PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در لود شدن سيستم

376
09-12-09, 22:18
با سلام

يه مدتي است که هر وقت لپ تاپ را روشن مي کنم بعد از چک کردن هاي اوليه ، روي صفحه سياه که قبل از خوش آمد گويي ويندوز (ويستا) است مي ماند و ويندوز بالا نمي آيد و بايد لپ تاپ را خاموش کنم و يه مدت دوباره لپ تاپ را روشن کنم و اگر دوباره همان مشکل پيش نيايد ويندوز به درستي بالا مي آيد و هيچ مشکلي هم ندارد. به نظر شما مشکل از کجاست؟ {من خودم حدس زدم به دليل آپديت کردن ويندوز باشد .}

Computex
09-12-09, 23:53
سلام.

من دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست اما من هم مثل شما به آپدیت ها مشکوکم! چون این تنها مشکل شما نیست و در دنیا بعئد از چندتا آپدیت که مایکروسافت داد بیرون برخی در دو ویندوز ویستا و هفت به مشکلات مشابه شما برخوردند که البته مایکروسافت هم قول داده به زودی با ارائه چند وصله اونرو ترمیم کنه که اگه الان ویندوز آپدیت رو ببینید روز سه شنبه 6 تا پچ اصلاحی برای ویندوز اومده ( برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنید (Only the registered members can see the linkسه-شنبه-آخرین-اصلاحیه-سال-2009-مایکروسافت/)) البته من هم از ویستا استفاده میکنم و ویندوز هم تقریبا آپدیته و به مشکلی هم برنخوردم.

به هر حال برای حل مشکل سه راه حل پیش رو دارید:

1. آپدیت ویندوز

2. پاک کردن آپدیتی که عامل ایجاد این مشکل بوده
برای پاک کردن آپدیت کنترل پنل ویستا رو باز کرده و به قسمت Programs مراجعه کرده و گزینه Programs and Features را انتخاب کنید. سپس در پنل سمت راست گزینه View Installed Updates را کلیک کرده و با توجه به تاریخ نصب آپدیت ها ، در اون تاریخی که ویندوز رو آپدیت کردید و به این مشکل برخوردید ، از اون تاریخ هرچی آپدیت نصب هست پاک کنید.

3.راه حل سوم هم استفاده از System Restore و برگرداندن سیستم به تاریخ قبل از نصب آپدیت ها هست.

موفق باشید.

AMD>INTEL
10-12-09, 09:38
فایل موقت مربوط به ویندوز و فولدر Prefetch محتویاتش رو پاک کن . BOOTVIS هم بد نیست .

376
10-12-09, 12:36
الان ديگه اصلاً ويندوز بالا نمياد و روي همان صفحه سياه باقي مي ماند. حالا بايد چكار كنم؟ {اگر ويندوز را از دوباره نصب كنم مشكلش درست ميشه}

Computex
11-12-09, 12:53
سلام. میتونید ویندوز رو از اول نصب کنید اما اگه نصب ویندوز و بعد آپدیت اون و تنظیمات و... براتون سخت و وقت گیر هست ، با CD ویستا سیستم رو بوت کرده و با انتخاب Repair Computer و گزینه Repair Sturtup میتونید Startup رو درست و یا از همون قسمت توسط System Restore میتونید سیستم رو به زمان قبل از نصب آپدیت های مشکل آفرین برگردونید.

376
11-12-09, 17:50
اين كار را چطوري انجام بدهم. من dvd ويستا sp2 دارم و بعد گذاشتن dvd در دستگاه قسمت مربوط به نصب و آپگريت را مياره كه فقط گزينه نصب آن كار مي كند. لطفاً توضيح كاملي بدهيد .

Computex
11-12-09, 23:48
سلام. برای این کار و استفاده از System Restore ابتدا اطمینان حاصل کنید که System Restore روشن بوده. ( اگه قبلا خاموشش نکرده باشید ، به صورت پیش فرض برای ویندوز همیشه System Restore روشن هست).
سپس سیستم را از روی CD ROM بوت کرده و DVD ویندوز ویستا رو در اون گذاشته و طبق عکس های زیر پیش برید.

در اولین مرحله مانند عکس زیر Persian را انتخاب کرده و بر روی Next کلیک کنید.

Only the registered members can see the link

در مرحله بعد نباید گزینه Install Now رو انتخاب کنید و مانند عکس زیر از گوشه سمت چپ گزینه Repair Your Computer رو انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه پنجره System Recovery Options باز می شود.

در پنجره System Recovery Options همانند عکس زیر گزینه System Restore رو انتخاب کنید.

با انتخاب گزینه System Restore در مرحله قبل ، پنجره ی مربوطه باز خواهد شد ( عکس زیر). در ضمن ناگفته هم نماند که برای باز شدن صفحه زیر باید کمی صبر کنید.

اما همانطور که در عکس بالا ملاحظه می فرمایید چون من System Restore رو از قبل خاموش کرده بودم ، نوشته شده که نقطه ای برای بازگردانی سیستم پیدا نشد. اما اگر شما System Restore رو خاموش نکرده باشید ، در این صفحه باید تاریخ مورد نظر برای بازگرداندن سیستم رو انتخاب کرده ( همانطور که پیشتر گفته شد، تاریخی رو انتخاب کنید که قبل از پیدا شدن مشکل هست) و منتظر بمانید تا سیستم کار خودش رو انجام بده. بعد از اون هم سیستم از نو راه اندازی شده و قائدتا باید بدون مشکلی وارد ویندوز شوید.
اگر باز هم به مشکلی برخوردید اونرو همینجا مطرح کنید.

موفق باشید.

376
12-12-09, 08:28
مشکلم حل شد. مجبور شدم ويندوز را از دوباره حل کنم. ريکاوري سيستم کار نمي کرد.

AMD>INTEL
12-12-09, 08:54
هاردت هم یک تست بگیری بد نیست .

reza76622201
13-12-09, 09:31
فکر نمي کنم اين مساله به عملکرد سخت افزاري هاردديسک ربطي داشته باشه.