با سلام ... :1. (35):
با توجه به اینکه مدتی درگیر کارهای شخصی و درس و مدرسه بودم ... از قطعات و قیمتها بی اطلاع هستم ... :1. (27):
حال میخوام واسه بنده خدایی سیستمی با بودجه نهایت 550 واسه آزمایشگاه بگیرم ...
مانیتور 22 باشه ... باقی قطات به صلاحدید شما +اسپیکر و ... منهای اسکنر و پرینتر
تانکیو سو ماچ ... :11():
reza76622201
21-12-09, 09:19
سلام وحيد جان. خوبي عزيز؟
چشم. پيشنهاد بنده:
Monitor : LG Flatron W2242SN قيمت 190000 تومان.
CPU : Intel Dual Core E5200-Box قيمت 57000 تومان.
M.B : Gigabyte G41M-ES2L قيمت 68000 تومان.
RAM : 2*1GB A-Data DDR2/Bus800Mhz قيمت 45000 تومان.
H.D.D Western digital 500GB Green Sata2 قيمت 52000 تومان.
Case green + Power green 430Watt قيمت متوسط 70000 تومان.
DVD Writer Liteon 24X قيمت 28000 تومان.
K.B + Mouse A4tech Gaming قيمت 21000 تومان.
Speaker Microlab B18 قيمت 12000 تومان.
مجموعا 534000 تومان. يه کم بالا زد. ولي سيستم خيلي خوبيه.
سوالي بود در خدمتنم.
D J V A H I D
21-12-09, 11:33
با تشکر از رضای عزیز :11():... اگه بقیه دوستان پیشنهادهای دیگری نیز دارند مارو بی نصیب نذارن ... :1. (35):
AMD>INTEL
21-12-09, 12:15
CPU:ATHLON II X2 240
MAIN FOXCONN M6VMX
RAM 2GB TWINMOS
HARD 500GB SAMSUNG
CASE SILVERSHARK
POWER 460W COOLERMASTER
LG Flatron W224
nima_hl
21-12-09, 12:40
با سلام ... :1. (35):
با توجه به اینکه مدتی درگیر کارهای شخصی و درس و مدرسه بودم ... از قطعات و قیمتها بی اطلاع هستم ... :1. (27):
حال میخوام واسه بنده خدایی سیستمی با بودجه نهایت 550 واسه آزمایشگاه بگیرم ...
مانیتور 22 باشه ... باقی قطات به صلاحدید شما +اسپیکر و ... منهای اسکنر و پرینتر
تانکیو سو ماچ ... :11():
سلام
۲۵۰ تومن اگر برای مانیتور ، کیبرد ، ماوس و اسپیکر کنار بزاریم میمونه ۳۰۰ تومن برای کیس
asrock a780gm-le/128m ~ 65
ddr2 1066 cl5 ~ 48
athlon ii x2 240 ~ 60
seagate 7200.12 ~ 51
case ~ 30
thermaltake / green ~ 350W ~ 34
ODD ~ 30
این یه سیستمی میشه که برای کار آزمایشگاه خوبه اگر قیمت رو بخوای کم کنی کیس ارزونتر هم هست که شکیل و خوب باشه و ۱۰ تومن ارزونتر در بیاد :give_rose:
reza76622201
21-12-09, 12:54
وحيد جان. ضمن احترام به نظر نيما جان به نظر بنده دور مادربورد asrock و H.D.D Segate خط بکش. اصلا کيفيت ندارن.
D J V A H I D
21-12-09, 12:59
وحيد جان. ضمن احترام به نظر نيما جان به نظر بنده دور مادربورد asrock و H.D.D Segate خط بکش. اصلا کيفيت ندارن.
Main : Gigabyte G41-ES2L ~ 68000
CPU : Intel Celeron 430 Box ~ 37000
Ram : GSkill 2GB DDR2 800 PK ~ 46000
VGA : Onboard
HDD : Samsung 500GB F3 ~ 52000
DVD : Liteon 24x sata ~ 27000
Case : Viera ~ 20000
Power : Green 330W ~ 28000
Keyboard : Genius ~ 10000
Mouse : Genius Net Scroll ~ 3500
Speaker : Genius SP110 ~ 8500
Monitor : LG LCD 2261V ~ 220000
-----------------------------------------
520 هزار تومن .
HoSsEiN.iR
21-12-09, 15:38
سلام به همه ی دوستان عزیز :11():
به نظر من هارد Segate 7200.12 سرعت رید خیلی بالایی داره و هارد خوبیه
من خودم با مادربرد asrock زیاد رابطه خوبی ندارم اما فکر نکنم تو قیمت 65 هزارتومن بشه بهتراز این پیدا کرد این مادربرد
به نظر من که عالیه و مشکلی نداره
nima_hl
21-12-09, 15:44
رضا جان
توی این ۲ هفته بیشتر از ۲۰ تا سیستم با انواع مین ازراک و ۳۰ تا سیستم با seagate baracuda 7200.12 بستم و هیچ مشکلی هم باهاشون نداشتم
توی ۶ ماه اخیر هم بالای 250 دستگاه با مین ازراک بستم که تا امروز 6 مورد مشکل داشته که سریعا تعویض شده ( که این هم بنظرم آمار خوبیه )
فقط یک مورد داشتم که شرکت ۸ هزار تومان بابت تعمیر دریافت کرد و اون هم برد کاملا شکسته بود ( که بعدا معلوم شد توی اسباب کشی کیس از راه پله افتاده بوده :1. (29): )
هارد هم تعداد فروش سیگیت رو نمیدونم ولی زیر 200 تا نباید باشه و آمار برگشتی هم ۳ تا دونه بوده که یکیش مال همین سیستم بالا بود
برای تک تک این آمارهائی هم که دادم دلیل و مدرک دارم اگر دوست داشتی میتونی یه وعدهای بکنی تا بهت نشون بدم
برای مثال همین دیروز یه مین ۵۴ تومنی ازراک به یکی از اساتید مسلم همین فروم پیشنهاد دادم و با یه کانفیگ پیشنهادی یه سیستم تقدیمشون کردم ( با همین هارد سیگیت مورد بحث )
ایشون امروز اعلام کردن که این سیستم از نظر پرفورمنس بازی از سیستم خودشون ( که بالای ۲ میلیون براش هزینه کردن ) فریم ریت بالاتری میده و کاملا از پرفرمنس سیستم راضی بودند
این که میگی اصلا کیفیت نداره رو درک نمیکنم ، اگر دلیل و مدرکی داری بگو تا در معرفی این قطعات بیشتر دقت کنم :give_rose:
D J V A H I D
21-12-09, 22:50
ضمن تشکر از کلیه دوستانی که وقتی صرف کردند و پیشنهاداتی دادند ... من از بین نظرات شما قطعاتی رو انتخاب میکنم و بعدا خبرش رو میدم ... بازم اگه کسی نظر دیگه ای داشته باشه خوشحال میشم ... هنوز وقت هست ... :yes:
reza76622201
22-12-09, 07:05
سلام به همه ی دوستان عزیز :11():
به نظر من هارد Segate 7200.12 سرعت رید خیلی بالایی داره و هارد خوبیه
من خودم با مادربرد asrock زیاد رابطه خوبی ندارم اما فکر نکنم تو قیمت 65 هزارتومن بشه بهتراز این پیدا کرد این مادربرد
به نظر من که عالیه و مشکلی نداره
دوست عزيز. هاردهاي Segate که همگي در چين توليد ميشن اصلا کيفيت ساخت خوبي ندارند و در عمل نسبت به ساير هاردها حتي ماکستور سرعت جالبي ندارند. از همه مهمتر استهلاک بالايي دارن و دوامشون هم کمتره.
البته اينايي که توي بازار ايران هستند رو مي گم.يعني در برابر Western و Samsung بايد بوق بزنن.
هميشه اين هاردديسک در رده بعد از سامسونگ و وسترن از نظر کارآيي هست. اينم چند تا مدرک :
Only the registered members can see the link
در عمل توي ارگان ما حدود 10 ساله که هر ساله بيش از 7000 رايانه آپگريد ميشه با قطعات مختلف.
مادربوردهاي Asrock داراي طراحي ساخت بسيار ضعيف و تکنولوژي عقب تر نسبت به Asus و Giga و Fox Conn و Biostar هستند. براي مثال وقتي که تمامي اين برندها مادربوردهايي ساختند که RAM DDR1 و ٍSD1 مي خوردند اين برند(Asrock) با يکسري جامپر رو تنظيم مي کردي و چنان دردسري داشت که بيا و ببين.
اکثر مادربوردهاي Asrock خراب شدند اما هيچيک از مادربوردهاي ياد شده بدون نياز به Jumper Setting هنوز که هنوزه دارند کار مي کنند.
تيم کارشناسي که در ارگان ما تشکيل شد طي آزمايش کاملا ظرافت ساخت پايين و استهلاک بالاي اين مادربورد مشهود شد و ديگه خريدش متوقف شد و واقعا اين ثابت شد که هيچ ارزوني بي علت نيست.
در هر صورت بنده به هيچ عنوان اين برند رو پيشنهاد نمي کنم و اين برند به هيچ عنوان با برندي مثلAsus و giga از هر حيث قابل قياس نيست.
ضمنا شما فرموديد توي رنج 65000 تومان بهتر از اين نميشه پيدا کرد!!!! مادربورد گيگايي که بنده معرفي کردم که فقط 3000 تومان گرونتره و اصلا با اين مادربورد قابل قياس نيست(از نظر کيفيت)!!!!
نهايتا تصميم با خودتونه.
reza76622201
22-12-09, 07:09
رضا جان
توی این ۲ هفته بیشتر از ۲۰ تا سیستم با انواع مین ازراک و ۳۰ تا سیستم با seagate baracuda 7200.12 بستم و هیچ مشکلی هم باهاشون نداشتم
توی ۶ ماه اخیر هم بالای 250 دستگاه با مین ازراک بستم که تا امروز 6 مورد مشکل داشته که سریعا تعویض شده ( که این هم بنظرم آمار خوبیه )
فقط یک مورد داشتم که شرکت ۸ هزار تومان بابت تعمیر دریافت کرد و اون هم برد کاملا شکسته بود ( که بعدا معلوم شد توی اسباب کشی کیس از راه پله افتاده بوده :1. (29): )
هارد هم تعداد فروش سیگیت رو نمیدونم ولی زیر 200 تا نباید باشه و آمار برگشتی هم ۳ تا دونه بوده که یکیش مال همین سیستم بالا بود
برای تک تک این آمارهائی هم که دادم دلیل و مدرک دارم اگر دوست داشتی میتونی یه وعدهای بکنی تا بهت نشون بدم
برای مثال همین دیروز یه مین ۵۴ تومنی ازراک به یکی از اساتید مسلم همین فروم پیشنهاد دادم و با یه کانفیگ پیشنهادی یه سیستم تقدیمشون کردم ( با همین هارد سیگیت مورد بحث )
ایشون امروز اعلام کردن که این سیستم از نظر پرفورمنس بازی از سیستم خودشون ( که بالای ۲ میلیون براش هزینه کردن ) فریم ریت بالاتری میده و کاملا از پرفرمنس سیستم راضی بودند
این که میگی اصلا کیفیت نداره رو درک نمیکنم ، اگر دلیل و مدرکی داری بگو تا در معرفی این قطعات بیشتر دقت کنم :give_rose:
پاسخ شما رو در پاسخ جناب hossein.ir دادم. :give_rose:
AMD>INTEL
22-12-09, 09:07
برای اطلاع 4 تا خرابی در 8 تا سیستمی که برای یک شرکت بستم .SEAGATE 7200.12
reza76622201
22-12-09, 09:38
اينم يه تجربه ديگه. اصلا Segate موجود در ايران به درد نمي خورن.
D J V A H I D
22-12-09, 10:38
من خودم سیگیت سری 11 دارم ... فیرم ورش رو هم آپ کردم ... مثل بنز جواب میده... سرعت بالا ... بدون صدا و ... :yes:
AMD>INTEL
22-12-09, 10:42
بنز رو خوب اومدی
hapalii
22-12-09, 14:50
برای اطلاع 4 تا خرابی در 8 تا سیستمی که برای یک شرکت بستم .SEAGATE 7200.12
Segate سری 12 یکی از پر فروش ترین هارد هاست این میشه توی بازار هم دید اکثر فروشنده ها حداقل در کنار برند دیگه این برند رو هم دارن حالا شاید به توزیع خوب و همگیر ترش مربوط باشه حداقل توی بازار ایران در مورد 4 تا خرابی توی 8 تا هارد هم حتی با فرض قبول کردن کیفیت بد این هارد ها که از نظر من هم اصلا این طور نیست تقریبا غیر ممکن شما باید ببینید مشکل از کجاست من نمی دونم ولی فکر کنم کلا اون 8 تا هارد مورد داشتند و اتفاقا این که 4 تاش کار کرده به خاطر کیفیت خوبه .
بازم می گم 50 % خرابی حتی برای اجناس تقلبی چینی هم درصد خرابی بالائی یه جورائی غیر ممکن. ضمن این که من دیدم برای کیفیت خوب برند های سامسونگ و وسترن اکثرن از F3 و سری بلاک وسترن نام می برند که اولی تقریبا تو بازار نیست و دومی هم قیمت دو برابر هارد های معمولی داره پس برای معرفی بهتر مدل های خاص رو رها کنیم رو موجودی بازار بیشتر تکیه کرد در باره هارد سامسونگ که من خودم هفته پیش تقریبا نصف مغازه های بازار رضا و ایران رو گشتم هارد F3 سامسونگ که نیست چیزی هم که بود سری F1 بود اکثرا تا جائی که من دیدم که 5400 دوره نه 7200 وسترن ها هم که همه از سری سبز بود که حالا درست یا غلط مثل سری 11 سیگیت حرف و حدیث هایی پشتش هست.
در آخر هم بزنم به تخته چه فورش هایی 200 تا 300 تا 7000 تا و 8 تا 8 تا :yes:
nima_hl
22-12-09, 15:10
دوست عزيز. هاردهاي Segate که همگي در چين توليد ميشن اصلا کيفيت ساخت خوبي ندارند و در عمل نسبت به ساير هاردها حتي ماکستور سرعت جالبي ندارند. از همه مهمتر استهلاک بالايي دارن و دوامشون هم کمتره.
البته اينايي که توي بازار ايران هستند رو مي گم.يعني در برابر Western و Samsung بايد بوق بزنن.
هميشه اين هاردديسک در رده بعد از سامسونگ و وسترن از نظر کارآيي هست. اينم چند تا مدرک :
در عمل توي ارگان ما حدود 10 ساله که هر ساله بيش از 7000 رايانه آپگريد ميشه با قطعات مختلف.
مادربوردهاي Asrock داراي طراحي ساخت بسيار ضعيف و تکنولوژي عقب تر نسبت به Asus و Giga و Fox Conn و Biostar هستند. براي مثال وقتي که تمامي اين برندها مادربوردهايي ساختند که RAM DDR1 و ٍSD1 مي خوردند اين برند(Asrock) با يکسري جامپر رو تنظيم مي کردي و چنان دردسري داشت که بيا و ببين.
اکثر مادربوردهاي Asrock خراب شدند اما هيچيک از مادربوردهاي ياد شده بدون نياز به Jumper Setting هنوز که هنوزه دارند کار مي کنند.
تيم کارشناسي که در ارگان ما تشکيل شد طي آزمايش کاملا ظرافت ساخت پايين و استهلاک بالاي اين مادربورد مشهود شد و ديگه خريدش متوقف شد و واقعا اين ثابت شد که هيچ ارزوني بي علت نيست.
در هر صورت بنده به هيچ عنوان اين برند رو پيشنهاد نمي کنم و اين برند به هيچ عنوان با برندي مثلAsus و giga از هر حيث قابل قياس نيست.
ضمنا شما فرموديد توي رنج 65000 تومان بهتر از اين نميشه پيدا کرد!!!! مادربورد گيگايي که بنده معرفي کردم که فقط 3000 تومان گرونتره و اصلا با اين مادربورد قابل قياس نيست(از نظر کيفيت)!!!!
نهايتا تصميم با خودتونه.
متاسفانه پاسخها و دلایل شما منو مجاب نکرد
همونطور که همه میدونیم در کشور چین هم جنس أشغال تولید میشه هم قطعات درجه ۱ ، ساخت چین بودن از نظر من در حال حاضر نقطه ضعفی برای یک محصول به حساب نمیاد
توی اون مدارکی هم که آوردید سری حرفهای وسترن هم بود ولی توی سری معمولی تفاوت فاحشی که بخواد تقاوت قیمت بیش از ۲۰٪ وسترن بلک نسبت یه سیگست باشه رو مشاهده نکردم ( درسته که سری حرفهای وسترن معمولا حرف اول رو میزنه ولی برای یک هارد 300 گیگابایتی باید هزینهای حدود ۳۰۰ هزار تومن انجام بشه )
برای سیستم خودم هارد وسترن بلک میگیرم و به این هارد کاملا اطمینان دارم ولی این اطمینان دلیل نمیشه که بخوام چشمم رو روی همه چیز ببندم و پول دوستان رو فدای این تعصبم بکنم
در مورد اون ارگان و مادربردهای قدیمی هم نظری ندارم ولی همینقدری میدونم که مادربرد معمولا قسمت تغذیه پردازندش زیر فشار هستش و خازنهای این قسمت ممکنه معیوب بشه که در سری جدید خازنها حالت جامد شده
در آخر هم مقایسه x4500 با hd3200 بنده رو به تعجب وا داشت
لطفا اگر انتقادی به پیشنهادام دارید با دلیل معقول یا تجربه شخصی بیان کنید . "تیم کارشناسی " ، "میگن" یا "شنیدم" که دلیل نمیشه :give_rose:
HoSsEiN.iR
22-12-09, 21:24
نهايتا تصميم با خودتونه.
با عرض سلامی دوباره:11():
در رابطه با هارد hapalii جان توضیح دادن
در رابطه با مادربرد : بنده مشکلی در A780GM-Le/128 نمیبینم گیگا و اسوس هم قبول دارم اما دلیل منطقی نمیبینم که تو هر قیمتی گیگا و اسوس بهتر باشه
مادربردی که شما پیشنهاد دادید اینتل هست و من دلیلی نیمی بینم که با مادربرد های AMD مقایسش کنم چون نوع طراحی این دو برد کاملا متفاوت هست
اما میخواستم بدونم که شما چه دلیلی تو مادربردG41M-ES2L میبینید که اونو بهتر میدونید ؟!!؟
به خاطر اینکه مدل گیگا هست؟یا دلیل دیگه ای داره ؟
این برد 8 گیگ رم تا باس 800 ساپورت میکنه و PCI Express x16 slot و ICH7 که در بردهای اینتل خیلی خیلی برد ضعیفی هست خوبی آن صرفا به خاطر چیپست G41 هست (منظورمو کلی گفتم نه به خاطر قیمتش)
اما به مشخصات A780GM-Le/128 نگاه کنید
خودتون متوجه میشید که در برد های AMD این برد واقعا برد خوبی( البته با توجه به قیمتش )
که از نظر کیفیت G41M-ES2L اصلا برتری نسبت به A780GM-Le/128 ندارد و A780GM-Le/128 خیلی بهتر ازG41M-ES2L هست
لطفا دلیل خودتون رو درباره ی برتری G41M-ES2L نسبت A780GM-Le/128 بیان کنید:11():
راستی منظور دقیقتون از ظرافت پایین و استهلاک بالا چیست میشه بیشتر توضیح بدین؟ :11():
درباره تنظیم Jumper Setting هم باید بگم که من برد های زیادی از asus دیدم که یک ماه بعد از کار کردن دیگه سیستمو بوت نمیکردند و مجبور می شدم که دوباره آن ها را تنظیم کنم .
مادربرد های گیگای زیادی هم دیدم که بعد از بستن مشکل پیدا می کردند که با آپدیت بایوس مشکلشان حل میشد .
--------------------
با تشکر :give_rose:
reza76622201
23-12-09, 07:32
همونطور که همه میدونیم در کشور چین هم جنس أشغال تولید میشه هم قطعات درجه ۱ ، ساخت چین بودن از نظر من در حال حاضر نقطه ضعفی برای یک محصول به حساب نمیاد
کاملا تاييد ميشه. بهترين جنسهاي آمريکا رو هم الان داره چين مي زنه. اما بهتون پيشنهاد مي کگنم فقط شما ظرافت ساخت بورد سيگيت رو با وسترن مقايسه کنيد. خودش گوياي خيلي چيزهاست.
توی اون مدارکی هم که آوردید سری حرفهای وسترن هم بود ولی توی سری معمولی تفاوت فاحشی که بخواد تقاوت قیمت بیش از ۲۰٪ وسترن بلک نسبت یه سیگست باشه رو مشاهده نکردم ( درسته که سری حرفهای وسترن معمولا حرف اول رو میزنه ولی برای یک هارد 300 گیگابایتی باید هزینهای حدود ۳۰۰ هزار تومن انجام بشه )
برای سیستم خودم هارد وسترن بلک میگیرم و به این هارد کاملا اطمینان دارم ولی این اطمینان دلیل نمیشه که بخوام چشمم رو روی همه چیز ببندم و پول دوستان رو فدای این تعصبم بکنم
اصلاد اينگونه نيست!!! لطفا دقت کنيد. در مدارک مذکور هاردهاي زير مقايسه شده اند:
Western Digital WD Caviar Black
Seagate Barracuda XT
Samsung Spinpoint F3
اول که يه نکته جالب :
Maxtor is now Seagate.
Two great companies. One incredible family of products. Now at Seagate.com.
اين عنوان صفحه اول سايت خود مسکتور يعني Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) اومده. پس ديگه هارد مکستوري وجود نداره. اين از اين. و اما سه هاردي که در بالا اومده:
وسترن بلک که توي بازار ايران راحت گير مياد و اصلا جزء سري حرفه اي نيست. اما شما Segate Barracuda XT سراغ داريد و اصلا توي بازار ايران ديديد. شما بر چه اساسي مي فرمائيد 20٪ وسترن کرونتره در حاليکه اصلا توي بازار ايران بنده هارد سري XT سيگيت رو نديدم و همه از ورژن LP اين شرکت توي بازارهستش و از دوستان مي خوام اگر کسي واقعا موجود داره با قيمت بگه شايد خريديم. چون فکر نکنم توي بازار ايران گير بياد!!! اين از اين.
و اما هاردديسک ساسونگ هم توي بازار در رنج قيمتي وسترن بلک فقط و فقط SpinPoint F2 گير مياد و نه F3. اصلا F3 اون به راحتي گيرتون نمياد. بازم آيا شما قيمت داريد و يا جايي ديديد بفروشن!؟
پس لطفا اول تحقيق کنيد و قيمت بگيريد و بعد بگيد تعصب و ....
در مورد اون ارگان و مادربردهای قدیمی هم نظری ندارم ولی همینقدری میدونم که مادربرد معمولا قسمت تغذیه پردازندش زیر فشار هستش و خازنهای این قسمت ممکنه معیوب بشه که در سری جدید خازنها حالت جامد شده
کاملا تاييد ميشه.
!!!!!!!!!!!!!!!!
ميشه بگيد راجع به چي داريد صحبت مي کنيد!؟ بنده اصلا در اين مورد کلامي نگفتم.
:11():
reza76622201
23-12-09, 07:53
در رابطه با مادربرد : بنده مشکلی در A780GM-Le/128 نمیبینم گیگا و اسوس هم قبول دارم اما دلیل منطقی نمیبینم که تو هر قیمتی گیگا و اسوس بهتر باشه
قرار نيست مشکلي ديده بشه. هم پيکان آدم رو به مقصد مي رسونه و هم بنز. اما اين کجا و آن کجا. شما اصلا تجربه کاري با Asrock رو داشتيد؟! کدوم مدلش؟ چند وقت؟
مادربردی که شما پیشنهاد دادید اینتل هست و من دلیلی نیمی بینم که با مادربرد های AMD مقایسش کنم چون نوع طراحی این دو برد کاملا متفاوت هست
کاملا درسته. بنده واسه پردازنده اينتل گفتم نه AMD.
اما میخواستم بدونم که شما چه دلیلی تو مادربردG41M-ES2L میبینید که اونو بهتر میدونید ؟!!؟
به خاطر اینکه مدل گیگا هست؟یا دلیل دیگه ای داره ؟
برند معتبر. گارانتي عالي. ظرافت ساخت و ... . خوب به نظرم بهتره که شما مدل معادل Asrock اين مادربورد يعني چيپ G41 رو همراه با قيمت بفرمائيد تا قدم به قدم با هم مقايسه کنيم.
این برد 8 گیگ رم تا باس 800 ساپورت میکنه و PCI Express x16 slot و ICH7 که در بردهای اینتل خیلی خیلی برد ضعیفی هست خوبی آن صرفا به خاطر چیپست G41 هست (منظورمو کلی گفتم نه به خاطر قیمتش)
اما به مشخصات A780GM-Le/128 نگاه کنید
خودتون متوجه میشید که در برد های AMD این برد واقعا برد خوبی( البته با توجه به قیمتش )
که از نظر کیفیت G41M-ES2L اصلا برتری نسبت به A780GM-Le/128 ندارد و A780GM-Le/128 خیلی بهتر ازG41M-ES2L هست
لطفا دلیل خودتون رو درباره ی برتری G41M-ES2L نسبت A780GM-Le/128 بیان کنید:11():
!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز. فکر کنم شما نوشته هاي بنده رو درست نخونديد. من گفتم برند Asrock به نسبت Asus و Giga.
شما اومديد و يه مادربورد AMD Support از برند Asrock با يه مادربورد Intel Support از برند Gigabyte مقايسه ميکنيد!!؟!؟!؟!؟ و از من مي خواين دليل برتري رو بگم!؟!؟!؟ اصلا اين دو از هيچ نظر نبايد با هم مقايسه بشن.
همونطور که در بالا هم گفتم شما معادل G41 گيگا رو در برند Asrock همراه با قيمت بگيد تا با هم مقايسه کنيم.
راستی منظور دقیقتون از ظرافت پایین و استهلاک بالا چیست میشه بیشتر توضیح بدین؟ :11():
نوع و طراحي مدار چاپي و ظرافت ساخت پايين. استهلاک بالا هم يعني عمر پايين مادربورد.
درباره تنظیم Jumper Setting هم باید بگم که من برد های زیادی از asus دیدم که یک ماه بعد از کار کردن دیگه سیستمو بوت نمیکردند و مجبور می شدم که دوباره آن ها را تنظیم کنم .
مادربرد های گیگای زیادی هم دیدم که بعد از بستن مشکل پیدا می کردند که با آپدیت بایوس مشکلشان حل میشد .
عزيز لطفا مطالب بنده رو با دقت بخونيد. مدل Asus که هم DDR و هم SD ميخوره اصلا نيازي به Jumper Setting نداره. اما Asrock پدر آدم رواز تنظيمات گوناگون در مياره. ضمنا اون مادربوردهايي که شما مي فرمائيد حتما مشکل دار بودن. ميشه مدلشو بفرمائيد.؟
در مورد گيگا هم فرمايشتون تاييد ميشه.
اصلا يه عامل خيلي مهم(غير از کيفيت ساخت و ....) در برتري Gigabyte نسبت به Asrock گارانتي عالي اون و همچنين پشتيباني بينظير اينترنتي از طريق سايت گيگابايت هست.
شما حتي مشکل مادربوردتون رو که از طريق سايتشون گزارش بديد ظرف 48 ساعت شما رو راهنمايي مي کنن و حتي اگر مشکل شما لاينحل باشه از طريق کمپاني مادربوردتون رو در ايران مرجوع مي کنن و سالمشو ميدن و حتي بخاطر حل مشکل ممکنه باياس جديد واسه Update ارائه بدن.
nima_hl
23-12-09, 11:14
!!!!!!!!!!!!!!!!
ميشه بگيد راجع به چي داريد صحبت مي کنيد!؟ بنده اصلا در اين مورد کلامي نگفتم.
x4500 کارت گرافیکی هستش که داخل چیپست g41 اینتل قرار داره و HD3200 گرافیک amd 780 هستش
در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند :1. (27):
reza76622201
23-12-09, 11:31
نيما جان. اين فرمايشتون درسته و بنده منظروتونو درست متوجه نشده بودم:
"در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند Only the registered members can see the link "
چون در اين رنج قيمتي اصلا برندهاي مطرح مادربوردي با اين چيپ نداارند. اما اگر بنا بر اين باشه مادربوردهاي آشغال EliteGroup به نسبت معادلشون در ساير برندها قيمت بسيار پايينتري دارند . اما هنوزم معتقدم يه کم بيشتر هزينه بشه و از برند Asus و Giga و يا FOxConn مادربورد تهيه بشه بهتره.
آقا نيما نهايتا ازتون خواهش مي کنم جواب پستهاي بنده رو که در بالا کامل خدمتتون پاسخ دادم رو بديد يا بپذيريد که درست هستند نه اينکه به يکيش گير بديد. مثل اون پستي که بيخود با قيمت رمي که بنده دادم مخالفت کرديد و قيمت پرت در مورد رم Corsair داديد و بنده با اطمينان قيمت گرفتم و حتي گفتم حاضرم هر تعداد بخواين بهتون بدم اما ديگه خبري از شما نشد.
لطفا بحثها رو ناتموم نذاريد.
در پايان از اينکه با شما بحث و تبادل نظر مي کنم خوشحالم. اميدوارم که از بنده ناراحت نباشيد.
با تقديم احترام.
AMD>INTEL
23-12-09, 11:32
چیپ AMD 785G هم باعث شده مادربردهای خوش قیمت و با کارکرد عالی راهی بازار شوند .
در کنار ازراک میتونید به فاکسکان و گیگابایت و برندهای دیگه فکر کنید . حتما به سینک چیپست در این مدلها دقت کنید .
reza76622201
23-12-09, 11:49
ضمن تشکر از جناب بهادر با فرمايشاتشون کاملا موافقم.
amir.45
23-12-09, 12:21
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من رو؟
در مورد کارت 9800gx2. کارت خوبیه؟؟؟ارزش خرید داره؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟از 9800gt بهتره؟؟؟
nima_hl
23-12-09, 12:27
نيما جان. اين فرمايشتون درسته و بنده منظروتونو درست متوجه نشده بودم:
"در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند Only the registered members can see the link "
چون در اين رنج قيمتي اصلا برندهاي مطرح مادربوردي با اين چيپ نداارند. اما اگر بنا بر اين باشه مادربوردهاي آشغال EliteGroup به نسبت معادلشون در ساير برندها قيمت بسيار پايينتري دارند . اما هنوزم معتقدم يه کم بيشتر هزينه بشه و از برند Asus و Giga و يا FOxConn مادربورد تهيه بشه بهتره.
آقا نيما نهايتا ازتون خواهش مي کنم جواب پستهاي بنده رو که در بالا کامل خدمتتون پاسخ دادم رو بديد يا بپذيريد که درست هستند نه اينکه به يکيش گير بديد. مثل اون پستي که بيخود با قيمت رمي که بنده دادم مخالفت کرديد و قيمت پرت در مورد رم Corsair داديد و بنده با اطمينان قيمت گرفتم و حتي گفتم حاضرم هر تعداد بخواين بهتون بدم اما ديگه خبري از شما نشد.
لطفا بحثها رو ناتموم نذاريد.
در پايان از اينکه با شما بحث و تبادل نظر مي کنم خوشحالم. اميدوارم که از بنده ناراحت نباشيد.
با تقديم احترام.
من دیگه دارم از دست شما قاطی میکنم :lol:
وقتی میگید أشغال یعنی یا بنده اطلاعاتم روی این برد کمه یا اینکه منظور بخصوصی دارم که این مادربرد رو معرفی میکنم
شما تا بحال یدونه از این بردهای ازراک رو که بنده معرفی میکنم نصب کردید ؟
اگر جواب مثبته که بفرمائید مشکلش چی بوده ؟ سرعتش کمه ؟ مشکل فنی داره ؟
اگر جواب منفیه که به چه جراتی میان میگین افراد بیان پول بیشتر هزینه کنند و مین از برندی که شما دوست دارید بخرن ؟
آخه تا کی باید پول بیخود تو جیب اون شرکتهای معروف بکنیم به خاطر یک اسم
اگر دقت کرده باشید بنده در برخی موارد قطعا نظرم مین گیگا بوده ولی برای یک سری بخصوص و اون هم به خاطر قیمت مناسب کیفیت مدار تغذیه منحصر به فرد ( در اون رنج قیمت ) اون برد بوده
قبلا عرض کردم دوباره هم میگم اینکه تعصب روی یک برند بخصوص داشته باشیم مربوط به زمانی میشد که اطلاعات کافی وجود نداشت
در حال حاضر ممکنه یک برد الایت بهتر از یک مین در همون رنج کارائی گیگا باشه ، اگر از گارانتی خیالم راحت باشه و قیمت مناسب باشه اول الایت رو خوب تست میکنم و پیشنهاد میدم و هیچ ترسی هم از این موضوع ندارم
در مورد قیمت رم هم که یک نفر رو فرستادم به آدرسی که فرمودید و گفتم قیمت شما مال ۲-۳ ماه قبل بوده
به عنوان تیکه بهتون گفتم قیمتها دوبرابر این ارقامه ، انگار از پشت کوه اومدم جواب دادین با قیمت 200٪ بهم میدین ( البته این بحث رو تا جائی که یادم میاد گفتید حتی تو پروفایلتون هم ادامه ندم ولی جالبه که توی فروم عمومی باز مطرحش کردید )
به این قیمت دادنهای شما عادت کردم برای مثال دیروز یا پریروز وسترن دیجیتال بلک ۱ ترابایتی قیمت داده بودید 98 که حداقل 15 هزار تومن از قیمت واقعی پائین تر بود
عزیز جان ما اینجا هستیم که بهم کمک کنیم برای انتخاب بهترینها ، بنده پیشنهادات خودم رو میدم ، شما هم پیشنهادهای خودت رو بده دوستان به اندازه کافی دانش دارند که به دنبال صحبت بنده یا جناب عالی چشم و گوش بسته نرن خرید کنند
به مرور زمان مشخص میشه کدوم پیشنهادها بهینه بوده و جنبه عملی داشته و کدامیک فقط وقت گذرونی و ادعا بوده
شما هم اگر مایلید ادامه بحث بدین به تاپیک بزنید انتقاد از پیشنهادهای کلاهبرداری با آی دی نیما بنده تا آخرش پا به پا باهاتون میام و بحث رو ناتموم نمیزارم
از وحید گرامی هم بابت به انحراف رفتن تاپیکشون پوزش میخوام :give_rose:
D J V A H I D
23-12-09, 12:32
در مورد کارت 9800gx2. کارت خوبیه؟؟؟ارزش خرید داره؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟از 9800gt بهتره؟؟؟
سلام گرامی
لطفا یک تاپیک جدا برای سئوالتون بزنید تا بهتر بتونید جواب بگیرید
کارت بدی نیست ولی یکم قدیمیه و مصرف بالائی داره
شما بودجه مورد نظرتون و مشخصات سیستم و بخصوص پاورتون رو تو یک تاپیک جدا بزنید دوستان حتما جواب میدن :give_rose:
amir.45
23-12-09, 12:45
سلام گرامی
لطفا یک تاپیک جدا برای سئوالتون بزنید تا بهتر بتونید جواب بگیرید
کارت بدی نیست ولی یکم قدیمیه و مصرف بالائی داره
شما بودجه مورد نظرتون و مشخصات سیستم و بخصوص پاورتون رو تو یک تاپیک جدا بزنید دوستان حتما جواب میدن :give_rose:
حالا نمیشه تو همین تاپیک سیستمم رو بگم؟؟؟:11():
AMD>INTEL
23-12-09, 12:53
وقتی میگید أشغال یعنی یا بنده اطلاعاتم روی این برد کمه یا اینکه منظور بخصوصی دارم که این مادربرد رو معرفی میکنم
اگر جواب منفیه که به چه جراتی میان میگین افراد بیان پول بیشتر هزینه کنند و مین از برندی که شما دوست دارید بخرن ؟
اگر دقت کرده باشید بنده در برخی موارد قطعا نظرم مین گیگا بوده ولی برای یک سری بخصوص و اون هم به خاطر قیمت مناسب کیفیت مدار تغذیه منحصر به فرد ( در اون رنج قیمت ) اون برد بوده
قبلا عرض کردم دوباره هم میگم اینکه تعصب روی یک برند بخصوص داشته باشیم مربوط به زمانی میشد که اطلاعات کافی وجود نداشت
در حال حاضر ممکنه یک برد الایت بهتر از یک مین در همون رنج کارائی گیگا باشه ، اگر از گارانتی خیالم راحت باشه و قیمت مناسب باشه اول الایت رو خوب تست میکنم و پیشنهاد میدم و هیچ ترسی هم از این موضوع ندارم
در مورد قیمت رم هم که یک نفر رو فرستادم به آدرسی که فرمودید و گفتم قیمت شما مال ۲-۳ ماه قبل بوده
به عنوان تیکه بهتون گفتم قیمتها دوبرابر این ارقامه ، انگار از پشت کوه اومدم جواب دادین با قیمت 200٪ بهم میدین ( البته این بحث رو تا جائی که یادم میاد گفتید حتی تو پروفایلتون هم ادامه ندم ولی جالبه که توی فروم عمومی باز مطرحش کردید )
به این قیمت دادنهای شما عادت کردم برای مثال دیروز یا پریروز وسترن دیجیتال بلک ۱ ترابایتی قیمت داده بودید 98 که حداقل 15 هزار تومن از قیمت واقعی پائین تر بود
عزیز جان ما اینجا هستیم که بهم کمک کنیم برای انتخاب بهترینها ، بنده پیشنهادات خودم رو میدم ، شما هم پیشنهادهای خودت رو بده دوستان به اندازه کافی دانش دارند که به دنبال صحبت بنده یا جناب عالی چشم و گوش بسته نرن خرید کنند
به مرور زمان مشخص میشه کدوم پیشنهادها بهینه بوده و جنبه عملی داشته و کدامیک فقط وقت گذرونی و ادعا بوده
شما هم اگر مایلید ادامه بحث بدین به تاپیک بزنید انتقاد از پیشنهادهای کلاهبرداری با آی دی نیما بنده تا آخرش پا به پا باهاتون میام و بحث رو ناتموم نمیزارم
ازراک یک برد مثل دیگر بردها ولی بهترین برد ممکن هست? . اگر آشنا داشته باشی تو سازگار تو تعمیراتش دقیقا بهت میگن از روی نقشه کجاهای برد ازراک از لحاظ طراحی مشکل دارد . یکی از مشکلات ضعف شدید تو قسمت مدار کارت صداش هست . بردهای خوبی هم داره ولی من به شخصا سعی میکنم روی برند دیگه حرکت کنم . الایت باز از ازراک کمی بهتر است . کلا این برد رو رد نمیکنم ولی خودم دو مدل از ازراک رو امتحان کردم CONROE 945G-DVI و 775DUAL-VSTA هر دو هم به گارانتی کشید مارو . در هر دو مورد هم برد تعویض شد با ECS
Extreme
23-12-09, 12:58
حالا نمیشه تو همین تاپیک سیستمم رو بگم؟؟؟:11():
سلام دوست عزیز ترجیها برای سوال خودتون تاپیک جداگانه بزنید تا مسیر تاپیک عوض نشه .
---------------------------------------------
وحید جان سلام .
چند روز پیش نیمای عزیز به بنده سیستمی با مشخصات زیر معرفی کرد که من واقعا از سرعت اون راضی هستم .
Asrock M31 Glan
Athlon ll X2 240
2GB DDR2 1066 Cl5 Apoge
500GB Seagate 7200.12
Radeon HD4890
Samsung DVDrw
Power 450W Acbel
Case - Carbon
قیمت کلی چیزی نزدیک به 530 هزار تومان شد .
واقعا از کیفیت قطعات راضی هستم و مین Asrock رو بهت پیشنهاد میدم .
با تشکر - نیما :11():
reza76622201
23-12-09, 13:01
خدا نکنه داريم با هم بحث مي کنيم. اگر ناراحت ميشيد بگيد تا بحثو خاتمه بديم؟!
بنده برند EliteGroup رو آشغال گفتم. ضمنا Asrock هم از نظر کيفي چندان فرقي با اون نداره. دورنما و سابقه يک برنده که باعث ضاوت در مورد اون ميشه. حتي از نظر تنظيمات مفيد موجود در باياس هم در زماني که RAM DDR بود اين برند واقعا بد بود.
اما اين مورد خاصي که شما مي فرمائيد رو نصب نکردم. شايد اين مورد خوب از آب دربياد اما نگرش عمومي نسبت به اين برند رو تغيير نمي ده.
لطفا توضيحات جناب بهادر رو هم در پست قبلي ايشون بخون.
اين فکر کاملا غلطه که Asus و Giagbyte دارن پول اسمشون رو مي خورن. توي هر سايت معتبري که بريد واسه تستهاش از اين برندها استفاده کرده. شما از د نفر فرد کارکشته و مجرب سوال کن که از بين اين سه برند کدومو پيشنهاد مي کنيد نتيجه بگيريد!؟
ديگه هيچ وقت نگيد پول اسمو مي خورن. اونم بخاطر يه طرفداري از يه برند کاملا معمولي مثل Asrock در برابر برندهاي مطرح مثل مثل Asus و Gigabyte و Fox Conn .
اما کسي که 65000 تومان داره و مي خواد چيپ مادربوردشم 780 باشه چاره ديگه اي نداره.
آره شما يه تست مي کنين. اينم مشتري بيچاره هست که برد الايتش بيخود و بيجت يه دفعه مي سوزه و ...
کما اينکه بوردهاي قديمي اين برند واقعا از نظر خرابي رتبه اول رو دارن.
مخصوصا مدلهاييش که CPU Onboard داشتند.
مادربوردهاي Mercury هم از همين دسته هستند و کيفيت بسيار پاييني دارند و ارزونن.
بنده هم قيمت گرفتم . شما گفتيد RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قيمت 125000 تومان داديد. بنده چه اون موقع و چه الان قيمت 88000 تومان دارم. اي بابا. تقصير ما چيه شما قيمت بالا داريد!!!
عرض کردم اگر مي خواين براتون بخرم. شما سکوت کرديد.
آقا نيما بنده قيمتهايي رو که در اين موارد دادم مطمئنم. شما مي خواين. اينقدر جو سازي نکنيد. بنده با همين قيمت تقديم مي کنم.
به تمام ايرانيها هم اعلام مي کنم که بنده اين قيمت دارم.مي خواين!؟ يا علي.
اتفاقا اکثر مراجعه کنندگان بخاطر نداشتن دانش کافي و تجربه يه اين سايت ميان و روا نيست که قطعه بد يا قيمت بالا بهشون بديم.
اتفاقا اين بحثها سازنده هست و فکر نکنم کسي با اين بحثها مخالف باشه.
در پايان بازم عرض مي کنم بنده قيمتهايي رو که دادم مطمئنتم.
اما مطالبي که شما فقط اعتراض کرديد و بعدا پاسخگو نبوديد:
1) H.D.D Segate Baraccuda XT قيمتش رو از کجا داريد؟!
2) قيمت هارد Samsung SpinPoint F3 که توي مدارک اومده و شما ميگيد 20٪ ارزونتر از Western هست رو از کجا آورديد و از کجا ميشه تهيه کرد.
لطفا پستها رو کامل بخونيد و جواب بديد. هنوز توي پست قبلي خيلي موارد رو جواب نداديد.
با تقديم احترام.
HoSsEiN.iR
23-12-09, 13:10
قرار نيست مشکلي ديده بشه. هم پيکان آدم رو به مقصد مي رسونه و هم بنز. اما اين کجا و آن کجا. شما اصلا تجربه کاري با Asrock رو داشتيد؟! کدوم مدلش؟ چند وقت؟ من یه زمانی همش با Asrock و foxconn کار میکردم هم amd هم intel متاصفانه بردهای foxconn بیش از اندازه خرابی دادند و پشیمون شدم foxconn آوردم بعد رفتم سراغ Asrock (البته باخیلی برد های دیگه کار کردم که اسمی ازشون نیاوردم ) بردهای asrock سری اول که می بستم مشکل بایوس داشتند که حتما باید آپدیت میشدند و خیلی از رم ایراد می گرفتند باید تنظیمشون می کردم اما سری های بعدی که آوردم هیچ ایرادی ندارند و کاملا از دستشون راضیم
کاملا درسته. بنده واسه پردازنده اينتل گفتم نه AMD.
به این پستتون نگاه کنید این از نظر من یعنی شما این دو بردو با هم مقایسه کردید
برند معتبر. گارانتي عالي. ظرافت ساخت و ... . خوب به نظرم بهتره که شما مدل معادل Asrock اين مادربورد يعني چيپ G41 رو همراه با قيمت بفرمائيد تا قدم به قدم با هم مقايسه کنيم.برند معتبرگیگا با این حرفتون موافقم .اما گارانتی asrock مشکل خاصی نداره . دوست عزیز من برد AMD رو پیشنهاد دادم - Northbridge: AMD 780G و - Southbridge: AMD SB710 نه اینتل و قصد هم ندارم که سیستمی با این رنج قیمتی اینتل پیشنهاد بدم چون کارایی AMD بالاتره .
!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز. فکر کنم شما نوشته هاي بنده رو درست نخونديد. من گفتم برند Asrock به نسبت Asus و Giga.
شما اومديد و يه مادربورد AMD Support از برند Asrock با يه مادربورد Intel Support از برند Gigabyte مقايسه ميکنيد!!؟!؟!؟!؟ و از من مي خواين دليل برتري رو بگم!؟!؟!؟ اصلا اين دو از هيچ نظر نبايد با هم مقايسه بشن.
همونطور که در بالا هم گفتم شما معادل G41 گيگا رو در برند Asrock همراه با قيمت بگيد تا با هم مقايسه کنيم.شما پست منو درست نخوندید من برد اینتل با اینتل مقایسه کردم :
این برد 8 گیگ رم تا باس 800 ساپورت میکنه و PCI Express x16 slot و ICH7 که در بردهای اینتل خیلی خیلی برد ضعیفی هست
و برد AMD رو با AMD :
خودتون متوجه میشید که در برد های AMD این برد واقعا برد خوبی
بعد مشخص کردم برد A780GM-Le/128 بهتر است
نوع و طراحي مدار چاپي و ظرافت ساخت پايين. استهلاک بالا هم يعني عمر پايين مادربورد.فکر کنم من بد سوالمو پرسیدم میدونم استهلاک یعنی چی میخواستم بدونم چرا استهلاک A780GM-Le/128 بالاست و G41M-ES2L پایین ؟
عزيز لطفا مطالب بنده رو با دقت بخونيد. مدل Asus که هم DDR و هم SD ميخوره اصلا نيازي به Jumper Setting نداره. اما Asrock پدر آدم رواز تنظيمات گوناگون در مياره. ضمنا اون مادربوردهايي که شما مي فرمائيد حتما مشکل دار بودن. ميشه مدلشو بفرمائيد.؟
در مورد گيگا هم فرمايشتون تاييد ميشه.
اصلا يه عامل خيلي مهم(غير از کيفيت ساخت و ....) در برتري Gigabyte نسبت به Asrock گارانتي عالي اون و همچنين پشتيباني بينظير اينترنتي از طريق سايت گيگابايت هست.
شما حتي مشکل مادربوردتون رو که از طريق سايتشون گزارش بديد ظرف 48 ساعت شما رو راهنمايي مي کنن و حتي اگر مشکل شما لاينحل باشه از طريق کمپاني مادربوردتون رو در ايران مرجوع مي کنن و سالمشو ميدن و حتي بخاطر حل مشکل ممکنه باياس جديد واسه Update ارائه بدن.راستشو بخواید میدونید مشکل اسای ما چیه اول از همه خودمو بگم ما می گیم گیگا بهتره چون گارانتی خوبی داره این درست و خیلی کار با این برد آسونه به هیچ تنظیمی نیاز نداره تا زدیم تو برق روشن کردیم بوت میکنه اما برد های دیگه مثل Asus و Asrock و غیره رو باید تنظیم کنیم الکی بوت نمی کنه و این مشکل نیست دوست عزیز :11():
reza76622201
23-12-09, 13:15
راستشو بخواید میدونید مشکل اسای ما چیه اول از همه خودمو بگم ما می گیم گیگا بهتره چون گارانتی خوبی داره این درست و خیلی کار با این برد آسونه به هیچ تنظیمی نیاز نداره تا زدیم تو برق روشن کردیم بوت میکنه اما برد های دیگه مثل Asus و Asrock و غیره رو باید تنظیم کنیم الکی بوت نمی کنه و این مشکل نیست دوست عزیز :11():
حسين جان .منظور بنده بوق الکي زدن نبود. اتفاقا ايسوس و گيگا هر دو Jعmper Free هستند و اين Asrock هست که توي اون مدلهايي که گفتم اين ضعف رو داشت. ضمنا شما هم خيلي از سوالهاي بنده رو که در رابطه با فرمايشتون پرسيدم رو ناتموم گذاشتيد عزيز.
نهايتا هيچ بورد ايسوس يا گيگا يا فاکس کان Jumer Setting خاصي واسه کار خاصي نداره و اين يه حسنه که همه چيز اتوماتيک و صحيح بدون نياز به Jumper Setting انجام بشه.
AMD>INTEL
23-12-09, 13:21
بی خیال هرکس هر برندی دوست داشت بخره
HoSsEiN.iR
23-12-09, 13:29
ضمنا شما هم خيلي از سوالهاي بنده رو که در رابطه با فرمايشتون پرسيدم رو ناتموم گذاشتيد عزيز.
ببخشید یه مشکل کوچیک تو پست 35 داشتم که برطرفش کردم دوباره پستو بخونید
nima_hl
23-12-09, 15:13
ازراک یک برد مثل دیگر بردها ولی بهترین برد ممکن هست? . اگر آشنا داشته باشی تو سازگار تو تعمیراتش دقیقا بهت میگن از روی نقشه کجاهای برد ازراک از لحاظ طراحی مشکل دارد . یکی از مشکلات ضعف شدید تو قسمت مدار کارت صداش هست . بردهای خوبی هم داره ولی من به شخصا سعی میکنم روی برند دیگه حرکت کنم . الایت باز از ازراک کمی بهتر است . کلا این برد رو رد نمیکنم ولی خودم دو مدل از ازراک رو امتحان کردم CONROE 945G-DVI و 775DUAL-VSTA هر دو هم به گارانتی کشید مارو . در هر دو مورد هم برد تعویض شد با ECS
جواب شما مثبت هستش ، در خیلی از موارد ازراک بهترین بردیه که میشه انتخاب کرد
منکر این نیستم که ازراک برد مزخرف نساخته ، قطعا با این همه تنوع در مدل ، بردهائی که فقط به درد سطل أشغال میخوره هم ساخته
متاسفانه در سازگار أشنا ندارم ، شما لطفا سئوال بفرمائید و نتیجه رو اعلام کنید :give_rose:
تجربه مشابه شما ، بنده با مادربرد فاکس کان داشتم ولی این دلیل نمیشه که بگم این شرکت برد آشغال میزنه
حرف من اینه که الان باید هر مادربرد رو بدون توجه به سازنده بررسی کرد ، ممکنه یک برد از msi با امکاناتی که داره برای یک کاربرد مناسبتر از برد asus یا گیگا باشه
اینکه سوزنمون گیر کنه روی یک برند و هر بردی بزنه آیه قرآن باشه مدتهاست با بالا رفتن سطح سواد عمومی و کیفیت ارتباط منسوخ شده
برای اینکه در جریان باشید بنده یکی از مخالفین سر سخت ازراک بودم و با دوستان توی نمایندگی شاب سر این موضوع خیلی بحث داشتیم
دوستان لطف کردن قبل از عرضه این محصول از تمام مدلها ( amd ) در اختیارم گذاشتن و با دید منفی شروع به تست این بردها کردم که یک ایرادی ازشون پیدا کنم
در نهایت تونستم از ۲ مدل ایراد بگیرم و اثبات کنم ، که اون ۲ مدل از لیست واردات حذف شد ( البته ۲ مدل اخیرا جایگزین کردن که هنوز تست نکردم )
این ۹ مدلی که الان دارن ارائه میکنند رو در حد مرگ تست کردم و از نظر کارکرد و گارانتی خیالم ازشون 100٪ راحته
nima_hl
23-12-09, 15:51
خدا نکنه داريم با هم بحث مي کنيم. اگر ناراحت ميشيد بگيد تا بحثو خاتمه بديم؟!
بنده برند EliteGroup رو آشغال گفتم. ضمنا Asrock هم از نظر کيفي چندان فرقي با اون نداره. دورنما و سابقه يک برنده که باعث ضاوت در مورد اون ميشه. حتي از نظر تنظيمات مفيد موجود در باياس هم در زماني که RAM DDR بود اين برند واقعا بد بود.
اما اين مورد خاصي که شما مي فرمائيد رو نصب نکردم. شايد اين مورد خوب از آب دربياد اما نگرش عمومي نسبت به اين برند رو تغيير نمي ده.
لطفا توضيحات جناب بهادر رو هم در پست قبلي ايشون بخون.
اين فکر کاملا غلطه که Asus و Giagbyte دارن پول اسمشون رو مي خورن. توي هر سايت معتبري که بريد واسه تستهاش از اين برندها استفاده کرده. شما از د نفر فرد کارکشته و مجرب سوال کن که از بين اين سه برند کدومو پيشنهاد مي کنيد نتيجه بگيريد!؟
ديگه هيچ وقت نگيد پول اسمو مي خورن. اونم بخاطر يه طرفداري از يه برند کاملا معمولي مثل Asrock در برابر برندهاي مطرح مثل مثل Asus و Gigabyte و Fox Conn .
اما کسي که 65000 تومان داره و مي خواد چيپ مادربوردشم 780 باشه چاره ديگه اي نداره.
آره شما يه تست مي کنين. اينم مشتري بيچاره هست که برد الايتش بيخود و بيجت يه دفعه مي سوزه و ...
کما اينکه بوردهاي قديمي اين برند واقعا از نظر خرابي رتبه اول رو دارن.
مخصوصا مدلهاييش که CPU Onboard داشتند.
مادربوردهاي Mercury هم از همين دسته هستند و کيفيت بسيار پاييني دارند و ارزونن.
بنده هم قيمت گرفتم . شما گفتيد RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قيمت 125000 تومان داديد. بنده چه اون موقع و چه الان قيمت 88000 تومان دارم. اي بابا. تقصير ما چيه شما قيمت بالا داريد!!!
عرض کردم اگر مي خواين براتون بخرم. شما سکوت کرديد.
آقا نيما بنده قيمتهايي رو که در اين موارد دادم مطمئنم. شما مي خواين. اينقدر جو سازي نکنيد. بنده با همين قيمت تقديم مي کنم.
به تمام ايرانيها هم اعلام مي کنم که بنده اين قيمت دارم.مي خواين!؟ يا علي.
اتفاقا اکثر مراجعه کنندگان بخاطر نداشتن دانش کافي و تجربه يه اين سايت ميان و روا نيست که قطعه بد يا قيمت بالا بهشون بديم.
اتفاقا اين بحثها سازنده هست و فکر نکنم کسي با اين بحثها مخالف باشه.
در پايان بازم عرض مي کنم بنده قيمتهايي رو که دادم مطمئنتم.
اما مطالبي که شما فقط اعتراض کرديد و بعدا پاسخگو نبوديد:
1) H.D.D Segate Baraccuda XT قيمتش رو از کجا داريد؟!
2) قيمت هارد Samsung SpinPoint F3 که توي مدارک اومده و شما ميگيد 20٪ ارزونتر از Western هست رو از کجا آورديد و از کجا ميشه تهيه کرد.
لطفا پستها رو کامل بخونيد و جواب بديد. هنوز توي پست قبلي خيلي موارد رو جواب نداديد.
با تقديم احترام.
میبری میدوزی نتیجه میگیری :lol:
این پست من در رابطه با این سئوالات شماست
متاسفانه پاسخها و دلایل شما منو مجاب نکرد
لطفا اگر انتقادی به پیشنهادام دارید با دلیل معقول یا تجربه شخصی بیان کنید . "تیم کارشناسی " ، "میگن" یا "شنیدم" که دلیل نمیشه :give_rose:
اینجا یک اشتباه تایپی دارم که سیگیت سیگست تایپ شده ولی نمیدونم شما چگونه این کلمه رو H.D.D Segate Baraccuda XT یا Samsung SpinPoint F3 خوندید سیگیت معمولی یعنی barracuda 7200.12
قیمت 500 گیگ سیگیت 50 تومن هستش و وسترن بلک حداقل 66 تومن یعنی 32٪ گرونتر
قیمت 1 ترابایت سیگیت 92 قیمت داره و وسترن بلک 120 ( قیمت این لحظه ) که اینم میشه 30 ٪ اختلاف
یک بار امید عزیز همین حرف رو به من سر یک تاپیکم زد و دیدم درست میگه و درب اون تاپیک رو تخته کردم
حالا این حرف رو به شما میزنم بحث علمی بکن و با بنده هم کل نگیر چون امکانت و دسترسیم به قطعات بازار وسیعه و شما برای اثبات حرفهاتون هزینه ( مالی و زمانی ) خیلی زیادی باید صرف کنید تا به این نتیجه برسید که درست میگم :give_rose:
بازم میل خودتونه میخواهید ادامه بدید لطفا پستهای کوتاه بدین تا جواب بدم
hapalii
23-12-09, 16:28
من دیگه حوصله ام نکشید این پست های طولانی با دقت بخونم سری خوندم اگر اشتباه می کنم ببخشید چون اصلا حوصله ندارم باز بخونم فقط یه جاش دیدم زیدید RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قیمت 88 هزار تومان لطفا ادرس دقیق بدید بریم بخریم خوب اگر این رم ها گارانتی داره پس بگید که ما هم ارزان بخریم من یه بار دیگه هم پرسیدم جاشو اما یا شما نگفتید یا من کم کاری کردم ندیدم.
reza76622201
28-12-09, 08:20
میبری میدوزی نتیجه میگیری :lol:
این پست من در رابطه با این سئوالات شماست
اینجا یک اشتباه تایپی دارم که سیگیت سیگست تایپ شده ولی نمیدونم شما چگونه این کلمه رو H.D.D Segate Baraccuda XT یا Samsung SpinPoint F3 خوندید سیگیت معمولی یعنی barracuda 7200.12
قیمت 500 گیگ سیگیت 50 تومن هستش و وسترن بلک حداقل 66 تومن یعنی 32٪ گرونتر
قیمت 1 ترابایت سیگیت 92 قیمت داره و وسترن بلک 120 ( قیمت این لحظه ) که اینم میشه 30 ٪ اختلاف
توی بحثهای شما جنبه سازندهای نمیبینم فقط یک سری برند تکرار میشه در حد اسم
این بحثها بنظرم جاشون پیش بچه دبیرستانیاس که میخوان پیش هم قمپز در کنن بگن کامپیوتر من خیلی خوبه یا سوادم زیاده
یک بار امید عزیز همین حرف رو به من سر یک تاپیکم زد و دیدم درست میگه و درب اون تاپیک رو تخته کردم
حالا این حرف رو به شما میزنم بحث علمی بکن و با بنده هم کل نگیر چون امکانت و دسترسیم به قطعات بازار وسیعه و شما برای اثبات حرفهاتون هزینه ( مالی و زمانی ) خیلی زیادی باید صرف کنید تا به این نتیجه برسید که درست میگم :give_rose:
بازم میل خودتونه میخواهید ادامه بدید لطفا پستهای کوتاه بدین تا جواب بدم
نيما جان . براي آخرين بار به شما عرض مي کنم که بنده هاردديسک وسترن بلک 1 ترابايت 98000 تومان مي خرم. اوني که داره به شما ميده 116000 تومان داره بهتون ميندازه!!! ديگه در اين مورد باهاتون بحث نمي گکنم بهتره همون قيمت بخريد. رم Corsair هم دارن قيمشتو دارن بهتون ميندازن. در اين مورد هم ديگه بحثي باهاتون ندارم.
ضمنا Performance اي که توي سايتهايي مثل تامز واسه هاردديسکها اومده وسترن ديجيتال بلک رو با Segate Baraccuda XT مقايسه کرده که در تقريبا همرده بودند و انتخاب به کاربري از اون بر ميگرده . من از شما خواستم قيمت و محل فروش سري XT هارد سيگيت رو بهم بديد.
شما آيا مدالها و عناويني که Asus و GigaByte در سريهاي مختلف مادربورد آوردن رو اصلا ديديد؟!
ببينيد اينکه Asrock از هر نظر توي بازار يک برند درجه دوم به نسبت Asus و gigabyte هست نيازي نيست که بنده بگم و يا بخوام تجربمو بگم. اينو ديگه هر .... مي دونه. پس در اين مورد هم ديگه باهاتون بحثي ندارم.
ضمنا از قيمتهاي پرتتون و يشنهاداتتون(در برخي موارد ....) هم مشخصه که چقدر دسترسيتون به قيمتها و بازار قويه!!!! مواظب باشيد بهتون نندازن.
ضمنا دليلي نداره وقتي کيفيت برندهاي مطرح بالاتره بنده بيام و صرفا واسه اينکه خودمو متفاوت جلوه بدم يه برند ديگرو معرفي کنم. اين مراحعه کننده با سايته که ضرر ميکگنه. واگرنه واسه بنده هم توصيه برندهاي درجه دو کاري نداره.
موفق باشيد. :11():
reza76622201
28-12-09, 08:24
من دیگه حوصله ام نکشید این پست های طولانی با دقت بخونم سری خوندم اگر اشتباه می کنم ببخشید چون اصلا حوصله ندارم باز بخونم فقط یه جاش دیدم زیدید RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قیمت 88 هزار تومان لطفا ادرس دقیق بدید بریم بخریم خوب اگر این رم ها گارانتی داره پس بگید که ما هم ارزان بخریم من یه بار دیگه هم پرسیدم جاشو اما یا شما نگفتید یا من کم کاری کردم ندیدم.
مجتمع کامپيوتر ايران - طبقه همکف طلوع رايانه و يا طبقه دوم آقاي حميد اماني(البته اگر نداشته باشن قيمت پرت مي دن). اينها هم نداشتن توي مجتمع بگرديد گيرتون مياد.
سوالي بود در خدمتم.
AMD>INTEL
28-12-09, 08:28
دادن قیمت همین مسائل رو دارد . چون قیمت ها ثابت نیستند .
reza76622201
28-12-09, 08:34
بهادر جان درست ميگن. اما قيمت حدودي بايد گفته بشه تا بشه مشاوره داد. اما قيمت خيلي پرت همون گفته نشه بهتره.
nima_hl
28-12-09, 10:12
نيما جان . براي آخرين بار به شما عرض مي کنم که بنده هاردديسک وسترن بلک 1 ترابايت 98000 تومان مي خرم. اوني که داره به شما ميده 116000 تومان داره بهتون ميندازه!!! ديگه در اين مورد باهاتون بحث نمي گکنم بهتره همون قيمت بخريد. رم Corsair هم دارن قيمشتو دارن بهتون ميندازن. در اين مورد هم ديگه بحثي باهاتون ندارم.
ضمنا Performance اي که توي سايتهايي مثل تامز واسه هاردديسکها اومده وسترن ديجيتال بلک رو با Segate Baraccuda XT مقايسه کرده که در تقريبا همرده بودند و انتخاب به کاربري از اون بر ميگرده . من از شما خواستم قيمت و محل فروش سري XT هارد سيگيت رو بهم بديد.
شما آيا مدالها و عناويني که Asus و GigaByte در سريهاي مختلف مادربورد آوردن رو اصلا ديديد؟!
ببينيد اينکه Asrock از هر نظر توي بازار يک برند درجه دوم به نسبت Asus و gigabyte هست نيازي نيست که بنده بگم و يا بخوام تجربمو بگم. اينو ديگه هر .... مي دونه. پس در اين مورد هم ديگه باهاتون بحثي ندارم.
ضمنا از قيمتهاي پرتتون و يشنهاداتتون(در برخي موارد ....) هم مشخصه که چقدر دسترسيتون به قيمتها و بازار قويه!!!! مواظب باشيد بهتون نندازن.
ضمنا دليلي نداره وقتي کيفيت برندهاي مطرح بالاتره بنده بيام و صرفا واسه اينکه خودمو متفاوت جلوه بدم يه برند ديگرو معرفي کنم. اين مراحعه کننده با سايته که ضرر ميکگنه. واگرنه واسه بنده هم توصيه برندهاي درجه دو کاري نداره.
موفق باشيد. :11():
۱۰ تا دونه هارد western digital caviar black یک ترابایت به قیمت 98 تومن الان میخوام
کجا بیام تحویل بگیرم ؟
دارم لباسام رو میپوشم که حرکت کنم به سمت تهران تا ۲ ساعت دیگه تهرانم
reza76622201
28-12-09, 11:31
نيما جان اگر به موقعيت بنده نگاه کنيد مي بينيد که بنده شيرازم عزيز. مي تونيد تشريف بياريد ببريد. اما بايد بيعانه بديد تا خريدتونو تضمين کنه. تازه اگر 10 تا مي خواين 97000 تومانم مي تونم بهتون بدم.
قيمت رايان صبا که حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از بازار همين الانش 110000 تومانه.
شما مطمئن باشيد بنده قيمت الکي نمي دم. همشونم گارانتي سازگار ارقام داره و پلمب هست. تشريف مياريد ؟ منم بي صبرانه منتظرم. :11():
nima_hl
28-12-09, 11:44
نيما جان اگر به موقعيت بنده نگاه کنيد مي بينيد که بنده شيرازم عزيز. مي تونيد تشريف بياريد ببريد. اما بايد بيعانه بديد تا خريدتونو تضمين کنه. تازه اگر 10 تا مي خواين 97000 تومانم مي تونم بهتون بدم.
قيمت رايان صبا که حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از بازار همين الانش 110000 تومانه.
شما مطمئن باشيد بنده قيمت الکي نمي دم. همشونم گارانتي سازگار ارقام داره و پلمب هست. تشريف مياريد ؟ منم بي صبرانه منتظرم. :11():
الان با یکی از اقوام در شیراز تماس گرفتم و قرار شد بیان ازتون بگیرند و وجه رو نقدا تقدیم کنند
لطفا یه شماره تماس بهم تو پرایوت بدین تا بتونم باهاتون تماس بگیرم
لینک رایانه صبا رو هم لطفا بدین چون هر چه گشتم پیدا نکردم
AMD>INTEL
28-12-09, 11:55
این اسمایل برای اینکه نیما خان میخواست بیاد تهران بگیره بود . البته الان راهش دور شد .:1. (5):
reza76622201
28-12-09, 11:58
متاسفم به دلايل امنيتي از دادن شماره تلفن معذورم. اگه واقعا مي خواين شماره ايشون رو بديد تا بنده باهاشون هماهنگ کنم. ضمنا همين الان با اين شماره تماس گرفتم :
02188806148 و با آقاي يزداني(نمايندگي شرکت سازگار ارقام مستقر در مجتمع کامپيوتر ايران(زيتون)) صحبت کردم. ايشون روي 10 تا بهم 107000 تومان قيمت امروز رو دادن.
شما مي تونيد از ايشون 10000 تومان گرونتر لز قيمتي که بنده دادم خدمتتون بخريد تا حداقل توي بازار بهتون 125000 تومان بهتون نندازن.
من منتظرم.
AMD>INTEL
28-12-09, 11:59
دوستان لطفا ادامه ندید .
reza76622201
28-12-09, 12:30
دوستان لطفا ادامه ندید .
چشم استاد.
اما فقط يه عرض کوچيک دارم با اجازتون
دوستان و مراجعه کنندگان محترم. بنده با کمال اطمينان تضمين مي کنم که هاردهاي Western Digital Green هيچ مشکلي ندارند و با خيال راحت و اطمينان خاطر از کيفيت تهيه کنيد.
nima_hl
28-12-09, 12:44
امید جان با عرض پوزش اجازه بده این پست آخر رو هم بزنم :oops: به چشم بعدش در هیچ شرایطی دیگه ادامه نمیدم
متاسفم به دلايل امنيتي از دادن شماره تلفن معذورم. اگه واقعا مي خواين شماره ايشون رو بديد تا بنده باهاشون هماهنگ کنم. ضمنا همين الان با اين شماره تماس گرفتم :
02188806148 و با آقاي يزداني(نمايندگي شرکت سازگار ارقام مستقر در مجتمع کامپيوتر ايران(زيتون)) صحبت کردم. ايشون روي 10 تا بهم 107000 تومان قيمت امروز رو دادن.
شما مي تونيد از ايشون 10000 تومان گرونتر لز قيمتي که بنده دادم خدمتتون بخريد تا حداقل توي بازار بهتون 125000 تومان بهتون نندازن.
من منتظرم.
این بار هم تماس گرفتم قیمت کف این کالا 112 اعلام شد که ۱ ریال کمتر هم نمیدادند ( تعداد 10 عدد خرید نقدی )
به یکی از دوستان که با أقای یزدانی دوست وهمکار هستند هم تماس گرفتم به ایشون هم همین قیمت رو دادند
این هم رفت کنار قیمت دادن رمهاتون
D J V A H I D
02-01-10, 19:22
از این پستها که دوستان دادند عکس مربوط به مانیتور و مشخصاتشون رو میخواستم ... فقط مانیتور ... #2 ... #4 ... #5 ... #8 منظورم پستهای شماره 2 و 4 و 5 و8