با سلام
من می خواستم یه سیستم واسه بازی بگیرم این قطعاتو خودم نوشتم از شما مشاوره می خوام با توجه به قیمت کل این قطعات می تونید قطعه های پیشنهادی خودتونو جایگزین کنید ممنون میشم اگه کمکم کنید یه سیستم گیمر خوب بخرم
vga: gigabyte Ati radeon hd 4870 512mb
cpu: intel core 2 duo e8500
ram:corsair ddr3( 3*1gb) 1333
or ocz 4gb ddr3/1333 gold dual channel
or g-skill
mb: gigabyte ep45-ud3r
power: green gp380a or 500 w
monitor: samsung 19inch bw 1933
drive: liteon-sata
modem:zoltrix 56k, 3chip
hard: samsung-sata2 500gb
من اینجا از کارت گرافیک radeon 4870 استفاده کردم نظرتون راجع به این کارت گرافیک ها چیه geforce gtx 260 or radeon hd 4850 or geforce 9800gt با توجه به اینکه فروشنده hd 4870 رو نداشت به جای اون بهم hd 4850 رو پیشنهاد داده
آیا این بورد از ddr3 پشتیبانی میکنه چون من رم های ddr3 رو نوشتم اگه پشتیبانی نمیکنه یه بورد خوب از گیگا با پشتیبانی از ddr3 معرفی کنید یا رم هایی معرفی کنید که ddr2 خوب باشند
از بینن رم ها کدوم یکی بهتره
و از بین این cpu ها کدوم رو ترجیح میدید intel core 2 quad q660 یا بالایی یا core 2 doe e8400 یا ...
لطفا مودمی معرفی کنید که با لینوکس و ویندوز 7 کار کنه
در مورد درایو هم نظر بدید
کلا مشاوره خودتون رو در مورد قطعات بگید لطفا اگه ممکنه هر چه زودتر بگید چون می خوام این روزا این سیستمو بخرم
و یه سوال اگه بازی ها یی که در آینده از direx 11 استفاده کنند این کارت گرافیک نمی تونه اونارو ساپورت کنه؟ و آیا این گرافیک از direx11 پشتیبانی میکنه یا نه
با تشکر:11():
nasiban
20-12-09, 02:35
با عرض سلام دوست عزیز.
این سیستمی که انتخاب کردید به هیچ عنوان مناسب نیست چون این سوکت تا 6 ماه آینده به طور کل از رده خارج شده و بدون پشتیبانی خواهد بود . من سیستم زیر رو پیشنهاد میدم که کاملاً به روز هست .
Main : Gigabyte P55-UD3P ~ 180000
Cpu : Intel Core i5 750 ~ 225000
Ram : GSkill 2*2 GB DDR3 1333 CL8 ~ 140000
VGA : Gigabyte ATI 5770 1GB GDDR5 ~ 220000
HDD : Samsung 500GB Spinpoint F3 ~ 52000
ODD : DVD/RW Lite ON 24x Sata ~ 26000
Modem : Zoltrix 3Chip VIsta ~ 13000
Power : Green 535W ~ 55000
Case : Green Magnum Plus ~ 32000
Monitor : Samsung LCD 20500 ~ 195000
-------------------------------------------
1138 هزار تومان
reza76622201
20-12-09, 07:27
با سلام
من می خواستم یه سیستم واسه بازی بگیرم این قطعاتو خودم نوشتم از شما مشاوره می خوام با توجه به قیمت کل این قطعات می تونید قطعه های پیشنهادی خودتونو جایگزین کنید ممنون میشم اگه کمکم کنید یه سیستم گیمر خوب بخرم
or g-skill
من اینجا از کارت گرافیک radeon 4870 استفاده کردم نظرتون راجع به این کارت گرافیک ها چیه geforce gtx 260 or radeon hd 4850 or geforce 9800gt با توجه به اینکه فروشنده hd 4870 رو نداشت به جای اون بهم hd 4850 رو پیشنهاد داده
آیا این بورد از ddr3 پشتیبانی میکنه چون من رم های ddr3 رو نوشتم اگه پشتیبانی نمیکنه یه بورد خوب از گیگا با پشتیبانی از ddr3 معرفی کنید یا رم هایی معرفی کنید که ddr2 خوب باشند
و از بین این cpu ها کدوم رو ترجیح میدید intel core 2 quad q660 یا بالایی یا core 2 doe e8400 یا ...
کلا مشاوره خودتون رو در مورد قطعات بگید لطفا اگه ممکنه هر چه زودتر بگید چون می خوام این روزا این سیستمو بخرم
و یه سوال اگه بازی ها یی که در آینده از direx 11 استفاده کنند این کارت گرافیک نمی تونه اونارو ساپورت کنه؟ و آیا این گرافیک از direx11 پشتیبانی میکنه یا نه
با سلام. پيشنهاد و توضيحات بنده:
گرافکي که نوشتيد خوبه. اما با يکم هزينه بيشتر بهتره که 5750 و يا 5780 تهيه کنيد که استانداردهاي جديد و DirectX 11 رو ساپورت مي کنن.
پردازنده بهتره با همين قيمت چهار هسته اي بخريد(اين پردازنده دو هسته ايه) که آينده بهتري داشته باشه. به نظر بنده انتخاب Intel Core 2 Quad Q9300 يا Q9400 خيلي بهتره.
رم Corsair از برند بسيار خوبي هست اما چرا 3 تا يک گيگ؟! اين 3 ماژول رم يک گيگ فقط بدرد سيستمهاي بالاي Core i7 مي خوره که بتونيد Triple Channel ببينديد. روي سيستم مذکور نه تنها لطفي نداره بلکه سرعت کار رو پايينتر هم مياره(چون Dual Channel هم در مد خاص ميشه) . بهتره 2 تا يک گيگ يا دو تا دو گيگ بخريد.
اگر RAM DDR3 بخريد مجبوريد که مادربوردي بخريد که DDR3 Support باشه و در برند گيگا مادربوردي که نام برديد اصلا DDR3 Support نيست و به جاي اون بايد GA EP45TUD3R تهيه کنيد. پيشنهاد بنده براي دسترسي به حداکثر کارآيي(نه اورکلاک) مادربورد خود اينتل يعني Intel DP45SG هست که واقعا مادربورد معرکه اي هست.
پاور حتما از برند گرين تهيه کنيد که به نسبت قيمت و کارآيي از سايرين بهتره. اما پيشنهاد ميکنم حداقل 580 وات تهيه کنيد.
درايور دي وي دي رايتر Liteon خوبه و تاييد ميشه. 24X رو تهيه کنيد که آخرين مدلشه.
مودم زولتريکس چون قلابيش زياده به نظر بنده ريسک نکنيد و Gigabyte 56K با گارانتي و کيفيت عالي و قيمت مناسب با خيال راحت تهيه کنيد.
هاردديسک هم برند Western Digital از تمام برندهاي موجود در بازار بهتره(برند اول دنيا و ساخت تايلند(اصلش آمريکائيه)). به نظر بنده شما در اولويت اول H.D.D Western Digital 1TB Sata2/Caviar Black Edition بگيريد که واقعا سرعت و کيفيت عالي داره و در اولويت دوم H.D.D Western Digital 500GB Sata2/Caviar Green بگيريد که سرعتش پايينتره اما قيمت و کيفيت خوبي داره.
سوالي بود در خدمتم.
hapalii
20-12-09, 19:46
سلام
به نظر من هم سیستم پیشنهادی جناب nasiban از سیستم مورد نظر خود شما خیلی بهتره در ضمن کارت گرافیکی انخابی شما از direx 11 پشتیبانی نمی کنه و باید سراغ سری 5000 ati برید در باره هارد سامسونگ F3 پیشنهادی هم فکر نمی کنم پیدا کنید ما که چشم بازار در آوردیم این مدل رو پیدا نکردیم
در اخر هم طبق معمول یه سیستم AMD پیشنهاد بدم که جاش خالی نباشه. سایر قطعاتی هم که پیشنهاد ندادم از سیستم پیشنهادی بالا می تویند تهیه کنید.
اینطوری سیستم حدود 150 هزار تومان هم ارزان تر در میاد و حدود 950 هزار تومان میشه و قیمتش به قیمت سیستمی که خودتون می خواستید تهیه کنید نزدیک تره. در ضمن اگر در تهران نیستید و تهیه این قطعات براتون مشکل می تویند از سایت های معتبر یا بچه های همین فورم قطعات رو تهیه کنید نه این که خودتون رو با اجناس داخل مغازه تطبیق بدید.
tah_206207
20-12-09, 20:13
ممنون دوستان از پاسخ های شمابچه ها من در تهران نیستم و برای تهیه این قطعات در تبریز مشکل دارم لطفا منو راهنمایی کنید چطوری می تونم اون سیستم بالایی که پیشنهاد دادینو تهیه کنم در واقع من این ستستمو هر چه زودتر می خوام و قیمتی که گفتین یک میلیون و ... درست می باشد لطفا بگید از کجا میتونم این سیستمو تهیه کنم
و اگه بخوام از تبریز تهیه کنم قطعات زیر موجود بودن
اگه من cpu رو intel cor 2 guad q9400 , و کارت گرافیک ati 5770 رو از برند xfx بردارم نظرتون چیه چون نتونستم گیگارو پیدا کنم از تبریز قیمت این کارت گرافیک با این برند چقدره؟ البته radeon hd 4870 رو پرسیدم که از برند xfx موجود بود وقیمتشم 270000 بودو قیمت cpu q9400 هم 200000 تومان بود لطفا منو بیشتر راهنمایی کنید
از بچه های فروم کسی می دونه از تهران کجا این قطعاتو بگیرم و در ضمن من اسمبل سیستمو بلد نیستم
با تشکر از شما
tah_206207
20-12-09, 20:40
اگه میشه یه مادربورد در حدود قیمت 50000 هزار تومان بگید اینو واسه یه سیستم دیگه می خوام که از cpu های 4 هسته ای هم پشتیبانی کنه البته الان cpu این سیستم intel celeron 2ghz هست می خوام در آینده cpu رو تغییر بدم
با تشکر
reza76622201
21-12-09, 07:06
ممنون دوستان از پاسخ های شمابچه ها من در تهران نیستم و برای تهیه این قطعات در تبریز مشکل دارم لطفا منو راهنمایی کنید چطوری می تونم اون سیستم بالایی که پیشنهاد دادینو تهیه کنم در واقع من این ستستمو هر چه زودتر می خوام و قیمتی که گفتین یک میلیون و ... درست می باشد لطفا بگید از کجا میتونم این سیستمو تهیه کنم
اگه من cpu رو intel cor 2 guad q9400 , و کارت گرافیک ati 5770 رو از برند xfx بردارم نظرتون چیه چون نتونستم گیگارو پیدا کنم از تبریز قیمت این کارت گرافیک با این برند چقدره؟ البته radeon hd 4870 رو پرسیدم که از برند xfx موجود بود وقیمتشم 270000 بودو قیمت cpu q9400 هم 200000 تومان بود لطفا منو بیشتر راهنمایی کنید
از بچه های فروم کسی می دونه از تهران کجا این قطعاتو بگیرم و در ضمن من اسمبل سیستمو بلد نیستم
با تشکر از شما
شما واسه خريد قطعات از تهران با مجتمع کامپيوتر ايران بريد(بالاتر از تقاطع خيابان ولي عصر و طالقاني).
از سايت rayansaba.com هم مي تونيد خريد کنيد. اما قيمتش يه کم بالاست.
tah_206207
21-12-09, 11:50
میشه نظرتون رو راجع به برند xfx برای کارت گرافیک بگید؟
hapalii
21-12-09, 11:57
با تشکر از شما
سایت رایان صبا که برای خرید مناسب نیست شما می تونید از لیون کامپیوتر خرید کنید که قیمت هاش به نصبت مناسب تره یا از بعضی از یوزر های اینجا مثل nima_hl که اگر اشتباه نکنم یه پستی هم راجع به فروش قطعات زده بودند می تونید پیغام بدید تماس بگیرید و درباره شرایط اش صحبت کنید فقط باز بگم به خاطر نبود کالا در تبریز ( که من بعید می دونم تبریز شهر بزرگی باید همه قطعات باشه ) سراغ cpu های قدیمی تر نرید و یا core I5 ببنید یا همان سیستم بر پایه AMD که من گفتم قیمت هایی هم که دادید مثلا در باره سی پی یو که گفتید خیلی هم فرق نمیکنه اینجا حدود 192 - 3 هزار تومان اینا باید باشه البته قیمت دقیق ندارم برند XFX هم برند خوبی و گارنتی خوبی هم توی ایران داره قیمت 5770 ان هم نباید دیگه بالاتر 220 هزار تومان باشه بیشتر باشه گرونه.
reza76622201
21-12-09, 12:00
میشه نظرتون رو راجع به برند xfx برای کارت گرافیک بگید؟
برند خوبيه. مشروط بر اينکه اصلش گيرتون بياد.
توي بازار ايران اونائي که با گارانتي سازگار ارقام توزيع ميشن حتما اصل هستن.
اما مابقي تضميني وجود نداره.
nima_hl
21-12-09, 12:22
با سلام
or g-skill
سلام
دوست عزیز اگر بودجهای که برای این کار در نظر گرفتید رو بفرمائید بهتر میشه نظر داد :give_rose:
AMD>INTEL
21-12-09, 12:42
XFX اگر کارت سازگار داشته باشه اصله .
hapalii
21-12-09, 16:43
در مورد کارت گرافیک اگر بهتون درست قیمت داده باشند قیمت خیلی بالائی داده من امروز بازار بودم چند ساعت پیش اتفاقا چون پست شما رو خوانده بودم قیمت کارت برای یکم عجیب بود قیمت کردم XFX 4870 با گارنتی سازگار ارقام 218 هزار تومان بود و خیلی با 270 هزار تومان شما فرق داره البته از همین چیپ ممکن مدل های مختلفی داشته باشه یک برند باید دقیق مدل دونست اما بعید می دونم اینقدر اختلاف قیمت داشته باشه دو مدل مختلف ضمن این که کارت 5750 هم پرسیدم 168 هزار تومان از برند سافایر چون خیلی عجله داشتم دیگه زیاد پی گیری نکردم فقط چند بار پرسیدم تا مطمئن شم فروشنده اشتباه نمی کنه اگر با این قیمت باشه خیلی خوبه البته اگر با گارانتی باشه XFX 5770 قیمتش 207 هزار تومان بود.
tah_206207
21-12-09, 21:17
سلام
دوست عزیز اگر بودجهای که برای این کار در نظر گرفتید رو بفرمائید بهتر میشه نظر داد :give_rose:
من بودجه ای که واسه خرید این سیستم در نظر گرفت حدود( یک میلیون و دویست هزار)1200000 تومان میباشد
لطفا نظر راجع به مادربورد ارزون قیمت با یه هارد 500 که واسه این دو تا هم( صد هزار تومان) 100000 تومان در نظر گرفتم نظر یادتون نره در پست قبلیم بیشتر توضیح دادم
با تشکر از همه دوستان که واسه ما اینقدر زحمت میکشید واقعا ممنونم
nima_hl
21-12-09, 22:22
من بودجه ای که واسه خرید این سیستم در نظر گرفت حدود( یک میلیون و دویست هزار)1200000 تومان میباشد
لطفا نظر راجع به مادربورد ارزون قیمت با یه هارد 500 که واسه این دو تا هم( صد هزار تومان) 100000 تومان در نظر گرفتم نظر یادتون نره در پست قبلیم بیشتر توضیح دادم
با اجازه ۳ تا سیستم معرفی میکنم چون میدونم سیستم اول که تو بازی خیلی پرفورمنس بالاتری داره رو قبول نمیکنید :lol:
asrock a770de ~ 66
ram 2 gig apogee ~ 48
athlon ii x2 240 ~ 60
ati 5970 ~ 780
segate baracuda 7200.12 500 GB ~ 51
ODD ~ 30
case ~ 30
power ~ 500W ~ 55
جمع این کیس میشه 1120 که توی بازی پرفورمنس بسیار بالائی خواهد داشت
اما بریم سر وقت کیس دوم
GA-MA770T-UD3P ~ 110
ddr3 2*2 adata ~ 120
phenom ii x4 955 ~ 180
ati 5870 ~ 480
ODD ~ 30
case ~ 30
power AcBell 660 active ~ 90
این کیس هم حدود 1100 در میاد
اگر هم تمایل دارید که سیستم اینتل بیس ببندید این کانفیگ رو پیشنهاد میدم که توی بازی فریم ریت پائین تری نسبت به سیستمهای قبلی داره
asrock p55 pro ~ 160
ddr3 2*2 adata ~ 120
intel i7 860 ~ 340
ati 5770 ~ 220
ODD ~ 30
case ~ 30
این سیستم هم حدود 1050 در میاد که اگر خواستید میتونید مین رو از برند asus یا گیگا انتخاب کنید که همون حدود سیستمهای قبلی در میاد
فقط یه نکته یه دلیل تعطیلات کریسمس معمولا قیمتها برای 10-20 روز به صورت مجازی بالا میره ، یا توی همین ۱-۲ روزه خرید کنید یا یکم صبر کنید
در مورد هارد و مادربرد هم متوجه سئوالتون تو پستای قبلی نشدم لطفا یک مرتبه دیگه مطرح بفرمائید :give_rose:
hapalii
22-12-09, 02:23
سلام
اولا اقا نیما فکر کنم مانیتور هم جزء این سیستم هست تنها کیس خالی نمی خواهند تو پست اول که خودشون مانیتور هم انتخاب کرده بودند . برای همین فکر کنم باید یه کم توی سیستم ها که معرفی کردین تجدید نظر کنید چون هزینه مانیتور لحاظ نشده .
دوم من فکر کنم سلیقه ام تو بستن سیستم نصبتا شبیه شماست حداقل این که هر دوتا ترجیح مون توی شرایط برابر AMD من که زیادی تعصب هم دارم حتی بعضی وقتها سیستم AMD به زور به خورد خودم و خلق الله می دم اما یه چیزی که یه کم همیشه تو سیستم های شما من اذیت میکنه الان هم به خاطر همان فقط این پست دارم می دم پاور شما یه کم نصبت به پاور کم لطفین به نظر من و توی این سیستم اول که معرفی کردین سیستم خوبی برای بازی هرچند من هیچ وقت همچین سیستم های رو تست نکردم اما با ایده کلی تون موافقم یعنی هر چه بهتر بستن کارت بگذریم از این که سیستم هر چقدر هم توجیه داشته باشه سخته که به کس دیگه هم قبولند اما دیگه این بار تو معرفی پاور زیادی کم لطفی کریدن پاور 55 هزار تومانی برای کارت 780 هزار تومانی :1. (27): یعنی شما واقعا فکر می کنید یک پاور 500 وات برای این سیستم کافی من همیشه سیستم های معرفی شده شما رو می پسندیدم حتی تو همین تاپیک شما رو به این دوست مون معرفی کردم چون اگر اشتباه نکنم یه پستی در باره فروش قطعات و سیسم بستن زده بودید ولی تو رو خدا به خاطر قبل من هم که شده یه کم توی انتخاب های پاور تجدید نظر کنید پاور و هارد به نظر من تنها قطعه اصلی از یک سیستم هستند که هر روز که کار می کنند از عمرشون کم میشه در صورتیکه این نسبت مثلا در باره رم و سی پی یو به این شدت نیست برای همین که سایت های معتبر اندازه گیری توان سیستم همیشه ضریبی دارند برای پاور که برای هر سال تقریبا 10 % از توان یک پاور کم میکنه من که اصلا بعید می دونم 5790 با پاور 500 بالا بیاد بشه باهاش بازی کرد و تو بازی ادا در نیاره البته چون تا حالا تجربه نکردم حکم کلی نمی دم اما اگر هم کار کنه به سال نمی کشه در اخر هم از این لینک خود شرکت AMD کمک میگیریم که بر مبنا کارت های گرافیکی پاور برند های معتبر رو معرفی کرده که البته من 5970 رو توش نیدیم اما برای سری 5800 هم تا جایی که من دیدم و از همه برندهای که چک کردم دیگه زیر 850 وات رو معرفی نکرده به هر حال من فکر می کنم شرکت AMD اگر هم بخواد برای تبلیغات کار کنه راست مطلب رو بیان نکنه باید پاور با وات های کمتر معرفی کنه تا کارت های خودش کم مصرف تر جلوه بده نه این که حد بالا رو بگیره .
Only the registered members can see the link
در اخر هم ببخشید که این همه حرف زدم من چون کلا از رو همین پست هایی که اینجا می خونم شما رو قبول دارم این همه حرف زدم .
nima_hl
22-12-09, 03:19
سلام
اولا اقا نیما فکر کنم مانیتور هم جزء این سیستم هست تنها کیس خالی نمی خواهند تو پست اول که خودشون مانیتور هم انتخاب کرده بودند . برای همین فکر کنم باید یه کم توی سیستم ها که معرفی کردین تجدید نظر کنید چون هزینه مانیتور لحاظ نشده .
دوم من فکر کنم سلیقه ام تو بستن سیستم نصبتا شبیه شماست حداقل این که هر دوتا ترجیح مون توی شرایط برابر AMD من که زیادی تعصب هم دارم حتی بعضی وقتها سیستم AMD به زور به خورد خودم و خلق الله می دم اما یه چیزی که یه کم همیشه تو سیستم های شما من اذیت میکنه الان هم به خاطر همان فقط این پست دارم می دم پاور شما یه کم نصبت به پاور کم لطفین به نظر من و توی این سیستم اول که معرفی کردین سیستم خوبی برای بازی هرچند من هیچ وقت همچین سیستم های رو تست نکردم اما با ایده کلی تون موافقم یعنی هر چه بهتر بستن کارت بگذریم از این که سیستم هر چقدر هم توجیه داشته باشه سخته که به کس دیگه هم قبولند اما دیگه این بار تو معرفی پاور زیادی کم لطفی کریدن پاور 55 هزار تومانی برای کارت 780 هزار تومانی :1. (27): یعنی شما واقعا فکر می کنید یک پاور 500 وات برای این سیستم کافی من همیشه سیستم های معرفی شده شما رو می پسندیدم حتی تو همین تاپیک شما رو به این دوست مون معرفی کردم چون اگر اشتباه نکنم یه پستی در باره فروش قطعات و سیسم بستن زده بودید ولی تو رو خدا به خاطر قبل من هم که شده یه کم توی انتخاب های پاور تجدید نظر کنید پاور و هارد به نظر من تنها قطعه اصلی از یک سیستم هستند که هر روز که کار می کنند از عمرشون کم میشه در صورتیکه این نسبت مثلا در باره رم و سی پی یو به این شدت نیست برای همین که سایت های معتبر اندازه گیری توان سیستم همیشه ضریبی دارند برای پاور که برای هر سال تقریبا 10 % از توان یک پاور کم میکنه من که اصلا بعید می دونم 5790 با پاور 500 بالا بیاد بشه باهاش بازی کرد و تو بازی ادا در نیاره البته چون تا حالا تجربه نکردم حکم کلی نمی دم اما اگر هم کار کنه به سال نمی کشه در اخر هم از این لینک خود شرکت AMD کمک میگیریم که بر مبنا کارت های گرافیکی پاور برند های معتبر رو معرفی کرده که البته من 5970 رو توش نیدیم اما برای سری 5800 هم تا جایی که من دیدم و از همه برندهای که چک کردم دیگه زیر 850 وات رو معرفی نکرده به هر حال من فکر می کنم شرکت AMD اگر هم بخواد برای تبلیغات کار کنه راست مطلب رو بیان نکنه باید پاور با وات های کمتر معرفی کنه تا کارت های خودش کم مصرف تر جلوه بده نه این که حد بالا رو بگیره .
در اخر هم ببخشید که این همه حرف زدم من چون کلا از رو همین پست هایی که اینجا می خونم شما رو قبول دارم این همه حرف زدم .
من کلا مونیتور ، کیبرد وموس بیل میرم :lol:
حق با شماست من توجه نکردم و از این بابت از اون دوستمون پوزش میخوام و از شما تشکر میکنم :give_rose:
این چند روزه به شدت دارم پرفورمنس گیری میکنم و تک تک برگهای درختا توی تست کرایسیس رو هم شمردم واسه همین یکم تمرکزم کم شده ( توجیه رو داشتی ؟ کم نمیارم که :1. (4): )
اما در مورد پاور
این سیستم رو بنده بستم و کاملا تهت فشار تستش کردم پاور 500 واتی هم برای این سیستم زیاده ( با 470 قدیمیه معمولی تست کردم )
این سیستم خونه پر ۳۵۰ وات مصرف داره ( با احتساب اون ۱۰ ٪ ) برای همین یک پاور 400 واتی هم براش کفایت میکنه
افت توان خروجی پاور به سرعت ایجاد نمیشه و برای یک دوره ۴ ساله ، یک برند خوب مثل AcBel که به شخصه خیلی قبولش دارم کاملا قابل چشم پوشیه
البته به مصرف خیلی پائین پردازنده انتخابی هم دقت داشته باشید :wink:
معمولا سایتهائی مثل amd مصرف رو خیلی بالاتر از واقعیت اعلام میکنند مثلا برای 5970 عدد 294 ذکر شده
حالا شما مصرف این سیستم رو بدون گرافیک حساب کنید به رقم حدود 130 وات خواهید رسید که اگر اون گرافیک هم بر فرض محال 294 وات مصرف کنه باز به پاور 500 واتی فشاری وارد نخواهد شد
امیدوارم تونسته باشم جواب شما رو بدم ولی اگر اینگونه نبود لطفا یک تا پیک مجزا برای پاور بزنید تا اساتید بیان نظر بدن و بنده هم استفاده کنم
tah_206207 گرامی هم بیان نظرشون رو راجع به این سیستم اعلام کنند تا هر کدوم رو نظر داشتن اصلاح کنم و یک مونیتور از توش در بیارم :give_rose:
reza76622201
22-12-09, 07:22
نظر بنده واسه خريد سيستم 1200000 توماني :
M.B : Intel DP55WB قيمت 158000 تومان.
CPU : Intel Core i5-750 Box قيمت 230000 تومان.
VGA : ATI Radeon 4890 -1GB Gigabyte قيمت 250000 تومان.
Monitor : Samsung Syncmaster P22500 قيمت 234000 تومان.
Case + Power 580Watt Green قيمت متوسط 110000 تومان.
DVD Writer Liteon 24X قيمت 28000 تومان.
Mouse + Key Board A4 Tech Gaming قيمت 22000 تومان.
H.D.D Western Digital Caviar 1TB Black Edition قيمت 98000 تومان.
RAM : 2*2GB Corsair DDR2/BUS1333Mhz قيمت 88000 تومان.
توضيحات :
مادربورد که از برند خود اينتل(سازنده پردازنده) هست و واقعا کارآيي بالايي داره(اما مادربوردهاي برند ايسوس و گيگا و فاکس کان هم خوبن(Asrock واقعا انتخاب مناسبي نيست!!!))
پردازنده از آخرين نسل موجود در بازاره و بالاترين طراحي رو داره و از خانواده اينتل هست.
گرافيک که واسه بازيهاي امروزي روي آخرين رزولوشن راحت جواب مي ده.
ماينتور که به نظر بنده از نظر شفافيت و کيفيت واقعا نظير نداره و توي قيمت خودش کم نظيره.
پاور گرين که ديگه همه مي دونن به نسبت قيمت از مابقي بهتره و کيس گرين هم بدنه محکم و طراحي نسبتا خوبي داره.
هاردديسک و رم هم که از بهترين برند دنيا انتخاب شده(بالاخص هاردديسک).
سوالي بود در خدمتم.
:11():
reza76622201
22-12-09, 07:24
نظر بنده واسه خريد سيستم 1200000 توماني :
M.B : Intel DP55WB قيمت 158000 تومان.
CPU : Intel Core i5-750 Box قيمت 230000 تومان.
VGA : ATI Radeon 4890 -1GB Gigabyte قيمت 250000 تومان.
Monitor : Samsung Syncmaster P22500 قيمت 234000 تومان.
Case + Power 580Watt Green قيمت متوسط 110000 تومان.
DVD Writer Liteon 24X قيمت 28000 تومان.
Mouse + Key Board A4 Tech Gaming قيمت 22000 تومان.
H.D.D Western Digital Caviar 1TB Black Edition قيمت 98000 تومان.
RAM : 2*2GB Corsair DDR2/BUS1333Mhz قيمت 88000 تومان.
توضيحات :
مادربورد که از برند خود اينتل(سازنده پردازنده) هست و واقعا کارآيي بالايي داره(اما مادربوردهاي برند ايسوس و گيگا و فاکس کان هم خوبن(Asrock واقعا انتخاب مناسبي نيست!!!))
پردازنده از آخرين نسل موجود در بازاره و بالاترين طراحي رو داره و از خانواده اينتل هست.
گرافيک که واسه بازيهاي امروزي روي آخرين رزولوشن راحت جواب مي ده.
ماينتور که به نظر بنده از نظر شفافيت و کيفيت واقعا نظير نداره و توي قيمت خودش کم نظيره.
پاور گرين که ديگه همه مي دونن به نسبت قيمت از مابقي بهتره و کيس گرين هم بدنه محکم و طراحي نسبتا خوبي داره.
هاردديسک و رم هم که از بهترين برند دنيا انتخاب شده(بالاخص هاردديسک).
اين از اين .
نظر بنده راجع به مادربورد و پردازنده در حد 100000 تومان ابتدا بايد بفرمائيد که مادربورد واسه چه پردازنده و رمي مي خواسن و کلا و اسه چه کاري مي خواين؟
سوالي بود در خدمتم.
:11():
AMD>INTEL
22-12-09, 09:05
یک سیستم AMD خیلی عالی
CPU AMD PHENOM II X4 945
MAIN FOXCONN A7DA-S 3.0
RAM 4GB TWINMOS TWISTERDDR3 BUS 1600
VGA SAPPHIRE 5770
HARD 1TB WD CAVIAR BLACK
CASE CM690 COOLERMASTER
POWER 700W REALPOWER
DVD/RW LITE-ON
MONITOR AOC 22 INCH
tah_206207
22-12-09, 12:56
سلام با تشکر از همه دوستان
من مادربورد و یه هارد 500 گیگابایتی رو که قیمتشون صد هزار توما باشه واسه کارهای برنامه نویسی و کلا واسه مهندسی نرم افزار می خوام و یکم بازی البته سی پی یو این سیستم هنوز intel celeron 2 ghz هست که بعدا می خوام اونو هم افزایش بدم و یه کارت گرافیک هم بهش اضافه کنم شما الان باید مادربوردی واسم بگید که هم از این پردازنده به طور موقت پشتیبانی کنه و هم در آینده اگه شد یه cpu دو هسته ای یا 4 هسته ای بهش اضافه کنم و از کارت گرافیک های خوب هم پستیبانی کنه چون من می خوام این سیستمو به صورت چند مرحله ای قطعاتسو تعویض کنم الان می خوام یه هارد و مادربورد در حدود صد و چند هزار تومان بخرم نهایت صد و بیست هزار
ممنونم
AMD>INTEL
22-12-09, 13:06
هر کدوم 100 تومن
؟؟
nima_hl
22-12-09, 14:20
سلام با تشکر از همه دوستان
من مادربورد و یه هارد 500 گیگابایتی رو که قیمتشون صد هزار توما باشه واسه کارهای برنامه نویسی و کلا واسه مهندسی نرم افزار می خوام و یکم بازی البته سی پی یو این سیستم هنوز intel celeron 2 ghz هست که بعدا می خوام اونو هم افزایش بدم و یه کارت گرافیک هم بهش اضافه کنم شما الان باید مادربوردی واسم بگید که هم از این پردازنده به طور موقت پشتیبانی کنه و هم در آینده اگه شد یه cpu دو هسته ای یا 4 هسته ای بهش اضافه کنم و از کارت گرافیک های خوب هم پستیبانی کنه چون من می خوام این سیستمو به صورت چند مرحله ای قطعاتسو تعویض کنم الان می خوام یه هارد و مادربورد در حدود صد و چند هزار تومان بخرم نهایت صد و بیست هزار
ممنونم
سلام
هاردها که امروز قیمتش این حدود هستش 250 ۴۰ تومن 320 ۴۴ تومن 500 سیگیت 50.5 که بنظرم 500 بگیرید از نظر فضا و سرعت بهتره
اما بریم سروقت اون دکمه که میخواهید روش پالتو بدوزید :lol:
اون سلرون 2 گیگاهرتزی به نظرم اصلا ارزش هزینه کردن رو نداره
مثلا الان سمپرون 140 که پائین رده پردازنده موجود بازار هستش به قیمت حدود ۴۰ تومن حداقل ۴ برابر این قدرت داره و با این پردارنده کار زیادی انجام نمیتونید بدین ( در حال حاضر یه هزینه بابت مین و تجهیزات میکنید ولی سرعتش اینقدر کمه که هیچ موقع روشنش نمیکنید )
با همه این تفاصیل مین g31 حدود 49 هستش که بد نیست و پردازندههای جدید رو ساپورت میکنه ولی کارت "های اند" اگر بخواهید بعدا روش بزنید به دلیل pci-e1 کم میاره
مین g41 هم از asus و گیگا حدود 66 تا 70 هست که بردهای خوبی هستند برای کار شما و قابلیت آپگرید بهتری نسبت به g31 دارند
یک g41 و هارد 500 حدود همون ۱۲۰ که فرمودید در میاد :give_rose:
tah_206207
23-12-09, 15:33
مادربورد g41 از asus یا گیگا pci express2 رو پشتیبانی میکنند؟
لطفا مادربوردی معرفی کنید که pci express 2 رو هم پشتیبانی کنه منظورم همون مادربورد ارزون قیمت بود
با تشکر
nima_hl
23-12-09, 16:45
مادربورد g41 از asus یا گیگا pci express2 رو پشتیبانی میکنند؟
لطفا مادربوردی معرفی کنید که pci express 2 رو هم پشتیبانی کنه منظورم همون مادربورد ارزون قیمت بود
با تشکر
این مدل توی بازار هست
که نوشته
1 x PCI Express x16 slot, running at x 16 (The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.)
احتمال ۹۹٪ ساپورت میکنه ولی شخصا تست نکردم :give_rose:
tah_206207
24-12-09, 22:38
سلام لطفا در مورد این سیستم نظر بدید به یکی گفتم از تهران قطعتامو تعمین کنه اینارو نوشته
Main : Gigabyte P55-UD3P : 185
Cpu : Intel Core i5 750 : 240
Ram: Elixir 2*2gb ddr3 1333 : 55x2
VGA : Gigabyte ATI 5770 1GB GDDR5 : 219
H.D.D Western Digital 500GB Sata2/Caviar Blue : 54
ODD : DVD/RW Lite ON 24x Sata : 33 or pioneer : 37
Modem : giga : 11
Power : Coolermaster 460 Real : 54
Case : Green Magnum Plus : 36
monitor: samsung lcd 933 sn : 165
شخصا علاقه ی خاصی به اینتل دارم
در مورد رم من corsair ,gskill رو گفته بودم ولی عوضش کرده و power green 580 گفته بودم اونم عوض کرده هارد هم western black گفته بودم اونو ه عوض کرده
nima_hl
24-12-09, 23:12
سلام لطفا در مورد این سیستم نظر بدید به یکی گفتم از تهران قطعتامو تعمین کنه اینارو نوشته
شخصا علاقه ی خاصی به اینتل دارم
در مورد رم من corsair ,gskill رو گفته بودم ولی عوضش کرده و power green 580 گفته بودم اونم عوض کرده هارد هم western black گفته بودم اونو ه عوض کرده
نظر بنده اینه که بسیار کانفیگ بدیه :lol:
شما یه مونیتور full hd گرفتی ، قطعا باهاش تو رزولیشن 1024 بازی نمیکنی ، میکنی ؟
تو رزولیشن 1920 این کارت 5770 قطعا توی ماکزیمم دیتیل بازیهای سنگین کم میاره
شما یه مین ip35 برداری با یه پردازنده e6300 ولی گرافیک رو 5850 یا 5870 برداری به راحتی میتونی تو اون رزولیشن بازیها رو انجام بدی ولی با این سیستم مجبوری کیفیت یا رزولیشن رو کم کنی تا بتونی بازی کنی ، میگی نه یک میلیون و صد هزینه کن همین سیستم رو بردار :wink:
در مورد هارد هم این ۲ - ۳ روزه از بس این قضیه هارد آبی و سبز رو گفتم حالم داره بد میشه لطفا اینجا بخون
البته اگر این دوستتون نتونسته هارد بلک گیر بیاره یا تو بازار کم شده بگو ، من موجود دارم یدونه براش میفرستم :give_rose:
AMD>INTEL
25-12-09, 00:10
چیپهای P31 هم بد نیستند
hapalii
25-12-09, 00:23
دو دل بودم این پست بزنم یا نه چون وقتی خودم به کسی قیمت می دم بعد میاد میگه یکی گفته این قیمت هست کلی اعصابم خورد میشه اما خوب اینجا فروم برای مشورت میان ادم باید خوی کاسب کارنش بزار کنار در کل سوای کیفیت قطعات چون با قیمت زدید بگم اگر سیستم رو با همین قطعات بهتون داد نسبته خوبه اما اگر خواست ازتون هزینه های دیگه هم بگیر براتون گرون در میاد در کل سود این یکی که فرمودین توی این قطعات لحاظ شده .
سلام.یه سیستم گیم تا سقف 1/100/000 تومن پیشنهاد بدین.
nima_hl
25-12-09, 12:42
سلام.یه سیستم گیم تا سقف 1/100/000 تومن پیشنهاد بدین.
سلام و خوش اومدید
لطفا یک تاپیک مجزا باز کنید و بفرمائید این بودجه برای کیس هستش یا شامل کیبرد ، مانیتور و .... میشه
اگر قطعه یا قطعاتی هم مد نظرتون هست بفرمائید :give_rose:
tah_206207
28-12-09, 13:19
سلام ممنون دوستان از نظرات شما
به نظر شما کدو قطعاتو از این سیستم عوض کنم تا به قیمت یک میلیون و دویست تموم بشه و بتونه بازیهارو خوب اجرا کنه اگه میشه سی پی یو رو اینتل معرفی کنید.
AMD>INTEL
28-12-09, 13:24
یکبار لیست رو بنویسید تا بهتر بشه نظر داد
tah_206207
28-12-09, 13:34
دوستان من در مورد مادربورد ارزون قیمت یه سوالی دارم اگه من یه چیپست amd واسه اون بردارم و بعدا بخوام سی پی یو فعلیم که intel celeron 2ghz رو روش نصب کنم آیا مشکلی ایجاد میشه ؟ البته می خوام بعدا سی پی یو amd بخرم و روش نصب کنم یه سی پس یوی 4هسته ای اگه یه مادربورد با چیپست amd هم معرفی کنید ممنون میشم
tah_206207
28-12-09, 13:37
یکبار لیست رو بنویسید تا بهتر بشه نظر داد
Main : Gigabyte P55-UD3P
Cpu : Intel Core i5 750
Ram: corsair 2*2gb ddr3 1333
or gskill 2*2gb ddr3 1333 cl8
VGA : Gigabyte ATI 5770 1GB GDDR5
HDD : Samsung 500GB Spinpoint F3
or H.D.D Western Digital 1TB Sata2/Caviar Black Edition
or H.D.D Western Digital 500GB Sata2/Caviar Green
ODD : DVD/RW Lite ON 24x Sata
Modem : Zoltrix 3Chip VIsta
Power : Green 585W
Case : Green Magnum Plus
monitor: samsung lcd bw1933
این سیستمی بود که من گفته بودم ولی یوستم که تو تهران هست بعضی از قطعاتو عوض کرد و ای سیستم زیر شد
AMD>INTEL
28-12-09, 13:53
به نظر من کانفیگ عالیه به هر چی بخوای دست بزنی 10 تا 20 % سرعت سیستم افت میکنه . با بعضی از قطعات موافق نیستم مثل مودم
nima_hl
28-12-09, 14:04
دوستان من در مورد مادربورد ارزون قیمت یه سوالی دارم اگه من یه چیپست amd واسه اون بردارم و بعدا بخوام سی پی یو فعلیم که intel celeron 2ghz رو روش نصب کنم آیا مشکلی ایجاد میشه ؟ البته می خوام بعدا سی پی یو amd بخرم و روش نصب کنم یه سی پس یوی 4هسته ای اگه یه مادربورد با چیپست amd هم معرفی کنید ممنون میشم
دوست گرامی اینکار امکان پذیر نیست :give_rose:
شما بر روی مادربرد amd نمیتونید پردازنده اینتل نصب کنید
asrock a780gm-le/128m قیمتش حدود ۶۵ تومنه و یه پردازنده سمپرون 140 هم حدود 40 تومن در میاد
tah_206207
28-12-09, 14:14
من یو پست قبلیم دو تا سیستم رو گذاشتم که یکیشو خودم به کمک مشورت شما دوستان نوشتم و یکیشم دوستم که تو تهران هست واسم قرارا از اونجا واسم بفرسته آقای هومن صادقی تو پاساژ کامپیوتر پایتخت نظرتون راجع به سیستم دومی چیه لطف کنید راهنماییم کنید
با تشکر
AMD>INTEL
28-12-09, 14:22
این خوبه فقط پاور رو 500W SILENTPRO بگیرید از کولر مستر . رم هم GSKILL یا TWINMOS بگیرید ELXIR رم خوبی نیست . چیپ NANYA افتضاحه
nima_hl
28-12-09, 14:30
من یو پست قبلیم دو تا سیستم رو گذاشتم که یکیشو خودم به کمک مشورت شما دوستان نوشتم و یکیشم دوستم که تو تهران هست واسم قرارا از اونجا واسم بفرسته آقای هومن صادقی تو پاساژ کامپیوتر پایتخت نظرتون راجع به سیستم دومی چیه لطف کنید راهنماییم کنید
با تشکر
پایتخت همیشه قیمتهاش نسبت به ایران و ولیعصر بالاست
الان از ولیعصر قیمت گرفتم
مادربرد رو 5 تومن بهتون بالا قیمت داده ، پردازنده رو 15 تومن
اون رمی هم که بهتون معرفی کرده تا اونجا که میدونم برند نیست اسم چیپسته که احتمالا باید یه برند معمولی و ارزون باشه
رم adata 1333 قیمتش 98 تومنه
به همین ترتیب قطعات دیگه هم بایستی همین وضعیت رو داشته باشه فکر کنم سرجمع حداقل ۴۰-۵۰ تومن قیمت رو بالا گفته
tah_206207
28-12-09, 14:56
به نظر شما از این سه سیستم کدوم واسه بازی خوبه البته یکم هم مهندسی نرم افزار
asrock a770de ~ 66
ram 2 gig apogee ~ 48
athlon ii x2 240 ~ 60
ati 5970 ~ 780
ODD ~ 30
case ~ 30
power ~ 500W ~ 55
جمع این کیس میشه 1120 که توی بازی پرفورمنس بسیار بالائی خواهد داشت
اما بریم سر وقت کیس دوم
GA-MA770T-UD3P ~ 110
ddr3 2*2 adata ~ 120
phenom ii x4 955 ~ 180
ati 5870 ~ 480
ODD ~ 30
case ~ 30
این کیس هم حدود 1100 در میاد
تو سیستم بالایی سی پی یو و مادربورد و رم خوب نیستن ولی کارت گرافیک عالیه
کلا به نظر شما از این سه سیستم کدوم رو بخرم خوبه مانیتور هم تو 2 تا سیستم بالایی لحاظ نشده که همون مانیتور سیستم پایینی باید روشون لحاظ بشه
نظر کل واسم خیلی مهمه
با تشکر
reza76622201
29-12-09, 08:36
بنده سيستم سوم رو پيشنهاد مي کنم. اما Ram رو به نظرم Corsair بهتره و مانيتور هم Samsung Syncmaster P22500 بهتره و هارد هم Western digital Caviar Black بهتره. واقعا سيستم معرکه اي ميشه.
با قاطعيت مي گم که از دو سيستم قبلي بهتره. اينم چند تا مدرک:
تفاوت خيلي مشهوده و AMD Phenom II-X4 955 به گرد Intel Core i5-750 هم نميرسه.
nima_hl
29-12-09, 11:25
بنده سيستم سوم رو پيشنهاد مي کنم. اما Ram رو به نظرم Corsair بهتره و مانيتور هم Samsung Syncmaster P22500 بهتره و هارد هم Western digital Caviar Black بهتره. واقعا سيستم معرکه اي ميشه.
با قاطعيت مي گم که از دو سيستم قبلي بهتره. اينم چند تا مدرک:
تفاوت خيلي مشهوده و AMD Phenom II-X4 955 به گرد Intel Core i5-750 هم نميرسه.
پیشنهاد میکنم کانفیگها و تاپیک رو با دقت بخونید چون دوستمون سیستم رو برای گیم میخواند
در اینکه قدرت پردازنده i5 از phenom 955 بالاتر میباشد بحثی نیست ولی در سیستم گیمینگ کارت گرافیک حرف اول رو میزنه و سیستم دوم فریم ریت بسیار بالاتری خواهد داشت
همانگونه که ملاحظه میکنید graphics score در سیستمی که برپایه phenom 955 و 5870 کانفیگ شده برابر با 15640 و این امتیاز برای i5 و 5770 برابر با 8518 میباشد
به عبارت ساده تر طبق این تست فریم ریت سیستم دوم در بازی ، بر خلاف فرمایش شما بیش از 80٪ از سیستم سوم بالاتر است
reza76622201
30-12-09, 07:00
ضمن سلام مجدد. بنده فکر کردم در هر دو سيستم کارت گرافيک يکيه و حال اينکه يکيش 5770 هست و ديگري 5870 و تفاوت قيمتي اين دو کارت بيش از دو برابره و همونطوره که آقا نيما هم گفتنن واسه بازي کارت گرافيک به مراتب تعيين کننده تر از CPU هست.
ضمن عذرخواهي فرمايشات آقا نيما تاييد ميشه و واسه بازي همون سيستم دوم پيشنهاد ميشه. :11():
kianoosh-azadi
30-12-09, 17:18
سلام به دوستان عزیز
اگر قطعات اصلی یا جانبی کامپیوتر رو لازم داشتین میتونم با قیمت خوب در اختیارتون بزارم
:Love-ssa~! (1):