رم شما رم خوبی نیست چینیه درجه 2
ولی هاردو در بیار ببین مشکلت برطرف نمیشه
AMD>INTEL
07-12-09, 10:19
رم رو عوض کنید
alli2010
07-12-09, 15:13
سلام
مادربورد گیگا من هم چینی هست.گرافیک 4670 من هم چینی هست.پس همش رو باید بریزم دور آره؟
اینکه چینی هست دلیل نمیشه که بد باشه.شما ژ اپنی سراغ داری؟یا آمریکایی اصل؟
بعد سریع میگید رم رو عوض کن.جایی که من هستم غیر از این مارک کینک مکس مارکی نیست
بعد این رو رو بندازم دور؟هنوز یک هفته نیست سیستم بستم.
یکی به من گفت میتونی ولتاژ رم رو از روی ماژول بخونی و در بایوس سیستم از حالت اتوماتیک به صورت دستی وارد کنی.نظر شما؟
kakihot
07-12-09, 15:52
اون ولتاژ مال استسبیلیتی هست نه DMA شما IMC سی پیوتون با DMA رمتون مشکل داره با ولتاژ و بایوس آپدیت حل نمیشه
mohammad1985
08-12-09, 00:23
آخه رم قحطی بود رفتی اینو گرفتی ؟
در مورد چینی بودن یا نبودن ! چینی داریم تا چینی ! گیگا و ایسوس رو هم داخل چین مونتاژ میکنن سونی اریکسون هم داخل چین مونتاز میشه ولی آیا گوشی سونی اریکسون قابل مقایسه با گوشیهای چینی ارزان قیمت هست ؟
alli2010
08-12-09, 03:10
آخه رم قحطی بود رفتی اینو گرفتی ؟
در مورد چینی بودن یا نبودن ! چینی داریم تا چینی ! گیگا و ایسوس رو هم داخل چین مونتاژ میکنن سونی اریکسون هم داخل چین مونتاز میشه ولی آیا گوشی سونی اریکسون قابل مقایسه با گوشیهای چینی ارزان قیمت هست ؟
ببین بچه. تو توی اون تاپیک که خودت میدونی نتونستی جوتب درست بدی اومدی چرت و پرت گفتی.
حالا باز اومدی اینجا تا عقده هات رو خالی کنی.مگر مریضی شما؟
و تما جواب حرف های بی اساست :
اول اگر به مونتاژ کردن باشه که سوپر تالنت هم اصلیت آمریکایی هست و در چین مونتاژ میشه.
دوما تو چند سال سوپر تالنت داشتی که این حرف رو میرنی؟
سوما تو جواب اون سوتال ها رو تونستی بدی که اومدی اینجا؟
چهارما قحطی بود.فقط مارک سوپر تالنت و کینک مکس موجود بود.
مارک ژل رو هم یکی قول داد به قیمت 80 تومن برام بیاره.
پس میبینی که فحطی بود.
من امروز رم ژل رو از یکی قزض گرفتم ولی باز این پیام میاد.مشکل از رم نیست.
من چند تا مشکل داشتم که بعد از پی گیری یک هفته ای در این سایت کسی نبود که بیشتر از خودم سر در بیاره.
فقط تا جواب ندارین به کیفیت قطعه گیر میدین.
من دلیل این پیام رو پرسیدم ولی شماها از کیفیت میگین.آخع چه ربطی داره؟
به مارک ژل هم که خود سایت گیگا در لیستش گذاشته باز این پیام میاد.مارک ژل هم بیخوده؟:lol:
alli2010
08-12-09, 03:14
در مورد مادربورد و گرافیک و چینی بودن : تمامشون کیفیت گذشته رو ندارن.همه ظریف و بیخود.
در مورد گوشی هم که گفتی : گوشی های نوکیا و سونی اریکسون امروزی هیچ کدوم از لحاظ کیفیت به پای جنس هاس 2 سال قبل و قبل از اون نمیرسن.
فعلا اکثر جنس ها بی کیفیت هستند.
alli2010
08-12-09, 03:16
با تعویض رم مشکل حل نشد.مشکل رم نیست.
ccx_000
08-12-09, 11:16
با تعویض رم مشکل حل نشد.مشکل رم نیست.
نباید هم باشه!
قابل توجه دوستانی که میگند این رم با این سی پی یو نمی خوره من دقیقا همین رم رو با همین سی پی یو روی سیستمم دارم.
AMD>INTEL
08-12-09, 11:28
دوست من بایوس رو اپ دیت کن . از کابلهای ساتا هم مطمئن بشو
ccx_000
08-12-09, 11:35
من یه سرچ توی چند تا سایت زدم :
مادربوردهای گیگا در بعضی موارد این مشکل رو با AMD ها دارند.و مشکل خاصی نیست و لازم نیست که نگرانش باشید ولی اگر خیلی این یک جمله نگرانتون میکنه یک نفر به صورت زیر این مشکلو رفع کرده بود:
The issue is easily resolved. I just built a system for a family member and had that error and hanging issue as well. All you have to do is use the QFlash utility. In that utility there is an option to keep the DMI data. Simply disable that and flash the bios. Blam, it's fixed