سلام دوستان من يه لپ تاپ ايسر 5315 دارم كه خيلي وقت پيش خريدم.سي پي يو اون سلرون 8/1 هستش.الان به خاطر كار كردن با محيط ويژوال استوديو ديگه اين لپ تاپ نياز منو برطرف نمي كنه .تصميم به ارتقاعش گرفتم ولي در مورد سي پي يو لپ تاپ هاي جديد به سوال برخوردم.مثلا يك مدل ايسر تايم لاين هست كه سي پي يو اون 4/1 هست ولي cashe اون 3 مگابايت core2 و لپ تاپ DELL هست كه سي پي يو اون 2/2 core2 due با cashe 2 مگابايته. البته رم ايسر تايم لاين ddr3 و رم Dell ,DDr2 هستش . ميشه يه توضيحي در مورد اين دو سي پي يو بدين كه كدومش براي كار هاي پردازش بالا قوي تره؟چون 4/1 بودن سي پي يو ايسر منو يه مقدار ناراحت كرده ولي بقيه امكاناتش خوبه...
zonealarm
18-12-09, 21:40
سلام دوستان من يه لپ تاپ ايسر 5315 دارم كه خيلي وقت پيش خريدم.سي پي يو اون سلرون 8/1 هستش.الان به خاطر كار كردن با محيط ويژوال استوديو ديگه اين لپ تاپ نياز منو برطرف نمي كنه .تصميم به ارتقاعش گرفتم ولي در مورد سي پي يو لپ تاپ هاي جديد به سوال برخوردم.مثلا يك مدل ايسر تايم لاين هست كه سي پي يو اون 4/1 هست ولي cashe اون 3 مگابايت core2 و لپ تاپ DELL هست كه سي پي يو اون 2/2 core2 due با cashe 2 مگابايته. البته رم ايسر تايم لاين ddr3 و رم Dell ,DDr2 هستش . ميشه يه توضيحي در مورد اين دو سي پي يو بدين كه كدومش براي كار هاي پردازش بالا قوي تره؟چون 4/1 بودن سي پي يو ايسر منو يه مقدار ناراحت كرده ولي بقيه امكاناتش خوبه...
اگه فقط با سی پی یو 5315 مشکل دارین میتونین ارتقاش بدین
5315 و 4315 سی پی یو های core2duo دو هسته ای تا باس 800 رو ساپورت می کنن
من یه T7500 (دو هسته ای 2.2 باس 800 چهار مگ کش) گذاشتم جای سلرونش
reza76622201
19-12-09, 08:11
مدل کامل و يا مشخصات کامل هر دو لپتاپ رو بفرمائيد تا راهنمائيتون کنم.
aghanaser
19-12-09, 15:07
اگه فقط با سی پی یو 5315 مشکل دارین میتونین ارتقاش بدین
5315 و 4315 سی پی یو های core2duo دو هسته ای تا باس 800 رو ساپورت می کنن
من یه T7500 (دو هسته ای 2.2 باس 800 چهار مگ کش) گذاشتم جای سلرونش
ببخشيد دوست عزيز هزينه ي اين ارتقا تقريبا چقدر درمياد؟
zonealarm
19-12-09, 20:55
ببخشيد دوست عزيز هزينه ي اين ارتقا تقريبا چقدر درمياد؟
خب اولا اینکه یه مقدار باید بگردین تو بازار تا سی پی یو مورد نظرتونو گیر بیارین
بعدشم اینا معمولا از لپتاپهای اوراقی (مثلا شکسته یا برد سوخته ) باز میشن لذا قیمتش بستگی داره به