رمهاي بازار بهتره.
Hamid2547
22-12-09, 11:19
رمهای GEIL رمهای خیلی خوبی نیستند . یک تست با MEMTEST بگیری بد نیست .
تست کردم ولی چون حرارت سی پی یوم خیلی میره بالا ادامه ندادم فقط ده درصد رفت،سی پی یو وقتی میره زیر فشار حرارتش میره به 70الی65 و بالاتر البته بیشتر مواقع بیشتر از 25 درصد سی پی یو استفاده نمیشه نمیدونم این مقدار تست میتونه گویای چیزی باشه یا نه،دنبال ویروس هم گشتم ولی هیچ ردی از ویروس پیدا نکردم چه به صورت دستی چه با انتی ویروس ارور رپورتینگ رو هم فعال کردم اگر تا چند روز دیگه اینطوری نشد یعنی از همین غیرفعال کردن ارور رپورتینگه،اگرم شد یه سری برنامه هایی رو که نصب میکنم باید تست کنم،مثل مطلب و SQL و دلفی و... به اینها که نمیتونه ربط داشته باشه نه؟مخصوصا این مطلب
Hamid2547
24-12-09, 17:04
مطمئن شدم مطمئنا مشکل از غیرفعال کردن ارور رپورتینگ هستش،کسانی هم که میگن من غیرفعال کردم به مشکل برنخوردم حتما از این روش استفاده نکردن و از رجیستری غیرفعال کردن و...،خلاصه غیرفعال کردن اروررپورتینگ به روشی که عکسو گذاشتم سیستم عامل رو خراب میکنه:wink:چون الان چند روزه ویندوز مشکلی به هم نزده و همون ارورری که قبلا میداده و خراب میشده هم داده ولی برنامه ها اجرا میشن و مشکلی تو اجراشون به وجود نیومده